Gratis Geld Podcast

Gratis Geld Podcast

Sport & Recreatie  |  18 afleveringen

Gratis Geld Podcast. De Podcast waarin Mark en Niek je helpen in het gokwalhalla. Of het nu het Songfestival, de eredivisie of een wielerkoers is.

Verras mij  


Al bijna duizend ekkies voor ons deze Tour en waar is Jumbo-Visma nou mee bezig?

Luister  

Gratis Geld Podcast  /  10-09-2020

De meest onvoorspelbare Tour de France ooit - door de coronacrisis - is alweer halverwege. Mark en Niek lopen aardig binnen op dit wielerevenement en geven je weer de laatste tips om te gokken op de prachtige Franse ronde. Zo kan jij ook gratis geld ophalen.


Zo win je honderden Euro's bij begin van de Tour en het wordt de ronde van Greg van Avermaet

Luister  

Gratis Geld Podcast  /  28-08-2020

De meest onvoorspelbare Tour de France ooit - door de coronacrisis - staat voor de deur. Mark en Niek lopen doorgaans binnen op dit wielerevenement en geven je de laatste tips om te gokken op de prachtige Franse ronde. Ook handig voor last minutes tips voor de tourspelletjes!


Haalt Jaap Stam de kerst en haalt FC Emmen een overwinning?

Luister  

Gratis Geld Podcast  /  31-07-2019

De Gratis Geld Podcast ter voorbereiding op het nieuwe eredivisieseizoen. Mark en Niek geven je tips zodat je geld kan verdienen met voetbal kijken. Wie wordt er kampioen? Wie wordt er topscorer en wat worden de verrassingen van het jaar.


Hoe we 300 euro misliepen met de tijdrit en Alaphilippe gaat er finaal doorheen zakken

Luister  

Gratis Geld Podcast  /  19-07-2019

Wij hebben elk jaar een mooi extra inkomen dankzij het wielerseizoen. Op dit moment is het hoogtepunt van je zomer bezig: De Tour de France. De tijd van je leven. Met deze bettips verdien je ook nog geld met het kijken naar je favoriete wielerevenement.


Kruijswijk wint de Tour en een broedermoord in Frankrijk

Luister  

Gratis Geld Podcast  /  08-07-2019

Wij hebben elk jaar een mooi extra inkomen dankzij het wielerseizoen. Op dit moment is het hoogtepunt van je zomer bezig: De Tour de France. De tijd van je leven. Met deze bettips verdien je ook nog geld met het kijken naar je favoriete wielerevenement.


Dit wordt de top tien van het Songfestival en zo verdien je er geld mee

Luister  

Gratis Geld Podcast  /  11-05-2019

Het Eurovisie Songfestival staat voor de deur. In deze Gratis Geld Podcast helpen we je met last minutes tips om zoveel mogelijk geld te verdienen met het liedjesfestijn.


Groenewegen is bijna verplicht Gent-Wevelgem te winnen en zo maak je elke koers kans op 100 euro

Luister  

Gratis Geld Podcast  /  29-03-2019

Wij hebben elk jaar een mooi extra inkomen dankzij het wielerseizoen. We nemen je mee door het voorjaar en vertellen je hoe je elke koers kans kan maken op 100 euro. Met onder meer de Ronde van Vlaanderen en Parijs-Roubaix.


Eurovisie-editie: Tweestrijd tussen Nederland en Zwisterland, Serhat is de cashcow

Luister  

Gratis Geld Podcast  /  08-03-2019

Net als ons vorig jaar kans maken op 5.000 euro gokwinst op het Songfestival. Dan moet je er vroeg bij zijn. We praten je bij over welke landen er kans maken op het Eurovisiepodium. Waar je je geld op moet zetten. En we bespreken de favorietenrol van Nederland.


Frenkie de Jong gaat Busquets uit basis spelen en Sven van Beek komt te kort voor de eredivisie

Luister  

Gratis Geld Podcast  /  25-01-2019

De Toko Toko Eredivisie-podcast met Niek en Mark. Deze week bespreken zij de de missers van PSV en Ajax. De transfer van Frenkie de Jong, het vertrekt van Van Bronckhorst. En ze geven je bettips voor De Klassieker.


Ziyech kan zich eindelijk bewijzen op hoogste podium en FC Groningen komt nog terug

Luister  

Gratis Geld Podcast  /  09-11-2018

De Toko Toko Eredivisie-podcast met Niek en Mark. Deze week bespreken zij de prestaties van Ajax en PSV in Europa. De gemiste rode kaart voor Anouar Kali en de aanstaande comeback van FC Groningen. En natuurlijk geven ze weer bettips.


Kuipers gedraagt zich als een dictator en Behich is een miskoop

Luister  

Gratis Geld Podcast  /  02-11-2018

De Toko Toko Eredivisie-podcast met Niek en Mark. Deze week bespreken zij de bekerflater van PSV en blikken ze terug op de Klassieker tussen Ajax en Feyenoord. En hebben ze weer tips om deze week weer bijna 100 euro rijker te worden.


We zijn 125 euro rijker door de bettips en Ajax gaat dik winnen van Feyenoord

Luister  

Gratis Geld Podcast  /  26-10-2018

De Toko Toko Eredivisie-podcast met Niek en Mark. Deze week is het feest. De bettips waren allemaal goed en dat leverde 125 euro op. Ook worden de Champions League-prestaties van Ajax en PSV besproken en vooruitgeblikt op de Klassieker.


Dit voetbalweekend kan je met deze wedstrijden 120 euro opleveren

Luister  

Gratis Geld Podcast  /  19-10-2018

De Toko Toko Eredivisie-podcast met Niek en Mark. Deze week bespreken wij de prestaties van Oranje in The Nations League. En hebben we tips om deze week 120 euro rijker te worden.


Met dit middenveld wordt Feyenoord alsnog kampioen en Ajax wint topper met PSV

Luister  

Gratis Geld Podcast  /  21-09-2018

De Toko Toko Eredivisie-podcast met Niek en Mark. Deze week bespreken wij de prestaties van Ajax en PSV in Europa. Weten we hoe Feyenoord alsnog kampioen kan worden. En wordt dit Dick Advocaats laatste klus? Ook blikken ze vooruit op de komende speelronde en geven ze je uiteraard weer bettips.


Emmen gaat op zeker degraderen en Vitesse en AZ spelen om plek drie

Luister  

Gratis Geld Podcast  /  31-08-2018

De Toko Toko Eredivisie-podcast met Niek en Mark. Deze week bespreken wij het succes Ajax en PSV in Europa en hun loting. Verbazen we ons over Robin het verdedigen van Feyenoord. Zien we donkere wolken voor Emmen en roze wolken voor Vitesse en AZ. Ook blikken ze vooruit op de komende speelronde en g...


Robin van Persie is in alles beter dan Kuijt en we gaan op voor de 100 euro

Luister  

Gratis Geld Podcast  /  24-08-2018

De Toko Toko Eredivisie-podcast met Niek en Mark. Deze week bespreken wij hoe Ajax en PSV er voor staan na hun Europese avontuur. Verbazen we ons over Robin van Persie. Zien we het somber in voor Groningen en Zwolle. Ook blikken ze vooruit op de komende speelronde en geven ze je uiteraard weer betti...


Feyenoord gaat nooit meer scoren en geld verdienen met Vitesse

Luister  

Gratis Geld Podcast  /  19-08-2018

De Toko Toko Eredivisie-podcast met Niek en Mark. Deze week bespreken zij de ondergang van Feyenoord tegen De Graafschap en de teloorgang van de carrière van Boëtius. Het gelijkspel van Ajax en de rugnummerkwestie rond Tadic en Ziyech. Ook blikken ze vooruit op de komende speelronde en geven ze je...


We gaan op dag 1 meteen all-in en haalt Jan Olde Riekerink het einde van de zomer

Luister  

Gratis Geld Podcast  /  10-08-2018

Toko Toko Eredivisie. De podcast die je voorbereidt op de komende eredivisie-speelronde. Mark en Niek nemen de vaderlandse voetbalcompetitie en geven en passant ook nog bettips. Deze podcast levert je dus geld op.