Het Geslachthuis

Het Geslachthuis

Kunst  |  6 afleveringen

Milou en Owen fileren vermeende verschillen tussen mannen en vrouwen, met botte bijlen, vlijmscherpe vleesmessen en daarop toegesneden hitjes.

Verras mij  


6. Galantieusheid

Luister  

Het Geslachthuis  /  19-01-2021

"Loopt u zo alleen in de regen, juffrouw? Zal ik u een eindje vergezellen?" NEE


5. Schors de stamboom

Luister  

Het Geslachthuis  /  13-01-2021

Dat vrouwen aan de lijn doen, vinden we toppie. Maar de vrouwelijke lijn in de stamboom? Ho maar! Onze patriarchale nomenclatuur heeft geen vrouwelijk geweten. Oma’s, moeders en dochters worden doelbewust vergeten. Milou hoefde haar achternaam nooit zo nodig door te geven, maar wat er toen gebeurd...


4. Emotionele ontlasting

Luister  

Het Geslachthuis  /  05-01-2021

NU EVEN NIET!!!!! 


3. Lul op Wielen

Luister  

Het Geslachthuis  /  29-12-2020

Milou kruipt achter het stuur en beklaagt zich over het gebrek aan fatsoen bij de mannelijke motormuis. Owen voorziet de parallel parkerende proleten van de nodige duiding. 


2. Geschreven in de sterren

Luister  

Het Geslachthuis  /  23-12-2020

Owen gaat de strijd aan met het universum, beproeft haar nukken en grillen en vraagt zich af waarom de vrouwen zich zo graag in hogere sferen laten brengen. Toeval bestaat niet. Of wel?


1. De Eerste

Luister  

Het Geslachthuis  /  22-12-2020

Milou en Owen constateren een schrijnend gebrek aan ongefundeerde opinies en grenzeloos gelul in het algemeen,  en wat betreft man/vrouw-verschillen in het bijzonder. Verstoken van kennis fileren zij de verschillen (en schillen zij de filets) tussen mannen en vrouwen. Een inleiding. Muziek met Hidd...