Hurray for Washington

Hurray for Washington

Nieuws & Politiek  |  5 afleveringen

Op 3 november 2020 vindt in de VS de volgende presidentsverkiezing plaats. In aanloop naar de verkiezingsavond werpen Amerikaconnaisseurs Pieter De Kegel, Thomas Smolders en Ben Van Alboom hun licht op de race.

Verras mij  


Episode 12: Fernand Van Damme (De Morgen)

Luister  

Hurray for Washington  /  29-02-2020

Dinsdag komen de voorverkiezingen bij de Democraten in stroomversnelling op Super Tuesday. Wordt het een slam dunk voor Bernie Sanders? Of moeten we rekening houden met Michael Bloomberg? Fernand Van Damme (De Morgen) werpt er mee zijn licht op.


Episode 11: Pete Buttigieg & Bernie Sanders Strike Back

Luister  

Hurray for Washington  /  03-11-2019

Terwijl Democratische presidentskandidaten in de staart van de race beginnen te vallen als vliegen, begint het er in de kop redelijk om te spannen.


Episode 10: Elizabeth Warren & Amy Klobuchar to the Rescue

Luister  

Hurray for Washington  /  08-08-2019

Episode 10: Elizabeth Warren & Amy Klobuchar to the Rescue by Hurray for Washington


Episode 9: Meet Pete Buttigieg (and Joe Biden)

Luister  

Hurray for Washington  /  10-06-2019

Hoe spreek je Pete Buttigieg uit, en maakt een gay burgemeester met zo'n curieuze naam überhaupt kans om president van de VS te worden? Of geraakt hij in de primaries al niet voorbij - geeuw - Joe Biden? Pieter De Kegel, Thomas Smolders en Ben Van Alboom vertellen het in een nieuwe aflevering van H...


Episode 8: Beto O'Rourke & Cory Booker Go Washington

Luister  

Hurray for Washington  /  20-03-2019

Het is nog altijd waar: de volgende Amerikaanse presidentsverkiezing is nog láng niet in zicht! En dus nemen Pieter De Kegel, Thomas Smolders en Ben Van Alboom alle tijd om de kandidaten te leren kennen. In deze aflevering: Beto O'Rourke, Cory Booker en - wie?! - Bill Weld. Hurray!