Gabber, de Hardcore Opera

Gabber, de Hardcore Opera

Kunst  |  6 afleveringen

Gabber, de Hardcore Opera is een gezongen audio-sprookje op grote snelheid waarin Paulus de Bos dj (Jordy Dijkshoorn) in een lang weekend de wereld definitief verlost van de saaiheid. De burgemeester (Michiel Romeyn) en de verzuurde reaguurder (Sophia de Geus) proberen de stad dicht te laten timmeren door Rob de Bouwer (John Buijsman), maar de gabbers zijn met te veel. Paulus verliest Zichzelf (Francis van Broekhuizen) in de vriendschappen, maar eindigt uiteindelijk hoog in de regenboog bij The Holy Noise (dj Paul Elstak). De opera is gemaakt en geproduceerd door Hajo Doorn en Louis van der Waal ism Evil Activities en wordt verteld door E-Life en becommentarieerd door het Rotterdam Terror Koor olv. Marco Hoving.

Verras mij  


#5 - Acte 5: Zondag (Gabber never dies)

Luister  

Gabber, de Hardcore Opera  /  28-06-2021

Paulus en Yoself ontmoeten de Holy Noise in de Gabberhemel, maar worden teruggestuurd om de blijde boodschap van de hardcore verder te belijden. Voorbij alle grenzen. Het lijkt wel alsof iedereen ineens overal eksters ziet!


#4 - Acte 4: Zaterdagnacht (Gelukkig is niemand zichzelf meer)

Luister  

Gabber, de Hardcore Opera  /  27-06-2021

Wanneer de muzikale uitverkoop is begonnen en de dolle dwaze dagen zijn aangebroken, vlucht Paulus naar het bos; op zoek naar Yoself en haar empatisch hout.


#3 - Acte 3: Zaterdag (Stuiterende tieners overspoelen de stad)

Luister  

Gabber, de Hardcore Opera  /  27-06-2021

Als Gabber de wereld verovert duiken commerciele hakkuhbars als paddestoelen uit de grond. Captain Ivol en de verzuurde reaguurder Karnemelk proberen een slaatje te slaan


#2 - Acte 2: Vrijdagnacht (Gabber wordt geboren in een hal)

Luister  

Gabber, de Hardcore Opera  /  27-06-2021

Paulus arriveert in de dichtgetimmerde stad en doet die dreunen op zijn grondvesten als Gabber wordt geboren en een lege sporthal wordt gevuld met energie.


#1 - Acte 1: Vrijdag (Paulus de bos-DJ wordt betoverd)

Luister  

Gabber, de Hardcore Opera  /  27-06-2021

In een prachtig bos naast een héééle saaie stad, leeft de een hippe houthakker volledig één met de natuur. Wanneer hij in vaten lollydumpafval valt en gedwongen zijn haar moet afscheren zal zijn leven en dat van de wereld blijvend veranderd worden.


Binnenkort: Gabber, de Hardcore Opera

Luister  

Gabber, de Hardcore Opera  /  11-06-2021

Gabber, de Hardcore Opera is een gezongen audio-sprookje op grote snelheid waarin Paulus de Bos dj (Jordy Dijkshoorn) in een lang weekend de wereld definitief verlost van de saaiheid. De burgemeester (Michiel Romeyn) en de verzuurde reaguurder (Sophia de Geus) proberen de stad dicht te laten timmere...