Podcast Zoeker

Frogland.org

Frogland.org

Humor  |  10 afleveringen

Satire voor sidestream media

Frogland soundbite 42Luister  

Ezeltje Prik. Angst heeft van ons gezonde verstand een smeulend hoopje as gemaakt. De kiet moet open en er is maar 1 sleutel. Slechte tijden voor risico-aversie. Een Willemsorde voor de gevallenen.

Frogland soundbite 41Luister  

Vechtscheiding der machten. Nieuwe Kamerleden krijgen een practicum staatsrecht…onder werktijd! Niet de theorie maar de praktijk.

Frogland soundbite 40Luister  

Zit het in mijn hoofd of is het echt: normvervaging? Over normvervaging, racisme, vrijheid en schaamteloosheid. Satirische podcast over een actueel onderwerp.

Frogland soundbite 39Luister  

Tweede Kamerverkiezingen 2021. De ideale uitlaatklep. Politieke supporters zijn daarom nu net zo fanatiek als voetbalsupporters. Lopen de meningsverschillen en irritatie over de omgang met coronaregels bij jou ook hoger op? Dat klopt dan, want dat is bij iedereen zo. We can work it out. Gelu…

Frogland soundbite 38Luister  

Twitter meldt zich in de strijd om de waarheid en zet een waarschuwing voor misleidende informatie bij een tweet over coronavaccins van Thierry Baudet. Who´s been fooling who? Maar hoe kun je beoordelen of iets misleidend is? Verspreidt Maurice de Hond misleidende informatie of juist de o…

Frogland soundbite 37Luister  

Tweede Kamerverkiezingen 2021. Gelijke kansen voor iedereen, wie wil dat niet? Raar dat iedere partij zich wil onderscheiden met gelijke kansen voor iedereen. Welke partij is er eigenlijk niet voor gelijke kansen?

Frogland soundbite 36Luister  

Samen? Alleen Rutte gelooft nog in dit mantra. Het wordt dus tijd voor een nieuwe. Iets in de trant van: The only thing we have to fear is fear itself. We hebben een positieve grondhouding nodig ten aanzien van nieuwe ideeën. En dat betekent niet dat je niet kritisch mag zijn.

Frogland soundbite 35Luister  

16 februari 2021 The day the Avondklok stood still. Of: De dag van de cognitieve dissonantie.

Frogland soundbite 34Luister  

Een motivational speech, je moet er maar zin in hebben. Is het glas halfvol of halfleeg? Dat hangt natuurlijk af van wat je gewend bent. Tony Robbins: LISTEN TO THIS EVERYDAY AND CHANGE YOUR LIFE – Tony Robbins Motivational Speech – YouTube Joe Rogan: WATCH THIS EVERY DAY …

Frogland soundbite 33Luister  

Na 200 jaar ophokken gaan we nu weer thuiswerken. Wat de miljardenbusiness van veranderkundigen en consultants niet is gelukt, lukt de coronapandemie wel: we gaan thuiswerken. Het nieuwe normaal is eigenlijk veel normaler dan het oude normaal.