Humane podcasts

Humane podcasts

Religie & Spiritualiteit  |  2 afleveringen

Podcast Wereldhumanismedag [21/06/2021] Een humane en muzikaal getinte podcast. Dit jaar kozen Dominique Van Malder en Delphine Lecompte wat liedjes in het teken van verbondenheid. Een initiatief van het huisvandeMens Leuven. Wandelpodcast over onthaasting met Joris Capenberghs [02/10/2023] Joris Capenberghs is cultuurhistoricus en antropoloog. Hij beweegt zich – als wandelaar, publicist, vertaler en tentoonstellingscurator – op het snijvlak van landschappen, erf­goed, artistieke expressie en natuurbele­ving. Met deze podcast neemt Joris je mee op ‘wandel tegen de tijdsgeest’.

Verras mij  


Joris Capenberghs Wandelpodcast: Wandelen tegen de Tijdsgeest

Luister  

Humane podcasts  /  25-09-2023

Joris Capenberghs is cultuurhistoricus en antropoloog. Hij beweegt zich – als wandelaar, publicist, vertaler en tentoonstellingscurator – op het snijvlak van landschappen, erf­goed, artistieke expressie en natuurbele­ving. Met deze podcast neemt Joris je mee op ‘wandel tegen de tijdsgeest...


Wereldhumanismedag: Verbondenheid, met Dominique Van Malder en Delphine Lecompte

Luister  

Humane podcasts  /  19-06-2021

Podcast Wereldhumanismedag [21/06/2021] Een humane en muzikaal getinte podcast. Dit jaar kozen Dominique Van Malder en Delphine Lecompte wat liedjes in het teken van verbondenheid. Een initiatief van het huisvandeMens Leuven.