GTST de podcast

GTST de podcast

Fictie  |  17 afleveringen

Jouw wekelijkse exclusieve 'kijkje' achter de schermen door de cast & crew van GTST helpt jou de zomer door. Iedere week schuiven er nieuwe acteurs (met soms een maker) aan om elkaar het hemd van het lijf te vragen over alles wat met Meerdijk te maken heeft.

Verras mij  


17 Seizoen 33

Luister  

GTST de podcast  /  26-08-2022

Spoilers spoilers en nog eens spoilers! Dorian en Slaby bespreken wat hun collega’s in de afgelopen podcastafleveringen hebben weggegeven over het nieuwe seizoen.


16 GTST vs. reality

Luister  

GTST de podcast  /  19-08-2022

Ferri en Caroline bespreken hoe het is om heftige verhaallijnen te spelen die dichtbij de mens staan, maar ook de meest hilarische en bizarre verhaallijnen komen voorbij.


15 Bas zijn hart

Luister  

GTST de podcast  /  12-08-2022

Bas Muijs is gelukkig weer terug op de GTST-set! Stefano Sanders zou al eerder terugkeren naar Meerdijk, maar door de hartaanval van Bas moest zijn verhaallijn worden herschreven. Hoe gaat het nu met Bas?


14 Fans & haters

Luister  

GTST de podcast  /  05-08-2022

Kreeg de familie Verduyn in het begin veel haat? Tommy en Tamara bespreken wat voor berichten ze van fans krijgen en hebben belangrijk nieuws voor je.


13 Babette = back

Luister  

GTST de podcast  /  29-07-2022

Linda Dekker is terug in Meerdijk! Hoe reageerde Babette toen ze werd teruggevraagd? Hoelang blijft ze? En wie is toch die nieuwe dokter Luuk? Maak kennis met een nieuw gezicht en hoor wat het komende seizoen voor Babette en Kees in petto heeft.


12 Opgroeien op de set

Luister  

GTST de podcast  /  22-07-2022

Hoe is het voor Noa en hoe was het voor Marly om op jonge leeftijd al te acteren in GTST? Hoe speel je een bevalling als je (nog) geen moeder bent? En hoe vinden Noa en Marly het om met baby’s te spelen? Je hoort het van de soapmoeders.


11 Body positivity & LGBTQ+ awareness

Luister  

GTST de podcast  /  15-07-2022

Waarom vinden we deze onderwerpen belangrijk in GTST? En zijn de meiden weleens onzeker op de set? Noël en Sophie bespreken hun verhaallijn en geven spoilers weg over de nieuwe sets van seizoen 33.


10 Het ongeluk van Cas

Luister  

GTST de podcast  /  08-07-2022

GTST de podcast is terug! Waarom werd Cas afgelopen seizoen tijdelijk vervangen door Wouter? Hoe is deze supersnelle recast verlopen? En wanneer is Cas weer terug op tv? Je hoort het in de eerste aflevering van een gloednieuw seizoen.


9 Seizoen 32

Luister  

GTST de podcast  /  02-09-2021

SPOILER ALERT! Tamara en Noa bespreken wat je het komende seizoen allemaal kunt verwachten. Komen er nieuwe personages? En wat zouden ze graag zelf nog willen spelen? Je hoort het in de laatste aflevering van GTST de podcast.


8 Backstage

Luister  

GTST de podcast  /  26-08-2021

Niemand kent de cast en crew beter dan onze eigen Mijanou van productie. Everon ontfutselt alle juice en vertelt over zijn eigen ervaringen bij GTST. Want na meer dan vijftien jaar in de rol van Bing heeft hij al heel wat meegemaakt.


7 Dokter Roman

Luister  

GTST de podcast  /  19-08-2021

Een speciale zevende aflevering over de nieuwe Meerdijker Roman van Loon. Acteur Kiefer Zwart vertelt je van alles over zijn rol in Meerdijk maar ook over de nieuwe miniserie Dokter Roman op Videoland. Want waar gaat deze serie precies over? Schrijver en oud-GTST-acteur Martin van Steijn legt je uit...


6 Stunts en buitenland

Luister  

GTST de podcast  /  12-08-2021

Erik de Vogel (Ludo) en locatiemanager Yvette vertellen over de spannendste opnames waarbij ze zich soms letterlijk en figuurlijk in allerlei bochten moesten wringen. Én er wordt eindelijk onthuld hoe Ludo Sanders nou op dat booreiland terecht is gekomen.


5 Comebacks

Luister  

GTST de podcast  /  05-08-2021

Als er iemand is die weet hoe je een spetterende comeback maakt in Meerdijk, dan is het acteur Ferri Somogyi (Rik). Hij en regisseur Charlotte Besijn (vroeger Barbara!) bespreken alles over het terugkeren in Meerdijk voor én achter de schermen. Wat is het geheim van GTST? Waarom keren er zoveel men...


4 Achter het verhaal

Luister  

GTST de podcast  /  29-07-2021

Het zal je baan maar zijn, verhalen verzinnen voor de langstlopende serie van Nederland. Hoofdschrijver Susan Stam vertelt je precies hoe je dat aanpakt én spannend houdt. Actrice Caroline De Bruijn (Janine) legt uit hoe zij die verhalen tot leven brengt voor de lens en doet een boekje open over ha...


3 Soapgeschiedenis

Luister  

GTST de podcast  /  22-07-2021

GTST bestaat al meer dan 31 jaar en in al die jaren is er heel wat gebeurd, voor en achter de schermen. Babette van Veen (Linda) stond al op dag één op de set. Samen met Aysu (Uitvoerend producent) vertelt ze de meest hilarische anekdotes uit de oude doos.


2 Nieuwkomers

Luister  

GTST de podcast  /  15-07-2021

De meest gestelde vraag aan GTST aller tijden is: ‘Hoe krijg ik een rol in GTST?’. In deze aflevering beantwoorden actrice Romy Monteiro (Indra) en Susanne Groen van Groen casting deze vraag en vertellen ze je van alles over het auditieproces en Romy's eerste dagen op de set.


1 Cliffhangers

Luister  

GTST de podcast  /  08-07-2021

In de allereerste aflevering van GTST de podcast bespreken actrice Stephanie van Eer (JoJo) en regisseur Caston Cohen Rodrigues alles over de cliffhanger van dit jaar (seizoen 31). Ook kletsen zij over hun favoriete seizoensfinales van GTST door de jaren heen. Hilarische anekdotes en spannende verha...