Podcast Zoeker

Even Bijpraten Dan

Even Bijpraten Dan

Humor  |  10 afleveringen

Twee vrienden die samen komen om bij te praten over van alles wat er speelt in en buitenom onze levens. Samen lachen, denken en vooral even bijpraten dan :) Volg ons ook op Instagram om op de hoogte te blijven en berichtjes te sturen: @stijn.ts_ @karimlangelaar

Lood Aan De ManLuister  

Vandaag in de laatste episode van seizoen 1 praten we over stilstaan in de huidige tijd met de lockdown en avondklok: hoe dealen wij hiermee en dat doen we om zo vrolijk mogelijk te blijven. Lekker plat praten, lachen en een oprechte ondertoon.

Mijn lichaam maakte een screenshotLuister  

Vandaag over van alles niets. Niks voorbereid in dit kwam eruit. Wil je weten hoe Stijn’s lichaam een screenshot maakte? Tune in.

Terug Van WeggeweestLuister  

We zijn weer terug met een gloednieuwe podcast, en beantwoorden veel interessante en leuke vragen. Tune in en ga er lekker bij zitten :)

Naar De Vriendschap en Daar VoorbijLuister  

We zijn weer terug met een nieuwe podcast en behandelen vandaag verschillende en interessante vragen. Pak er wat drinken bij, jos jezelf op de bank en luister :)

De Grote SpelshowLuister  

Vandaag gaan we samen met onze beste vriend Coen kijken wie er van ons nou écht het slimst is. Grappige vragen en verhaaltjes.

Salami Op Een Ham Kaas PannenkoekLuister  

We praten vandaag over verschillende statements en onze visie daarop. Veel lachen en hier en daar een serieuze ondertoon.

Een Nederlands, Singaporees en Marokkaans Verhaal Luister  

Vandaag praten we over onze afkomsten en hoe dat ons beïnvloedt in ons huidige leven zowel als het verleden. Ook vertellen we leuke vakantie en familie verhalen

Station Amsterdam ZuidLuister  

We praten vandaag over mentale gezondheid en gelukkig zijn in onze huidige maatschappij. Stijn vertelt over zijn visie op gelukkig zijn aan de hand van een zelfgemaakt gedicht. Een open en diepgaand gesprek.

Leven voor de doodLuister  

We praten vandaag over doodgaan. Hoe zien wij dit en wat denken we erover? Karim vertelt over het overlijden van zijn moeder en hoe dat voor hem is geweest. Een ontroerend maar mooi verhaal.

Eerste stapjes gezetLuister  

Vandaag praten we over studiekeuze, maar ook levenskeuzes en onze visie daarop