Podcast Zoeker

Hou Je Vastgoed

Hou Je Vastgoed

Zakelijk  |  5 afleveringen

De nummer 1 vastgoedpodcast van Nederland

In Hou Je Vastgoed nemen Sander Schimmelpenninck en Maarten de Gruyter tweewekelijks de wereld van het vastgoed door met telkens een nieuwe gast. Vastgoed is niet alleen een interessante belegging, maar ook beeldbepalend en de big divider tussen de rijken en de armen. Verwacht dus niet alleen vastgoedmannen, maar ook politici en architecten.


S1E5 - Rijnmond bovenLuister  

---

S1E4 - De Jongensmakelaar Luister  

De Jongensmakelaar Pim Appel is er nog één van het oude stempel. Makelen doe je op het terras en tijdens het golfen: mensenkennis en netwerken is alles. Maar hoe overleef je in tijden van Covid?

S1E3 - City boy gone vastgoedLuister  

Victor van Bommel werkte jarenlang in de financiële wereld van Londen, tot hij terugkeerde naar Nederland. Zijn missie; het professionaliseren van vastgoedbeleggingen en het verhaal van de moderne vastgoedman vertellen.

S1E2 - Vastgoedman van het JaarLuister  

Jeroen Lokerse is te gast en is een man met een mening. Nóg één, want Maarten heeft die natuurlijk ook. Als dat maar goed gaat

S1E1 - Pieter Monsma: Pandjes of praatjes? Luister  

Op Youtube kun je bijna niet om zijn webinars heen: de opgewekte Fries vertelt overal over hoe een juiste mindset zou kunnen leiden tot vastgoedsucces. De onderbuik van Sander en Maarten hebben wat meer moeite met deze claims. Verder ongezouten doch rechtvaardig kledingadvies van Atelier Munro.