FC Apeldoorn

FC Apeldoorn

Sport & Recreatie  |  21 afleveringen

Een nieuw seizoen, een nieuwe FC Apeldoorn! Vanaf vrijdag 4 september iedere week tussen 19.00 en 20.00 uur live op Radio Apeldoorn (107.1 FM) en in het weekend te beluisteren als podcast! Alles over het Apeldoornse amateurvoetbal hoor je in FC Apeldoorn!

Verras mij  


#21 De competitiehervatting

Luister  

FC Apeldoorn  /  05-03-2022

Na een verlengde winterstop mogen we weer, eindelijk!


#20 De jaarafsluiter

Luister  

FC Apeldoorn  /  29-12-2021

In de laatste aflevering 2021 praten we bij over het afgelopen jaar. En verder: de Stentor-journalist Glenn van der Straten over CSV Apeldoorn, Jordy Vakkert over 'zijn' WSV, Bernard van Werven over Orderbos en Paul van der Hulst over 45+ voetbal in Apeldoorn. 


#19 Legt het coronavirus de competitie weer stil?

Luister  

FC Apeldoorn  /  01-12-2021

We bespreken zoals altijd de actualiteit van het Apeldoornse voetbal, maar donkere wolken pakken zich weer samen boven het amateurvoetbal: door de opleving van het coronavirus lijkt een vervroegde winterstop nabij.


#18 Welke ploegen gooien al direct hoge ogen?

Luister  

FC Apeldoorn  /  01-12-2021

WWNA kent een bizar goede competitiestart. We vragen trainer Sven Slop naar het geheim daarachter. Welke ploegen volgen hun voorbeeld? Met Robur, Groen Wit'62, CSV Apeldoorn en AGOVV kent het Apeldoornse voetbal potentiële kampioenen! 


#17 Eindelijk begint het weer!

Luister  

FC Apeldoorn  /  29-09-2021

FC Apeldoorn is terug! Net als het competitievoetbal. We blikken met Belinda Kerkhove, Armon Veeneman, Dick van Bloemendal en Rob Kruitbosch vooruit op het seizoen van de Apeldoornse clubs.


#16 De laatste van 2020

Luister  

FC Apeldoorn  /  28-12-2020

In deze voorlopige laatste aflevering van FC Apeldoorn blikken we terug op het vreemde voetbaljaar 2020. Hopelijk zijn we snel weer bij jullie terug als de competities worden hervat!


#15 CSV sluit sportpark, Van Binsbergen naar de rivaal & Wesselink en De Haas verlengen

Luister  

FC Apeldoorn  /  18-12-2020

Door de nodige coronabesmettingen besloot CSV Apeldoorn het sportpark te sluiten en dus bellen we met voorzitter Jan Veeneman over het besluit. Ook hebben we Frank van Binsbergen aan de lijn, die een gevoelige overstap maakt van Loenermark naar Eerbeekse Boys. En we spreken met twee trainers die hun...


#14 Houden de Apeldoornse voetbalclubs het hoofd wel boven water?

Luister  

FC Apeldoorn  /  07-12-2020

Dick belt met een aantal voorzitters van Apeldoornse voetbalclubs en is benieuwd of Apeldoornse voetbalclubs het hoofd wel boven water kunnen houden nu de kantines op slot zitten. 


#13 De bijzondere ontmoeting tussen Ozer en Maradona, zaalvoetbal in de stad én Danny van Engeland

Luister  

FC Apeldoorn  /  02-12-2020

In aflevering 13 staan we uiteraard stil bij het overlijden van de grootste voetballer ooit: Diego Armando Maradona. ZVV'56-trainer Salim Ozer ontmoette hem in 2018 en ging met 'Pluisje' op de foto. Verder spreken we Anouk Roest, Joey Ngarigota en Serkan Kav over het zaalvoetbal in Apeldoorn en bell...


#12 Voetbal in coronatijd, contractverlenging Jordy Vakkert en jeugdspeler Milan Berenschot

Luister  

FC Apeldoorn  /  22-11-2020

Met Armon bespreken we het voetbal in coronatijd, Belinda belt met WSV-trainer Jordy Vakkert over zijn contractverlenging en heeft de Apeldoornse Milan Berenschot te gast, die in de jeugd speelt van Go Ahead Eagles. 


#11 Henry Udinga over keepers

Luister  

FC Apeldoorn  /  15-11-2020

In aflevering 11 praat Dick met oud-doelman en keeperstrainer Henry Udinga over het keepersvak. 


#10 Jeroen Burghout: "Apeldoornse voetbalclubs moeten op zoek naar eigen identiteit"

Luister  

FC Apeldoorn  /  07-11-2020

In deze jubileumaflevering, nummer 10 alweer, spreken we met de Apeldoornse trainer Jeroen Burghout. De nog altijd pas 36-jarige Burghout is momenteel in dienst van SC Cambuur en trainde eerder clubs als WSV, CSV Apeldoorn en Albatross. We bespreken zijn trainerscarrière, zijn oud-pupil Steven Berg...


#9 Het vrouwenvoetbal in Apeldoorn

Luister  

FC Apeldoorn  /  01-11-2020

In deze speciale thema-uitzending gaat Belinda in gesprek met voetbalsters uit Apeldoorn over het vrouwenvoetbal in de stad!


#8 De altijd scherpe Rob Kruitbosch is te gast!

Luister  

FC Apeldoorn  /  24-10-2020

Helaas kunnen we niet nababbelen en vooruitblikken, maar met de Apeldoornse journalist Rob Kruitbosch is er genoeg te bespreken. Kleine teaser: hij is weer scherp zoals altijd! 


#7 Wethouder Stukker: 'Wat hebben Apeldoornse voetbalclubs aan geschiedenis zonder toekomst?'

Luister  

FC Apeldoorn  /  17-10-2020

Het amateurvoetbal ligt helaas voor vier weken stil. Voor FC Apeldoorn geen reden om even te pauzeren, want er is genoeg te bespreken. In aflevering 7 schuift Nathan Stukker aan, wethouder sport van de gemeente Apeldoorn. We spreken over de gevolgen van het overheidsbesluit en over de toekomst van h...


#6: Corona belangrijkste tegenstander amateurvoetbal én Jop van der Linden te gast

Luister  

FC Apeldoorn  /  10-10-2020

Aflevering 6 alweer! We spreken met trainer Marcel Vink van Groen Wit'62, die zijn ploeg een goede kans toedicht om mee te doen om de titel! Ook praten we bij met Salim Ozer van ZVV'56, die een wel heel bijzondere profielfoto heeft op WhatsApp. En Jop van der Linden, ex-prof en tegenwoordig actief b...


#5: Spelen zonder toeschouwers, outsider Victoria Boys en droomstart Albatross

Luister  

FC Apeldoorn  /  03-10-2020

Wat betekent het nu er drie weken zonder publiek gespeeld moet worden? Is Victoria Boys een outsider in de 'Apeldoornse Bundesliga' ? En geeft Albatross zijn droomstart in 3B een vervolg? 


#4: Perikelen rondom corona & wat kunnen AGOVV, Orderbos en Klarenbeek dit seizoen?

Luister  

FC Apeldoorn  /  27-09-2020

In de vierde aflevering bespreken Belinda en Dick onder meer het begin van de competitie. Maar kan die met de nieuwe piek van het coronavirus wel worden uitgespeeld? Ook komen trainers Gerrit Brouwer (AGOVV), Bernard van Werven (Orderbos) en Danny van Engeland (Klarenbeek) aan het woord. 


#3: WSV weet weinig van 2I, Columbia zet weer hoog in en WWNA wil grote broer pijn doen

Luister  

FC Apeldoorn  /  19-09-2020

In aflevering 3 van FC Apeldoorn spreken we met trainers Jordy Vakkert (WSV), Willem Mulderij (Columbia) en Ralph Mens (WWNA), horen we De Stentor-journalist Glenn van der Straten over csv Apeldoorn en spelen Dick en Armon weer de wekelijkse TOTO! 


#2: Michels gaat voor de titel met CSV, hoge verwachtingen bij Apeldoornse Boys én ambitie bij Robur

Luister  

FC Apeldoorn  /  12-09-2020

In aflevering 2 spreken we met hoofdtrainers Stephan Quack (Apeldoornse Boys) en Ewald de Boer (Robur et Velocitas), maar ook met Jan Michels (assistent-trainer CSV Apeldoorn). De drie hebben allen wat gemeen: ze willen meedoen om de prijzen dit seizoen. Verder bespreken Dick en Armon de uitslagen,...


#1: Een nieuw seizoen van FC Apeldoorn

Luister  

FC Apeldoorn  /  07-09-2020

Een nieuw seizoen, een nieuwe FC Apeldoorn! Vanaf vrijdag 4 september iedere week tussen 19.00 en 20.00 uur live op Radio Apeldoorn (107.1 FM) en in het weekend te beluisteren als podcast! Alles over het Apeldoornse amateurvoetbal hoor je in FC Apeldoorn!