Podcast Zoeker

FairBinden

FairBinden #4 - Aart Bontekoning

FairBinden

11-12-2020

In deze podcast FairBinden gaat Arthur Wensveen in gesprek met interessante personen die vanuit een ander werkveld bijdragen aan de kennis over HR, recruitment en arbeidsmarktcommunicatie.

In aflevering #4 leren wij van Aart Bontekoning. Al twintig jaar onderzoekt Bontekoning de evolutionaire kracht van generatie-diversiteit in organisaties, vooral in Nederland. In 2007 promoveerde hij daarop. Hij ontwikkelde een generatietheorie, een unieke onderzoeksmethodiek (video analyse), effectieve interventies en toetste deze. De afgelopen jaren onderzoekt hij ook de jongste generaties, de Nederlandse Millennials (1985-2000) en de bewuste generatie (2000-2015), ook wel generatie Z genoemd.

In deze podcast leert Arthur Wensveen van Aart Bontekoning over generaties op de werkvloer. Wat kunnen de verschillende generaties leren van elkaar en hoe ga je met elkaar om. Wat zijn bijvoorbeeld belangrijke waardes, hoe richt je een organisatie 'generatieproof' in en waar slaan we de plank volledig mis. Veel kijk en luisterplezier.

Meer info en kennis over recruitment, marketing en arbeidsmarktcommunicatie? Bekijk www.Fairsterk.nl