FOTO'S MET KURKDROOG

FOTO'S MET KURKDROOG

Humor  |  5 afleveringen

Foto's, we zien ze tegenwoordig overal. Door de vluchtigheid van social media gaan de verhalen achter deze plaatjes dikwijls verloren. Toon en Angel schotelen twee wekelijks een bekende gast enkele van zijn/haar foto's voor en peilen hierbij naar het verhaal achter de foto.

Verras mij  


Foto's met Kurkdroog - Karen Damen

Luister  

FOTO'S MET KURKDROOG  /  28-09-2022

In deze aflevering ontvangen wij Vlaanderens bekendste 'rosse voenk' en de originele rosse van K3. Ontdek samen met ons de verhalen achter de foto's van Karen Damen!


Foto's met Kurkdroog - Bart De Wever

Luister  

FOTO'S MET KURKDROOG  /  14-09-2022

In deze aflevering ontvangen wij een politiek zwaargewicht. Deze man ging van deelnemer van De Slimste Mens Ter Wereld naar burgemeester van de mooiste stad ter wereld. Gelukkig had hij tijdens deze podcast wél een broek aan. Ontdek samen met ons het verhaal achter de foto's van Bart De Wever!


Foto's met Kurkdroog - William Boeva

Luister  

FOTO'S MET KURKDROOG  /  31-08-2022

In deze aflevering ontvangen we Vlaanderens kleinste grootse comedian. Zijn voornaamste hobby is eten en hij schreef zomaar even 3 zaalshows en dat zijn er 3 meer dan wij. Ontdek samen met ons het verhaal achter de smakelijke foto's van William Boeva!


Foto's met Kurkdroog - Alex Agnew

Luister  

FOTO'S MET KURKDROOG  /  17-08-2022

In deze aflevering ontvangen wij een Antwerpse comedy legende. Het is geen geheim dat we vroeger opkeken naar en zelfs afkeken van deze man. Hij verkocht zo maar even 12 keer het Sportpaleis  uit en dat is 12 keer meer dan wij.  Ontdek samen met ons het verhaal achter de foto's van Alex Agnew...


Foto's met Kurkdroog - Mel Melmelicious

Luister  

FOTO'S MET KURKDROOG  /  03-08-2022

In deze aflevering ontvangen wij de Vlaamse seksjuf Mel. Op Tiktok beantwoordt ze al onze seksueel getinte vragen en brengt ze de begroeting 'Hallo' naar een nieuw level. Verder werkt ze als premium escorte en zegt ze zelf al meer worst te hebben gezien dan de Mora fabriek.  Wij zijn alva...