Human

Human

TV & Film  |  2 afleveringen

HUMAN wil mens en wereld vooruithelpen door autonomie en verantwoordelijkheid te bevorderen. Als maatschappelijk georiënteerde mediaorganisatie onderzoeken we, geworteld in het humanisme, persoonlijke levensvragen en maatschappelijke vraagstukken. We agenderen actuele thema‚Äôs en laten hierbij verschillende perspectieven zien. We zijn spil in een netwerk van makers en ideële partners, met wie we streven naar impact en praktische relevantie. Met als doel: bijdragen aan meningsvorming, zelfontplooiing en positieve veranderingen die leiden tot een betere samenleving.

Verras mij  


Trailer Een Doodnormale Podcast

Luister  

Human  /  14-05-2021

Je bent jong en iemand van wie je heel veel houdt, sterft. Hoe ga je daarmee om? Twintigers Benthe Göbel en Sabien Brehler onderzoeken wat het betekent om jong te rouwen. Ze spreken jonge schrijvers, muzikanten en acteurs, die een dierbare hebben verloren en vragen experts het hemd van het lijf. Wa...


De Publieke Tribune, Afl. 1: Wie is de baas over onze medicijnen?

Luister  

Human  /  26-02-2019

Prijzen die omhoog schieten, medicijnen die niet meer te verkrijgen zijn. Het roept de vraag op wie nou eigenlijk de baas is over onze medicijnen. Coen Verbraak zoekt naar antwoorden.