Etienne Vermeersch: het laatste gesprek

Etienne Vermeersch: het laatste gesprek

Maatschappij & Cultuur  |  3 afleveringen

Filosoof Etienne Vermeersch is overleden na euthanasie. Hij werd 84 jaar. Ongeveer anderhalf jaar geleden sprak fotografe Lieve Blancquaert met Etienne Vermeersch over zijn intieme kijk op leven en dood. Het gesprek is nooit eerder naar buiten gebracht. Nu brengt De Morgen het in een exclusieve podcast van drie afleveringen.

Verras mij  


3. Etienne Vermeersch over het verlangen naar de dood

Luister  

Etienne Vermeersch: het laatste gesprek  /  31-01-2019

Deel 3 van het laatste gesprek met Etienne Vermeersch over leven en dood. "Als je de dood wenst, moet je ook rekening houden met het verdriet van je naasten."Support the show: https://shop.demorgen.be/See omnystudio.com/listener for privacy information.


2. Etienne Vermeersch over het geloof en de dood

Luister  

Etienne Vermeersch: het laatste gesprek  /  30-01-2019

Deel 2 van het laatste gesprek met Etienne Vermeersch over leven en dood. “Als laatste woorden zou ik de mensen bedanken die van mij gehouden hebben.”Support the show: https://shop.demorgen.be/See omnystudio.com/listener for privacy information.


1. Etienne Vermeersch over het geheim van een goed leven

Luister  

Etienne Vermeersch: het laatste gesprek  /  29-01-2019

Deel 1 van het laatste gesprek met Etienne Vermeersch over leven en dood. “Ik heb onnoemelijk veel geluk gehad. Het zijn dingen die je niet verdient, maar toevallig zo zijn gekomen.”Support the show: https://shop.demorgen.be/See omnystudio.com/listener for privacy information.