God’s President

God’s President

Nieuws & Politiek  |  6 afleveringen

Wat is er aan de hand in de Amerikaanse Bible Belt? Tientallen miljoenen christenen zien in Donald Trump een reddende engel, gezonden door God. In de vijfdelige EO-podcastserie God’s President reist journalist Robin de Wever naar het broeierige Mississippi. Als Trump inderdaad een reddende engel is... wie of wat moet er dan gered worden?

Verras mij  


#5 - De vreemdeling

Luister  

God’s President  /  27-02-2020

5. Robin bekijkt Trumps werkelijkheid van dichtbij. Te dichtbij.


#4 - De vader

Luister  

God’s President  /  20-02-2020

4. Die doempreken, die duistere toekomstverwachtingen: wat moet je ermee? Robin belandt in een studentenhuis. Daar is het leven minder zwartwit.


#3 - De boom

Luister  

God’s President  /  13-02-2020

3. Het land keert zich tegen ons, zeggen David en Kay. Robin ontmoet de burgemeester, die wél aan de goede kant staat. En hoe zit het nou met die verdrukking? Een activist van de Tea Party heeft antwoorden.


#2 - De strijd

Luister  

God’s President  /  06-02-2020

2. Jackson, Mississippi. Robin keert terug naar de plaats waar hij voor het eerst christenen voor Trump zag juichen. Wat is er aan de hand, daar in de Bible Belt?


#1 - De hand

Luister  

God’s President  /  06-02-2020

1. Trump omringt zich met pastors die voor hem bidden. Wat gebeurt er daar in de Oval Office, als de president zijn ogen sluit en zijn handen vouwt? Een van die pastors wil wel praten.


Trailer

Luister  

God’s President  /  22-01-2020

Wat zien tientallen miljoenen Amerikaanse christenen in Donald Trump?