Goed bevallen?

Goed bevallen?

Kinderen & Familie  |  5 afleveringen

Naast het boek biedt Josje Huisman nu ook in deze podcasts een antwoord op veelgestelde vragen rond zwangerschap en bevallen.

Verras mij  


Dragen en troosten

Luister  

Goed bevallen?  /  30-04-2021

In de vijfde en laatste aflevering van ‘Goed bevallen?’ met Josje Huisman en zelfstandige vroedvrouwen Leentje Van Dijck en Nathalie Baeyens praten we over het dragen, slapen en troosten van de baby.   


Borst of fles

Luister  

Goed bevallen?  /  30-04-2021

In de vierde aflevering van ‘Goed bevallen?’ met Josje Huisman en zelfstandige vroedvrouw/lactatiedeskundige Nathalie Baeyens hebben we het over de keuze tussen borstvoeding of flesvoeding, en de taboes die hierrond nog  hangen. 


De bevalling

Luister  

Goed bevallen?  /  30-04-2021

In de derde aflevering van ‘Goed bevallen?’ met Josje Huisman en zelfstandige vroedvrouwen Leentje Van Dijck en Nathalie Baeyens gaat het over de bevalling zelf. Wat zijn de pro’s en con’s van thuis bevallen of in het ziekenhuis? En wat doe je als de baby niet wilt komen? 


Geboortewensen

Luister  

Goed bevallen?  /  30-04-2021

In de tweede aflevering van ‘Goed bevallen?’ met Josje Huisman en zelfstandige vroedvrouwen Leentje Van Dijck en Nathalie Baeyens gaan we dieper in op de geboortewensen. Wat verwachten jij en je partner van de bevalling? Wat is voor jullie als aanstaande ouders belangrijk en hoe leg je dit vast...


Voorbereiding is alles

Luister  

Goed bevallen?  /  30-04-2021

In de eerste aflevering van ‘Goed bevallen?’ met Josje Huisman en zelfstandige vroedvrouw Leentje Van Dijck hebben we het over de voorbereiding op een bevalling. Welke cursussen zijn er allemaal? Wat is een geboorteplan? En welke andere tips zijn er nog?