El&

El&

Maatschappij & Cultuur  |  9 afleveringen

Ik ben Elen, weer een millennial met een geniaal podcast idee. Om mij heen zie ik namelijk iets geks gebeuren. Maatschappelijk succes betekent in een ratrace zitten, ‘ontspannen’ tijdens yoga, met regelmaat een avocado naar binnen werken, een rijkelijk sociaal leven genieten en zoveel mogelijk reisjes maken naar verre oorden terwijl je je instagram bijwerkt in je roze flamingo zwemband. Niks mis mee, alleen veel generatiegenoten raken hierdoor opgebrand. Hierom interview ik iedere aflevering iemand die lak heeft aan een cliché norm en lekker bij zichzelf blijft.

Verras mij  


SE1E8 - El& Özcan Akyol

Luister  

El&  /  17-06-2020

Een prikkelend gesprek met Eus over gezien willen worden, discriminatie binnen eigen etnische groepen en korte rokjes.


SE1E7 - El& Kristina van der Molen

Luister  

El&  /  18-05-2020

Een millennial die burgerlijkheid omarmt, breit en tips heeft tegen ongevraagd advies en FOMO.


SE1E6 - Moederdag special * El& Keklik Yücel

Luister  

El&  /  10-05-2020

Speciaal voor moederdag ga ik in gesprek met mijn moeder over haar weg van herdersdochter naar Tweede Kamerlid. Hierbij vertelt ze over haar drang naar vooruitgang en vrijheid. En beschrijft ze het belang van het hebben van een goede partner. 


SE1E5 - El& Sander Schimmelpenninck

Luister  

El&  /  23-03-2020

Sander Schimmelpenninck over de kracht van zelfspot, ideale liefdesmatches en zijn rebelse opinies betreft vrouwen en de elite. Ook heb ik plagiaat gepleegd op zijn eigen zelfspodcast met de welbekende rubriek ''het snoepje van de week''.


SE1E4 - El& Sahil Amar Aïssa

Luister  

El&  /  16-03-2020

Sahil over moslim-zijn zijn binnen een seks, drugs en rock-'n-roll  programma als Spuiten en Slikken. Daarnaast praten we over feminisme en omgaan met boosheid.


SE1E3 - El& Marijke Helwegen

Luister  

El&  /  08-03-2020

Over anorexia, schoonheid en mijn gewicht. Maar vooral over waarom plastische chirurgie en authenticiteit wel samengaan. Volg haar Instagram op marijke_helwegen_officieel om meer van haar te zien!


SE1E2 - El& Jaus Müller

Luister  

El&  /  02-03-2020

Jaus Müller over homo zijn in het leger, mooie meisjes en de dood in de ogen kijken.


S1E1 - El& Hans Kazàn

Luister  

El&  /  17-02-2020

Hans Kazàn is de godfather van de Nederlandse magie. Deze TV-legende vertelt waar zijn zelfvertrouwen, autonomie  en positieve mindset vandaan komt. 


Trailer: El&

Luister  

El&  /  17-02-2020

Ik ben Elen, weer een millennial met een geniaal podcast idee. Om mij heen zie ik namelijk iets geks gebeuren. Vandaag de dag betekent maatschappelijk succes in een ratrace zitten, ‘ontspannen’ tijdens yoga, met regelmaat een avocado naar binnen werken, een rijkelijk sociaal leven genieten en zo...