Fluiten in het donker

Fluiten in het donker

Kunst  |  6 afleveringen

Bijna een jaar geleden kregen zes literaire auteurs de opdracht een hoorspel te schrijven voor de publieke omroep. De schrijvers werden gekoppeld aan radioregisseurs en producenten. Het resultaat van deze samenwerking hoort u vanaf 6 maart wekelijks op Woord.nl en tijdens het HoorspelHalfuur op NPO Radio 1, elke vrijdagnacht van 12 tot half 1.

Verras mij  


Fluiten in het donker - #6 Vrouw zonder schaduw

Luister  

Fluiten in het donker  /  10-04-2015

Wanneer Tara op een avond een ongeluk krijgt met een tram vindt het ambulancepersoneel een pistool in haar tas. Op de operatietafel wordt Tara achtervolgd door de spoken uit haar jeugd en zal ze moeten afrekenen met haar Iraanse familie. Schrijver: Kaweh Modiri, regisseur: Jeroen Stout (Stout & Smit...


Fluiten in het donker - #5 Een soort Middeleeuwen

Luister  

Fluiten in het donker  /  03-04-2015

Tirannieke regisseur bouwt om zijn maffiageld weg te sluizen een middeleeuws 'grid' en wordt door zijn slimme technicus voor eeuwig daarnaartoe verbannen. Schrijver: Ilja Leonard Pfeiffer, regisseur: Vibeke von Saher (De HoorspelFrabriek, NTR)


Fluiten in het donker - #4 Een lege plek

Luister  

Fluiten in het donker  /  27-03-2015

Pelle en zijn vader krijgen een ongeluk. Pelle sterft en probeert met zijn vader in contact te komen. Schrijver: Maartje Wortel, regisseur: Aletta Becker (Aletta Becker Producties, VPRO)


Fluiten in het donker - #3 Probeer om te keren

Luister  

Fluiten in het donker  /  20-03-2015

Sylvia Hoeks en Maarten Heijmans in een radiodrama waarin een sollicitatiegesprek ontspoort in een geraffineerd machtsspel. Schrijver: Christiaan Weijts, regisseur: Stef Visjager (Radiomakers Desmet, VPRO)


Fluiten in het donker - #2 De Jachtclub

Luister  

Fluiten in het donker  /  13-03-2015

Tom, een zelfgenoegzaam politicus van een kwijnende partij, wordt verraden. Door de beruchte columniste Mylène? Of door zijn eigen partij?


Fluiten in het donker - #1 Verhaal voor het slapen gaan

Luister  

Fluiten in het donker  /  05-03-2015

Elke avond voor het slapen gaan vraagt de kleine Suzie om een verhaaltje aan haar moeder. Het liefst over die man die kwam praten over haar vader die ze niet meer zien en over het zeemonster Horror in Amsterdam.