Even Bijpraten Dan

Even Bijpraten Dan

Humor  |  11 afleveringen

Twee vrienden die ff bijpraten over hun hectische levens. Een militair en een acteur die beiden hun best doen om te overleven en niet te veel geld aan kleding uit te geven. Tune in en misschien heb je nog wat aan deze poëtische levensvisies.

Verras mij  


S2E1 - Terug en beter dan ooit

Luister  

Even Bijpraten Dan  /  02-02-2022

Na bijna een jaar zijn we dan eindelijk terug met het felbegeerde tweede seizoen van EVEN BIJPRATEN DAN. Tune in en praat samen ff met ons bij over de coole stand van zaken :)


S1E10 - Lood Aan De Man

Luister  

Even Bijpraten Dan  /  03-02-2021

Vandaag in de laatste episode van seizoen 1 praten we over stilstaan in de huidige tijd met de lockdown en avondklok: hoe dealen wij hiermee en dat doen we om zo vrolijk mogelijk te blijven. Lekker plat praten, lachen en een oprechte ondertoon.


S1E9 - Mijn lichaam maakte een screenshot

Luister  

Even Bijpraten Dan  /  22-01-2021

Vandaag over van alles niets. Niks voorbereid in dit kwam eruit. Wil je weten hoe Stijn’s lichaam een screenshot maakte? Tune in.


S1E8 - Terug Van Weggeweest

Luister  

Even Bijpraten Dan  /  20-12-2020

We zijn weer terug met een gloednieuwe podcast, en beantwoorden veel interessante en leuke vragen. Tune in en ga er lekker bij zitten :)


S1E7 - Naar De Vriendschap en Daar Voorbij

Luister  

Even Bijpraten Dan  /  12-11-2020

We zijn weer terug met een nieuwe podcast en behandelen vandaag verschillende en interessante vragen. Pak er wat drinken bij, jos jezelf op de bank en luister :)


S1E6 - De Grote Spelshow

Luister  

Even Bijpraten Dan  /  27-10-2020

Vandaag gaan we samen met onze beste vriend Coen kijken wie er van ons nou écht het slimst is. Grappige vragen en verhaaltjes.


S1E5 - Salami Op Een Ham Kaas Pannenkoek

Luister  

Even Bijpraten Dan  /  11-10-2020

We praten vandaag over verschillende statements en onze visie daarop. Veel lachen en hier en daar een serieuze ondertoon.


S1E4 - Een Nederlands, Singaporees en Marokkaans Verhaal

Luister  

Even Bijpraten Dan  /  29-09-2020

Vandaag praten we over onze afkomsten en hoe dat ons beïnvloedt in ons huidige leven zowel als het verleden. Ook vertellen we leuke vakantie en familie verhalen


S1E3 - Station Amsterdam Zuid

Luister  

Even Bijpraten Dan  /  21-09-2020

We praten vandaag over mentale gezondheid en gelukkig zijn in onze huidige maatschappij. Stijn vertelt over zijn visie op gelukkig zijn aan de hand van een zelfgemaakt gedicht. Een open en diepgaand gesprek.


S1E2 - Leven voor de dood

Luister  

Even Bijpraten Dan  /  13-09-2020

We praten vandaag over doodgaan. Hoe zien wij dit en wat denken we erover? Karim vertelt over het overlijden van zijn moeder en hoe dat voor hem is geweest. Een ontroerend maar mooi verhaal.


S1E1 - Eerste stapjes gezet

Luister  

Even Bijpraten Dan  /  05-09-2020

Vandaag praten we over studiekeuze, maar ook levenskeuzes en onze visie daarop