Podcast Zoeker

Frogland.org

Frogland.org

Humor  |  10 afleveringen

Satire voor sidestream media

Frogland soundbite 50Luister  

Humorloze humorexpert slaat de plank mis. Humoristen bereiden een staatsgreep voor om een einde te maken aan deze droefenis. Met naïeve humoristen Ronald Goedemondt, Theo Maassen, Hans Teeuwen eva.

Frogland soundbite 49Luister  

Free yourself. Hoe overleef je woke op je werk? Een paar zelfhulptips voor autonome denkers.

Frogland soundbite 48Luister  

Met dank aan de Big Pharma komt hij eraan: de Summer of Love. Met passende muzikale omlijsting van de Frogland huisband. Om misverstanden te voorkomen: wetenschappers hebben de vaccins ontwikkeld.

Frogland soundbite 47Luister  

Iedereen die iets anders denkt of doet dan jijzelf heeft een fobie. Ik ben op zoek gegaan naar de fobie der fobieën. Beluister deze soundbite als je wilt weten wat ik heb gevonden.

Frogland soundbite 46Luister  

Hamertje tik of Hamertje getikt? Bouwen aan een coalitie, die de verdeeldheid vergroot. Met protestsong Can´t fix it!

Frogland soundbite 45Luister  

Ik heb een doorn in mijn oog (of een balk volgens veel anderen op Twitter). Ophef bepaalt de actualiteit. Maar wat is ophef eigenlijk? Hoe ontstaat het? Wie heeft er belang bij? Is ophef eigenlijk wel nieuws? Ontneemt kunstmatig gecreëerde ophef ons niet gewoon het zicht op echte problemen?

Frogland soundbite 44Luister  

Ook zo moe van de nietsontziende maalstroom van meningsvorming? Stop ermee, word een koppige ezel. Dat gaat niet vanzelf: angst motiveert meer dan geluk.

Frogland soundbite 43Luister  

Het experiment van Fieldlab is een succes. Het heeft immers veel bruikbare informatie opgeleverd over een lockdown-exit-strategie die niet werkt.

Frogland soundbite 42Luister  

Ezeltje Prik. Angst heeft van ons gezonde verstand een smeulend hoopje as gemaakt. De kiet moet open en er is maar 1 sleutel. Slechte tijden voor risico-aversie. Een Willemsorde voor de gevallenen.

Frogland soundbite 41Luister  

Vechtscheiding der machten. Nieuwe Kamerleden krijgen een practicum staatsrecht…onder werktijd! Niet de theorie maar de praktijk.