Podcast Zoeker

Het Geld en de Stenen

Het Geld en de Stenen

Zakelijk  |  6 afleveringen

Financiering van vastgoed is niet altijd eenvoudig, en voor investeerders is het lastig rendement te maken. Maar het kan wel. In deze podcast gaat Tom Jessen in gesprek met ondernemers, vastgoedbeleggers en investeerders over hoe zij vastgoed financieren.

6. Verduurzaming financierenLuister  

Ondernemer Rob Koree heeft een dierenwinkel waar hij al jaren werkt overgenomen. Het is een prachtig pand in Voorschoten. Via Mogelijk regelde hij de financiering. Een deel van de financiering gebruikt Rob om het pand te verduurzamen.

5. Do’s en dont’s voor vastgoedbeleggers en ondernemersLuister  

In deze aflevering bespreekt Tom Jessen samen met financieel adviseur en tussenpersoon Diederik de Meester wat belangrijk is voor vastgoedbeleggers die een pand willen financieren. Waar moet je op letten? Ook vanuit ondernemersperspectief wordt besproken wat belangrijke zaken zijn om in de gaten te …

4. Transformatie pand meefinancierenLuister  

Midden in het centrum van Breda ligt een monumentaal pand dat is aangekocht door vastgoedbelegger Dominique de Wit. In deze aflevering leidt hij Tom Jessen rond door het prachtige pand. Er wordt volop verbouwd. In het pand, waar eerst een kantoor zat, komen verschillende luxe appartementen. Via Moge…

3. De relatie tussen ondernemer en investeerderLuister  

In deze aflevering is Tom Jessen op bezoek in Rotterdam. Aan de bekende Westblaak in de havenstad huist ondernemer André Kempenaars. Hij heeft een bedrijf in zonnepanelen.

2. Droom komt uit met hulp van MogelijkLuister  

In deze aflevering van Het Geld en de Stenen hoor je het verhaal van Rik en Ralph. Twee ondernemers die een bierbrouwerij runnen in het Diemer bos. Met de financiering die ze via Mogelijk regelde, hebben ze een groot horecapand gebouwd.

1. Op zoek naar financiering of investeringLuister  

Sjoerd Joosen opende na zijn Cios-opleiding zijn eerste sportschool. Inmiddels heeft hij er 25, allemaal in wat kleinere plaatsen. Twee panden heeft hij gefinancierd via Mogelijk. In deze aflevering vertelt hij hoe hem dat is bevallen.