ELEVEN INSIDERS [NL]

ELEVEN INSIDERS [NL]

Sport & Recreatie  |  34 afleveringen

Verras mij  


INSIDERS | Besnik Hasi: “Toen KV Mechelen belde, moest ik geen twee keer nadenken.”

Luister  

ELEVEN INSIDERS [NL]  /  21-12-2023

Peter Morren & Olivier Deschacht spreken voor een nieuwe Insiders af met Besnik Hasi. In het Mechelse AFAS Stadion praat de ervaren trainer over zijn periodes bij Paars-Wit, het debuut van Deschacht en zijn avonturen in het buitenland. Ook het nieuwe verhaal dat hij samen met KV Mechelen wil schrijv...


INSIDERS | Michael Verschueren: “Ik ben tevreden met het spel dat ik nu op RSCA zie!”

Luister  

ELEVEN INSIDERS [NL]  /  07-12-2023

In deze nieuwe Insiders gaan Peter Morren en Stephan Keygnaert op bezoek bij voormalig RSC Anderlecht-directeur Michael Verschueren. Hij neemt geen blad voor de mond en praat over zijn paarse hart, de band met zijn vader, de impact van Vincent Kompany en het huidige Paars-Wit! 


INSIDERS | Matisse Samoise: "Elke dag dit truitje aantrekken is speciaal!"

Luister  

ELEVEN INSIDERS [NL]  /  22-11-2023

Peter Morren en Gert Verheyen trekken naar Gent om Matisse Samoise aan de tand te voelen. De jonge wingback is een kind van de club die maar beter en beter lijkt te worden. Hij praat over zijn merkwaardige debuut, de concurrentiestrijd met Alessio Castro-Montes, de Rode Duivels en over meer of minde...


INSIDERS | Bilal El Khannouss: "Ik hoop dat ik hier kan vertrekken met een titel!"

Luister  

ELEVEN INSIDERS [NL]  /  25-10-2023

Peter Morren en Wesley Sonck zakken af naar de Cegeka Arena om in gesprek te gaan met Bilal El Khannouss. De jonge Marokkaanse international is in de laatste weken uitgegroeid tot een belangrijke pion in de Genkse aanval. Hij spreek over zijn doelen dit seizoen bij Genk en de Marokkaanse Nationale p...


INSIDERS | Maxim De Cuyper: "Met het EK ben ik totaal niet bezig!"

Luister  

ELEVEN INSIDERS [NL]  /  04-10-2023

Peter Morren en Gert Verheyen zakken af naar het Belfius Base Camp om in gesprek te gaan met Maxim De Cuyper. De talentrijke linksachter vertelt over zijn terugkeer naar Club Brugge, zijn liefde voor KVC Westerlo en het wisselvallige spel van blauw-zwart. 


INSIDERS | Mats Rits : "Toen Anderlecht concreet werd, wist ik dat het gedaan was bij Club."

Luister  

ELEVEN INSIDERS [NL]  /  20-09-2023

Mats Rits maakte afgelopen zomer de gevoelige overstap van Club Brugge naar RSC Anderlecht. In een gesprek met Glen De Boeck en Peter Morren blikt de geboren leider terug op zijn transfer, zijn jonge jaren bij Beerschot & Ajax en... op hoe hij evolueerde tot ‘de kuisvrouw van Club’. ????????


ELEVEN INSIDERS | Hans Vanaken - De leidende kracht van Club Brugge.

Luister  

ELEVEN INSIDERS [NL]  /  19-04-2023

Kapitein Hans Vanaken gaat samen met zijn team door een moeilijke periode. Samen met Franky Van der Elst en Peter Morren heeft hij het over de trainerswissel bij Club Brugge, de kansen op de kwalificatie voor de Champions’ Play-offs en zijn verdere toekomst in het voetbal.


ELEVEN INSIDERS | Wouter Vrancken - De architect die KRC Genk terug op de rails kreeg!

Luister  

ELEVEN INSIDERS [NL]  /  13-04-2023

In de laatste rechte lijn van het reguliere seizoen heeft KRC Genk-coach Wouter Vrancken het over wat al was, zijn goudhaantje Bilal El Khannouss en zijn bijzondere band met de Kakkers. Peter Morren en Franky Van der Elst ontvangen Vrancken in Café Pierre, vernoemd naar levende KRC Genk-legende Pie...


ELEVEN INSIDERS | Peter Verbeke - Voor het eerst na de breuk met RSCA.

Luister  

ELEVEN INSIDERS [NL]  /  05-04-2023

Voormalig RSC Anderlecht-CEO Peter Verbeke heeft het in Eleven Insiders over het afscheid van Vincent Kompany, de aanstelling van Felice Mazzù en het bewogen stuk in HUMO. In gesprek met Peter Morren en Stephan Keygnaert gaat hij geen onderwerp uit de weg.


ELEVEN INSIDERS | Gerniers, Nelen & Kina - La Gantoise dubbel vertegenwoordigd in de EHL.

Luister  

ELEVEN INSIDERS [NL]  /  03-04-2023

La Gantoise zal in de EHL vertegenwoordigd zijn door haar twee paradepaardjes. De Gentse dames en heren reizen naar Amsterdam om deel te nemen aan de meest prestigieuze Europese beker voor clubs. Twee speelsters (Alix Gerniers en Barbara Nelen) en de herencoach (Pascal Kina) vertellen over de ambiti...


ELEVEN INSIDERS | Sven Kums - De onvermoeibare Gentse kapitein

Luister  

ELEVEN INSIDERS [NL]  /  30-03-2023

Middenvelder Sven Kums draait opnieuw een uitstekend seizoen bij KAA Gent. Samen met Franky Van der Elst en Peter Morren heeft hij het over zijn aflopend contract, de glorieperiode van de Buffalo's en de moves van fenomeen Gift Orban.


ELEVEN INSIDERS | Yannick Ferrera - Op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Luister  

ELEVEN INSIDERS [NL]  /  15-03-2023

Yannick Ferrera zit na een minder geslaagde passage in Cyprus zonder club. Samen met Stephan Keygnaert en Peter Morren heeft hij het over de godenstatus van Michel Preud'homme in Saudi-Arabië, zijn passage als coach in de JPL en zijn pupil Edmilson Junior.


ELEVEN INSIDERS | Jonas De Roeck - Strijd om de top acht.

Luister  

ELEVEN INSIDERS [NL]  /  08-03-2023

Trainer Jonas De Roeck heeft sinds zijn aanstelling voor een ware metamorfose gezorgd bij KVC Westerlo. Samen met Eric Van Meir en Peter Morren heeft hij het over de Turkse hand bij de Kemphanen, zijn voetbalverleden en de ambities van de provincieclub.


ELEVEN INSIDERS | Nicolas Lombaerts - Een blauw-wit hart.

Luister  

ELEVEN INSIDERS [NL]  /  01-03-2023

Langs de zijlijn laaien de emoties van KAA Gent-assistent Nicolas Lombaerts soms hoog op. Samen met Imke Courtois en Peter Morren heeft hij het over de terugkeer van Tarik Tissoudali, de aanstelling van Domenico Tedesco en de Russische staatstelevisie.


ELEVEN INSIDERS | Vincent Janssen - Op jacht naar de gouden stier.

Luister  

ELEVEN INSIDERS [NL]  /  22-02-2023

Royal Antwerp FC-aanvaller Vincent Janssen vindt vlotjes de weg naar het doel in de Jupiler Pro League. Samen met Wesley Sonck en Niels Christiaens heeft hij het over zijn keuze voor The Great Old, het snakken naar warmere temperaturen en zijn periode bij Tottenham.


ELEVEN INSIDERS | Geoffry Hairemans - Van de haven naar de kazerne.

Luister  

ELEVEN INSIDERS [NL]  /  15-02-2023

KV Mechelen-middenvelder Geoffry Hairemans blikt terug op het transitiejaar met Steven Defour. Samen met Piet Den Boer en Peter Morren bespreekt hij zijn liefde voor Royal Antwerp FC, het wel en wee bij KV en zijn periode in de Haven van Antwerpen. 


ELEVEN INSIDERS | Bart Nieuwkoop - Op prijzenjacht.

Luister  

ELEVEN INSIDERS [NL]  /  08-02-2023

Bart Nieuwkoop kent een boerenjaar bij R. Union St.-G.. Samen met David Steegen & Peter Morren praat hij over zijn periode bij Feyenoord, Karel Geraerts als coach en een mogelijk bezoekje aan Dante Vanzeir in Amerika.


ELEVEN INSIDERS | Franky Van der Elst en David Steegen - De derby de la Madonnina.

Luister  

ELEVEN INSIDERS [NL]  /  03-02-2023

David Steegen en Franky Van der Elst kijken reikhalzend uit naar de Milanese derby. Samen met Peter Morren hebben zij het over de crisis bij Milan, de stabiliteit bij Inter en de Belgen in beide kampen.


ELEVEN INSIDERS | Simon Mignolet - Club Brugge voor het leven.

Luister  

ELEVEN INSIDERS [NL]  /  01-02-2023

Simon Mignolet is pas de zesde doelman die de Gouden Schoen op zijn naam schrijft. Samen met Stijn Stijnen & Peter Morren heeft hij het over zijn meest stabiele jaar ooit, stoppen bij de Rode Duivels en doorgaan tot zijn 40ste. En een koekoek.


ELEVEN INSIDERS | Jelle Vossen - Operatie redding.

Luister  

ELEVEN INSIDERS [NL]  /  25-01-2023

SV Zulte Waregem-spits Jelle Vossen is niet alleen een ‘fox in the box’, maar ook bijzonder rad van tong. Samen met Timmy Simons & Peter Morren praat hij over zijn carrière en neemt hij mee: het record van Marc Degryse, een vleesetende bacterie & de helm van Sammy Bossut.


ELEVEN INSIDERS | Dimitri De Condé - Op titelkoers.

Luister  

ELEVEN INSIDERS [NL]  /  12-01-2023

Dimitri De Condé, Head of Football bij KRC Genk, openhartiger dan ooit! Samen met Wesley Sonck & Peter Morren bespreekt hij de status van Bilal El Khannouss, de sterkte van Union en de selectiepolitiek bij de Rode Duivels.


ELEVEN INSIDERS | Stijnen en Van der Elst - Klaar voor Qataar.

Luister  

ELEVEN INSIDERS [NL]  /  17-11-2022

Dave Peters brengt u samen met twee ex-Rode Duivels Stijn Stijnen en Franky Van der Elst helemaal in de WK-sfeer.


ELEVEN INSIDERS - "Ik pleit voor proefprojecten met pyro in samenwerking met de clubs." met L. Parys & F. Van der Elst

Luister  

ELEVEN INSIDERS [NL]  /  16-11-2022

Peter Morren ontvangt samen met Franky Van der Elst CEO en voorzitter van de Pro League, Lorin Parys voor een gesprek over de gebeurtenissen van de voorbije weken op onze Belgische voetbalvelden.


ELEVEN INSIDERS - Het is van Buffalo in onze studio met H. Cuypers en A. Castro-Montes

Luister  

ELEVEN INSIDERS [NL]  /  10-11-2022

Dave Peters ontvangt deze week twee smaakmakers van La Gantoise met Hugo Cuypers en Alessio Castro-Montes.


ELEVEN INSIDERS - "Malaise bruxellois" met S. De Mol, D. Steegen & G. De Bilde.

Luister  

ELEVEN INSIDERS [NL]  /  03-11-2022

Deze week fileert Dave alles wat paars en wit is en hij doet dat met echte kinderen van het huis want Stéphane De Mol, Gilles De Bilde en David Steegen zijn de gasten.


ELEVEN INSIDERS - "Allemaal Pe(e)ters" met Bob Peeters, Peter Croonen en Peter Morren

Luister  

ELEVEN INSIDERS [NL]  /  27-10-2022

Geen Dave deze week, maar aan Peters geen gebrek. Peter Morren neemt deze week de honneurs waar en ontvangt de voorzitter van KRC Genk, Peter Croonen en ook Peeters Bob komt op bezoek.


ELEVEN INSIDERS - "Lange ballen trap ik beter met rechts dan met links." Met V. Janssen en W. Sonck.

Luister  

ELEVEN INSIDERS [NL]  /  13-10-2022

Deze week komen er twee topspitsen op bezoek bij Dave Peters. Vincent Janssen en Wesley Sonck hebben het over Antwerp, de New Kids EN ze geven Dave ook een koekje van eigen deeg.


ELEVEN INSIDERS - "Trebel is de klootzak die elke ploeg nodig heeft." Met P. den Boer, D. Steegen & J. Vertongen.

Luister  

ELEVEN INSIDERS [NL]  /  06-10-2022

Dave Peters ontvangt deze week Piet den Boer, David Steegen en Junior Vertongen over nostalgie en actualiteit.


ELEVEN INSIDERS - "De ploeg met Rocha speelt kampioen." Met J. Van den Bergh, R. Henkens en F. Boeckx

Luister  

ELEVEN INSIDERS [NL]  /  29-09-2022

Dave Peters ontvangt samen met Frank Boeckx twee smaakmakers uit de Challenger Pro League. Jan Van den Bergh van Beerschot en Robin Henkens van Lommel.


ELEVEN INSIDERS - "Ik ging ermee stoppen." Met Maxim De Cuyper en Gilles Dewaele.

Luister  

ELEVEN INSIDERS [NL]  /  15-09-2022

Dave Peters ontvangt Gilles Dewaele en Maxim De Cuyper in een West-Vlaams onderonsje.


ELEVEN INSIDERS - "Antwerp kan 33 op 33 pakken." Met Patrick Goots en Maxime Biset.

Luister  

ELEVEN INSIDERS [NL]  /  08-09-2022

Dave Peters maakt de balans van R. Antwerp FC op met clubiconen Patrick Goots en Maxime Biset.


ELEVEN INSIDERS - "Ik doe zeker nog tot mijn 40ste door op topniveau." Met Brüls en Losada

Luister  

ELEVEN INSIDERS [NL]  /  01-09-2022

Dave Peters ontvangt deze week twee stylisten van het Belgische voetbal met Christian Brüls en Hernán Losada.


ELEVEN INSIDERS - "Ik noem Patris altijd Mike Tyson." Met M. Keita en C. De Norre

Luister  

ELEVEN INSIDERS [NL]  /  25-08-2022


ELEVEN INSIDERS - "Ik heb altijd met iedereen die kwam zelf gebabbeld" Met W. Vrancken en F. Boeckx.

Luister  

ELEVEN INSIDERS [NL]  /  18-08-2022

Dave Peters en zijn gasten zijn terug. Wouter, De Keizer, Vrancken en Frank, De Tank, Boeckx trappen het nieuwe seizoen op gang.