Podcast Zoeker

Herkenbaard

Herkenbaard

Ontspanning  |  23 afleveringen

Herkenbaard is DE podcast waar 2 mannen verhalen vertellen waar iedereen zich in kan vinden! Flauw, maf, grappig, maar vooral: Herkenbaar!

S02E10: Wake-up-lightLuister  

In deze laatste aflevering van het seizoen gaan de heren weer los over dingen die totaal niet belangrijk zijn. Pickwickpraat is weer compleet kansloos en het duivels dilemma mag natuurlijk niet ontbreken. Kortom: Herkenbaard in een notendop!

S02E09: "Knatte, Fnatte och Tjatte"Luister  

We feliciteren Bram met zijn immens oude leeftijd en Sjoerd met z'n nieuwe haar! Ook kon Sjoerd het niet laten om toch weer een quiz te houden en is Pickwick praat terug van weggeweest!

S02E08: Tandpasta?Luister  

Sjoerd heeft een nieuwe auto en Bram een nieuwe bril. Allebei zijn ze achter het een en ander gekomen. Verder is tandpasta het gesprek van de dag en weet Bram precies waarom verf zo onhandig verpakt zit!

S02E07: Boem is ho!Luister  

Zoals beloofd is deze aflevering extra lang. Dat komt goed uit want hij zit bommetje vol met onzin, vertier en gekkigheid! Zo zijn de heren weer lekker mannelijk 'ahum' over wasmachines aan het praten, zal Sjoerd voortaan nooit meer hetzelfde naar sneeuw kijken en hebben we een eenmalig nieuw rubrie…

S02E06: Derde persoonLuister  

Een kortere aflevering dan je van ons gewend bent, maar zeker niet minder leuk! We hebben een wel heel bijzondere gast in de podcast die zich zeker laat horen! Luister en huiver!

S02E05: Druk!Luister  

Sjoerd doet druk en Bram heeft het altijd druk. In deze aflevering hebben ze het er uitgebreid over. Verder worden de slaap dromen van de heren besproken en gaat het weer helemaal nergens over zoals altijd!

S02E04: TweeduizendeenentwintigLuister  

We luiden het nieuwe jaar in met een volle aflevering vol ongemak en gekkigheid. Sjoerd kan echt niet koken en is toch wat meer autistisch dan hij zou willen. Bram heeft een kattenplaag en heeft 2 weken lang blunderloos geleefd.

S02E03: Warme FristiLuister  

MERRY CHRISTMAS! En hoe kun je je Kerst nou beter invullen dan met je vrienden van Herkenbaard. Bram heeft z'n muziekkunsten aan de hele supermarkt laten horen en Sjoerd heeft ruzie gemaakt op Marktplaats!

S02E02: Kurk!Luister  

Tafelvoetbal is levensgevaarlijk, Sjoerd is toch niet zo'n dandy als hij dacht en ASMR liefhebbers opgelet! Je merkt het al, het is weer een bomvolle aflevering!

S02E01: PotgrondvliegjesLuister  

Het is weer een bomvolle show. Bram zat in quarantaine en werd wel heel blij van een zak chips. Sjoerd schrok zich rot in het restaurant en gaf z'n lichaam aan de wetenschap. Kortom: zet 'm snel aan!

S02E00: Zoveel nieuws!Luister  

We starten seizoen 2 met een korte teaser aflevering waarin we vertellen wat je kan verwachten in het nieuwe seizoen. Ben jij al net zo hyped als wij?

S01E12: Baby'sLuister  

Hallo!?... Zijn jullie er nog!?... Ja? TOP! Na een radio stilte van bijna 3 maanden zijn we weer terug met groot nieuws! Verder gaat Sjoerd iets ingrijpendst doen en zal Bram nooit meer rust hebben!

S01E11: FamilieLuister  

De heren praten over hun familie banden en daar zit behoorlijk wat verschil in!

S01E10: Nerd alert!Luister  

In deze aflevering komt naar voren dat de 2 vrienden ontzettende Nerds zijn. Zo zit Bram te kwijlen als hij naar Lego kijkt en Sjoerd is net iets te blij met z'n nieuwe stofzuiger. Wat een ruige mannen zijn het toch!

S01E09: quarantaineLuister  

De corona crisis is in volle gang, dus zitten wij allebei in Quarantaine. Hoe bevalt dat en wat kan je doen om niet helemaal gek te worden? Je hoort het in aflevering 9!

S01E08: RommeligLuister  

Rumoer, onrust, ongemak en hilarisch! Dat zijn de kernwoorden van deze aflevering. Meer woorden gaan we er niet aan vuil maken. Veel plezier!

S01E07: KonijnenLuister  

De eerste aflevering met z'n tweeën. Jesse heeft ons verlaten, maarrrrrrr is nog niet helemaal weg! en ohja, Bram heeft een hele dure lamp gekocht!

S01E06: Pindaboter™Luister  

Na een maandje radiostilte zijn we weer terug met een bomvolle aflevering. Mag je nog overal grappen over maken? Is Sjoerd Miljonair geworden nadat hij bij "Tussen kunst en kitsch"is geweest? En Bram en Jesse zijn volledig afgeleid door een zeer bemoeizuchtige kat!

S01E05: Hallo 2020Luister  

Gelukkig nieuwjaar!! Mag het nog? Jawel toch?! In deze aflevering bespreken de 3 heren wat het nieuwe jaar ze gaat brengen en zijn ze erg openhartig over hun avontuurtjes op het wereldwijde web. Ook beantwoorden ze de belangrijkste vraag van dit moment: Is het "twintig twintig" of gewoon "tweeduize…

S01E04: FeestdagenLuister  

Jingle bells, Jingle Bells. De feestdagen staan weer voor de deur. Hoe beleven de 3 heren die en hebben ze ook al last van de zogenoemde "Kerststress"?

S01E03: VakantiesLuister  

Sjoerd is op vakantie geweest naar Amerika en heeft daar genoeg over te vertellen! Verder ook weer een nieuw duivels dilemma en natuurlijk -de nu al klassieker- "Pickwick praat"!

S01E02: WebshopsLuister  

De tweede aflevering is een feit! In deze editie praten de heren over de perikelen en zegeningen van webshops en hun bezorgbeleid. Spannende pakketjes, ethische vraagstukken en herkenbare anekdotes. Leven Sjoerd, Bram en Jesse online of zoeken ze het buitenshuis? Met een geïmproviseerde jingle voor…

S01E01: Emotie (Pilot)Luister  

In deze eerste aflevering gaan we er vol in en staat "emotie" centraal. Hoe emotioneel zijn onze 3 mannen? Staan ze te te huilen bij elke regendruppel of zijn ze niet van hun stuk te krijgen? En is emotie tonen nou juist wel, of niet goed?