Podcast Zoeker

FC Betting

FC Betting

Sport & Recreatie  |  218 afleveringen

FC Betting is de betting podcast van Nederland. Hosts Michael Feith, Jelle Kool, en Neal Petersen praten je elke week bij over de beste betting tips. Tips? Laat ze ons weten via de socials!


S03E60: Geen Eredivisie dit weekend, maar wel Premier League en FA Cup!!Luister  

In de FC Betting Podcast van vrijdag 16 april 2021 bespreken Michael Feith en Jelle Kool drie wedstrijden uit het Engelse voetbal, namelijk Newcastle - West Ham, Chelsea - Manchester City en Leicester - Southampton.

S03E59: Het Wonder Van Rome!Luister  

In de FC Betting Podcast van donderdag 15 april 2021 bespreken Neal Petersen en Jelle Kool twee Europa League-wedstrijden van vandaag: United - Granada en natuurlijk Roma - Ajax. En oh ja, je maakt kans op een prijs, die er vorige week helaas niet uitging.

S03E58: FC Betting op zoek naar een Indian SummerLuister  

In de FC Betting Podcast van woensdag 14 april 2021 bespreken Neal Petersen en Michael Feith de twee wedstrijden in de Champions League en dus aandacht voor Dortmund - Manchester City en Liverpool - Real Madrid.

S03E57: Live vanuit het bruisende LeidenLuister  

In de FC Betting Podcast van dinsdag 13 april 2021 bespreken Michael Feith en Jelle Kool de twee wedstrijden uit de Champions League en dus is er aandacht voor Chelsea - FC Porto en PSG - Bayern.

S03E56: De tweede Derby van het Hoge NoordenLuister  

In de FC Betting Podcast van zondag 11 april 2021 bespreken Neal Petersen en Michael Feith weer drie wedstrijden in de Eredivisie met aandacht voor Utrecht - Feyenoord, VVV - PSV en FC Groningen - Heerenveen.

S03E55: Speelronde 29 alweer in de EredivisieLuister  

In de FC Betting Podcast van zaterdag 10 april 2021 bespreken Michael Feith en Neal Petersen weer drie wedstrijden in de Eredivisie met vandaag aandacht voor AZ - Sparta, Fortuna Sittard - Emmen en PEC Zwolle - FC Twente.

S03E54: De Praatgroep Omgaan Met VerliesLuister  

In de FC Betting Podcast van vrijdag 9 april 2021 bespreken Michael Feith en Jelle Kool weer drie wedstrijden in de Premier League met vandaag aandacht voor Liverpool - Aston Villa, Burnley - Newcastle en Tottenham - Manchester United.

S03E53: We need to pak šljivovica! Luister  

In de FC Betting Podcast van donderdag 8 april 2021 bespreken Neal Petersen en Jelle Kool twee Europa League-wedstrijden van vandaag: Granada - United en natuurlijk Ajax - Roma. En oh ja, je maakt kans op een prijs.

S03E52: Hoeveel procent is Bayern minder vandaag?Luister  

In de FC Betting Podcast van woensdag 7 april 2021 bespreken Michael Feith en Neal Petersen de twee Champsions League wedstrijden van vandaag met dus aandacht voor Porto - Chelsea en Bayern - PSG.

S03E51: Wie wil er een Engels ontbijtje?Luister  

In de FC Betting Podcast van dinsdag 6 april 2021 bespreken Michael Feith en Neal Petersen de twee wedstrijden in de Champions League met dus aandacht voor Manchester City - Dortmund en Real Madrid - Liverpool.

S03E50: Paas perfectLuister  

In de FC Betting Podcast van zondag 4 april 2021 bespreken Michael Feith en Neal Petersen de drie paaszondag wedstrijden in de Eredivisie met aandacht voor PSV - Heracles, Emmen - RKC en Heerenveen - Ajax.

S03E49: Twente is het nieuwe HeerenveenLuister  

In de FC Betting Podcast van zaterdag 3 april 2021 bespreken Neal Petersen en Michael Feith weer drie wedstrijden in de Eredivisie met vandaag aandacht voor Twente - Vitesse, VVV - Groningen en Sparta - PEC Zwolle.

S03E48: Clubvoetbal is fijn voetbalLuister  

In de FC Betting Podcast van vrijdag 2 april 2021 bespreken Jelle Kool en Michael Feith weer drie wedstrijden in de Premier League met aandacht voor Leicester City - Manchester City, Arsenal - Liverpool en Manchester United - Brighton.

S03E47: Redemption SongLuister  

In de FC Betting Podcast van dinsdag 30 maart 2021 bespreken Michael Feith en Jelle Kool de twee wedstrijden van Jong en Oud Oranje.

S03E46: Kan Nederland wel winnen van Letland?Luister  

In de FC Betting Podcast van zaterdag 27 maart 2021 bespreken Michael Feith en Jelle Kool weer drie wedstrijden uit het interlandvoetbal, met vandaag aandacht voor Nederland - Letland, Noorwegen - Turkije en Servie - Portugal.

S03E45: Nederland is helemaal Oranje!Luister  

In de FC Betting Podcast van woensdag 24 maart 2021 bespreken Michael Feith en Neal Petersen de wedstrijden van Jong en Oud Oranje.

S03E44: Bonuspunten voor ADO en Willem IILuister  

In de FC Betting Podcast van zondag 21 maart 2021 bespreken Michael Feith en Neal Petersen weer drie wedstrijden uit de Eredivisie met vandaag aandacht voor AZ - PSV, Vitesse - Willem II en Ajax - ADO Den Haag.

S03E43: Lage quotering bij Feyenoord en twee zware uitwedstrijden voor favorietenLuister  

In de FC Betting Podcast van zaterdag 20 maart 2021 bespreken Neal Petersen en Michael Feith weer drie wedstrijden in de Eredivisie met vandaag aandacht voor Fortuna Sittard - FC Utrecht, Feyenoord - Emmen en RKC Waalwijk - FC Groningen.

S03E42: Quizzen met Michael en JelleLuister  

In de FC Betting Podcast van vrijdag 19 maart 2021 bespreken Michael Feith en Jelle Kool twee wedstrijden in de FA Cup en eentje uit de Premier League en dus aandacht voor Everton - City, West Ham - Arsenal en Leicester City - Manchester City.

S03E41: Young Boys wint geeneens van NAC!Luister  

In de FC Betting Podcast van donderdag 18 maart 2021 bespreken Neal Petersen en Jelle Kool drie wedstrijden in de Europa League: Young Boys-Ajax, Milan - Man Utd - Milan en Arsenal -Olympiakos - Arsenal.

S03E40: Iemand snapt woordgrapjes nietLuister  

In de FC Betting Podcast van woensdag 17 maart 2021 bespreken Michael Feith en Jelle Kool weer de twee wedstrijden in de Champions League met vandaag aandacht voor Bayern - Lazio en Atletico - Chelsea.

S03E39: Kaartenfestijn in BudapestLuister  

In de FC Betting Podcast van dinsdag 16 maart 2021 bespreken Michael Feith en Neal Petersen de twee wedstrijden in de Champions League met aandacht voor Manchester City - Gladbach en Real Madrid - Atalanta.

S03E38: De topper die geen topper isLuister  

In de FC Betting Podcast van zondag 14 maart bespreken Neal Petersen en Michael Feith weer drie wedstrijden in de Eredivisie met vandaag aandacht voor Utrecht - Vitesse, PSV - Feyenoord en PEC Zwolle - Ajax.

S03E37: De derby die geen derby isLuister  

In de FC Betting Podcast van zaterdag 13 maart 2021 bespreken Neal Petersen en Michael Feith weer drie wedstrijden in de Eredivisie met vandaag aandacht voor AZ - Twente, FC Groningen - FC Emmen en Sparta - RKC.

S03E36: Zo vrolijk heb je Jelle nog nooit gezienLuister  

In de FC Betting Podcast van vrijdag 12 maart 2021 bespreken Michael Feith en een hele vrolijke Jelle Kool weer drie wedstrijden in de Premier League met dit keer aandacht voor Leeds - Chelsea, Southampton - Brighton en Arsenal - Tottenham.

S03E35: Dromen van de Ajax Taart! Luister  

In de FC Betting Podcast van donderdag 11 maart 2021 bespreken Neal Petersen en Jelle Kool drie wedstrijden in de Europa League: Ajax - Young Boys, Man Utd - Milan en Olympiakos - Arsenal. En ze dromen van een Ajax taart.

S03E34: Not so hot takes met Neal PetersenLuister  

In de FC Betting Podcast van woensdag 10 maart 2021 bespreken Neal Petersen en Michael Feith de twee wedstrijden in de Champions League en dus aandacht voor Liverpool - RB Leipzig en Paris Saint-Germain - FC Barcelona.

S03E33: Frikandelbroodjes van KuipersLuister  

In de FC Betting Podcast van dinsdag 9 maart 2021 bespreken Michael Feith en Jelle Kool de twee Champions League wedstrijden van de avond met aandacht voor Juventus - FC Porto en Dortmund - Sevilla.

S03E32: Iets minder Super Sunday (maar toch het kijken waard)Luister  

In de FC Betting Podcast van zondag 7 maart 2021 bespreken Michael Feith en Neal Petersen weer drie wedstrijden in de Eredivisie met vandaag aandacht voor Ajax - FC Groningen, Fortuna Sittard - PSV en Vitesse - AZ.

S03E31: Iedereen moet de rug even rechtenLuister  

In de FC Betting Podcast van zaterdag 6 maart 2021 bespreken Neal Petersen en Michael Feith weer drie wedstrijden in de Eredivisie met aandacht voor Twente - Willem II, Heerenveen - ADO Den Haag en RKC - Utrecht.

S03E30: Iedereen behalve Brighton Beter BekijkenLuister  

In de FC Betting Podcast van vrijdag 5 maart 2021 bespreken Jelle Kool en Michael Feith de degradatiestrijd in de Premier League met aandacht voor Sheffield - Southampton en West Brom - Newcastle, en ze bespreken natuurlijk de Manchester Derby.

S03E29: Suuuupeeeeeeeeer Sunday (maar nu echt)Luister  

In de FC Betting Podcast van zondag 28 februari bespreken Michael Feith en Neal Petersen weer drie wedstrijden in de Eredivisie met vandaag aandacht voor Groningen - Fortuna Sittard, PSV - Ajax en AZ - Feyenoord.

S03E28: Zonnige zaterdag met de EredivisieLuister  

In de FC Betting Podcast van zaterdag 27 februari bespreken Michael Feith en Neal Petersen weer drie wedstrijden in de Eredivisie met vandaag aandacht voor ADO Den Haag - RKC Waalwijk, Vitesse - VVV Venlo en Heracles - FC Twente.

S03E27: Zonnig Premier League weekendLuister  

In de FC Betting Podcast van vrijdag 26 februari bespreken Jelle Kool en Michael Feith weer drie wedstrijden in Premier League met deze week aandacht voor Leeds - Aston Villa, Leicester - Arsenal en Chelsea - Manchester United.

S03E26: Wat komt er uit de hoge hoed van Schmidt en Ten HagLuister  

In de FC Betting Podcast van donderdag 25 februari 2021 bespreken Michael Feith en Jelle Kool de twee wedstrijden in de Europa League van Nederlandse ploegen en daarom aandacht voor Ajax - Lille en PSV - Olympiakos.

S03E25: De vogeltjes fluiten de Champions League tuneLuister  

In de FC Betting Podcast van woensdag 24 februari 2021 bespreken Michael Feith en Jelle Kool de twee wedstrijden in de Champions League met aandacht voor Atalanta - Real Madrid en Gladbach - Manchester City.

S03E24: Lewa to score en wél doelpunten bij Atletico-Chelsea Luister  

In de FC Betting Podcast van dinsdag 23 februari 2021 bespreken Jelle Kool en Neal Petersen weer twee Champions League-wedstrijden. Chelsea gaat op bezoek bij Atletico en in Italië treffen doelpuntenmachines Immobile (Lazio) en Lewandowski (Bayern) elkaar.

S03E23: Derby van het Hoge Noorden en meer!Luister  

In de FC Betting Podcast van zondag 21 februari bespreken Neal Petersen en Michael Feith weer drie wedstrijden in de Eredivisie met deze week aandacht voor Heerenveen - Groningen, PSV - Vitesse en Ajax - Sparta.

S03E22: Laatste strohalm voor EmmenLuister  

In de FC Betting Podcast van zaterdag 20 februari 2021 bespreken Michael Feith en Neal Petersen weer drie wedstrijden in de Eredivisie met aandacht voor FC Emmen - PEC Zwolle, VVV - AZ Alkmaar en Fortuna Sittard - ADO Den Haag.

S03E21: Premier League en de terugkeer van OntslagwatchLuister  

In de FC Betting Podcast van vrijdag 19 februari 2021 bespreken Jelle Kool en Michael Feith weer drie wedstrijden in de Premier League met aandacht voor de Merseyside Derby, West Ham - Tottenham en Arsenal - Manchester City.

S03E20: Europa League Editie en Slapende Bookies!Luister  

In de FC Betting Podcast van donderdag 18 februari 2021 bespreken Jelle Kool en Neal Petersen de enige twee overgebleven Nederlandse clubs in Europa. Ajax gaat op bezoek bij Lille, terwijl PSV het in Griekenland opneemt tegen Olympiakos. En waarom slapen de bookies nog?

S03E19: De vroege vogel podcast met de Champions LeagueLuister  

In de FC Betting Podcast van woensdag 17 februari 2021 bespreken Jelle Kool en Michael Feith de twee wedstrijden in de Champions League met aandacht voor FC Porto - Juventus en Sevilla - Borussia Dortmund.

S03E18: Die Meister Die Besten Les grandes équipesLuister  

In de FC Betting Podcast van dinsdag 16 februari bespreken Neal Petersen en Michael Feith de twee wedstrijden van vanavond met dus aandacht voor FC Barcelona - PSG en RB Leipzig - Liverpool.

S03E17: Tijd voor beter weer en beter voetbalLuister  

In de FC Betting Podcast van zondag 14 februari bespreken Neal Petersen en Michael Feith weer drie wedstrijden in de Eredivisie met vandaag aandacht voor FC Utrecht - VVV, Feyenoord - Willem II en Vitesse - FC Twente.

S03E16 - Vroege zaterdag wedstrijdenLuister  

In de FC Betting Podcast van zaterdag 13 februari 2021 bespreken Neal Petersen en Michael Feith weer drie wedstrijden in de Eredivisie met dit keer aandacht voor FC Groningen - PEC Zwolle, ADO Den Haag - PSV en Heracles - Ajax.

S03E15 - BBB tegen OnsOllieLuister  

In de FC Betting Podcast van vrijdag 12 februari weer aandacht voor 3 wedstrijden in de Premier League met onder andere Manchester City - Tottenham, Brighton - Aston Villa en Arsenal - Leeds.

S03E14: Superbowl Special!!Luister  

Vandaag een extra aflevering van de FC Betting Podcast met aandacht voor Superbowl 55!

S03E13: Haal de oranje bal maar weer uit de kastLuister  

In de FC Betting Podcast van zaterdag 6 februari bespreken Neal Petersen en Michael Feith weer drie wedstrijden in de Eredivisie, met vandaag aandacht voor PSV - FC Twente, PEC Zwolle - RKC en Heerenveen - Vitesse.

S03E12: Brighton Nog Beter BekijkenLuister  

In de FC Betting Podcast van vrijdag 4 februari 2021 bespreken Michael Feith en Jelle Kool weer drie wedstrijden in de Premier League met deze week aandacht voor Burnley - Brighton, Manchester United - Everton en Liverpool - Manchester City.

S03E11: Super Sunday!! Maar dan ook echtLuister  

In de FC Betting Podcast van zondag 31 januari 2021 bespreken Neal Petersen en Michael Feith weer drie wedstrijden in de Eredivisie met aandacht voor ADO - Sparta en natuurlijk ook voor Feyenoord - PSV en AZ - Ajax.

S03E10: Eindelijk weer eens PEC ZwolleLuister  

In de FC Betting Podcast van zaterdag 30 januari 2021 bespreken Michael Feith en Neal Petersen weer drie wedstrijden in de Eredivisie met aandacht voor FC Utrecht - PEC Zwolle, Fortuna Sittard - VVV Venlo en Vitesse - RKC.

S03E09: Alleen maar Premier LeagueLuister  

In de FC Betting Podcast van vrijdag 29 januari 2021 bespreken Michael Feith en Jelle Kool weer drie wedstrijden in de Premier League met dit keer aandacht voor Arsenal - Manchester United, Southampton - Aston Villa en Leicester - Leeds.

S03E08: De Leermeester tegen De LeerlingLuister  

In de FC Betting Podcast van zondag 24 januari 2021 bespreken Neal Petersen en invaller Jelle Kool drie wedstrijden uit de Eredivisie. Dit keer gaat het om de lunchwedstrijd Fortuna - Ajax, FC Utrecht - Sparta en de mini-kraker Feyenoord - AZ.

S03E07: Pakt Emmen de laatste kans?Luister  

In de FC Betting Podcast van zaterdag 23 januari 2021 bespreken Neal Petersen en invaller Jelle Kool weer drie wedstrijden uit de Eredivisie met aandacht voor ADO - Emmen, Vitesse - FC Groningen en Heracles - Heerenveen.

S03E06: Here we go... Liverpool - United, part two! Luister  

In de FC Betting Podcast van vrijdag 22 januari 2021 bespreken Jelle Kool en Jeffrey Noeken drie wedstrijden in de Premier League. Deze keer bespreken de mannen Aston Villa- Newcastle, Southampton- Arsenal en Liverpool- United!

S03E05: Wakker Worden met Neal PetersenLuister  

In de FC Betting Podcast van zondag 17 januari 2021 bespreken Neal Petersen en Michael Feith weer drie wedstrijden in de Eredivisie met aandacht voor FC Groningen - FC Twente, VVV - Heerenveen en de klassieker, Ajax - Feyenoord.

S03E04: Eredivisie zaterdagLuister  

In de FC Betting Podcast van zaterdag 16 januari 2021 bespreken Michael Feith en Neal Petersen weer drie wedstrijden uit de Eredivisie met aandacht voor Sparta - PSV, Utrecht - Heracles en AZ - ADO Den Haag.

S03E03: Return of the Premier LeagueLuister  

In de FC Betting Podcast van vrijdag 15 januari 2021 bespreken Jelle Kool en Michael Feith weer drie wedstrijden in de Premier League met dit keer aandacht voor Leeds - Brighton, Leicester City - Southampton en natuurlijk de kraker tussen Liverpool en Manchester United.

S03E02: Super Sunday!!!!!Luister  

In de FC Betting Podcast van zondag 9 januari 2021 bespreken Neal Petersen en Michael Feith drie wedstrijden in de Eredivisie met aandacht voor de Rotterdamse Derby, VVV - Willem II en natuurlijk de kraker Ajax - PSV.

S03E01: We zijn er weer!Luister  

In de eerste aflevering van seizoen 3 van FC Betting bespreken Neal Petersen en Michael Feith weer drie wedstrijden in de Eredivisie met aandacht voor FC Emmen - FC Twente, PEC Zwolle - AZ en FC Utrecht - FC Groningen.

S02E79: Laatste aflevering van Seizoen 2!Luister  

In de laatste FC Betting Podcast van Seizoen 2 bespreken Michael Feith, Jelle Kool en Jeffrey Noeken weer drie wedstrijden in Engeland met aandacht voor Sheffield Wednesday - Derby County, Manchester United - Aston Villa en Everton - West Ham.

S02E78: Hoy - La Liga!!!!Luister  

In de FC Betting Podcast van woensdag 30 december 2020 bepreken Michael Feith en Jeffrey Noeken drie wedstrijden in La Liga met aandacht voor Granada - Valencia, Atletico Madrid - Getafe en Elche - Real Madrid.

S02E77: Premier League DinsdagLuister  

In de FC Betting Podcast van dinsdag 29 december bespreken Jelle Kool en Michael Feith weer drie wedstrijden in de Premier League met aandacht voor Brighton - Arsenal, West Ham - Leeds en Manchester United - Wolves.

S02E76: KerstspecialLuister  

In de FC Betting Podcast van Eerste Kerstdag, oftewel 25 december 2020, bespreken Jelle Kool, Jeffrey Noeken en Michael Feith weer drie wedstrijden in de Premier League en dus is er aandacht voor Arsenal - Chelsea, Manchester City - Newcastle United en Sheffield - Everton.

S02E75: De Meeste Objectieve Podcast van NederlandLuister  

In de FC Betting Podcast van woensdag 23 december 2020 bespreken Jelle Kool en Michael Feith weer drie wedstrijden in de Eredivisie en dus aandacht voor Groningen - Heracles, ADO Den Haag - PEC Zwolle en Feyenoord - Heerenveen.

S02E74: Eredivisie op de DinsdagLuister  

In de FC Betting Podcast van dinsdag 22 december bespreken Michael Feith en Jelle Kool weer drie wedstrijden in de Eredivisie, met vandaag aandacht voor FC Emmen - FC Utrecht, PSV - VVV en FC Twente - Sparta.

S02E73: Eredivisie ZondagLuister  

In de FC Betting Podcast van zondag 20 december bespreken Neal Petersen en Michael Feith weer drie wedstrijden in de Eredivisie en dus aandacht voor ADO Den Haag - Ajax, Heerenveen - Heracles en AZ - Willem II.

S02E72: Eredivisie Zaterdag BetsLuister  

In de FC Betting Podcast van zaterdag 19 december bespreken Michael Feith en Neal Petersen weer drie wedstrijden in de Eredivisie met aandacht voor VVV - Twente, RKC - PSV en Utrecht - Fortuna Sittard.

S02E71: Einde Ontslagwatch in de PL PodcastLuister  

In de FC Betting Podcast van vrijdag 18 december 2020 bespreken Jelle Kool, Jeffrey Noeken en Michael Feith weer drie wedstrijden in de Premier League met vandaag aandacht voor Everton - Arsenal, Newcastle United - Fulham en West Bromwich Albion - Aston Villa.

S02E70: En nog een keer Bekeren!!!Luister  

In de FC Betting Podcast van donderdag 17 december 2020 bespreken Michael Feith en Neal Petersen twee wedstrijden in de Toto KNVB Beker (Cambuur - Go Ahead en Willem II - Vitesse) en de Premier League wedstrijd Sheffield - Manchester United.

S02E69: We Blijven Bekeren!!!Luister  

In de FC Betting Podcast van woensdag 16 december bespreken Michael Feith en Jelle Kool de drie wedstrijden in de KNVB Beker en dus aandacht voor Almere City - VVV Venlo, De Graafschap - PSV en Ajax - Utrecht.

S02E68: We Gaan Bekeren!!!Luister  

In de FC Betting Podcast van dinsdag 14 december 2020 bespreken Michael Feith en Jeffrey Noeken de twee KNVB Beker wedstrijden die op het schema staan. Heel toevallig zijn dat Excelsior - PEC Zwolle en FC Emmen - FC Groningen.

S02E67: KKD MaandagLuister  

In de FC Betting Podcast van maandag 14 december 2020 bespreken Jelle Kool en Michael Feith weer twee wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie met aandacht voor Jong Utrecht - TOP Oss en Roda JC - Helmond Sport.

S02E66: Vormcrisis op de ZondagLuister  

In de FC Betting Podcast van zondag 13 december bespreken Neal Petersen en Michael Feith weer drie wedstrijden in de Eredivisie met vandaag aandacht voor Wilem II - Sparta, PSV - Utrecht en FC Twente - AZ.

S02E65: Strijd Onderin de EredivisieLuister  

In de FC Betting Podcast van zaterdag 12 december bespreken Neal Petersen en Michael Feith weer drie wedstrijden in de Eredivisie met vandaag aandacht voor Groningen - RKC Waalwijk, Emmen - ADO Den Haag en Ajax - PEC Zwolle.

S02E64: Laatste Keer Ontslagwatch?Luister  

In de FC Betting Podcast van vrijdag 11 december 2020 bespreken Jelle Kool, Jeffrey Noeken en Michael Feith weer drie wedstrijden in de Premier League met aandacht voor de Manchester Derby, Everton - Chelsea en Leicester City - Brighton.

S02E63: D-day voor het Nederlandse VoetbalLuister  

In de FC Betting Podcast van donderdag 10 december 2020 bespreken Michael Feith en Jelle Kool de drie wedstrijden van Nederlandse ploegen in de Europa League en dus aandacht voor PSV - Omonia Nicosia, Wolfsberger - Feyenoord en Rijeka - AZ.

S02E62: Jelle in de EmotieLuister  

In de FC Betting Podcast van woensdag 9 december 2020 bespreken Michael Feith en Jelle Kool de twee wedstrijden in Poule B van de Champions League; Real Madrid - Gladbach en Inter Milan - Shakhtar. Maar natuurlijk bespreken ze ook de alles of niets wedstrijd van Ajax tegen Atalanta.

S02E61: Battle of the BejaardenLuister  

In de FC Betting Podcast van dinsdag 8 december 2020 bespreken Michael Feith en Jeffrey Noeken weer drie wedstrijden uit de Champions League met aandacht voor Lazio - Club Brugge, RB Leipzig - Manchester United en de strijd van de titanen: Barcelona - Juventus.

S02E60: Grabbelton maandagLuister  

In de FC Betting Podcast van maandag 7 december 2020 bespreken Jelle Kool en Michael Feith drie wedstrijden op de maandag avond. De heren hebben aandacht voor Hoffenheim - Augsburg, Brighton - Southampton en Excelsior - FC Volendam.

S02E59: Te Vroeg OpgenomenLuister  

In de FC Betting Podcast van zondag 6 december bespreken Michael Feith en Neal Petersen weer drie wedstrijden in de Eredivisie met aandacht dus voor AZ - Groningen, Utrecht - ADO en Heerenveen - PSV.

S02E58: Zingend Het Weekend InLuister  

In de FC Betting Podcast van zaterdag 5 december bespreken Michael Feith en Neal Petersen weer drie wedstrijden in de Eredivisie met aandacht dus voor Fortuna Sittard - Willem II, Ajax - FC Twente en PEC Zwolle - Vitesse.

S02E57: Hoor Wie Belt Daar Kind'renLuister  

In de FC Betting Podcast van vrijdag 4 december 2020 bespreken Jeffrey Noeken, Jelle Kool en Michael Feith de 11e speelronde in de Premier League met onder andere aandacht voor Liverpool - Wolves, Tottenham - Arsenal en West Ham - Manchester United.

S02E56: Chauvinistisch InzettenLuister  

In de FC Betting Podcast van donderdag 3 december 2020 bespreken Neal Petersen en Michael Feith de drie Nederlandse ploegen in de Europa League, met dus aandacht voor Feyenoord - Dinamo Zagreb, Granada - PSV en AZ - Napoli.

S02E55: Even de Kater WegpratenLuister  

In de FC Betting Podcast van woensdag 2 december 2020 bespreken Jelle Kool en Michael Feith weer drie wedstrijden in de Champions League met aandacht voor Sevilla - Chelsea, Borussia Dortmund - Lazio en Manchester United tegen de angstgegner van de podcast, Paris St. Germain.

S02E54: De Kans voor AjaxLuister  

In de FC Betting Podcast van dinsdag 1 december 2020 bespreken Neal Petersen en Michael Feith drie wedstrijden in de Champions League met oa aandacht voor Atletico Madrid - Bayern Munchen, Gladbach - Inter en Liverpool - Ajax.

S02E53: Grabbelton MaandagLuister  

In de FC Betting Podcast van maandag 30 november 2020 bespreken Jelle Kool en Michael Feith een wedstrijd elk in de Premier League, de Serie A en La Liga. Oftewel; Real Betis - Eibar, West Ham - Aston Villa en Genoa - Parma.

S02E52: Griekse Eredivisie BetsLuister  

In de FC Betting Podcast van zaterdag 28 november 2020 bespreken Neal Petersen en Michael Feith de drie zaterdag wedstrijden in de Eredivisie, en dus is er aandacht voor Emmen - Ajax, ADO Den Haag - Heerenveen en VVV - PEC Zwolle.

S02E51: Premier League VrijdagLuister  

In de FC Betting podcast van vrijdag 27 november bespreken Michael Feith en Jelle Kool drie wedstrijden in de premier league met onder andere: Crystal Palace - Newcastle United, Everton - Leeds en Chelsea - Tottenham.

S02E50: Hollandse GevoelsbetjesLuister  

In de FC Betting podcast van donderdag 26 november bespreken Michael Feith en Neal Petersen de drie wedstrijden van Nederlandse ploegen in de Europa League en dus aandacht voor: CSKA Moskou - Feyenoord, PAOK - PSV en AZ - Real Sociedad.

S02E49: Bijltjesdag in de CLLuister  

In de FC Betting podcast van woensdag 24 november 2020 bespreken Michael Feith en Jelle Kool drie wedstrijden in de Champions League; Inter Milan - Real Madrid, Liverpool - Atalanta en Ajax - FC Midtjylland.

S02E48: Ontmoeting met de AngstgegnerLuister  

In de FC Betting podcast van dinsdag 24 november 2020 bespreken Michael Feith en Jeffrey Noeken drie wedstrijden in de Champions League; Dynamo Kiev - FC Barcelona, Lazio - Zenit St. Petersburg en PSG - RB Leipzig.

S02E47: Grabbelton MaandagLuister  

In de FC Betting podcast van maandag 23 november 2020 bespreken Michael Feith, Jeffrey Noeken en Jelle Kool drie wedstrijden op de maandag. Deze week zijn dat de wedstrijden tussen de Wolverhampton Wanderers - Southampton, Atletic Bilbao - Real Betis en Jong Ajax - FC Volendam.

S02E46: Eredivisie Zondag KeuzestressLuister  

In de FC Betting podcast van zondag 22 november 2020 bespreken Michael Feith en Neal Petersen drie wedstrijden in de Eredivisie, namelijk Sparta - ADO Den Haag, FC Twente - PSV en RKC - Heerenveen.

S02E45: Eindelijk weer EredivisieLuister  

In de FC Betting podcast van zaterdag 21 november 2020 bespreken Michael Feith en Neal Petersen drie wedstrijden in de Eredivisie, namelijk Willem II - VVV Venlo, FC Groningen - Vitesse en PEC Zwolle - Utrecht.

S02E44: Wie is de voorzitter van de Ollie Fanclub?Luister  

In de FC Betting podcast van vrijdag 20 november 2020 bespreken Michael Feith, Jeffrey Noeken en de voorzitter van de Ollie Watkins fanclub drie wedstrijden in de Premier League, namelijk Aston Villa - Brighton, Tottenham - Manchester City en Liverpool - Leicester City.

S02E43: Ierse TaferelenLuister  

In de FC Betting podcast van woensdag 18 november 2020 bespreken Michael Feith en Neal Petersen drie wedstrijden in de Nations League, namelijk Oostenrijk - Noorwegen, Belgie - Denemarken en natuurlijk Polen - Nederland.

S02E42: Ronaldo Fanboys UniteLuister  

In de FC Betting podcast van dinsdag 17 november 2020 bespreken Michael Feith en Jeffrey Noeken drie wedstrijden in de Nations League, namelijk Spanje - Duitsland, Frankrijk - Zweden, Kroatie - Portugal.

S02E41: De Rustige Zondag PodcastLuister  

In de FC Betting podcast van zondag 15 november 2020 bespreken Michael Feith en Jeffrey Noeken drie wedstrijden in de Nations League, namelijk Italie - Polen, Wales - Ierland en Nederland - Bosnie.

S02E40: Nations League ZaterdagLuister  

In de FC Betting podcast van zaterdag 14 november 2020 bespreken Michael Feith, Jeffrey Noeken en Jelle Kool drie wedstrijden in de Nations League, namelijk Portugal - Frankrijk, Duitsland - Oekraine en Zwitserland - Spanje.

S02E39: Keuken Kampioen Divisie VrijdagLuister  

In de FC Betting podcast van vrijdag 13 november 2020 bespreken Michael Feith, Jeffrey Noeken en Jelle Kool twee wedstrijden in de Jupiler League, namelijk Helmond Sport - Excelsior en TOP Oss - FC Eindhoven.

S02E38: Vliegensvlugge Oranje PodcastLuister  

In de FC Betting-podcast van woensdag 11 november bespreken Neal Petersen en Michael Feith de wedstrijd van Oranje tegen Spanje. Kort maar krachtig.

S02E37: Kan iemand even koffie zetten voor Neal?Luister  

In de FC Betting-podcast van zondag 8 november bespreken Neal Petersen en Michael Feith de zondag wedstrijden in de Eredivisie, met onder andere aandacht voor Feyenoord - FC Groningen, Vitesse, FC Emmen en Heerenveen - AZ.

S02E36: Return of the NealLuister  

In de FC Betting-podcast van zaterdag 7 november bespreken Michael Feith en Neal Petersen de zaterdag wedstrijden in de Eredivisie met aandacht voor ADO Den Haag - FC Twente, VVV - Heracles en RKC Waalwijk - Sparta.

S02E35: Laatste Premier League ronde voor de interland wekenLuister  

In de FC Betting podcast van vrijdag 6 november 2020 bespreken Michael Feith, Jeffrey Noeken en Jelle Kool de achtste speelronde in de Premiere League en hebben ze aandacht voor de wedstrijden Manchester City - Liverpool, Leicester - Wolves en Everton - United.

S02E34: FC Spelersnamen UitsprekenLuister  

In de FC Betting podcast van donderdag 5 november 2020 bespreken Michael Feith en Jelle Kool drie wedstrijden in de Europa League met aandacht voor PAOK - PSV, Real Sociedad - AZ en Feyenoord - CSKA Moskou.

S02E33: Vroege ochtend betsLuister  

In de FC Betting podcast van woensdag 4 november 2020 bespreken Michael Feith en Jelle Kool drie wedstrijden in de Champions League met aandacht voor Club Brugge - Borussia Dortmund, Leipzig - PSG en Barcelona - Dynamo Kiev.

S02E32: Make or Break Time voor Real en InterLuister  

In de FC Betting podcast van dinsdag 3 november 2020 bespreken Michael Feith en Jeffrey Noeken drie wedstrijden in de Champions League met aandacht voor Atalanta - Liverpool, Real Madrid - Inter Milan en Midtjylland - Ajax.

S02E31: De Internationale GrabbeltonLuister  

In de FC Betting podcast van maandag 2 november 2020 bespreken Michael Feith, Jeffrey Noeken en Jelle Kool drie wedstrijden die op de maandag avond plaats vinden, namelijk Fulham - West Bromwich Albion, Hoffenheim - Union Berlin en Villareal - Valladolid.

S02E30: Eredivisie Zondag met Bas van VelzenLuister  

In de FC Betting-podcast van zondag 1 november bespreken Michael Feith en Bas van Velzen de zondag wedstrijden in de Eredivisie met aandacht voor FC Emmen - Feyenoord, PSV - ADO Den Haag en AZ - RKC.

S02E29: Michael en Noeken proberen zich in te houdenLuister  

In de FC Betting-podcast van zaterdag 31 oktober bespreken Michael Feith en Jeffrey Noeken de zaterdag wedstrijden in de Eredivisie met aandacht voor FC Twente - PEC Zwolle, FC Groningen - VVV Venlo en Willem II - Vitesse.

S02E28: Premier League VrijdagLuister  

In de FC Betting podcast van vrijdag 30 oktober 2020 bespreken Michael Feith, Jeffrey Noeken en Jelle Kool de zevende speelronde in de Premiere League en hebben ze aandacht voor de wedstrijden Burnley - Chelsea, Aston Villa - Southampton en Manchester United - Arsenal.

S02E27: FC Betting op ReisLuister  

In de FC Betting podcast van woensdag 28 oktober 2020 bespreken Michael Feith en Jelle Kool drie wedstrijden in de Europa League met aandacht voor de wedstrijden van Feyenoord, AZ en PSV. En wat feitjes over de tegenstanders.

S02E26: Iemand stapt eindelijk op de Messi bandwagonLuister  

In de FC Betting podcast van woensdag 28 oktober 2020 bespreken Michael Feith en Jelle Kool drie wedstrijden in de Champions League met aandacht voor Club Brugge - Lazio, Manchester United - RB Leipzig en Juventus - Barcelona.

S02E25: The Chaaaaaaampions Speelronde 2Luister  

In de FC Betting podcast van dinsdag 27 oktober 2020 bespreken Michael Feith en Jeffrey Noeken drie wedstrijden in de Champions League met aandacht voor Borussia Monchengladbach - Real Madrid, Atletico Madrid - Salzburg en Atalanta - Ajax.

S02E24: Surprise SurpriseLuister  

In de FC Betting podcast van maandag 26 oktober 2020 bespreken Michael Feith, Jeffrey Noeken en Jelle Kool drie wedstrijden die op de maandag avond te zien zijn met aandacht voor AC Milan - Roma, Brighton Hove Albion - West Bromwich Albion en Bayer Leverkusen - FC Augsburg.

S02E23: Eredivisie bets op de zondag!Luister  

In de FC Betting-podcast van zondag 25 oktober bespreken Michael Feith en Neal Petersen de zondag wedstrijden in de Eredivisie met aandacht voor FC Groningen - Fortuna Sittard, Sparta - Heracles en RKC - Feyenoord.

S02E22: Het kan in ieder geval niet slechter dan donderdagLuister  

In de FC Betting-podcast van zaterdag 24 oktober bespreken Michael Feith en Neal Petersen de zaterdag wedstrijden in de Eredivisie met aandacht voor FC Utrecht - FC Twente, PEC Zwolle - Willem II en Heerenveen - Emmen.

S02E21: Premier League Speelronde 6 zonder Rob HoldingLuister  

In de FC Betting podcast van vrijdag 23 oktober 2020 bespreken Michael Feith, Jeffrey Noeken en Jelle Kool de zesde speelronde in de Premiere League en hebben ze aandacht voor de wedstrijden Manchester United - Chelsea, Wolverhampton - Wanderers - Newcastle United en Arsenal - Leicester.

S02E20: DE 100E AFLEVERING!!!!!Luister  

In de FC Betting-podcast van donderdag 22 oktober bespreken Michael Feith en Neal Petersen de tweede avond Europa League, vieren ze de 100e aflevering van FC Betting en bespreken ze de wedstrijden van PSV, AZ en Feyenoord.

S02E19: De Rijdende PodcasthostLuister  

In deze mobiele FC Betting-podcast van woensdag 21 oktober bespreken Michael Feith en Neal Petersen de tweede avond Europees voetbal met aandacht voor de wedstrijden Bayern - Atletico Madrid, Inter - Gladbach en natuurlijk Ajax - Liverpool

S02E18: The ChaaaaampioooonsLuister  

In de FC Betting-podcast van zondag 18 oktober bespreken Michael Feith en Neal Petersen de wedstrijden Lazio - Borussia Dortmund, Chelsea - Sevilla en Paris Saint-Germain - Manchester United.

S02E17: 100 jaar de Rotterdamse DerbyLuister  

In de FC Betting-podcast van zondag 18 oktober bespreken Michael Feith en Neal Petersen drie wedstrijden: Feyenoord - Sparta, Ajax - Heerenveen en PEC Zwolle - PSV.

S02E16: AZ gaat huishouden en Twente verliest nietLuister  

In de FC Betting-podcast van zaterdag 17 oktober bespreken Michael Feith en Neal Petersen drie wedstrijden: Heracles Almelo - RKC, AZ - VVV Venlo en Willem II - FC Twente.

S02E15: Everton wordt kampioen?Luister  

In de #FCBetting podcast aandacht voor de wedstrijden Everton - Liverpool, Manchester City - Arsenal en Leicester - Aston Villa!

S02E14: Alleen maar Team PositiviteitLuister  

In de FC Betting-podcast van woensdag 14 oktober bespreken Jeffrey Noeken, Michael Feith en Jelle Kool drie wedstrijden uit de Nations League: Ijsland - België, Kroatië - Frankrijk en Italië tegen Nederland.

S02E13: Wie is de derde keeper van de Oekraïne?Luister  

In de FC Betting-podcast van dinsdag 13 oktober bespreken Jeffrey Noeken, Michael Feith en Jelle Kool twee wedstrijden uit de Nations League: Duitsland - Zwitserland en Oekraïne tegen Spanje.

S02E12: Kunnen we terug naar de wedstrijden gaan?Luister  

In de FC Betting-podcast van zaterdag 10 oktober bespreken Jeffrey Noeken, Michael Feith en Jelle Kool drie wedstrijden uit de Nations League: Spanje - Zwitserland, Engeland - België en Frankrijk tegen Portugal.

S02E11: Willem II verliest niet en Malen scoort!Luister  

In de FC Betting-podcast van zondag 4 oktober bespreken Michael Feith en Neal Petersen drie wedstrijden: Willem II - Feyenoord, FC Groningen - Ajax en PSV - Fortuna Sittard

S02E10: VVV moet winnen en Vitesse zet goede lijn voortLuister  

In de FC Betting-podcast van zaterdag 3 oktober bespreken Michael Feith en Neal Petersen drie wedstrijden: VVV-ADO, Vitesse-Heracles en RKC-PEC.

S02E09: Moeilijke voetbalnamen in de Premier LeagueLuister  

In de #FCBetting podcast van vrijdag 2 oktober 2020 bespreken Michael Feith, Jeffrey Noeken en Jelle Kool de vierde speelronde in de Premiere League en hebben ze aandacht voor de wedstrijden Everton - Brighton, Manchester United - Tottenham en Aston Villa - Liverpool.

S02E08: Berghuis gaat het weer voor doen voor Feyenoord en gaat het spoken in Almelo voor PSV?Luister  

In de FC Betting-podcast van zondag 27 september bespreken Michael Feith en Neal Petersen drie wedstrijden: Feyenoord - ADO, FC Utrecht - RKC en Heracles - PSV.

S02E07: AZ snakt naar winst en kan Vitesse het Ajax lastig maken?Luister  

In de FC Betting-podcast van zaterdag 26 september bespreken Michael Feith en Neal Petersen drie wedstrijden: Fortuna - AZ, SC Heerenveen - VVV en Ajax - Vitesse.

S02E06: Rob Holding is geen voetbalnaamLuister  

In de #FCBetting podcast van vrijdag 25 september 2020 bespreken Michael Feith, Jeffrey Noeken en Jelle Kool de derde speelronde in de Premiere League en hebben ze aandacht voor de wedstrijden Tottenham - Newcastle, Manchester City - Leicester en Liverpool - Arsenal.

S02E05: Telraam mee in de JC Arena & kan FC Groningen wat zonder Robben?Luister  

In de FC Betting-podcast van zondag 20 september bespreken Michael Feith en Neal Petersen drie wedstrijden: ADO Den Haag - FC Groningen, Feyenoord - FC Twente en Ajax - RKC.

S02E04: Doelpuntenfestijn in Eindhoven & kan AZ de trainer een cadeautje geven?Luister  

In de FC Betting-podcast van zaterdag 19 september bespreken Michael Feith en Neal Petersen drie wedstrijden: AZ - PEC Zwolle, PSV - FC Emmen en Vitesse - Sparta.

S02E03: Eerste topper in Premier League!Luister  

In de #FCBetting podcast van vrijdag 18 september 2020 bespreken Michael Feith, Jeffrey Noeken en Jelle Kool de tweede speelronde in Premier League en hebben ze extra aandacht voor de topper tussen Chelsea en Liverpool.

S02E02: Eredivisie Zondag! Luister  

In de FC Betting-podcast van zondag 13 september bespreken Michael Feith en Neal Petersen drie wedstrijden: Emmen - VVV, Sparta - Ajax en FC Groningen - PSV.

S02E01: WE ZIJN TERUG! Eredivisie Zaterdag!Luister  

We zijn terug! In de FC Betting-podcast van zaterdag 12 september bespreken Michael Feith en Neal Petersen drie wedstrijden uit de Eredivisie: Heerenveen - Willem II, PEC Zwolle - Feyenoord en FC Twente - Fortuna Sittard.

S01E79: Terugblik seizoen 1 #FCBetting!Luister  

Op dinsdag 26 augustus 2020 blikt de #FCBetting crew terug op het eerste seizoen.

S01E78: DE CHAMPIONS LEAGUE FINALE!!Luister  

Op zondag 23 augustus blikt de FC Betting-crew vooruit op de Champions League-finale tussen Bayern en PSG!

S01E77: DE EUROPA LEAGUE FINALE!Luister  

Het is vrijdag 21 augustus en dus blikt de FC Betting-crew vooruit op de Europa League-finale tussen Sevilla en Inter!

S01E76: Lyon - Bayern!Luister  

Het is woensdag 19 augustus en dus blikt de FC Betting-crew vooruit op de Champions League-halve finale tussen Lyon en Bayern!

S01E75: Leipzig - PSG preview + nooit meer naar de Oekraïne op vakantie..Luister  

Het is dinsdag 18 augustus en dus blikt de FC Betting-crew vooruit op de Champions League-halve finale tussen Leipzig en PSG en staan stil bij het drama van Shaktar op de maandagavond.

S01E74: Inter - Shaktar & leve de kippen van Neal!Luister  

Het is maandag 17 augustus en dus blikt de FC Betting-crew vooruit op de Europa League-halve finale tussen Inter en Shaktar en staan stil bij het succes van #noekentime, met dank aan de kippen van Neal.

S01E73: Halve Finale EL: Sevilla - Man Utd!Luister  

Het is zondag 16 augustus blikt de FC Betting-crew vooruit op de Europa League-halve finale tussen Sevilla en Man Utd.

S01E72: Gaat Memphis City ook verslaan?Luister  

Het is weekend en dus, op deze zaterdag 15 augustus, blikt de FC Betting-crew vooruit op de laatste Champions League-kwartfinale tussen Lyon en City.

S01E71: BARCA - BAYERN!Luister  

Op vrijdag 14 augustus kijkt de FC Betting-crew vooruit op de heerlijke Champions League-kwartfinale tussen Bayern en Barca!

S01E70: F*CKING PSG & Atletico - RB Leipzig!Luister  

Op donderdag 13 augustus blikt de FC Betting-crew terug op de bizarre laatste minuten bij Atalanta - PSG en kijken ze vooruit naar het duel tussen Atletico en RB Leipzig!

S01E69: Wedstrijd van de afwezigenLuister  

Op woensdag 12 augustus bespreekt de FC Betting crew de Champions League kraker tussen Atalanta en Paris Saint Germain.

S01E68: Kwartfinales Europa League!Luister  

Vandaag, dinsdag 11 augustus 2020, is het tijd voor de #FCBetting crew om te focussen op de laatste twee Europa League-kwartfinales: Shaktar - Basel en Wolves - Sevilla.

S01E67: Europa League Kwartfinales! Luister  

Na een heerlijk #FCBetting weekend is het vandaag, 10 augustus 2020, tijd voor de #FCBetting crew om te focussen op twee Europa League-kwartfinales: Inter - Leverkusen en Man Utd - Kopenhagen.

S01E66: Champions League Editie!Luister  

Het is zaterdag augustus 2020 en de #FCBetting crew focust zich weer op twee Champions League-potjes: Bayern - Chelsea en Barcelona - Napoli.

S01E65: It's time for the Championnnnnnsssssss League!Luister  

Het is vrijdag 7 augustus 2020 en de #FCBetting crew focust zich op de herstart van de Champions League met voorspellingen op Juve - Lyon en City - Madrid.

S01E64: De comeback van #FCBetting in de Europa League!Luister  

Het is donderdag 6 augustus 2020 en de #FCBetting crew gaat revanche proberen te pakken in de Europa League.

S01E63: Tijd voor de Europa League!Luister  

Het is woensdag 5 augustus 2020 en dus tijd voor een heerlijke avond vol met Europa League-wedstrijden. De FC Betting Crew bespreekt Kopenhagen - Istanbul Basaksehir, Inter-Getafe en Shaktar - Wolfsburg.

S01E62: Wie wint de wedstrijd van 180 miljoen?Luister  

In de FC Betting Podcast van 4 augustus staat 'de wedstrijd van 180 miljoen' centraal. Oftewel, de strijd tussen Brentford en Fulham om een plek in de Premier League volgend seizoen.

S01E61: Lecce of Genoa: Wie degradeert er uit de Serie A?Luister  

Op 2 augustus 2020 bespreken de mannen van de FC Betting Podcast de slotdag van de Serie A en kijken naar twee wedstrijden: Genoa - Hellas Verona en Lecce - Parma, oftewel: welke ploeg degradeert er uit de Serie A na vanavond?

S01E60: It's time for the FA Cup Final!Luister  

Op de eerste dag van augustus in het jaar 2020 bespreken de mannen van de FC Betting Podcast de FA Cup Finale tussen Arsenal en Chelsea.

S01E59: Weer een Franse bekerfinale!Luister  

In de FC Betting van 31 juli 2020 bespreekt de FC Betting Podcast finale van de Coupe de la Ligue tussen Paris SG en Lyon.

S01E58: Fulham gaat makkelijk door + Neeskens to score!Luister  

In de podcast van donderdag 30 juli 2020 kijkt de FC Betting crew vooruit op de tweede wedstrijd in de Championship play-off tussen Fulham en Cardiff City!

S01E57: De laatste wedstrijd op Griffin Park: Brentford-Swansea!Luister  

In de podcast van woensdag 29 juli 2020 kijkt de FC Betting crew vooruit op de tweede wedstrijd in de Championship play-off tussen Brentford en Swansea.

S01E56: Inter - NapoliLuister  

In de podcast van dinsdag 28 juli 2020 kijkt de FC Betting crew vooruit op een heerlijk potje in de Serie A: Inter - Napoli!

S01E55: Strijd om Engelse Europese tickets!Luister  

S01E54: Italiaanse zaterdagLuister  

De FC Afkicken podcast over betting!

S01E53: Omelet du FromageLuister  

De podcast van FC Afkicken over betting, met dit keer de Franse bekerfinale!

S01E52: Immobile VS Ronaldo!Luister  

De podcast over betting van FC Afkicken!

S01E51: Spanning tijdens ontknoping The Championship + winnaar giveaway !Luister  

In de podcast van woensdag 22 juli 2020 blikt de crew terug op de giveaway actie, wordt er gezongen voor Noeken en kijken ze vooruit naar de ontknoping van The Championship!

S01E50: 50E EDITIE ---> FISSA! Luister  

In de podcast van dinsdag 21 juli 2020 blikt de crew terug op de kraker Juventus - Lazio Roma, vieren ze een beetje de 50e aflevering en kijken ze vooruit naar Aston Villa - Arsenal!

S01E49: Teamuitje LazioLuister  

In de podcast van 20 juli 2020 blikt de crew terug op de bets van het afgelopen weekend én kijken ze vooruit op de kraker Juventus - Lazio Roma die in Italië op het programma staat!

S01E48: FA Cup krakertje + gaat Leicester het CL-ticket pakken?Luister  

In de FC Betting-podcast van zondag 19 juli 2020 blikken de mannen weer vooruit op drie heerlijke potjes, waaronder Man Utd - Chelsea en Tottenham - Leicester.

S01E47: FA Cup + strijd in The Championship!Luister  

In de FC Betting-podcast van zaterdag 18 juli 2020 blikken de mannen weer vooruit op drie heerlijke potjes.

S01E46: Noeken is terug + wedstrijden met hele grote belangen!Luister  

In de FC Betting-podcast van vrijdag 17 juli 2020 keert Jeffrey Noeken terug in de show en blikken ze vooruit Huddersfield Town - West Brom, West Ham - Watford & Girona - Cadiz.

S01E45: Kampioenskoorts in MadridLuister  

De podcast van FC Afkicken over betting!

S01E44: Brentford naar de Premier League & Porto wordt kampioen! Luister  

Op deze prachtige 15 juli 2020 staat de FC Betting Crew stil bij de vakantie van Jeffrey Noeken en wordt er vooruit geblikt op Brentford - Preston North End, Sassuolo - Juventus en Porto - Sporting.

S01E43: RIP #NoekenStreak + Chelsea moet vanavond los gaan..Luister  

Op deze regenachtige 14 juli 2020 blikt de FC Betting Crew vooruit op de Premier League-wedstrijd tussen Chelsea en Norwich City en staat het stil bij het einde van de #NoekenStreak

S01E42: Glory Glory Man Utd !Luister  

Op deze maandag 13 juli 2020 kijkt de FC Betting-crew vooruit op één wedstrijd: Manchester United - Southampton.

S01E41: Leeds niet jinxen, #teamBTTS weer aanwezig en PENALTY ALERT!Luister  

In deze zondag aflevering van FC Betting bespreken Jeffrey Noeken, Michael Feith & Neal Petersen Swansea - Leeds, Tottenham - Arsenal en Napoli - Milan.

S01E40: Prachtig Preston, #TeamBTTS all the way & Maakt Atalanta de titelstrijd nog spannend?Luister  

Het is WEEKEND en dus NOEKEN TIME! In deze aflevering van FC Betting bespreken Jeffrey Noeken, Michael Feith & Neal Petersen Preston North End - Nottingham Forrest, Sheffield United - Chelsea en Juventus - Atalanta.

S01E39: Madrid maakt gehakt van AlavesLuister  

In deze aflevering van FC Betting van vrijdag 10 juli 2020 pakken de mannen er één wedstrijd uit: Real Madrid - Deportivo Alaves.

S01E38: Neal is terug, Leeds pakt nu wel door & Glory Glory Man Utd!Luister  

In deze aflevering van FC Betting van donderdag 9 juli 2020 keert Neal terug van vakantie en bespreken de mannen Leeds - Stoke, Aston Villa - Man Utd en Athletic Bilbao - Sevilla.

S01E37: Uitstapje naar The Championship Luister  

Op woensdag 8 juli 2020 bespreekt de crew de volgende wedstrijden: Sheffield United - Wolverhampton, West Bromwich Albion - Derby County en Atalanta - Sampdoria

S01E36: Stedentrip op de dinsdagLuister  

Op deze dinsdag 7 juli 2020 kijkt de crew vooruit op drie verschillende wedstrijden, namelijk; Arsenal - Leicester, AC Milan - Juventus en Valencia - Real Valladolid

S01E35: Alles of Niets in HeidenheimLuister  

In de FC Betting van maandag 6 juli 2020 blikt de crew terug op het weekend en kijken ze vooruit op Heidenheim - Werder Bremen

S01E34: Op vakantie naar Turkije Luister  

In de FC Betting podcast van 4 juli 2020 bespreekt de crew de volgende wedstrijden: Bilbao - Real Madrid, Parma - Fiorentina en Galatasaray - Trabzonspor!

S01E33: Het lek is bovenLuister  

Op zaterdag 4 juli bespreekt de crew weer een drietal wedstrijden, namelijk: Juventus - Torino, Wolves - Arsenal en Leverkusen - Bayern!

S01E32: Jelle de ex-FC Afkicken stagiaire Luister  

In de FC Betting Podcast van vrijdag 3 juli 2020 kijkt de crew vooruit op de wedstrijd Atletico Madrid - Mallorca !

S01E31: KeuzestressLuister  

In de FC Betting Podcast van donderdag 2 juli 2020 kijkt de crew vooruit op City - Liverpool, Werder - Heidenheim en Atalanta - Napoli!

S01E30: Neal kom maar effkes wisselen!Luister  

In de FC Betting Podcast van woensdag 1 juli 2020 is het tijd voor Neal om gewisseld te worden. Daarnaast kijkt de rest van de crew vooruit op Everton - Leicester City!

S01E29: Kraker in La Liga: Barca - Atleti! Luister  

In de FC Betting Podcast van dinsdag 30 juni 2020 blikken Jeffrey Noeken, Michael Feith en Neal Petersen vooruit op de kraker in La Liga van vanavond: Barcelona - Atletico Madrid!

S01E28: Noekpac on fire en jacht op plek 4 in La Liga: Getafe - Real Sociedad! Luister  

In de FC Betting Podcast van maandag 29 juni 2020 blikt de FC Betting crew terug op het afgelopen weekend en blikken ze vooruit op de jacht op plek 4 in La Liga tussen Getafe - Real Sociedad.

S01E27: Flikt Heidenheim het? + Milan - Roma en Parma - Inter !Luister  

In de FC Betting Podcast van zondag 28 juni 2020 bespreekt de FC Betting crew de strijd om plek 3 in de 2. Bundesliga en de Italiaanse wedstrijden Milan-Roma en Parma - Inter.

S01E26: Leverkusen & BMG strijden om plek 4 + Celta - Barca!Luister  

In de FC Betting Podcast van zaterdag 27 juni 2020 bespreekt de FC Betting crew de strijd om plek 4 in de Bundesliga en Celta-Barca.

S01E25: Met dank aan Noeken: Juve - Lecce!Luister  

Op deze vrijdag 25 juni 2020 blikken Jeffrey Noeken, Neal Petersen en Michael Feith vooruit op een verschrikkelijke wedstrijd om op te betten: Juventus - Lecce.

S01E24: Krakerrrrr van de dag: Chelsea - City!Luister  

De FC Betting podcast van 25 juni 2020 gaat over de krakerrrr in de Premier League tussen Chelsea en Manchester City. Jeffrey Noeken, Neal Petersen en Michael Feith blikken vooruit, geven hun bets voorspellingen en blikken nog even terug op de woensdagavond.

S01E23: Dramatische dinsdag, de schuld van Spotify ... en we blikken vooruit op Man Utd - Sheffield!Luister  

De nieuwe FC Betting aflevering van 24 juni 2020, waarin Neal Petersen, Jeffrey Noeken en Michael Feith terug blikken op een dramatische dinsdag, waarom Spotify ons tegenwerkt en de bets voor vanavond bij Man Utd - Sheffield United.

S01E22: POSITIEF BLIJVEN WERKT + voorspelling Leicester - Brighton!Luister  

De nieuwe FC Betting aflevering van 23 juni 2020, waarin Neal Petersen, Jeffrey Noeken en Michael Feith vooruit blikken op Leicester - Brighton!

S01E21: Dramatische weekend voor Neal + vooruitblik Villarreal - SevillaLuister  

Het was een dramatisch weekend voor Neal Petersen qua bets, maar Jeffrey Noeken en Michael Feith helpen hem erdoor heen door vol positiviteit te kijken naar de wedstrijd van 22 juni 2020: Villarreal - Sevilla.

S01E20: Merseysidederby, Atalanta scoort er op los & Celta - Alaves is een drama om op te bettenLuister  

Wat een heerlijke wedstrijden op deze zondag 21 juni 2020. Jeffrey Noeken, Michael Feith en Neal Petersen kijken naar de Merseyside derby (Everton-Liverpool), Atalanta - Sassuolo en Celta - Alaves.

S01E19: Hup Havertz, #TeamBTTS in Londen en geografisch tipje over Getafe!Luister  

Jeffrey Noeken, Michael Feith en Neal Petersen blikken op deze zaterdag 20 juni 2020 vooruit op drie wedstrijden: Hertha BSC - Bayer Leverkusen, West Ham United - Wolverhampton Wanderers en Getafe - Eibar.

S01E18: Spurs - United en hopen op goaltje Rashford!Luister  

Jeffrey Noeken, Michael Feith en Neal Petersen blikken in deze aflevering van #FCBetting op vrijdag 19 juni 2020 vooruit op een kraker in de Premier League: Tottenham Hotspur - Manchester United.

S01E17: Madrid-Valencia en de #BETPOLITIE! Luister  

Michael Feith is on fire de laatste dagen qua bets. Gelukkig wil hij ook op deze donderdag 18 juni samen met Jeffrey Noeken en Neal Petersen vooruitblikken op Real Madrid - Valencia. En oh ja: de #betpolitie komt langs.

S01E16: De Premier League is terug!Luister  

Jeffrey Noeken, Michael Feith en Neal Petersen blikken op deze woensdag vooruit op de herstart van de Premier League met de wedstrijden Aston Villa - Sheffield United en Manchester City - Arsenal.

S01E15: Bettingstress voor Werder-Bayern + bijna 9 uit 9 op de maandagavond!Luister  

Na een heerlijke maandagavond qua betting is het op deze dinsdag tijd voor een nieuwe podcast, over de kampioenswedstrijd van Bayern Munchen, die op bezoek gaan bij Werder Bremen. Jeffrey Noeken, Michael Feith en Neal Petersen blikken vooruit op deze wedstrijd en kijken nog even terug op de bijna pe…

S01E14: Arminia Bielefeld - Dynamo Dresden + Bielefeld, bestaat dat wel? Luister  

Na een heerlijke betting weekend is het op deze maandag tijd voor een nieuwe podcast, over een wedstrijd die jullie hebben uitgekozen: Arminia Bielefeld - Dynamo Dresden. Jeffrey Noeken, Michael Feith en Neal Petersen blikken vooruit op deze wedstrijd uit de 2. Bundesliga tussen de koploper en de nu…

S01E13: Weinig goals in Bilbao, Schalke wint weer niet en Madrid gaat los!Luister  

ZONDAG 14 JUNO 2020! Tijd voor een nieuwe podcast! Jeffrey Noeken, Michael Feith en Neal Petersen blikken vooruit op Athletic Bilbao - Atletico Madrid, Schalke - Leverkusen en Real Madrid - Eibar.

S01E12: Bayern Der Meister, Napoli of Inter naar de finale en Barcelona geen moeite met Mallorca Luister  

Het is weekend en dus blikken we op deze zaterdag 13 juno vooruit op misschien wel het kampioensduel van Bayern Munchen tegen BMG, de halve finale strijd in Italie tussen Napoli en Inter en de herstart van Barcelona op bezoek bij Mallorca.

S01E11: Juve geen problemen met Milan, Leipzig moet lijden en de Derby der Vleermuizen?Luister  

Het is bijna weekend en dus blikken we op deze vrijdag 12 juno vooruit op drie heerlijke potjes. Jeffrey Noeken, Michael Feith en Neal Petersen geven hun mening over Juventus - Milan, Hoffenheim - RB Leipzig en Valencia - Levante.

S01E10: Derby van Sevilla, Luuk de Jong slaat weer toe & #TeamBTTS werkt niet / wel in SpanjeLuister  

De voorspellingen van de derby van Sevilla

S01E09: Slapen tijdens Werder - Wolfsburg, Schalke wint niet & #TeamBTTS slaat weer toe. Luister  

De bets van zondag 7 juni

S01E08: Alle ballen op Hazard, #Boszball vs Der Meiser en Paderborn mag niet scoren!Luister  

Op zaterdag 6 juni bespreken je favoriete betspodcastvrienden Michael Feith, Jeffrey Noeken en Neal Petersen de hoop op goaltjes van Thorgan Hazard, de strijd tussen #Boszball en Bayern München en dat Paderborn nu toch echt niet gaat scoren. Toch? Vergeet niet te abonneren, recenseren en je eigen b…

S01E07: HSV is het kwijt, Team BTTS keert terug en hoe nu verder bij Dortmund?Luister  

De tips van zondag 31 mei

S01E06: Hertha scoort er op los en hoe moet je in vredesnaam betten op Bayern?Luister  

Bets van zaterdag 30 mei

S01E05: Doelpuntengarantie bij RBL - Hertha & Schalke bakt er niks van!Luister  

De beste bettingtips voor de Bundesliga!

S01E04: Zin in Der Klassiker! Luister  

Bundesliga Bets van dinsdag 26 mei!

S01E03: Klaar voor de kraker in de 2. Bundesliga!Luister  

Op deze zondag bespreken Michael Feith, Jeffrey Noeken en Neal Petersen in deze aflevering FC Betting twee Bundesliga wedstrijden, Schalke-Augsburg en Mainz-RB Leipzig, en geven ze je tips over de topper in de 2. Bundesliga: HSV - Arminia Bielefeld.

S01E02: Deze Bundesliga zaterdag is genieten!Luister  

De Bundesliga zaterdag is er eentje om te smullen qua betting liefhebbers. In deze aflevering van FC Betting geven Michael Feith, Jeffrey Noeken en Neal Petersen je tips over deze drie wedstrijden: Borussia Monchengladbach - Bayern Leverkusen, Wolfsburg - Borussia Dortmund en Bayern Munchen - Eintra…

S01E01: De Bundesliga hervat weer!Luister  

De podcast van FC Afkicken over betting, met ditmaal tips voor de Bundesliga!