Formule 1 voor beginners

Formule 1 voor beginners

Sport & Recreatie  |  5 afleveringen

Zat jij vorig jaar voor spek en bonen op de bank tijdens de Formule 1? Formule 1 voor beginners vertelt in 4 korte afleveringen alles wat jij moet weten over Formule 1. Vanaf nu kun je eindelijk meepraten met je vrienden.
Klaas van der Eerden (van de Radio 538 Ochtendshow) gaat, aan de hand van luisteraarsvragen, op zoek naar de geheimen van de sport. Aan het woord komen Formule 1 mega-fans Coen Swijnenberg (DJ Radio 538), Sylvana IJsselmuiden (Model en presentatrice), Jo van Egmond (Nieuwslezer Radio 538) en Giedo van der Garde (ex-Formule 1-coureur).
Radio 538 is Official Event Supporter van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix 2022.

Verras mij  


#1 - De race

Luister  

Formule 1 voor beginners  /  11-03-2022

In de eerste aflevering neemt Klaas je mee door de basics. Je leert alles wat je moet weten om een race te begrijpen.See omnystudio.com/listener for privacy information.


#2 - Coureurs & teams

Luister  

Formule 1 voor beginners  /  11-03-2022

Klaas stelt je voor aan de teams. Elk team heeft twee coureurs, maar waarom? En hoe belangrijk is samenwerking tussen die twee?See omnystudio.com/listener for privacy information.


#3 - De auto's

Luister  

Formule 1 voor beginners  /  11-03-2022

Ze zien er aerodynamisch uit en gaan flink wat sneller dan de auto die bij jou op de oprit staat. Klaas onderzoekt DRS, de halo en ontdekt of er ook winterbanden onder F1-auto's gaan.See omnystudio.com/listener for privacy information.


#4 - Veranderingen

Luister  

Formule 1 voor beginners  /  11-03-2022

Je weet inmiddels hoe een race werkt en bent klaar om het komende Formule 1-seizoen te gaan volgen. Dit jaar zijn er een paar veranderingen. Om je he-le-maal klaar te maken voor het nieuwe seizoen neemt Klaas de veranderingen met je door.See omnystudio.com/listener for privacy information.


Ga jij met 538 naar Zandvoort?

Luister  

Formule 1 voor beginners  /  08-03-2022

Check 538.nl/acties en zorg dat je erbij bent!See omnystudio.com/listener for privacy information.