Podcast Zoeker

Family Affair

Family Affair

Nieuws & Politiek  |  9 afleveringen

Vlaanderen zit vol met muzikale families! Onze Rik De Bruycker gaat op bezoek bij acht muzikale dynastieën. Hij heeft een intiem gesprek tussen ouder en kind, vader en zoon, vader en dochter, grootvader en kleinkind,... in de ouderlijke woonst. Elke woensdag een nieuwe aflevering van Family Affair.

Family Affair #08 — De familie VermeulenLuister  

Rik De Bruycker gaat op bezoek bij 8 muzikale dynastieën in Vlaanderen. Deze week is hij te gast bij de familie Vermeulen, waar Geert en zoon Jonas hem opwachten.

Family Affair #07 — De familie VanbergenLuister  

Rik De Bruycker gaat op bezoek bij 8 muzikale dynastieën in Vlaanderen. Deze week is hij te gast bij de familie Vanbergen, waar Reinhard, Charlotte en dochter Billie hem met open armen ontvangen.

Family Affair #06 — De familie BlauteLuister  

Rik De Bruycker gaat op bezoek bij 8 muzikale dynastieën in Vlaanderen. Deze week is hij te gast bij de familie Blaute, waar Jean en zoon Jens hem met open armen ontvangen.

Family Affair #05 — De familie AdigéryLuister  

Rik De Bruycker gaat op bezoek bij 8 muzikale dynastieën in Vlaanderen. Deze week is hij te gast bij de familie Adigéry, waar Charlotte en mama Christiane hem met open armen ontvangen.

Family Affair #04 — De familie ChatarLuister  

Rik De Bruycker gaat op bezoek bij 8 muzikale dynastieën in Vlaanderen. Deze week is hij te gast bij de familie Chatar, waar broers Hakim en Faisal hem met open armen ontvangen.

Family Affair #03 — De familie Mannaerts-CaertsLuister  

Rik De Bruycker gaat op bezoek bij 8 muzikale dynastieën in Vlaanderen. Deze week is hij te gast bij de familie Mannaerts-Caerts, waar Stefanie van Brutus en haar opa Leo - Eviva España - Caerts hem met open armen ontvangen.

Family Affair #02 — De familie LeyersLuister  

Rik De Bruycker gaat op bezoek bij 8 muzikale dynastieën in Vlaanderen. Deze week is hij te gast bij de familie Leyers, waar Jan en dochter Billie hem met open armen ontvangen.

Family Affair #01 — De familie Van LooyLuister  

Rik De Bruycker gaat op bezoek bij 8 muzikale dynastieën in Vlaanderen. Deze week is hij te gast bij de familie Van Looy, waar Bent en vader Ernst hem met open armen ontvangen.

Family Affair — Vanaf 14 oktoberLuister  

Vlaanderen zit vol met muzikale familie! Onze Rik De Bruycker gaat op bezoek bij acht muzikale dynastieën. Hij heeft een intiem gesprek tussen ouder en kind, vader en zoon, vader en dochter, grootvader en kleinkind,... in de ouderlijke woonst. Elke woensdag een nieuwe aflevering van Family Affair.