Hinniken de Podcast

Hinniken de Podcast

Onderwijs  |  129 afleveringen

Ondernemen, zelfontwikkeling en een passie voor paarden.

Verras mij  


Inspirerende podcast met Chaja Voest over de trainings methode van de Freestyle Academy

Luister  

Hinniken de Podcast  /  16-11-2023

Samen met Nacho heb ik een tijdje geleden basis cursus gedaan bij de Freestyle Academy van Emiel Voest en Chaja Voest. In deze podcast verteld Chaja Voest meer over zichzelf en ook over de methodes van de Freestyle Academy. Veel luister plezier!


Hoe ga je om met je weiland? Alles over inzaaien, bemesten & verschillende soorten gras!

Luister  

Hinniken de Podcast  /  17-03-2023

Harmke van het bedrijf Horse & Habitat weet alles van bodems/weilanden. Door haar kennis in de agrarische sector en haar interesse voor bodems, weide, natuur en milieu verteld ze in deze podcast uitgebreid hoe jij zo goed mogelijk met je weiland om kunt gaan! Veel luister plezier!


Wij zijn overgestapt naar Podimo

Luister  

Hinniken de Podcast  /  09-01-2023

Een hele korte aflevering waarbij we jullie op de hoogte stellen dat we zijn verhuisd zijn naar Podimo. Toch kan je ons nog steeds GRATIS beluisteren! Ga direct naar Podimo en luister de eerste paar afleveringen!


#43 Op een andere manier naar je paard kijken Ft. Jolien Dalenberg

Luister  

Hinniken de Podcast  /  05-12-2022

Een openhartige podcast met Jolien Dalenberg die je aan het denken zet. We praten uitgebreid over het houden en rijden van paarden. Paarden houden en paardrijden is onze passie, maar wat is nou goed voor het paard? Veel luister plezier!


#42 De LAATSTE podcast???? Bezig met een groot project en hoe nu verder met de podcast?!

Luister  

Hinniken de Podcast  /  28-11-2022

We hebben het er al een tijdje over, maar helaas is het moment vandaag aangebroken. Esmé en ik stappen over naar Podimo. We zijn ontzettend dankbaar voor alle trouwe luisteraars (ruim 1,5 miljoen keer is onze podcast beluisterd, BIZAR????). Ontzettend bedankt voor de support en tot op Podimo❤️


#41 Maartje Siemons over het succes met haar eventing paard Harly!

Luister  

Hinniken de Podcast  /  21-11-2022

Maartje kun je kennen van het Instagram account: Eventing Harly. Ze deelt al heel wat jaren haar weg naar de top met Harly. Dit jaar is een droom uit gekomen: Nederlands kampioen eventing in de klasse Z! Maartje verteld in deze podcast haar inspirerende verhaal.


#40 De hoorzitting en bezorgd om de paarden vanwege de wolven?! Ft. Esmé

Luister  

Hinniken de Podcast  /  14-11-2022

Al sinds Februari ben ik bezig om een vergunning te krijgen voor onze paddock paradise. Helaas hebben mensen bewaar gemaakt, waardoor er na een lange periode uiteindelijk een hoorzitting moest komen…Hoe dit precies is gegaan vertel ik uitgebreid in deze podcast Ook heb ik het met Esmé over de wol...


#39 Esmé is BACK!

Luister  

Hinniken de Podcast  /  07-11-2022

We hebben Esmé een aantal weken moeten missen, waardoor we veel moesten bij kletsen! In deze podcast praten we over: de heftige operatie van Esmé, haat reacties op Instagram en nieuwe merchandise maken! Veel luister plezier!


#38 Sjoerd ging paardrijden! En onze relatie struggles Ft.Sjoerd

Luister  

Hinniken de Podcast  /  31-10-2022

Een eerlijke podcast samen met Sjoerd over verschillende onderwerpen. We praten over onze relatie en daarbij ook onze struggles, hoeveel ik verdien met YouTube, omgaan met negatieve reacties en ons weekendje weg naar Terschelling, waar Sjoerd sinds hele lange tijd weer is gaan paardrijden! Veel luis...


#37 Wesley Mulder over jonge paarden opleiden, topsport en zijn mening over de hippische wereld.

Luister  

Hinniken de Podcast  /  24-10-2022

Een van de meest aangevraagde gasten van de afgelopen tijd, Wesley Mulder. Sommige van jullie kunnen hem al kennen van Instagram of GoSocial family, maar de afgelopen maanden is hij ook veel in de vlogs voorbij gekomen. Wesley heeft zijn eigen bedrijf in het opleiden van jonge paarden. Nacho heeft d...


#36 Random gedachtes over paardensport, morele dilemma's en frustraties met Sjoerd

Luister  

Hinniken de Podcast  /  17-10-2022

Deze week een podcast met Sjoerd! Helaas moeten we Esmé een tijdje missen vanwege haar operatie aan haar keel amandelen, dus deze week was Sjoerd in de plaats van Esmé. We hebben het deze podcast over hoe wij over de paardensport denken, dilemma’s en frustraties! Veel luister plezier!


#35 De man achter het succes van de Jumbo en de DA! Ft. Tom Wildenburg

Luister  

Hinniken de Podcast  /  10-10-2022

Een ontzettend interessante podcast samen met Tom Wildenburg. Tom heeft veel op persoonlijk en werk vlak mee gemaakt. Hij vertelt in deze podcast hoe hij ooit alles is kwijt geraakt en hoe hij er weer bovenop is gekomen! Veel luister plezier!


#34 Gezellig bijkletsen & STOPPEN wij met de podcast?! Ft. Esmé

Luister  

Hinniken de Podcast  /  03-10-2022

Het einde van dit seizoen nadert en dat betekend dat we voor een moeilijke keuze staan. Samen bespreken we de toekomst plannen voor de podcast en vragen we ook jullie mening. Daarnaast kun je genieten van onze bijklets verhalen! Veel luister plezier!


#33 Horse event 2022 special????

Luister  

Hinniken de Podcast  /  26-09-2022

We waren allebei dit jaar een aantal dagen op Horse event! We vertellen jullie hoe we het ervaren hebben, backstage verhalen en nog veel meer Veel luister plezier!


#32 Dé school voor paardenliefhebbers! Alles over Hippische bedrijfskunde Ft. Aeres Dronten

Luister  

Hinniken de Podcast  /  19-09-2022

Met heel veel plezier heb ik de opleiding hippische bedrijfskunde gedaan en een paar jaar terug mijn diploma gehaald. Het is voor veel paardenliefhebbers een leuke opleiding, omdat het echt een opleiding is waar je bedrijfskunde en een passie voor paarden kan combineren! In deze podcast praat ik sam...


#31 Paarden nieuwtjes & voor jezelf kiezen en je paard verkopen?! Ft. Esmé

Luister  

Hinniken de Podcast  /  12-09-2022

Er zijn weer veel hinniken nieuwtjes die we in deze podcast bespreken. Ook bespreken we irritaties, struggles en beantwoorden we een kijkersvraag! Veel luister plezier!


#30 Tips om beter om te gaan met stress & Nacho al eerder naar huis?! Ft. Esmé

Luister  

Hinniken de Podcast  /  05-09-2022

Er zijn weer veel dingen gebeurt de afgelopen tijd. Esmé was bezig met haar zoektocht voor een nieuwe stal voor Balou. Ik ben ook met veel dingen bezig zoals: Nacho, Horse event en nog veel meer! We praten jullie helemaal bij in deze podcast


#29 Professioneel Hobby-Horsing & eigen paarden maken! Ft. TSM HobbyHorsing

Luister  

Hinniken de Podcast  /  29-08-2022

In deze podcast praat ik samen met Sem (tsm.hobbyhorses.official) over haar grote hobby: Hobby-Horsing! Al vanaf kleins af aan doet ze aan hobby-horsing en maakt ze zelfs haar eigen paarden! Ze verteld alles over het maken en verkopen van haar hobby-horse paarden en waarom ze hobby-horsing is gaan d...


#28 Balou te koop?! Geloven wij in paarden reading? Ft Esmé

Luister  

Hinniken de Podcast  /  22-08-2022

We hebben in deze podcast leuke stellingen uit de pot en ook leuke luisteraars vragen! Ook gaan we wat dieper in over paarden reading. Geloven wij erin of vinden wij het een scam? Veel luister plezier!


#27 Nieuw paard gekocht!! Heel veel stress door… Ft. Esmé

Luister  

Hinniken de Podcast  /  15-08-2022

Weer een gezellige bijklets podcast. Ik heb een nieuw paard gekocht, waar ik ontzettend blij mee ben. Helaas werd de pret verstoord door een brief van de gemeente. We praten jullie over alles bij in deze podcast. Heel veel luister plezier!


#26 Q&A met Sjoerd! Leuke vragen over onze relatie, werk, sparen en gaat hij paardrijden?!

Luister  

Hinniken de Podcast  /  08-08-2022

Er zijn veel leuke vragen ingestuurd via Instagram die we in deze podcast beantwoorden. We praten over onze relatie, trouwen, angsten, spaar problemen en nog veel meer! Veel luister plezier!


#25 VEEL NIEUWTJES!

Luister  

Hinniken de Podcast  /  01-08-2022

In een maand kan veel gebeuren. We hebben allebei verschillende nieuwtjes die we graag met jullie willen delen! Heel veel luister plezier!


#24 Handige tips om meer te sparen!

Luister  

Hinniken de Podcast  /  25-07-2022

In de vorige podcast afleveringen vroegen we tips om beter te leren sparen. We delen de beste tips met jullie! Koop deze week nog de Instagram cursus en bespaar €30 euro! https://felinehoi.nl/product/instagram-cursus/


#23 Van hobby videograaf uitgegroeid tot professional! Handige tips en leuke verhalen Ft. Alieke

Luister  

Hinniken de Podcast  /  11-07-2022

Alieke werkt al een aantal jaar als videograaf voor mij. Wat begon als hobby is nu uitgegroeid tot een succesvolle onderneming. Ze werkt niet alleen voor mij, maar heeft het ook super druk met andere klanten. In deze podcast vertelt Alieke hoe ze zo is gegroeid en geeft ze handige tips! Veel luister...


#22 Manager van een influencer zijn. Samenwerkingen, onderhandelen en boze bedrijven! Ft. Miranda

Luister  

Hinniken de Podcast  /  04-07-2022

Al ruim drie jaar is Miranda van Horzebuzinezz mijn manager. Om zelf de focus op mijn werk te kunnen houden regelt Miranda alles wat betreft samenwerkingen. In deze podcast leren jullie Miranda kennen en verteld Miranda hoe het is om manager van mij te zijn.


#21 Eerlijk over geldstress, schulden, leren sparen en steenpuisten op mijn… Ft. Esmé

Luister  

Hinniken de Podcast  /  27-06-2022

We vertellen open en bloot over onderwerpen die we eigenlijk vaak in een doofpot stoppen. Toch is het soms fijn om je onzekerheden of problemen te delen, zodat mensen advies kunnen geven. Deze podcast vraag ik jullie om advies! Veel luister plezier!


#20 Prestatiedruk en frustratie met rijden Ft. Esmé

Luister  

Hinniken de Podcast  /  20-06-2022

Hoe ga je om met een paard die niet doet wat je wilt?! Esmé en ik hadden allebei een lastige week met trainingen en wedstrijden. We voelen allebei veel druk om te presteren, maar is dat wel eerlijk tegenover je paard? Veel luister plezier!


#19 Leer je eetgewoonten aan te passen door slimme trucjes Ft. Arno Monsecour

Luister  

Hinniken de Podcast  /  13-06-2022

Ons eetgedrag aanpassen is onwijs moeilijk. Veel mensen gebruiken verschillende diëten om gewicht te verliezen of gezonder te worden, maar waarom houd je deze diëten niet vol?! In deze podcast verteld Arno (diëtist en ex-profvoetballer) wat de oorzaak is dat veel mensen hun diëten niet vol houde...


#18 Discussie met ruiters en fotografen & overstappen naar Podimo?! Ft. Esmé

Luister  

Hinniken de Podcast  /  06-06-2022

Paarden die met hun mond open op de foto staan... Een beeld wat voor vele niet fijn is om te zien, maar toch plaatsen top ruiters, top fotografen en grote hippische bedrijven geregeld foto’s die er niet heel vriendelijk uit zien. Deze week was ik er helemaal klaar mee en deelde ik dit op mijn Inst...


#17 Verloving van zus brengt hilarische verhalen! ???? Ft. Esmé

Luister  

Hinniken de Podcast  /  30-05-2022

We kletsen weer gezellig bij. Esmé is goed bezig met Balou. Samen doen ze veel leuke dingen! Esmé verteld de leuke verhalen, maar ook over haar onzekerheden en spanningen. Ik ben afgelopen week op vakantie geweest en daar is ook wat super leuks gebeurt. Veel luister plezier!


#16 Het verhaal achter Equitality! Succesvol YouTube kanaal, 250.000 TikTok volgers en veel meer!

Luister  

Hinniken de Podcast  /  23-05-2022

Equitality kunnen veel van jullie kennen van YouTube, Instagram of TikTok. Iris en Sanne zijn een aantal jaar geleden samen een YouTube kanaal gestart en dat is nu uitgegroeid tot een fulltime bedrijf! Ze doen naast YouTube ook veel andere projecten, hier vertellen ze alles over in de podcast! Veel...


#15 Dit geloof je nooit! Een bizar statement van een olympische ruiter F.t. Esmé

Luister  

Hinniken de Podcast  /  16-05-2022

Deze week een aflevering die je niet wilt missen! We bespreken bizarre (juicy) onderwerpen waar je mond van open valt. Ook kletsen we over andere leuke onderwerpen en leren we zelf in deze podcast meer over paarden door de EquiQuiz. Wil jij de Equi Quiz kopen ga dan naar: https://www.bol.com/nl/nl/p...


#14 Eerder trouwen?! Springangst gekregen door vervelende val Ft. Esmé

Luister  

Hinniken de Podcast  /  09-05-2022

Esmé heeft lekker kunnen genieten van haar vakantie, maar toch had ze wel wat irritaties op haar reis richting Curacao. Natuurlijk praten we jullie ook bij over leuke gebeurtenissen. Veel luister plezier!


#13 Trainen met een hartslagmeter! Ft. Ilse van Horsebeat

Luister  

Hinniken de Podcast  /  02-05-2022

Bij Ilse van Horsebeat kun je samen met jouw paard trainen met een hartslag meter. Niet alleen je paard heeft er een om, maar jij als ruiter ook. In deze podcast verteld Ilse wat de voordelen van deze trainingswijze zijn en geeft ze handige tips. Veel luister plezier!


#12 Zijn maneges slecht?! Ons moeten verantwoorden tegenover onze volgers… Ft Esmé

Luister  

Hinniken de Podcast  /  25-04-2022

Wij geven onze mening over pittige vragen die we uit de pot halen. Wat vinden wij van maneges? Is het raar als je vlees eet terwijl je een dierenliefhebber bent? Dit en nog veel meer bespreken wij in de podcast. Veel luister plezier!


#11 “Ik ben er helemaal klaar mee…” En overgeven, ziek, zenuwen en stress door evenement?! Ft. Esmé

Luister  

Hinniken de Podcast  /  18-04-2022

Deze week praat Esmé jullie bij over de zoektocht naar een nieuwe bijrijder. Er zijn een aantal mensen langs geweest, waarbij sommige de plank goed mis sloegen… Ik heb een drukke periode achter de rug met Liefde voor Paarden, Go Social Party en het bezoeken en keuren van verschillende paarden. In...


#10 Voorkom juridische problemen met je paard of manege! Tips van een advocaat. Ft. Joop Wassink

Luister  

Hinniken de Podcast  /  11-04-2022

Een jurist of advocaat, waarom zou ik die nodig moeten hebben? In deze podcast legt Joop van Wassink Advocatuur uit waarom het soms handig kan zijn om een jurist of advocaat in te schakelen. We geven veel waardevolle tips waar iedereen wat aan heeft. Veel luister plezier!


#9 Dé app die iedere pension stal moet hebben. Horse Info App

Luister  

Hinniken de Podcast  /  04-04-2022

Longeercirkel in gebruik, paddocks staan allemaal vol, wil iemand mijn paard binnen halen?! Iedereen die op een pension stal staat of ooit heeft gestaan herkend dit probleem wel. Je moet veel communiceren met je pension eigenaar en met je mede pension klanten. Dit kost veel tijd en gaat niet altijd...


#8 Paardensport is dierenleed?! En omgaan met motivatie verlies! Ft. Esmé

Luister  

Hinniken de Podcast  /  28-03-2022

Een pittige podcast waar we over de actie van de organisatie dier&recht praten. Hebben ze gelijk of vinden we het onzin?! Ook beantwoorden we vragen en dilemma’s uit de pot en sluiten af met leuke kijkersvragen! Veel luister plezier!


#7 Esmé stopt met Lee & Esmé?!

Luister  

Hinniken de Podcast  /  21-03-2022

We hebben deze week weer veel bij te praten. Ik had een drukke agenda afgelopen weken, waardoor er ook veel is gebeurt. Ook Esmé heeft voor moeilijke beslissingen gestaan afgelopen weken. In deze podcast praten we jullie weer helemaal bij. Veel luister plezier!


#6 Een dag in het leven van Kristy Snepvangers. Van topsport tot eigen kledinglijn!

Luister  

Hinniken de Podcast  /  14-03-2022

Met heel veel plezier neem ik voor de tweede keer met Kristy een podcast op. Er is in de tussentijd weer veel veranderd en het is super inspirerend om te horen dat zij op z’n jonge leeftijd met zoveel kracht en plezier topsport doet. Daarnaast heeft zij nog een webshop, social media en nog veel me...


#5 Onzeker over ons lichaam & heimwee Ft. Esmé

Luister  

Hinniken de Podcast  /  07-03-2022

Door een kijkersvraag gaan wij dieper in op onze onzekerheden. Zijn wij onzeker in bikini? Ook bespreken we verschillende onderwerpen door de vragen pot!


#4 Perfect paard gevonden maar… Ft. Esmé

Luister  

Hinniken de Podcast  /  28-02-2022

We kletsen deze week weer lekker bij er is namelijk veel gebeurt. Esmé is helemaal bont en blauw door de guasha behandeling, hoe vond ze de behandeling? En ze is ook op huizenjacht met Jurry! Ik heb jullie ook weer veel te vertellen. Van de gemeente op de stoep tot een nieuw paard gevonden?! Veel l...


#3 Kijkt Esmé bij Feline af?! Ons nieuwe format! Pittige vragen, leuke stellingen en veel meer!

Luister  

Hinniken de Podcast  /  21-02-2022

De eerste aflevering waarbij wij ons nieuwe format laten zien! We leren elkaar door de pittige vragen en dilemma’s nog beter kennen. Ook beantwoorden we kijkersvragen die op zijn gestuurd naar podcasthinniken@hotmail.com! Veel luister plezier


#2 Van mede-eigenaar van autodrop naar een voer lijn voor paarden. Het succesverhaal van Florian

Luister  

Hinniken de Podcast  /  14-02-2022

Een inspirerend verhaal van Steven Ebbens. Als klein kind opgegroeid in een groot familie bedrijf die onder andere eigenaar waren van autodrop. Ondanks dat hij al een super mooie carrière had wilde hij wat anders en heeft hij alles achter zich gelaten om zijn eigen onderneming te starten. Met veel...


#1 We zijn er weer! Bijkletsen en nieuwtjes die ik de afgelopen tijd geheim heb gehouden. Ft. Esmé

Luister  

Hinniken de Podcast  /  07-02-2022

Na een winterstop zijn we met heel veel plezier weer begonnen met de Hinniken podcast. De afgelopen periode hebben Esmé en ik elkaar niet veel gezien, waardoor we gezellig konden bijkletsen. In deze podcast hoor je alle nieuwtjes van de afgelopen tijd, bespreken we irritaties en nog veel meer! Veel...


Annemiek van Expeditie Robinson beantwoord alle expeditie vragen Ft. Esmé

Luister  

Hinniken de Podcast  /  20-12-2021

Een extra aflevering met een speciale gast… Annemiek van Expeditie Robinson. Annemiek heeft 29 dagen in Expeditie Robinson gezeten, een super knappe prestatie. Ze verteld in deze podcast alles over dit bijzonder avonduur en natuurlijk stellen wij ook al onze vragen. Veel luister plezier!


#40 Seizoensafsluiter! Esmé had een enorme blunder en zijn wij bang voor zwangerschap?! Ft. Esmé

Luister  

Hinniken de Podcast  /  22-11-2021

Door drukte ben ik helaas vergeten om met een gast een podcast op te nemen. Deze podcast had eigenlijk volgende week pas online gekomen, maar we wilde jullie niet met lege handen laten zitten. Deze week dus de seizoensafsluiter :( Esmé en ik bespreken onze blunders en frustraties. Ook bespreken we...


#39 Gaat Esmé samenwonen?! Backstage verhalen van mijn tv debuut! Ft. Esmé

Luister  

Hinniken de Podcast  /  15-11-2021

Deze week kletsen Esme en ik weer bij over de afgelopen weken. We praten over de eerste aflevering van mijn tv debuut, Esmé die samen wil gaan wonen en Marley die helaas kreupel loopt. Veel luister plezier!


#38 Van een illegale woning naar succesvolle ondernemer! Ft. Floor Schoenmakers

Luister  

Hinniken de Podcast  /  08-11-2021

Floor Schoenmakers kun je tegenwoordig kennen als trotse oprichter van GoSocial. Ze is een ondernemer in hart en nieren en verteld in deze podcast wat het succes achter GoSocial is. Het is een lange, maar zeker interessante en inspirerende podcast die je zeker niet wilt missen. Veel luister plezier!


#37 Vriendinnen weekend en boos over oneerlijk contract. Ft. Esmé

Luister  

Hinniken de Podcast  /  01-11-2021

Deze week is Esmé één nachtje wezen logeren. We hebben enorm gelachen en veel plezier gehad. We praten jullie helemaal bij over het feit dat Esmé viraal op Instagram ging en hoe Esmé ervoor heeft gezorgd dat ik 1 meter heb gesproken met Marley. Naast de paarden hebben we nog nieuwtjes over mijn...


#36 The Horsup Company over hun unieke supplementen en leerzame adviezen! Ft. Fleur Aarsse

Luister  

Hinniken de Podcast  /  25-10-2021

Deze keer een leuke gast in de podcast: Fleur Aarsse. Fleur is samen met Charlot Helder eigenaresse van The Horsup Company. Al ruime tijd maak ik gebruik van verschillende producten van The Horsup Company. Naast dat de supplementen bij Marley super goed werken zijn de supplementen ook super makkelij...


#35 Paarden dood door bliksem & plezier kwijt in rijden? ft. Esmé

Luister  

Hinniken de Podcast  /  18-10-2021

Deze week weer het hinniken paarden journaal. Naast de nieuwtjes nemen we jullie ook nog mee in onze afgelopen week. Ik vertel hoe ik het plezier in longeren heb terug gevonden en hoe mijn cross weekend was. Esmé is weer langs geweest bij haar vorige paard: Isa. Esme heeft Isa een tijdje geleden ve...


#34 Uit de hand gelopen feestje en botox gebruiken?! Ft. Esmé

Luister  

Hinniken de Podcast  /  11-10-2021

We kletsen weer lekker bij over onze afgelopen weken. We hebben in deze podcast veel gelachen over feestjes en outfits, maar we praten ook nog over andere onderwerpen. Balou gaat gelukkig weer in een stijgende lijn, waardoor Esme weer leuke activiteiten kan gaan doen. En verder gaat het over het mak...


#33 Ondernemen en topsport combineren: het succes van Elise Kettner

Luister  

Hinniken de Podcast  /  04-10-2021

In deze podcast praat ik met Elise Kettner. Je kan haar kennen van haar succesvolle producten zoals: hoofdstelnummers, Equiquiz en de vlechttas. Met een aantal van deze producten heeft ze ook de prijs ‘Horses product van het Jaar’ gewonnen! In deze podcast praten we niet alleen over haar onderne...


#32 €350.000 euro voor een paard?! Ted overleden en TV debuut Ft. Esme

Luister  

Hinniken de Podcast  /  28-09-2021

Weer een nieuwe aflevering van het Hinniken paarden journaal, waarbij we nieuwtjes over de paardenwereld vertellen. Deze week praten we over de reacties op de vorige podcast, Romy Huisman, Jordy Wilken en nog veel meer! Veel luister plezier!


#31 Nieuwe opleiding gestart, irritaties en feestje tot half 3 Ft. Esmé

Luister  

Hinniken de Podcast  /  13-09-2021

We nemen jullie weer mee in onze afgelopen week. Ik had een super interessante en inspirerende week die vooral te maken heeft met een nieuwe opleiding die ik ben gestart. Esmé praat eerlijk over hoe het gaat met Balou en wat voor effect de blessure van Balou op haar heeft. Veel luister plezier!


#30 Eerste paardenjournaal podcast: Sneer & €17.500 inzamelingsactie voor een revalidatie?! Ft. Esmé

Luister  

Hinniken de Podcast  /  07-09-2021

Een bestaand concept op mijn YouTube kanaal, maar nieuw als podcast: Het hinniken paarden journaal. In een iets ander jasje dan op YouTube neem ik je mee in de laatste paardenwereld nieuwtjes. We bespreken de nieuwtjes en geven daar onze (ongezouten) mening over. Deze week bespreek ik samen met Esm...


#29 Gestopt met therapie en afscheid genomen van een dierbare. Ft.Esmé

Luister  

Hinniken de Podcast  /  30-08-2021

Een gezellige bijklets podcast waarin we jullie meenemen in onze afgelopen dagen. We bespreken het leuke onderwerpen zoals Expeditie Robinson, maar ook lastigere onderwerpen zoals therapie en het overlijden van dierbare.


#28 Q&A met mijn moeder! Hoe was ik als puber en wat vindt zij van mijn Youtube carrière? Ft. Tietia

Luister  

Hinniken de Podcast  /  23-08-2021

Deze week een leuke podcast samen met mijn moeder! Mijn moeder is niet vaak te zien in de video’s, maar speelt zeker een belangrijke rol in mijn leven. Deze week beantwoorden we verschillende vragen. Zo leren jullie haar een beetje kennen en komen jullie meer over mij te weten. Veel luister plezie...


#27 Het huwelijksaanzoek! Verliep alles zoals gepland? En had ik al wat door?! Ft Sjoerd

Luister  

Hinniken de Podcast  /  16-08-2021

Een speciale podcast deze week! Op 7 juni 2021 heeft Sjoerd mij ten huwelijk gevraagd. Dit was een hele speciale dag, maar tot nu toe zijn we nog niet in detail gegaan hoe de dag er precies uit zag. In deze podcast gaan we uitgebreid in over dé dag. Hoe heeft Sjoerd alles stiekem kunnen regelen? Wa...


#26 Youtube weekje, Horse Event en Olympische paardensport onder vuur Ft. Esmé

Luister  

Hinniken de Podcast  /  09-08-2021

Eindelijk weer een gezellig podcast samen met Esme. We praten jullie bij over de afgelopen 4 weken waarin veel is gebeurt zoals: het youtube weekje, Balou haar gezondheid en haar trailer angst, horse event dat helaas is afgelast en de Olympische spelen die onder vuur ligt. Naast het bijkletsen maken...


#25 Advies over onzekerheid over je lichaam & lengte, botox en jaloezie in een relatie Ft. Esme

Luister  

Hinniken de Podcast  /  26-07-2021

Deze week was het weer tijd om de advies te geven! Tijdens deze podcast bespreken we 3 vragen die jullie ingestuurd hebben. Deze vragen gaan over onzekerheid over je uiterlijk, snel samenwonen met je partner en jaloezie in een relatie. Veel luister plezier!


#24 Romy over haar stage, Youtube switch en het verkopen van haar paard Ft. Romy van der Linden

Luister  

Hinniken de Podcast  /  19-07-2021

Romy van der Linden verteld over haar stage. Ze heeft ruim 5 maanden bij mij stage gelopen, waardoor ze heel veel mooie dingen heeft gemaakt. In deze podcast verteld ze niet alleen over haar stage, maar ook over haar YouTube switch, verhuizing, eigen YouTube kanaal en het verkopen van haar paard. Ve...


#23 Emotionele podcast over onverwerkte trauma's, slaapproblemen en EMDR Ft.Esmé

Luister  

Hinniken de Podcast  /  12-07-2021

In deze podcast ga ik wat dieper in op mijn ervaring met psychosomatische en orofaciale fysiotherapie. Ik heb een aantal zware sessies gehad die voor mij echte eyeopeners zijn geweest. Ook Esmé verteld in deze podcast hoe het nu met haar mentale gezondheid gaat, Balou en nog veel meer. Veel luister...


# 22 Het succes van Pippa Soap. Van startende ondernemer naar marktleider! ft. Lotte

Luister  

Hinniken de Podcast  /  05-07-2021

Deze week een lange, maar hele interessante podcast met Lotte van Pippa Equestrian Soap. In een korte periode zijn haar duurzame zepen voor paarden en honden uitgegroeid tot een enorm succes. In deze podcast verteld ze van begin tot eind hoe het zo’n groot succes is geworden, wat haar toekomst doe...


#21 Een nieuwe pony gekocht en nekklachten door stress en spanning?! Ft. Esmé

Luister  

Hinniken de Podcast  /  28-06-2021

In deze podcast praten we jullie bij over onze week. We bespreken luchtige onderwerpen zoals: De nieuwe pony en hoe het nu is in het nieuwe huis. Ook bespreken we wat zwaardere onderwerpen zoals: welk cijfer geven wij ons leven en het bezoeken van een psychiater. Esmé en ik willen ook weer advies g...


#20 Pas 17 jaar en nu al topsport ruiter! Hoe combineer je dat met school en privé leven Ft. Kristy

Luister  

Hinniken de Podcast  /  21-06-2021

Kristy Snepvangers beantwoord in deze podcast allemaal vragen over haar leven als topsport ruiter. Ze is pas 17 jaar oud, maar rijd nu al internationaal eventing. Naast topsport doet ze nog veel meer! Ze heeft onder andere haar YouTube kanaal met bijna 20k abonnees! Ook geeft ze les en heeft ze haar...


#19 Het grote nieuws en ik mag iets gaafs doen op horse event! Ft. Esmé

Luister  

Hinniken de Podcast  /  14-06-2021

We zijn vorige week geëindigd met een spannende cliffhanger. In deze podcast vertel ik wat het grote nieuws is (zelfs Esmé wist nog van niks). We praten jullie ook bij over horse event 2021 en welke bijzondere rol ik mag vervullen. Veel luister plezier!


#18 Een zwembad in het weiland?! Esmé heeft een YouTube kanaal! Ft. Esmé

Luister  

Hinniken de Podcast  /  07-06-2021

Na 2 weken geen podcast met Esmé werd het weer tijd om gezellig bij te kletsen. We hebben bijgepraat over de afgelopen weken. We praten onder andere over Balou die in quarantaine zit vanwege een virus, een zwembad gekocht, samenwerkingen met bedrijven en nog veel meer! Veel luister plezier!


#17 Ruzies tijdens de verbouwing? Songfestival en vaccineren? Q&A Ft. Sjoerd

Luister  

Hinniken de Podcast  /  24-05-2021

In deze podcast beantwoorden Sjoerd en ik al jullie vragen. We praten over de verbouwing, kosten, ruzies, songfestival, vaccineren en nog veel meer. Veel luister plezier!


#16 Wat staat er nog op onze bucketlist? Q&A Ft. Esmé

Luister  

Hinniken de Podcast  /  17-05-2021

Deze week weer een leuke podcast samen met Esmé. Jullie hebben vragen kunnen insturen Esmé haar Instagram en die beantwoorden wij in deze podcast. We beantwoorden vragen zoals: Waar zien we onszelf over 5 jaar, onze beste en slechtste eigenschappen en nog veel meer. Veel luister plezier!


#15 Ruzie op de snelweg en de dronken avonturen van Esmé.

Luister  

Hinniken de Podcast  /  10-05-2021

Jullie hebben één week de podcast moeten missen, maar deze week praten we jullie weer helemaal bij. We praten over de verhuizing, ruzie op de snelweg en Giahan haar (afscheid) strandrit op Marley. Ook bespreken we samen leuke cadeautjes om te geven en verteld Esme over haar dronken avontuur samen...


#14 Paard aangeboden gekregen?! De paddock paradise moet nog even wachten... Ft. Esme

Luister  

Hinniken de Podcast  /  26-04-2021

Samen met Esmé kletsen we bij over de afgelopen weken. Ik had niet alleen pech met de auto, maar ook wat pech rondom het huis. Ook deel ik een paar nieuwtjes die ik nog niet met jullie heb gedeeld. Veel luister plezier!


#13 Van mijn wedstrijdspanning afkomen?! Een open gesprek met een sportpsycholoog Ft. Anne Loosveld

Luister  

Hinniken de Podcast  /  19-04-2021

Wedstrijdspanning. Iedereen die wedstrijden rijdt of heeft gereden, herkent het, maar wat doe je eraan? Samen met Anne Loosveld heb ik een open gesprek om erachter te komen waar mijn wedstrijdspanning vandaan komt en wat ik er tegen kan doen. Hopelijk helpt deze podcast jullie ook om je wedstrijd sp...


#12 Felle discussies op Esmé haar Instagram account. Haat of feedback? Ft. Esmé

Luister  

Hinniken de Podcast  /  12-04-2021

Na drie weken eindelijk weer een podcast met Esmé! We bespreken veel onderwerpen zoals: waarom Esmé in het gips moest, vegetariër of flexitariër zijn en haat op Instagram. Veel luister plezier!


#11 Droomhuis gekocht op onze leeftijd?! Huis Q&A ft. Sjoerd

Luister  

Hinniken de Podcast  /  05-04-2021

Sinds 31 maart hebben wij de sleutels van ons droomhuis. We bespreken in deze podcast al jullie vragen zoals: de kosten, huisdieren, wat verdienen wij, hoe hebben we een hypotheek kunnen krijgen, waarom samen met schoonouders en nog veel meer. Veel luister plezier!


#10 Daphne over haar groei op YouTube, opleiding & toekomst! Ft. Daphne Draaft Door

Luister  

Hinniken de Podcast  /  29-03-2021

Daphne, bekend van het YouTube kanaal Daphne Draaft Door, vertelt over haar enorme groei op YouTube. Ze is ooit begonnen met Schleich en Star Stable video’s, maar tegenwoordig kan je haar ook kennen van haar leuke paarden- en konijnenvlogs! In deze podcast praten we samen over haar snelgroeiende Y...


#9 Anaïs (16 jaar) handelt in kinder sport pony’s via Instagram!

Luister  

Hinniken de Podcast  /  22-03-2021

Anaïs kun je kennen van haar Instagram account @anaissuperponys . Met meer dan 40k volgers kun je zien hoe ze pony’s omtovert tot prachtige sport pony’s. In deze podcast vertelt ze hoe het er achter de schermen aan toe gaat en hoe ze dit allemaal combineert met haar school. Veel luister plezier...


#8 €1.800 voor een crematie en omgaan met het verlies Ft. Esme

Luister  

Hinniken de Podcast  /  15-03-2021

Samen met Esmé hadden we een leuk idee. Praten over de week met een lekkere pizza erbij. Er worden onderwerpen besproken van de afgelopen weken zoals: Het overlijden van Olympus, Rakker naar de dierenarts en nog veel meer. Veel luister plezier!


#7 Mijn zus vertelt over haar burn-out, paniekstoornis, OCD en braakfobie. Ft esme

Luister  

Hinniken de Podcast  /  08-03-2021

In deze podcast heb ik mijn zus Jamie te gast. Samen met Esmé praten we over moeilijke onderwerpen zoals: haar burn-out, paniekstoornissen, OCD en fobieën. Met al deze onderwerpen heeft ze te maken gehad en heeft haar wereld compleet veranderd. Veel luister plezier!


#6 Hoe blijf je relevant op social media? Tips en online cursus?! Ft. Esmé

Luister  

Hinniken de Podcast  /  01-03-2021

Samen met Esmé bespreken we de afgelopen weken. Esmé heeft voor de toekomst leuke doelen. Ze is bezig om meer uit haar Instagram te halen en zelfs bezig met haar eigen logo! Ik geef tijdens de podcast leuke tips en weetjes weg over het algoritme van Instagram. Veel luister plezier!


#5 Fulltime op elkaars lip: hoe is dat als stagiair van mij? Ft. Nouk

Luister  

Hinniken de Podcast  /  22-02-2021

De afgelopen 10 weken heeft Nouk bij mij stage gelopen. In deze podcast praten we over waarom ik Nouk heb aangenomen, wat haar taken waren, wat Nouk er van vond en of ze nog terug komt. Veel luister plezier!


#4 €18.500 voor een nieuw paard & toekomst plannen onze podcast? Ft. Esme

Luister  

Hinniken de Podcast  /  15-02-2021

Vorige week was een leuke, maar ook heftige eerste podcast. We praten jullie in deze podcast bij hoe het allemaal is afgelopen en wat voor toekomst plannen we hebben. Veel plezier met luisteren!


#3 Van kinder-imago afkomen en hoe start je als ondernemer in de paarden? ft. Jill Huijbregts

Luister  

Hinniken de Podcast  /  09-02-2021

Samen met Jill praat ik over haar veelzijdige onderneming. Ze is niet alleen Grand Prix-amazone, maar doet nog zoveel meer! Je kunt haar ook nog kennen van haar online platform (Team by Jill), YouTube of haar grappige filmpjes op Instagram. In deze podcast verteld ze hoe ze alles met elkaar combinee...


#2 Jill Huijbregts over kansen, zakelijke keuzes en ondernemen.

Luister  

Hinniken de Podcast  /  08-02-2021

Samen met Jill praat ik over haar veelzijdige onderneming. Ze is niet alleen Grand Prix-amazone, maar doet nog zoveel meer! Je kunt haar ook nog kennen van haar online platform (Team by Jill), YouTube of haar grappige filmpjes op Instagram. In deze podcast verteld ze hoe ze alles met elkaar combinee...


#1 We zijn terug! Isa te koop en Olympus met pensioen... Ft. Esmé

Luister  

Hinniken de Podcast  /  01-02-2021

Na een korte break zijn we eindelijk weer terug! De start van het nieuwe seizoen begint meteen goed met een van mijn beste vriendinnen: Esmé. We hebben allebei een pittige periode achter de rug waar we jullie in deze podcast over bij praten. Veel luister plezier!


#41 Seizoensafsluiter! Tips om productief te zijn, doelen voor 2021 en alles over seizoen 2 Ft. Esmé

Luister  

Hinniken de Podcast  /  16-11-2020

De seizoensafsluiter samen met Esmé. Met heel veel plezier 41 podcast afleveringen gemaakt. Het zijn stuk voor stuk leuke podcasten geworden waarin we samen leren, lachen en huilen. Om het seizoen leuk af te sluiten beantwoorden we in deze podcast vragen en vertellen we over seizoen 2


#40 De Welsh fokkerij, inspirerende verhalen en handige tips Ft. Astrid

Luister  

Hinniken de Podcast  /  09-11-2020

Dit is het 2e deel met Astrid Grootheest. De vorige podcast ging meer over haar werk als pension eigenaresse. In deze podcast gaan we meer in op de welsh fokkerij. Ze beantwoord verschillende vragen die gaan over de leuke kanten, maar ook de minder leuke kanten van het vak. Aan het einde praten we o...


#39 Pensionstal eigenaresse zijn: hard werken, ondernemen en de schuur brand ft. Astrid

Luister  

Hinniken de Podcast  /  02-11-2020

Tijdens een van de laatste podcasten van dit seizoen heb ik Astrid Grootheest te gast. Al een aantal jaar sta ik met plezier bij Astrid op stal. Wat nu is uitgegroeid tot een prachtige penioenstal, was vroeger een melkveehouderij van Astrid haar ouders. Astrid is niet alleen pension eigenaresse, ook...


#38 Moeder overleden, nieuwe vriend en een nieuw paard. Bijpraten over de afgelopen weken Ft. Esmé.

Luister  

Hinniken de Podcast  /  26-10-2020

Het leven van Esmé stond de afgelopen tijd op z’n kop. Een paar weken geleden heeft ze helaas afscheid moeten nemen van haar moeder. Ze verteld over de moeilijke periode die ze heeft gehad en nog steeds heeft. Gelukkig heeft ze wel steun van haar nieuwe vriend waar ze ook alles over verteld in de...


#37 Het leven als PA van Feline. Backstage verhalen, toekomst ideeën en meer Ft. Anne Jongbloed

Luister  

Hinniken de Podcast  /  19-10-2020

Sinds een paar maanden heb ik Anne als PA (personal assistent) aangenomen. In deze podcast vertellen we samen waar we allemaal mee bezig zijn/ zijn geweest, wat de taken zijn als PA en hoe de toekomst eruit ziet.


#36 Alles over paardenfotografie en groeien op social media met Nina Guiking

Luister  

Hinniken de Podcast  /  05-10-2020

Nina Guiking is sinds een paar jaar bezig met paardenfotografie. Ze maakt niet alleen prachtige foto’s, ook is ze bezig met zichzelf verder te ontwikkelen. In deze podcast verteld ze waar ze nog meer mee bezig is, en geeft ze wat tips voor beginnende fotografen.


#35 Op je 21ste een internationale spring carrière Ft. Demi van Nikkelen Kuijper

Luister  

Hinniken de Podcast  /  28-09-2020

Demi van Nikkelen Kuijper is een internationale springamazone. Ze is al op jonge leeftijd begonnen met paardrijden. Na haar middelbare school is ze vol voor de paarden gegaan. In deze podcast verteld ze over hoe ze van haar hobby haar werk heeft kunnen maken, en hoe het allemaal zo is gelopen.


#34 Madee open over de moeilijke periode na het overlijden van haar moeder.

Luister  

Hinniken de Podcast  /  21-09-2020

Madee en ik kennen elkaar al super lang. Een aantal jaar geleden heeft Madee een lastige periode gehad. Ze heeft op jonge leeftijd afscheid moeten nemen van haar moeder. Ze heeft het verlies niet goed kunnen verwerken, waardoor het een lange tijd niet zo goed met haar is gegaan. In deze podcast praa...


#33 Wolven vangen, draken jagen en andere domme dingen uit onze jeugd Ft. Sjoerd

Luister  

Hinniken de Podcast  /  14-09-2020

Soms denk ik wel eens terug aan de gekke dingen die ik tijdens mijn jeugd deed. Clubjes oprichten, stiekeme dingen doen of een geobserdeerde fan zijn van iemand op tv. In deze podcast vertel ik samen met Sjoerd een aantal grappige/beschamende verhalen uit onze jeugd.


#32 Alles over het halen van mijn scriptie, green starters en nog wat presentatie tips!

Luister  

Hinniken de Podcast  /  07-09-2020

Naast mijn full time job studeerde ik ook nog Hippische Bedrijfskunde. Om af te studeren moest ik een scriptie schrijven die te maken had met mijn eigen onderneming. In deze podcast vertel ik hoe ik het afgelopen school jaar heb ervaren. Ook geef ik nog wat tips over presenteren. Deze tips kun je ze...


#31 Pas 22 jaar en nu al een succesvolle ondernemer! Ft. Eline Boute

Luister  

Hinniken de Podcast  /  31-08-2020

Eline Boute is pas 22 jaar en heeft nu al een succesvol bedrijf opgezet. Ze is de trotse eigenaar van een prachtige huidsalon “NovaSkin”. Het begon als een leuke hobby, en vanuit daar is het uitgegroeid tot haar fulltime job. In deze podcast verteld ze hoe ze als jonge ondernemer is begonnen, wa...


#30 Esmé open over haar burn-out

Luister  

Hinniken de Podcast  /  24-08-2020

In deze podcast doet Esmé een boekje open over haar burn-out. Ze verteld hoe het zover heeft kunnen komen, en wat ze nu doet om er weer bovenop te komen. Naast haar verhaal bespreken we ook wat vragen die gaan over het hebben van een burn-out.


#29 Op wedstrijd gaan tijdens de hittegolf?! Vragen beantwoorden met Anne-Claire

Luister  

Hinniken de Podcast  /  17-08-2020

In deze podcast praat ik samen met Anne-Claire Bongers over de hittegolf en hoe je daar het verstandigdst mee om kan gaan. Verder gaat het over proefgericht rijden, en welke onderdelen zij vaak fout ziet gaan tijdens haar werk als jury en instructrice.


#28 Morgan Lashley over haar leven als dierenarts, revalidatie begeleider en chiropractor

Luister  

Hinniken de Podcast  /  10-08-2020

Morgan Lashley is de eigenaresse van Sport Horse Health plan. Ze doet veel werk als revalidatie begeleider en is ook de begeleider Olympus. In deze podcast verteld ze hoe ze bij dit beroep is gekomen en wat ze tijdens dit beroep allemaal mee maakt.


#27 Tinder update & €15.000 voor een paard betalen? Ft. Esmé

Luister  

Hinniken de Podcast  /  03-08-2020

Esmé geeft een update over haar tinderleven en we beantwoorden vragen van luisteraars! Ook iets insturen? Podcasthinniken@hotmail.com


#26 Gescheiden ouders, depressie en automutilatie ft. Esmé en Lies

Luister  

Hinniken de Podcast  /  27-07-2020

Lies werkt bij VeiligThuis en komt ons helpen om op moeilijk bespreekbare onderwerpen advies te geven. Gescheiden ouders, depressie en automutilatie zijn een aantal onderwerpen die naar voren komen. Wil je ook iets insturen? Podcasthinniken@hotmail.com


#25 Revalidatietrainer en een eigen centrum runnen! met Astrid Hoppenbrouwers

Luister  

Hinniken de Podcast  /  21-07-2020

Astrid Hoppenbrouwers is de eigenaresse van revalidatiecentrum Horses In Hands en heeft talloze opleidingen gedaan en jaren ervaring opgelopen om zo paarden en hun ruiters te kunnen helpen op het gebied van training, revalidatie en meer. De boeken waar Astrid het over heeft zijn: Gillian Higgins: ho...


#24 Baan opzeggen voor hobby & doorstromen naar hogere leeftijdsgroep Ft. Sjoerd

Luister  

Hinniken de Podcast  /  13-07-2020

Vier ingestuurde problemen; een vriendin in nood, manege paard overkopen met moeilijke eisen, kantoorbaan opgeven op YouTube te gaan doen & doorstromen naar een hogere leeftijdsgroep; doen of niet? Samen met Sjoerd geef ik advies op jullie ingestuurde problemen! Ook iets insturen? Podcasthinniken@ho...


#23 Q&A over de paarden!

Luister  

Hinniken de Podcast  /  07-07-2020

Wanneer ga je op wedstrijd met Olympus? Hoe hou jij zin in het rijden tijdens een dipje? Hoe let je op de mentale gesteldheid van je paarden? En nog veel meer vragen!


#22 Q&A over mijn bedrijf & hele persoonlijke vragen!

Luister  

Hinniken de Podcast  /  29-06-2020

Heb je inkomsten verlies geleden door Corona? Wie was je eerste vriendje? Hoe stel je haalbare doelen voor je bedrijf? En hoe zit het met het huis? +- 30 vragen op zakelijk en persoonlijk gebied!


#21 Annemiek van Boer Zoekt Vrouw heeft een nieuwe liefde & geeft advies! ft. Esmé

Luister  

Hinniken de Podcast  /  22-06-2020

Als echte Boer Zoekt Vrouw kijkers presenteren wij met liefde Annemiek! Zij komt ons helpen advies geven en vertelt over haar nieuwe liefde! Ook een probleem insturen? Mail naar podcasthinniken@hotmail.com


#20 Pesten, gepest worden en helderziend zijn Ft. Esmé

Luister  

Hinniken de Podcast  /  15-06-2020

Wil je ook jouw probleem insturen? Podcasthinniken@hotmail.com


#19 Goedgekeurde dekhengsten en wat daarbij komt kijken met fokker Anne-Claire Bongers

Luister  

Hinniken de Podcast  /  09-06-2020

In deze derde podcast met Anne-Claire Bongers hebben we het uitgebreid over wat er allemaal komt kijken bij een hengsten en het traject om ze een goedgekeurde dekhengst te laten worden.


#18 Gecatfished worden op Tinder en ook nog wat advies met Esmé

Luister  

Hinniken de Podcast  /  02-06-2020

Esmé is na 6 jaar weer vrijgezel, dus vanaf nu elke podcast van ons samen leuke Tinder verhalen. Natuurlijk geven we ook nog advies over jullie ingestuurde problemen! Dus gaat je beste vriendin en met jouw vriend vandoor? Of moet je op jonge leeftijd een keuze maken in welke sport je gaat groeien?...


#17 6 effectieve manieren om met stress om te gaan

Luister  

Hinniken de Podcast  /  25-05-2020

Na weer een terugval te hebben besloot ik een stress coach in te schakelen. Mijn tweede sessie was zo inspirerend dat ik dit met jullie moest delen!


#16 Jureren, ruitersportzaak beginnen en alles over voeding met Anne-Claire Bongers deel 2

Luister  

Hinniken de Podcast  /  18-05-2020

Het tweede deel met Anne-Claire Bongers gaat over de andere kant van haar leven. Het jureren en wat daar bij komt kijken, lesgeven, hoe zij TopFitHorseShop is begonnen en hoe ze een echte vakidioot is en alles over voeding voor paarden weet!


#15 Veulens fokken voor de topsport met Anne-Claire Bongers deel 1

Luister  

Hinniken de Podcast  /  11-05-2020

Een interview met ACBdressuur over het fokken van de beste veulens en alles wat daar bij komt kijken.


#14 Onzeker zelfbeeld & hoe maak je vrienden op stal? Ft. Esmé

Luister  

Hinniken de Podcast  /  04-05-2020

Zo onzeker zijn dat je niet op de foto durft te gaan met je vriend, en wat doe je als je het idee hebt dat mensen roddelen over je? Hoe maak je vrienden op nieuwe plekke? Hoe kies je tussen welzijn van paarden en blijven kunnen rijden op de manege?


#13 Veulens fokken als hobby-fokker, reizen, eigen bedrijf starten en Formule 1! - Carmen Neumann

Luister  

Hinniken de Podcast  /  27-04-2020

De eerste externe gast in deze podcast! Mijn goede vriendin Carmen komt alles vertellen over het hobby matig fokken van een veulentje, haar verre reizen, het starten van een eigen bedrijf en wat niemand verwacht: de Formule 1!


#12 25 diepgaande vragen aan je partner

Luister  

Hinniken de Podcast  /  20-04-2020

Wat irriteert je het meest aan mij? Waar zie je ons over 10 jaar? Wat heb je geleerd van onze relatie? 25 (en meer) vragen over voor je vriend of vriendin die Sjoerd en ik bespreken met humor en leuke verhalen.


#11 Over eerste zoen en dé eerste keer! Ft Esmé

Luister  

Hinniken de Podcast  /  13-04-2020

Hoe oud waren wij bij onze eerste zoen en eerste drankje? Maar wat als je gelogen hebt over je maagdelijkheid... En hoe ga je om als moeder in de paardenwereld? Esmé en ik geven advies!


#10 Toekomst van mijn bedrijf Felinehoi.

Luister  

Hinniken de Podcast  /  06-04-2020

In deze podcast vertel ik al mijn toekomst plannen en hoe ik daar naartoe wil werken.


#9 Moeilijke dilemma’s met vriend Sjoerd

Luister  

Hinniken de Podcast  /  30-03-2020

Wie zou er eerder een overval plegen? En wie zou er het eerst vreemdgaan? Samen met Sjoerd beantwoorden wij ongeveer 60 van dit soort vragen!


#8 Negatief zelfbeeld & wat kost een paard? ft. Esmé

Luister  

Hinniken de Podcast  /  23-03-2020

Wat als je jezelf te dik vindt? En wat kost nou eigenlijk een paard? Esmé en ik geven antwoord op jullie ingestuurde verhalen!


#7 Studiekeuze; baangarantie of droom waarmaken? ft. Esmé

Luister  

Hinniken de Podcast  /  16-03-2020

Voor jouw droombaan bestaat geen opleiding, wat moet je dan gaan doen na de middelbare school? En hoe overtuig je je ouders dat dit is wat je wil gaan doen? • De motivatie om naar stal toe te gaan is kwijt doordat je paard en jij niet meer samen gaan, wat moet je doen?


#6 Van hobby naar ondernemen; alles over hoe ik geld ben gaan verdienen met YouTube.

Luister  

Hinniken de Podcast  /  09-03-2020

Is YouTube nou echt je fulltime baan? Maar hoe verdien je geld daar mee dan? Ik krijg enorm vaak deze vragen en vertel jullie in deze podcast álles over hoe ik begonnen ben en van mijn hobby mijn werk gemaakt heb.


#5 Leren plannen, slechte vriendjes & gewonde paarden ft. Esmé

Luister  

Hinniken de Podcast  /  02-03-2020

Last van uitstelgedrag met leren of je kamer opruimen? Kom je niet van je ex af? Of wat moet je doen als je paard op proef al meteen gewond is? Esmé en ik geven advies! Ook iets insturen? Podcasthinniken@hotmail.com


#4 Lange afstandsrelatie, twijfels en sleur met Sjoerd!

Luister  

Hinniken de Podcast  /  24-02-2020

Sjoerd en ik zijn al bijna 6 jaar samen, maar we zien elkaar de helft van de tijd niet. Hoe bevalt onze lange afstandsrelatie, gingen wij om met twijfels en zorgen we er voor dat we niet in een sleur komen.


#3 Verzorgpony overkopen en neppe vrienden ft. Esmé

Luister  

Hinniken de Podcast  /  17-02-2020

Wat als je je verzorgpony kan overkopen en wat doe je als een vriendschap maar vanuit 1 kant komt? Samen met Esmé geef ik om de week advies over jullie ingestuurde problemen! Ook iets insturen? Dat kan naar podcasthinniken@hotmail.com


#2 Omgaan met onrust en de positieve kant van uitstelgedrag.

Luister  

Hinniken de Podcast  /  10-02-2020

Onrust en stress, kernwoorden van mijn 2019. Hoe ga ik hier mee om en hoe werd het beter? Tips over planning, to-do lijstjes en welke podcasts ik luister!


#1 Vergeet die 10 voor de rest van je leven + intro

Luister  

Hinniken de Podcast  /  03-02-2020

De eerste podcast van Hinniken gaat over hoe ik eindelijk na maanden van willen, gestart ben met podcasten. Met vervolgens een introductie van mijzelf, Feline de Jonge, waarin ik 3 facetten; werk, school en paarden verdeel en bespreek.


Hinniken de Podcast (Trailer)

Luister  

Hinniken de Podcast  /  24-01-2020