Habbochannel Podcast

Habbochannel Podcast

Ontspanning  |  5 afleveringen

Het Podcast kanaal van jouw favoriete Habboradio: Habbochannel!

Verras mij  


S02E02: Hoe is het nu met...? Deel 2

Luister  

Habbochannel Podcast  /  16-10-2023

In dit tweede deel van de 'Hoe is het nu met' reeks nemen Melvin, Bo & Sjoerd opnieuw contact op met oud medewerkers van Habbochannel. Hoe hebben zij die tijd ervaren en wat doen ze nu in het dagelijks leven? En er was iets met een reünie... Hoe zit het daar mee?


S02E01: Hoe is het nu met...?

Luister  

Habbochannel Podcast  /  14-02-2023

Na 3 jaar radiostilte zijn Melvin, Bo & Sjoerd weer terug met de Habbochannel Podcast. Eindelijk is hier dan de lang verwachte aflevering waar de 3 oud fansite eigenaren gaan bellen met oud medewerkers van Habbochannel. Hoe hebben zij die tijd ervaren en wat doen ze nu in het dagelijks leven? In dez...


S01E03: Vormgeving

Luister  

Habbochannel Podcast  /  23-01-2020

Jingles, achtergrond muziek, liedjes, show opnames, gesprekken. Het archief van Habbochannel staat vol met allemaal prachtige herinneringen. Voor één keer openen we het archief en hoor je dit allemaal nog een keer!


S01E02: Terugblikken 2.0

Luister  

Habbochannel Podcast  /  09-11-2019

Melvin, Bo en sjoerd hebben nog veel meer te vertellen over alles wat er in het Habbochannel tijdperk is gebeurd. In deze aflevering hoor je ook de verschillende jaarliederen en beantwoorden we alle vragen die we hebben ontvangen.


S01E01: Terugblikken op 6,5 jaar Habbochannel

Luister  

Habbochannel Podcast  /  10-10-2019

Melvin, Bo en Sjoerd blikken terug op 6,5 jaar Habbochannel! Herinneringen ophalen en informatie die je nog niet wist. Alles wordt besproken in deze aflevering van de Habbochannel Podcast