Fris de podcast

Fris de podcast

Onderwijs  |  16 afleveringen

In deze podcast ga ik in gesprek met startende leerkrachten in het basisonderwijs.
Er is veel uitval onder leerkrachten in de eerste vijf jaar dat ze voor de klas staan. Daarom ga ik in gesprek met leerkrachten die hun beginjaren nét achter de rug hebben.
Waar liepen ze tegenaan? Wat heeft ze geholpen? Wat ging er goed en wat ging er mis? En wat is hun gouden tip voor starters die nét voor de klas staan?

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Verras mij  


Fris de podcast. Een gesprek met Janneke Schotveld, kinderboekenschrijver en parttime voorleesjehova.

Luister  

Fris de podcast  /  03-07-2022

In deze aflevering gaat Helga Kok (leerkrachtbegeleider van PCOU Willibrord In Utrecht) in gesprek met Janneke Schotveld, schrijver van kinderboeken (oa Superjuffie, de Dappere Ridster, Het Kattenmannetje én ooit startende leerkracht! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.


Fris de podcast. Een gesprek met Elsa van Ginkel, leerkracht op De Wereldwijzer

Luister  

Fris de podcast  /  01-06-2022

In deze aflevering gaat Helga Kok (leerkrachtbegeleider van PCOU Willibrord In Utrecht) in gesprek met Elsa van Ginkel, van De Wereldwijzer. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.


Fris de podcast. Een gesprek met Coen de Hoop, schoolleider en Maarten Goossens, stamgroepleider op De Zonnewereld.

Luister  

Fris de podcast  /  02-05-2022

In deze aflevering gaat Helga Kok (leerkrachtbegeleider van PCOU Willibrord In Utrecht) in gesprek met Coen de Hoop, schoolleider en Maarten Goossens, stamgroepleider op De Zonnewereld. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.


Fris de podcast. Een gesprek met Sophie Westerink, leerkracht op De Oase.

Luister  

Fris de podcast  /  06-04-2022

In deze aflevering gaat Helga Kok (leerkrachtbegeleider van PCOU Willibrord In Utrecht) in gesprek met Sophie Westerink van De Oase. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.


Fris de podcast. Een gesprek met Jefta Alberts, schoolleider op De Piramide.

Luister  

Fris de podcast  /  02-03-2022

In deze aflevering gaat Helga Kok (leerkrachtbegeleider van PCOU Willibrord In Utrecht) in gesprek met Jefta Alberts van De Piramide. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.


Fris de podcast. Een gesprek met Mattie Mijnheer - de Jager, leerkracht op de Taalschool

Luister  

Fris de podcast  /  02-02-2022

In deze aflevering gaat Helga Kok (leerkrachtbegeleider van PCOU Willibrord In Utrecht) in gesprek met Mattie Mijnheer - de Jager van de Taalschool. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.


Fris de podcast. Een gesprek met Jörgen van Soest, leerkracht op de Lukasschool en Frank van den Heuvel van ingesprekmetouders.nl

Luister  

Fris de podcast  /  05-01-2022

In deze aflevering gaat Helga Kok (leerkrachtbegeleider van PCOU Willibrord In Utrecht) in gesprek met Jörgen van Soest, leerkracht op de Lukasschool en Frank van den Heuvel van ingesprekmetouders.nl Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.


Fris de podcast. Een gesprek met Rosan Ruwhof, leerkracht op basisschool De Kleine Vliegenier.

Luister  

Fris de podcast  /  01-12-2021

In deze aflevering gaat Helga Kok (leerkrachtbegeleider van PCOU Willibrord In Utrecht) in gesprek met Rosan Ruwhof , een leerkracht op basisschool De Kleine Vliegenier. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.


Fris de podcast. Een gesprek met Kevin Mol, leerkracht op basisschool Kindcentrum Leeuwesteyn.

Luister  

Fris de podcast  /  06-10-2021

In deze aflevering gaat Helga Kok (leerkrachtbegeleider van PCOU Willibrord In Utrecht) in gesprek met Kevin Mol, een leerkracht op basisschool Kindcentrum Leeuwesteyn. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.


Fris de podcast. Een gesprek met Mariëlle van den Dool, leerkracht op basisschool de 2e Marnixschool

Luister  

Fris de podcast  /  07-07-2021

In deze aflevering gaat Helga Kok (leerkrachtbegeleider van (PCOU Willibrord In Utrecht) in gesprek met Mariëlle van den Dool, een leerkracht op basisschool de 2e Marnixschool. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.


Fris de podcast. Een gesprek met Rob Verstegen, leerkracht op basisschool de Van Asch van Wijckschool

Luister  

Fris de podcast  /  02-06-2021

In deze aflevering gaat Helga Kok (leerkrachtbegeleider van (PCOU Willibrord In Utrecht) in gesprek met Rob Verstegen, een leerkracht op basisschool de Van Asch van Wijckschool. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.


Fris, de podcast. Een gesprek met Marieke Dubbelman. Ze volgt een deeltijdopleiding aan de Marnix Academie.

Luister  

Fris de podcast  /  05-05-2021

In deze aflevering gaat Helga Kok (leerkrachtbegeleider van (PCOU Willibrord In Utrecht) in gesprek met Marieke Dubbelman. Ze volgt een deeltijdopleiding aan de Marnix Academie en loopt stage op de J.C. van der Walschool. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.


Fris, de podcast. Een gesprek met Jeroen van Diem, leerkracht op basisschool De Schakel.

Luister  

Fris de podcast  /  07-04-2021

In deze aflevering gaat Helga Kok (leerkrachtbegeleider van (PCOU Willibrord In Utrecht) in gesprek met Jeroen van Diem, een leerkracht op basisschool De Schakel. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.


Fris, de podcast. Een gesprek met Pim van Laaren, leerkracht op basisschool De Boomgaard.

Luister  

Fris de podcast  /  03-02-2021

In deze aflevering gaat Helga Kok (leerkrachtbegeleider van (PCOU Willibrord In Utrecht) in gesprek met Pim van Laaren, een leerkracht op basisschool De Boomgaard. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.


Fris, de podcast. Een gesprek met Tara Vastenhout, leerkracht op basisschool De Brug

Luister  

Fris de podcast  /  06-01-2021

In deze aflevering gaat Helga Kok (leerkrachtbegeleider van (PCOU Willibrord In Utrecht) in gesprek met Tara Vastenhout, een leerkracht op basisschool De Brug. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.


Fris de podcast. Een gesprek met Joost Teunissen, leerkracht op basisschool De Fakkel

Luister  

Fris de podcast  /  29-10-2020

In deze aflevering gaat Helga Kok (leerkrachtbegeleider van (PCOU Willibrord In Utrecht) in gesprek met Joost Teunissen, een leerkracht op basisschool De Fakkel. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.