Family Affair

Family Affair

Maatschappij & Cultuur  |  9 afleveringen

Vlaanderen zit vol met muzikale families! Onze Rik De Bruycker gaat op bezoek bij acht muzikale dynastieën. Hij heeft een intiem gesprek tussen ouder en kind, vader en zoon, vader en dochter, grootvader en kleinkind,... in de ouderlijke woonst.

Verras mij  


#08 — De familie Vermeulen

Luister  

Family Affair  /  02-12-2020

Rik De Bruycker gaat op bezoek bij 8 muzikale dynastieën in Vlaanderen. Deze week is hij te gast bij de familie Vermeulen, waar Geert en zoon Jonas hem opwachten.


#07 — De familie Vanbergen

Luister  

Family Affair  /  25-11-2020

Rik De Bruycker gaat op bezoek bij 8 muzikale dynastieën in Vlaanderen. Deze week is hij te gast bij de familie Vanbergen, waar Reinhard, Charlotte en dochter Billie hem met open armen ontvangen.


#06 — De familie Blaute

Luister  

Family Affair  /  18-11-2020

Rik De Bruycker gaat op bezoek bij 8 muzikale dynastieën in Vlaanderen. Deze week is hij te gast bij de familie Blaute, waar Jean en zoon Jens hem met open armen ontvangen.


#05 — De familie Adigéry

Luister  

Family Affair  /  11-11-2020

Rik De Bruycker gaat op bezoek bij 8 muzikale dynastieën in Vlaanderen. Deze week is hij te gast bij de familie Adigéry, waar Charlotte en mama Christiane hem met open armen ontvangen.


#04 — De familie Chatar

Luister  

Family Affair  /  04-11-2020

Rik De Bruycker gaat op bezoek bij 8 muzikale dynastieën in Vlaanderen. Deze week is hij te gast bij de familie Chatar, waar broers Hakim en Faisal hem met open armen ontvangen.


#03 — De familie Mannaerts-Caerts

Luister  

Family Affair  /  28-10-2020

Rik De Bruycker gaat op bezoek bij 8 muzikale dynastieën in Vlaanderen. Deze week is hij te gast bij de familie Mannaerts-Caerts, waar Stefanie van Brutus en haar opa Leo - Eviva España - Caerts hem met open armen ontvangen.


#02 — De familie Leyers

Luister  

Family Affair  /  21-10-2020

Rik De Bruycker gaat op bezoek bij 8 muzikale dynastieën in Vlaanderen. Deze week is hij te gast bij de familie Leyers, waar Jan en dochter Billie hem met open armen ontvangen.


#01 — De familie Van Looy

Luister  

Family Affair  /  14-10-2020

Rik De Bruycker gaat op bezoek bij 8 muzikale dynastieën in Vlaanderen. Deze week is hij te gast bij de familie Van Looy, waar Bent en vader Ernst hem met open armen ontvangen.


Trailer - Family Affair

Luister  

Family Affair  /  07-10-2020

Vlaanderen zit vol met muzikale familie! Onze Rik De Bruycker gaat op bezoek bij acht muzikale dynastieën. Hij heeft een intiem gesprek tussen ouder en kind, vader en zoon, vader en dochter, grootvader en kleinkind,... in de ouderlijke woonst. Elke woensdag een nieuwe aflevering van Family Affair.