Fris de podcast

Fris de podcast

Onderwijs  |  34 afleveringen

In deze podcast ga ik in gesprek met startende leerkrachten in het basisonderwijs.
Er is veel uitval onder leerkrachten in de eerste vijf jaar dat ze voor de klas staan. Daarom ga ik in gesprek met leerkrachten die hun beginjaren nét achter de rug hebben.
Waar liepen ze tegenaan? Wat heeft ze geholpen? Wat ging er goed en wat ging er mis? En wat is hun gouden tip voor starters die nét voor de klas staan?

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Verras mij  


Fris de podcast. Een gesprek met Jasper Jansen, onderwijsambassadeur.

Luister  

Fris de podcast  /  01-05-2024

In deze aflevering gaat Helga Kok (leerkrachtbegeleider van PCOU Willibrord In Utrecht) in gesprek met Jasper Jansen, onderwijsambassadeur. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.


Fris de podcast. Een gesprek met Lianne Gunnink en Evelien van den Heuvel, leerkrachten op de Regenboog

Luister  

Fris de podcast  /  03-04-2024

In deze aflevering gaat Helga Kok (leerkrachtbegeleider van PCOU Willibrord In Utrecht) in gesprek met Lianne Gunnink, leerkracht groep 6 en Evelien van den Heuvel, leerkracht groep 7 van de Regenboog in Utrecht Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.


Fris de podcast. Een gesprek met Stijn Lindemulder, leerkracht op de Da Costaschool Hoograven

Luister  

Fris de podcast  /  06-03-2024

In deze aflevering gaat Helga Kok (leerkrachtbegeleider van PCOU Willibrord In Utrecht) in gesprek met Stijn Lindemulder, leerkracht van groep 6 op de Da Costaschool Hoograven Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.


Medewerkersdag van PCOU/Willibrord in Tivoli Utrecht.

Luister  

Fris de podcast  /  27-02-2024

Je luistert naar een podcast die is opgenomen op de medewerkersdag van PCOU/Willibrord in Tivoli Utrecht. Gespreksleider Helga Kok gaat in gesprek met Tinka van Vuuren, hoogleraar vitaliteismanagement, Kevin Mol, leerkracht op Kindcentrum Leeuwesteyn en Anita Swenneker, rector van het Amadeuslyceum...


Fris de podcast. Een gesprek met Jolique Ribbers, leerkracht op de Rafaelschool

Luister  

Fris de podcast  /  07-02-2024

In deze aflevering gaat Helga Kok (leerkrachtbegeleider van PCOU Willibrord In Utrecht) in gesprek met Jolique Ribbers, leerkracht op de Rafaelschool. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.


Fris de podcast. Een gesprek met Erik Visser, Rector op het Gerrit Rietveld College.

Luister  

Fris de podcast  /  06-12-2023

In deze aflevering gaat Helga Kok (leerkrachtbegeleider van PCOU Willibrord In Utrecht) in gesprek met Erik Visser, Rector op het Gerrit Rietveld College in Utrecht. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.


Fris de podcast. Een gesprek met Marieke Smids, leerkracht op de Koningin Beatrixschool.

Luister  

Fris de podcast  /  01-11-2023

In deze aflevering gaat Helga Kok (leerkrachtbegeleider van PCOU Willibrord In Utrecht) in gesprek met Marieke Smids, zij-instromende leerkracht van groep 3 op de Koningin Beatrixschool in de Meern. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.


Fris de podcast. Een gesprek met Faalkundige Remko van der Drift.

Luister  

Fris de podcast  /  03-10-2023

In deze aflevering gaat Helga Kok (leerkrachtbegeleider van PCOU Willibrord In Utrecht) in gesprek met Faalkundige Remko van der Drift. Remko spreekt, traint en schrijft over falen en perfectiestress. Als dat maar fout gaat! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.


Fris de podcast. Een gesprek met Dominique Sanders, leerkracht op Kindcentrum Leeuwesteyn.

Luister  

Fris de podcast  /  05-09-2023

In deze aflevering gaat Helga Kok (leerkrachtbegeleider van PCOU Willibrord In Utrecht) in gesprek met Dominique Sanders, leerkracht op Kindcentrum Leeuwesteyn. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.


Fris de podcast. Een gesprek met kinderboekenschrijver Koos Meinderts

Luister  

Fris de podcast  /  05-07-2023

In deze aflevering gaat Helga Kok (leerkrachtbegeleider van PCOU Willibrord In Utrecht) in gesprek met Koos Meinderts. Kinderboekenschrijver van onderandere Naar het noorden, de Club van lelijke kinderen en Zebedeus en het ganzenbord van Wisse) Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more inform...


Fris de podcast. Een gesprek met Jolien van der Ven, leerkracht op de Lukasschool.

Luister  

Fris de podcast  /  07-06-2023

In deze aflevering gaat Helga Kok (leerkrachtbegeleider van PCOU Willibrord In Utrecht) in gesprek met Jolien van der Ven, leerkracht van groep 3 op de Lukasschool. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.


Fris de podcast. Een gesprek met Jesper Binkhuysen, leerkracht op De Schakel

Luister  

Fris de podcast  /  03-05-2023

In deze aflevering gaat Helga Kok (leerkrachtbegeleider van PCOU Willibrord In Utrecht) in gesprek met Jesper Binkhuysen, leerkracht op De Schakel. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.


Fris de podcast. Een gesprek met Andries Mulder, Lid college van bestuur van PCOU Willibrord.

Luister  

Fris de podcast  /  05-04-2023

In deze aflevering gaat Helga Kok (leerkrachtbegeleider van PCOU Willibrord In Utrecht) in gesprek met Andries Mulder, Lid college van bestuur van PCOU Willibrord. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.


Fris de podcast. Een gesprek met Rosanna van Dijk, gymleerkracht op Kindcentrum Leeuwesteyn en de 2e Marnixschool

Luister  

Fris de podcast  /  01-03-2023

In deze aflevering gaat Helga Kok (leerkrachtbegeleider van PCOU Willibrord In Utrecht) in gesprek met Rosanna van Dijk, gymleerkracht op Kindcentrum Leeuwesteyn en de 2e Marnixschool. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.


Fris de podcast. Een gesprek met Nandy Hulshof, leerkracht op De Krullevaar.

Luister  

Fris de podcast  /  27-01-2023

In deze aflevering gaat Helga Kok (leerkrachtbegeleider van PCOU Willibrord In Utrecht) in gesprek met Nandy Hulshof, leerkracht van groep 7 op De Krullevaar. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.


Fris de podcast. Een gesprek met Marcel Vink, leerkracht op De Odyssee

Luister  

Fris de podcast  /  07-12-2022

In deze aflevering gaat Helga Kok (leerkrachtbegeleider van PCOU Willibrord In Utrecht) in gesprek met Marcel Vink, leerkracht van groep 7 op De Odyssee. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.


Fris de podcast. Een gesprek met Florina Strien, leerkracht op de Boomgaard

Luister  

Fris de podcast  /  02-11-2022

In deze aflevering gaat Helga Kok (leerkrachtbegeleider van PCOU Willibrord In Utrecht) in gesprek met Florina Strien, leerkracht van groep 6 op de Boomgaard. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.


Fris de podcast. Een gesprek met Frederique Franken, leerkracht op de Van Asch van Wijckschool

Luister  

Fris de podcast  /  05-10-2022

In deze aflevering gaat Helga Kok (leerkrachtbegeleider van PCOU Willibrord In Utrecht) in gesprek met Frederique Franken, leerkracht en specialist Kunst en Cultuur op de Van Asch van Wijckschool Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.


Fris de podcast. Een gesprek met Janneke Schotveld, kinderboekenschrijver en parttime voorleesjehova.

Luister  

Fris de podcast  /  03-07-2022

In deze aflevering gaat Helga Kok (leerkrachtbegeleider van PCOU Willibrord In Utrecht) in gesprek met Janneke Schotveld, schrijver van kinderboeken (oa Superjuffie, de Dappere Ridster, Het Kattenmannetje én ooit startende leerkracht! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.


Fris de podcast. Een gesprek met Elsa van Ginkel, leerkracht op De Wereldwijzer

Luister  

Fris de podcast  /  01-06-2022

In deze aflevering gaat Helga Kok (leerkrachtbegeleider van PCOU Willibrord In Utrecht) in gesprek met Elsa van Ginkel, van De Wereldwijzer. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.


Fris de podcast. Een gesprek met Coen de Hoop, schoolleider en Maarten Goossens, stamgroepleider op De Zonnewereld.

Luister  

Fris de podcast  /  02-05-2022

In deze aflevering gaat Helga Kok (leerkrachtbegeleider van PCOU Willibrord In Utrecht) in gesprek met Coen de Hoop, schoolleider en Maarten Goossens, stamgroepleider op De Zonnewereld. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.


Fris de podcast. Een gesprek met Sophie Westerink, leerkracht op De Oase.

Luister  

Fris de podcast  /  06-04-2022

In deze aflevering gaat Helga Kok (leerkrachtbegeleider van PCOU Willibrord In Utrecht) in gesprek met Sophie Westerink van De Oase. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.


Fris de podcast. Een gesprek met Jefta Alberts, schoolleider op De Piramide.

Luister  

Fris de podcast  /  02-03-2022

In deze aflevering gaat Helga Kok (leerkrachtbegeleider van PCOU Willibrord In Utrecht) in gesprek met Jefta Alberts van De Piramide. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.


Fris de podcast. Een gesprek met Mattie Mijnheer - de Jager, leerkracht op de Taalschool

Luister  

Fris de podcast  /  02-02-2022

In deze aflevering gaat Helga Kok (leerkrachtbegeleider van PCOU Willibrord In Utrecht) in gesprek met Mattie Mijnheer - de Jager van de Taalschool. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.


Fris de podcast. Een gesprek met Jörgen van Soest, leerkracht op de Lukasschool en Frank van den Heuvel van ingesprekmetouders.nl

Luister  

Fris de podcast  /  05-01-2022

In deze aflevering gaat Helga Kok (leerkrachtbegeleider van PCOU Willibrord In Utrecht) in gesprek met Jörgen van Soest, leerkracht op de Lukasschool en Frank van den Heuvel van ingesprekmetouders.nl Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.


Fris de podcast. Een gesprek met Rosan Ruwhof, leerkracht op basisschool De Kleine Vliegenier.

Luister  

Fris de podcast  /  01-12-2021

In deze aflevering gaat Helga Kok (leerkrachtbegeleider van PCOU Willibrord In Utrecht) in gesprek met Rosan Ruwhof , een leerkracht op basisschool De Kleine Vliegenier. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.


Fris de podcast. Een gesprek met Kevin Mol, leerkracht op basisschool Kindcentrum Leeuwesteyn.

Luister  

Fris de podcast  /  06-10-2021

In deze aflevering gaat Helga Kok (leerkrachtbegeleider van PCOU Willibrord In Utrecht) in gesprek met Kevin Mol, een leerkracht op basisschool Kindcentrum Leeuwesteyn. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.


Fris de podcast. Een gesprek met Mariëlle van den Dool, leerkracht op basisschool de 2e Marnixschool

Luister  

Fris de podcast  /  07-07-2021

In deze aflevering gaat Helga Kok (leerkrachtbegeleider van (PCOU Willibrord In Utrecht) in gesprek met Mariëlle van den Dool, een leerkracht op basisschool de 2e Marnixschool. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.


Fris de podcast. Een gesprek met Rob Verstegen, leerkracht op basisschool de Van Asch van Wijckschool

Luister  

Fris de podcast  /  02-06-2021

In deze aflevering gaat Helga Kok (leerkrachtbegeleider van (PCOU Willibrord In Utrecht) in gesprek met Rob Verstegen, een leerkracht op basisschool de Van Asch van Wijckschool. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.


Fris, de podcast. Een gesprek met Marieke Dubbelman. Ze volgt een deeltijdopleiding aan de Marnix Academie.

Luister  

Fris de podcast  /  05-05-2021

In deze aflevering gaat Helga Kok (leerkrachtbegeleider van (PCOU Willibrord In Utrecht) in gesprek met Marieke Dubbelman. Ze volgt een deeltijdopleiding aan de Marnix Academie en loopt stage op de J.C. van der Walschool. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.


Fris, de podcast. Een gesprek met Jeroen van Diem, leerkracht op basisschool De Schakel.

Luister  

Fris de podcast  /  07-04-2021

In deze aflevering gaat Helga Kok (leerkrachtbegeleider van (PCOU Willibrord In Utrecht) in gesprek met Jeroen van Diem, een leerkracht op basisschool De Schakel. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.


Fris, de podcast. Een gesprek met Pim van Laaren, leerkracht op basisschool De Boomgaard.

Luister  

Fris de podcast  /  03-02-2021

In deze aflevering gaat Helga Kok (leerkrachtbegeleider van (PCOU Willibrord In Utrecht) in gesprek met Pim van Laaren, een leerkracht op basisschool De Boomgaard. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.


Fris, de podcast. Een gesprek met Tara Vastenhout, leerkracht op basisschool De Brug

Luister  

Fris de podcast  /  06-01-2021

In deze aflevering gaat Helga Kok (leerkrachtbegeleider van (PCOU Willibrord In Utrecht) in gesprek met Tara Vastenhout, een leerkracht op basisschool De Brug. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.


Fris de podcast. Een gesprek met Joost Teunissen, leerkracht op basisschool De Fakkel

Luister  

Fris de podcast  /  29-10-2020

In deze aflevering gaat Helga Kok (leerkrachtbegeleider van (PCOU Willibrord In Utrecht) in gesprek met Joost Teunissen, een leerkracht op basisschool De Fakkel. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.