Podcast Zoeker

IGN Benelux Podcast

IGN Benelux Podcast

Ontspanning  |  100 afleveringen

IGN Benelux Podcast is de podcast van IGN Benelux waarin IGN-ers met verschillende gasten praten over de laatste ontwikkelingen op game- en filmgebied.

Pokemon Brilliant Diamond is heerlijk nostalgischLuister  

In deze aflevering van de IGN Benelux Podcast bespreken we onze eerste uren in Pokemon Brilliant Diamond. Daarnaast spelen we een Overrated/Underrated spel, waarin we tien populaire games beoordelen. Verder bespreken we natuurlijk de laatste nieuwe games, zoals Halo Infinite en Battlefield.

Halo Infinite & Battlefield eerste indrukken en 1 jaar PS5 vierenLuister  

In deze aflevering van de podcast bespreken we de verrassende release van Halo Infinite, onze eerste indrukken van Battlefield 2042, blikken we terug op het eerste jaar van de PS5 en hebben we het over het GTA Trilogie drama.

Elden Ring Deep Dive Podcast na 10 uur spelenLuister  

Nick heeft al dik 10 uur Elden Ring kunnen spelen en vertelt er alles over aan Sven en Tom. Hoe zit de wereld in elkaar, met welke FromSoftware game kunnen we Elden Ring vergelijken en natuurlijk alles over de boss fights, hoor je in deze podcast special.

Call of Duty Vanguard Impressies, Pokemon gelekt, en meerLuister  

In deze aflevering delen we onze eerste indruk van Call of Duty: Vanguard. Daarnaast bespreken we de lekken omtrent Pokemon Brilliant Diamond en Shining Pearl, de PlayStation Direct winkel en nog veel meer.

De slechtste State of Play ooitLuister  

In deze aflevering van de podcast bespreken we de slechtste State of Play ooit, de Diablo Immortal Closed Beta, BlizzCon dat is geannuleerd en het Riot Arcane event.

Halo Winfinite, GTA Trilogie verrast, WoW Co-Lead tot lastLuister  

In deze aflevering van de IGN Benelux Podcast bespreken we de aankomende State of Play, daarnaast hebben we het over de nieuwe beelden van Halo Infinite, de Co-Lead van Blizzard die boosts verkoopt, Haunted Chocolaterie, New World, Elyon en meer.

Switch Online terecht duurder en de bijzondere strategie van Ubisoft Luister  

Er is afgelopen week weer veel gebeurd en wij praten je in de podcast bij. Deze week onder andere de verhoogde prijs van Switch Online, DC FanDome, emulators, de nieuwe strategie van Ubisoft en veel meer.

Liefde voor Sora en Pokémon, vraagtekens voor GTALuister  

In deze aflevering van de podcast bespreken we Sora die naar Ultimate komt, met een paar leuke feitjes. Daarnaast is er nieuwe informatie over Pokémon Legends Arceus, Grand Theft Auto Trilogy The Definitive Edition, was er een enorm lek bij Twitch en meer.

Bluepoint werkt aan Bloodborne 2?Luister  

In deze aflevering van de podcast bespreken we de overname van Bluepoint door PlayStation en de geruchten rondom de studio. Daarnaast hebben we het over PlayStation Now, de enorme hype rondom New World, Free Trials van PlayStation games en veel meer.

Nintendo Direct, Diablo 2 Resurrect, Nieuwe PS Plus Games GelektLuister  

In deze aflevering van de podcast bespreken we de Nintendo Direct van afgelopen week, daarnaast hebben we het over Diablo 2: Resurrected, de gelekte games van PlayStation Plus, en nog veel meer.

Moet je Kena: Bridge of Spirits kopen?Luister  

In deze aflevering van de Podcast hebben we het over Kena Bridge of Spirits, de lage hype voor CoD Vanguard, FIFA 22 Packs, God of War Ragnarok en de mogelijke Star Wars game van Quantic Dream.

Deathloop krijgt hoge cijfers en PlayStation Showcase nabesprekingLuister  

In deze aflevering bespreken we de PlayStation Showcase van vorige week en hebben we het over de hoge cijfers die Deathloop krijgt. Is dat terecht en kan een game een 10 krijgen? Dit allemaal, bespreken we vanuit onze nieuwe studio!

Tom heeft al Deathloop gespeeldLuister  

In deze aflevering van de podcast bespreken we de hoogtepunten van Gamescom. Daarnaast vertelt Tom over zijn 5 uur durende Deathloop ervaring, laat China kids niet meer gamen, bespreken we uitgebreid de Elden Ring Previews die online zijn verschenen, en meer.

Spider-Man: No Way Home houdt je voor de gekLuister  

In deze aflevering van de IGN Benelux Podcast hebben we het over het filmische 12 Minutes, Spider-Man: No Way Home, Pokemon Legends: Arceus, Gamescom en meer.

Tweede Wereldoorlog niet de beste setting voor Call of DutyLuister  

Het is dinsdag en dat betekent dat het tijd is voor een nieuwe IGN Benelux Podcast. In deze aflevering hebben we het over de volgende Call of Duty, GTA 3, GTA Vice City en GTA San Andreas remake en meer.

De toekomst van single player en live service gamesLuister  

In deze aflevering van de podcast bespreken we de toekomst van games, nu EA heeft gezegd meer te willen focussen op live service games. Daarnaast hebben we het over de mogelijk opgeloste tekorten voor de PlayStation 5, Nintendo die gratis updates uitbrengt, blikken we vooruit op de Xbox Gamescom sho…

Welke game moet de GOTY 2021 worden?Luister  

In deze aflevering van de podcast bespreken we onder andere het uitstel van Horizon Forbidden West. Daarnaast hebben we het over de PlayStation 5 beta update, de Annapurna Interactive Showcase, Final Fantasy 14 en nog veel meer.

De ondergang van BlizzardLuister  

In deze aflevering bespreken we de verschrikkelijke verhalen omtrent Blizzard Entertainment. De gigant is niet meer en wij leggen uit wat er precies aan de hand is, wat voor effect dat heeft op de games en de community, en meer. Daarnaast bespreken we ook EA Play Live met Dead Space en Battlefield 2…

Steam Deck heeft veel potentie, maar laat steken vallenLuister  

In deze aflevering van de podcast bespreken we de onthulling van de Steam Deck. Daarnaast blikken we vooruit op EA Play Live en leggen we vooral uit wat je niet moet verwachten. Daarbij denkt Insomniac het wiel opnieuw uit te hebben gevonden en kijken we uit naar Pokemon Unite. Natuurlijk bespreken …

Deathloop charmeert bij State of PlayLuister  

In deze aflevering van de podcast bespreken we PlayStation State of Play waarin Deathloop centraal stond. Daarnaast hebben we het weer over Final Fantasy 14 omdat de game enorm veel in het nieuws is. Verder praten we over Final Fantasy 16, FIFA en hebben we goede mediatips voor je.

Final Fantasy 14 is de hype van het momentLuister  

In deze aflevering bespreken we de aandacht rondom Final Fantasy 14 en hoe het komt dat veel World of Warcraft spelers overstappen. Daarnaast hebben we het weer over Kojima, de Ghost of Tsushima update, een Nederlandse studio die zich voegt bij de PlayStation familie en nog veel meer.

Pokemon Go moet blijven zoals het isLuister  

In deze aflevering van de podcast bespreken we onvrede binnen de Pokemon Go community. Daarnaast hebben we het over PlayStation die Housemarque en Bluepoint overneemt en de mogelijke aankondiging van een State of Play. Verder praten we over Loki, het multiplayer project van Insomniac en geven we je …

Abandoned, wel of niet van Kojima?Luister  

In deze aflevering van de IGN Benelux Podcast bespreken we uitgebreid de geruchten omtrent Abandoned. Ondanks de berichten van Blue Box Games zijn er nog genoeg zaken die hinten naar een groter complot. Daarnaast hebben we het kort over EA die mogelijk een nieuwe Dead Space gaat onthullen, zegt Beth…

E3 2021 Terugblik: De hoogte en dieptepuntenLuister  

In deze aflevering van de podcast bespreken we E3 2021. We bespreken alle presentaties, wat we goed en slecht vonden, en wat onze favoriete aankondigingen waren. Ga er maar goed voor zitten, want we hebben dik twee uur aan informatie, ook dingen die je niet hoorde tijdens de presentaties.

E3 Geruchten en Ratchet & Clank: Rift Apart ReviewLuister  

In deze aflevering van de podcast bespreken we de fantastische game Ratchet and Clank: Rift Apart. Daarnaast bespreken we vlak voor de E3 de geruchten die er zijn voor het event en maken we een speciale IGN Benelux E3 2021 Bingokaart.

Horizon Forbidden West wordt mogelijk mooiste open wereld game ooitLuister  

In deze aflevering van de podcast bespreken we de Horizon Forbidden West State of Play en waarom er nog geen releasedatum is. Daarnaast hebben we het over de nieuwe beelden van Dying Light 2, de gameplay van Far Cry 6 en geven we een update omtrent de New Nintendo Switch Pro geruchten.

Biomutant is een best vermakelijke gameLuister  

In deze aflevering van de podcast bespreken we onder andere Biomutant. De game bevalt prima en is goed tijdverdrijf tot Ratchet & Clank uitkomt. Daarnaast hebben we het over Overwatch 2, lekken over een Souls Like Final Fantasy game en over Netflix die games wil gaan maken.

Onze E3 2021 voorspellingenLuister  

In deze aflevering van de podcast bespreken we onze voorspellingen van de E3 2021. We bespreken onder andere hoe waarschijnlijk het is dat we bijvoorbeeld Starfield en Breath of the Wild 2 te zien krijgen, maar ook welke games een zekerheid zijn van de aanwezige ontwikkelaars.

Ubisoft slaat nieuwe weg inLuister  

In deze aflevering van de podcast bespreken we de nieuwe richting die Ubisoft in wil slaan. Daarnaast hebben we het over de pijnlijke aankondiging van World of Warcraft, praten we over de E3 en leren we opvallende feitjes dankzij de rechtszaak tussen Epic en Apple.

Ratchet And Clank maakt zelfs niet fans hypedLuister  

In deze aflevering van de podcast hebben we het uitgebreid over de Ratchet and Clank State of Play. Daarnaast hebben we het over het mogelijke uitstel van Elden Ring, de samenwerking tussen Discord en PlayStation, en kijken we naar de gelekte Battlefield 6 beelden.

Niemand zit te wachten op meer Game of ThronesLuister  

In een nieuwe aflevering van de IGN Benelux Podcast praten we over The Falcon & The Winter Soldier, The Last of Us Part 3, Game of Thrones en Call of Duty: Warzone.

Resident Evil Village doet worp naar GOTYLuister  

In deze aflevering bespreken we de beelden die we achter gesloten deuren hebben gezien van Resident Evil Village. Daarnaast hebben we het over een vreemde quote van de oude game director van Days Gone, praten we over Diablo 2 Resurrected, de geannuleerde Lord of the Rings MMORPG en hebben we het nat…

Sony PlayStation maakt mogelijk grote fout met nieuwe strategie - IGN Benelux PodcastLuister  

In deze aflevering van de IGN Benelux podcast bespreken we onder andere het nieuws dat Sony zich gaat focussen op zijn grootste games en speculeren we over de toekomst van The Last of Us. Daarnaast hebben we het over PlayStation dat naar mobiel gaat, Abandoned, Deathloop en hebben we een fantastisch…

Outriders gaat explosief van startLuister  

In deze aflevering van de podcast bespreken we onze bevindingen van Outriders, praten we over Falcon and the Winter Soldier, speculeren we over de toekomst van The Witcher en Cyberpunk 2077, en is er breaking news over de E3.

Call of Duty 2021 krijgt WW2 setting en Monster Hunter Rise Review - IGN BeneluxLuister  

In deze aflevering van de IGN Benelux Podcast nemen we uitgebreid te tijd om te praten over Falcon and the Winter Soldier, heeft Sven al ruim 30 uur Monter Hunter Rise gespeeld en bedenken we hoe het in godsnaam moet met Warzone als Call of Duty naar een WO2 thema gaat.

Falcon and the Winter Soldier gaat top van start - IGN Benelux PodcastLuister  

In deze aflevering van de podcast hebben we het over het sterke begin van Falcon and the Winter Soldier. Daarnaast praten we over de fout die Media Markt heeft gemaakt met betrekking tot de PlayStation 5 sales afgelopen week, het uitstel van games in 2021, Discord die zoekt naar een nieuwe partner, …

Xbox zet de aanval in - IGN Benelux PodcastLuister  

In deze aflevering van de podcast hebben we het uitgebreid over Xbox zijn nieuwe strategie omtrent Game Pass en Bethesda games, net als het schandaal rondom FIFA waarbij spelers direct van EA speciale kaarten konden kopen, wat wij denken dat de beste The Last of Us multiplayer game zou zijn, en nog …

Komt de Nintendo Switch Pro dit jaar? IGN Benelux PodcastLuister  

In deze aflevering van de IGN Benelux Podcast speculeren we over de mogelijke releaseperiode van de Nintendo Switch Pro. Daarnaast hebben we het over de toekomst van GTA 5, praten we over de Microsoft-Bethesda overname die net na het einde van de podcast rond was, halen we oude E3 en Gamescom verhal…

PS State of Play viel tegen, Pokémon was top en Elden Ring trailer lekt? IGN Benelux PodcastLuister  

In deze aflevering van de podcast bespreken we de PlayStation State of Play van afgelopen week. Ondanks de lage verwachtingen viel deze een beetje tegen. Daarnaast bespreken we de nieuwe Pokémon aankondigingen, en hebben we het over Elden Ring. Er is een interne trailer gelekt en er zijn geruchten …

BlizzCon Terugblik, WandaVision, Valheim en meerLuister  

In de IGN Benelux Podcast blikken we terug op het BlizzCon weekend en vertellen we je onder andere over verschrikkelijke interview ervaringen. Daarnaast bespreken we de nieuwste WandaVision aflevering, de opening van Bungie zijn nieuwe studio in Amsterdam, Valheim ervaringen en nog veel meer. Tom kr…

WandaVision, Super Mario 3D World, BlizzCon, Roller Champions en meer - IGN Benelux PodcastLuister  

In deze aflevering van de IGN Benelux Podcast bespreken we weer de nieuwste aflevering van WandaVision. Daarnaast hebben we het over het succes van Super Mario 3D World, kijken we vooruit op BlizzCon dat dit weekend plaats zal vinden en heeft Sven al Roller Champions gespeeld. Hij verteld ons over z…

Overwatch 2 komt later uit dan verwacht - IGN Benelux PodcastLuister  

In deze aflevering van de podcast bespreken we het nieuws rondom Overwatch 2 en Diablo 4. Beide games zullen dit jaar niet uitkomen, maar wat is Blizzard dan van plan? Daarnaast hebben we het over een Silent Hill reboot die in ontwikkeling zou zijn, de Battlefield game die dit jaar uit moet komen, F…

Pokemon Gold en Silver moeten een remake krijgen - IGN Benelux PodcastLuister  

In deze aflevering van de IGN Benelux Podcast bespreken we onze wens voor een Pokemon Gold en Silver remake. Onze nostalgie voor deze games is enorm, en na geruchten hopen we op een daadwerkelijke aankondiging. Daarnaast hebben we het over Biomutant die een releasedatum heeft gekregen, Hitman 3 dat …

IGN Benelux Podcast: Resident Evil Village belooft erg goed te wordenLuister  

In deze aflevering van de IGN Benelux Podcast bespreken we de opvallende move van Xbox om de kosten te verhogen van Xbox Live, om het vervolgens weer terug te draaien. Daarnaast hebben we het over Vicarious Visions die gaat werken aan een Diablo 2 Remake en hebben we het uitgebreid over de nieuwe tr…

IGN Benelux Podcast: GTA 6 patent duikt op van RockstarLuister  

In deze aflevering van de podcast bespreken we een patent dat is opgedoken van GTA 6. Daarnaast hebben we het over de ontwikkeling van Cyberpunk 2077, de nieuwe beelden van Resident Evil Village en bespreken we wat onze favoriete open wereld Star Wars-game zou zijn. Daarnaast is er ook weer een quiz…

IGN Benelux Podcast: Monter Hunter Rise belooft een erg toffe game te wordenLuister  

In deze aflevering van de podcast starten we met het nieuwe podcast seizoen. De podcast is in grote lijnen hetzelfde, met een aantal nieuwe formats. Zo geven we elke aflevering media tips, doen we een quiz (die hilarisch fout ging de eerste keer), maar bespreken we ook nog steeds het laatste nieuws.…

IGN Benelux Podcast: Dit zijn de games, films en series die je in 2021 moet checkenLuister  

Nadat we in 2020 ontzettend veel toffe podcasts hebben gemaakt, knallen we door in 2021. In deze eerste podcast van het nieuwe jaar blikken we vooruit op het entertainment dat we mogen verwachten in 2021. Alle redacteuren hebben hun meest geanticipeerde games, films en series in een lijstje gezet, d…

IGN Benelux Podcast: Dit zijn onze favoriete Games, Films en Series van 2020Luister  

Aan het einde van het jaar willen we altijd terugblikken op onze favoriete entertainmentproducten van het jaar. 2020 was in alle opzichten een apart jaar, veel games kwamen in de problemen met de productie en veel films werden uitgesteld omdat ze niet in de bios konden draaien. Ondanks dat was het e…

IGN Benelux Podcast: Cyberpunk 2077, The Game Awards, en alle Star Wars en MCU aankondigingenLuister  

In de vorige podcast besprak Sven nog vol lof over Cyberpunk 2077 op PC, maar sinds de release werd duidelijk dat de game totaal niet draait op last gen consoles. In deze podcast bespreken we deze gebreken, wat CD Projekt Red hieraan wil doen en wat je het beste kunt doen als je de game wilt spelen.…

IGN Benelux Podcast: De grote spoilervrije Cyberpunk 2077 PodcastLuister  

Deze week staat in het teken van Cyberpunk 2077. De langverwachte game komt eindelijk uit en Sven heeft al mogen spelen. In zijn review hebben we al veel geleerd over de game, maar in deze podcast nemen we de tijd om hem alles te vragen over de game. We leren ontzettend veel en houden het spoilervri…

IGN Benelux Podcast: Immortals Fenyx Rising is de verrassing van het najaarLuister  

In deze aflevering van de podcast bespreken we onder andere Immortals: Fenyx Rising. De game van de Assassin's Creed Odyssey ontwikkelaars valt goed in de smaak. Daarnaast praten we over Steel Dawn, de Fallout 76 update die plots online is gekomen. Verder bespreken we het Fortnite event met Galactus…

IGN Benelux Podcast: Cyberpunk 2077 ligt op straat en Capcom heeft goud in handenLuister  

In deze aflevering van de IGN Benelux Podcast bespreken we het belangrijkste nieuws van de afgelopen week en wat we hebben gespeeld. Sven waagt zich aan Demon's Souls, Juliën is benieuwd naar films die de bioscoop overslaan en Tom is niet zo'n fan van de Capcom leaks. Dat en meer in de podcast van …

IGN Benelux Podcast: Demon's Souls is geweldig!Luister  

In deze aflevering van de IGN Benelux Podcast bespreken we weer het belangrijkste nieuws van de afgelopen week en wat we hebben gespeeld. Tom is nog verder in Assassin's Creed Valhalla gedoken, terwijl Nick erg te spreken is over Demon's Souls. Zij praten over hun ervaringen tijdens de podcast. Daar…

IGN Benelux Podcast: We bespreken de lancering van de PS5 en Xbox Series XLuister  

In deze aflevering van de podcast bespreken we de lancering van de Xbox Series X en de PlayStation 5. Tom heeft de nieuwe Xbox en Nick de PlayStation 5, waardoor ze al veel kunnen vertellen over Assassin's Creed Valhalla, Miles Morales en de andere games . Tom vertelt uitgebreid over zijn Assassin's…

IGN Benelux Podcast: Demon's Souls krijgt hulp video's, is dat erg?Luister  

In deze aflevering van de IGN Benelux Podcast bespreken we het nieuws dat Demon's Souls video's krijgt die spelers moeten helpen tijdens het spelen, mits ze dat willen. Daarnaast heeft de kansspelautoriteit bepaald dat pakjes openen in FIFA Ultimate Team onder gokken valt, waardoor FUT mogelijk zal …

IGN Benelux Podcast: Onze eerste indruk van de PlayStation 5, DualSense en Astro's PlayroomLuister  

In deze aflevering van de podcast bespreken we onze eerste indrukken van de PlayStation 5, de DualSense en Astro's Playroom. We zijn verbaasd hoe goed de DualSense is en in hoeverre de controller wat toevoegt aan de gameplay ervaring. Daarnaast bespreken we het laatste PlayStation nieuws van de afge…

IGN Benelux Podcast: Sven heeft al 6 uur Assassin's Creed Valhalla gespeeldLuister  

In deze aflevering van de podcast bespreken we weer het grootste nieuws van de afgelopen week en vertelt Sven over zijn Assassin's Creed ervaring. Daarnaast hebben we het kort over de podcasts waar we zelf naar luisteren, na een vraag uit de Twitch chat. We hebben het ook over de nieuwe Warzone upda…

IGN Benelux Podcast: Deze Next Gen-games moet je dit najaar spelenLuister  

Nadat we vorige week hebben teruggeblikt op onze favoriete games van de generatie, was het deze week tijd om vooruit te gaan kijken. Volgende maand komen de next-gen consoles uit en wij bespreken welke games we als eerste willen spelen op de nieuwe hardware en geven een aantal tips. Sven speelt een …

IGN Benelux Podcast: Onze favoriete games van de generatieLuister  

Het is bijna tijd voor de volgende generatie consoles en wij kunnen niet wachten om aan de slag te gaan met de nieuwe hardware en games. Voor het zover is wilden we nog is terugblikken op onze favoriete games van de afgelopen generatie. In deze podcast noemen onze redacteuren hun favorieten en legge…

IGN Benelux Podcast: Xbox Series X testresultaten zijn verbluffendLuister  

In deze aflevering van de IGN Benelux Podcast bespreken we onder andere de eerste tests met de Xbox Series X, maar hebben we het ook over Tokyo Game Show en een aantal aangekondigde series. Zo krijgt Resident Evil een serie bij Netflix en Nick Fury bij Disney+. Daarnaast bespreken we de strategie om…

IGN Benelux Podcast: Microsoft slaat enorme slag met overname Bethesda, terwijl Sony vaag blijft over PS5 detailsLuister  

In de IGN Benelux Podcast bespreken we het belangrijkste nieuws van de afgelopen week. Deze week kondigde Xbox aan dat ze ZeniMax Media overnemen, het moederbedrijf van Bethesda. Een power-move die we uitgebreid bespreken in de podcast. Daarnaast hebben we het over een aantal details van de PlayStat…

IGN Benelux Podcast: PlayStation 5 gaat een sterke launch tegemoet en Xbox Series S is perfect om in te stappenLuister  

Het next-gen geweld is begonnen. De prijs van de volgende generatie consoles is bekend en de PlayStation 5 is zelfs al in pre-order gegaan. Deze week bespreken we niet alleen de PlayStation 5, maar ook de Series X en S. Zelfs Nintendo komt nog kort voorbij in deze aflevering.

IGN Benelux Podcast: Xbox Series S is een hele goede zet van XboxLuister  

Net voordat we onze wekelijkse podcast wilden opnemen was hij daar opeens, de Xbox Series S. Na meerdere geruchten kon Xbox er niet omheen en moesten ze de console laten zien. Wij zijn erg te spreken over deze zet van Xbox, waarover je alles kunt horen in deze podcast. Daarnaast bespreken we het and…

IGN Benelux Podcast: DC Fandome groot succes met aankondiging Gotham Knights en Suicide Squad-gamesLuister  

Wij zijn fan van DC Fandome en leggen in deze podcast uit wat we allemaal hebben geleerd tijdens het event en bespreken we de games en films die zijn getoond. Zo hebben we het uitgebreid over Gotham Knights en Suicide Squad: Kill the Justice League, en bespreken we de nieuwe filmtrailers. Daarnaast …

IGN Benelux Podcast: Nieuwe Zelda Game gelekt en Halo Infinite uitgesteldLuister  

In deze aflevering van de podcast bespreken we het belangrijkste nieuws van de afgelopen week, met onder andere een The Legend of Zelda lek en het uitstel van Halo Infinite. Daarnaast bespreken we de ruzie tussen Epic van Fortnite en de App Stores, en blikken we vooruit op DC Fandome, bespreken we h…

IGN Benelux Podcast: Sony had State of Play beter kunnen overslaanLuister  

In deze aflevering van de podcast bespreken we weer het grootste nieuws van afgelopen week, met onder andere de State of Play, die een beetje overbodig leek te zijn. De presentatie had een aantal goede punten, maar wist voor ons niet het niveau te halen van andere edities van de show. Daarnaast besp…

IGN Benelux Podcast: Halo Infinite wist ons niet te overtuigenLuister  

In deze aflevering van de podcast bespreken we de Xbox Games Presentatie en gaan we met name diep in op alles over Halo Infinite. De game wist niet op alle fronten te overtuigen, maar er is nog tijd om te polijsten voor 343 Industries. We zien ook een aantal lichtpuntjes, die natuurlijk ook aan bod …

IGN Benelux Podcast: Vooruitblik Xbox Series X First Party Games presentatie met Halo, Fable, Elden Ring en meerLuister  

Ook al zegt Nick 100 keer tijdens de podcast dat Xbox morgen zijn presentatie houdt (oeps foutje), blikken wij vooruit op wat we donderdag verwachten van de Xbox Series X First Party Games. Zo verwachten we sowieso meer van Halo en hopen we een nieuwe Fable te zien en misschien een CGI trailer van E…

IGN Benelux Podcast: Zijn wij hyped voor Assassin's Creed en Far Cry 6 na de Ubisoft Forward?Luister  

We hebben een hoop te bespreken na de Ubisoft Forward van afgelopen week. We kregen meer beelden te zien van Assassin's Creed Valhalla, Watch Dogs: Legion, Far Cry 6 en nog veel meer. Daarnaast bespreken we de box art van de next gen-games en blikken we vooruit op de games die deze week uitkomen, Gh…

IGN Benelux Podcast: Assassin's Creed Valhalla beelden gelekt, games worden duurder en meerLuister  

In deze podcast van ruim 2 uur, bespreken we wederom het belangrijkste nieuws van de afgelopen week, en horen we tijdens de opnames wanneer de Xbox Games presentatie plaats zal vinden. De beelden van Assassin's Creed: Valhalla wisten niet direct grote indruk te maken, maar beloven wel veel voor aank…

IGN Benelux Podcast: Cyberpunk 2077 presentatie viel tegenLuister  

Nadat we in 2018 en 2019 erg toffe presentaties te zien kregen van Cyberpunk 2077, vielen de eerste beelden van Night City Live een beetje tegen. Gelukkig is er binnenkort weer een presentatie, waarin we meer kunnen zien van de game. Dit bespreken we onder andere in deze podcast, net als de onthulli…

IGN Benelux Podcast: EA aankondigingen vielen tegen, Batman-game komt eraan en meerLuister  

In deze aflevering van de podcast bespreken we het grootste nieuws van afgelopen week. De EA aankondigingen vielen erg tegen, maar Juliën is erg blij met skate. Daarnaast bespreken we de komende aankondiging van de Batman en Suicide Squad-games en hoe onduidelijk PlayStation is met hun aankondiging…

IGN Benelux Podcast: PlayStation 5 presentatie heeft ons omver geblazenLuister  

De PlayStation 5 presentatie van vorige week wist een erg goede indruk achter te laten. Een erg goed onderwerp dus voor onze aller eerste live opgenomen podcast. Afgelopen maandag hebben we de podcast live opgenomen. In de twee uur durende podcast bespreken we de games die we hebben gezien, maar ook…

IGN Benelux Podcast: Kunnen films gebaseerd op games succesvol zijn?Luister  

n deze podcast bespreken we het nieuws dat er een regisseur is gevonden van de The Last of Us-serie van HBO en kijken we naar game-adaptaties uit het verleden. Waarom zijn deze soms zo slecht, en hoe kan het beter? We hebben al veel gefaalde producties gezien in het verleden, maar The Witcher wist r…

IGN Benelux Podcast: Hoe duur worden de PlayStation 5 en Xbox Series X?Luister  

In alweer onze 50ste podcast van dit seizoen, bespreken we hoe duur dat wij denken dat de PlayStation 5 en Xbox Series X worden, en de koude oorlog die nu gaande is. Daarnaast blikken we vooruit op onze meest gewilde aankondiging de komende maanden, heeft Juliën een Quiz voorbereid om de 50ste podc…

IGN Benelux Podcast: Deze PlayStation 5 games gaat Sony de komende weken waarschijnlijk laten zienLuister  

Sony gaat ergens de komende weken een presentatie geven waarin we een aantal PlayStation 5 games te zien zullen krijgen. In deze aflevering van de podcast speculeren we over de datum van de presentatie en bespreken we uitgebreid welke games Sony waarschijnlijk gaat laten zien. Wij hebben erg veel zi…

IGN Benelux Podcast: Ghost of Tsushima Gameplay maakt ons hypedLuister  

Vorige week zagen we hoe Sucker Punch tijdens de PlayStation State of Play de eerste gameplaybeelden liet zien van Ghost of Tsushima. In deze aflevering van de podcast bespreken we onze verwachtingen van de game aan de hand van die beelden en wat we vooral nog meer willen weten over de game. De Stat…

IGN Benelux Podcast: Unreal Engine 5 maakt grote indrukLuister  

Vorige week zagen we de onthulling van Unreal Engine 5, die sindsdien de gemoederen goed bezig heeft weten te houden. De PlayStation 5 demo zag er erg goed uit en belooft veel goeds voor de toekomst. In deze podcast bespreken we onze verwachtingen en mening van Unreal Engine 5 en kijken we naar de k…

IGN Benelux Podcast: Komt er binnenkort een film en serie droogte?Luister  

In deze aflevering van de podcast bespreken we de mogelijke film en serie droogte die eraan zit te komen vanwege het coronavirus en geven we kijktips. Vanwege de quarantine liggen alle producties stil, wat betekent dat er binnenkort geen toevoer zal zijn van nieuwe films en series. Een aantal produc…

IGN Benelux Podcast: Xbox heeft verkeerde verwachtingen geschept voor Inside XboxLuister  

De eerste "gameplay" beelden van de volgende generatie vielen tegen. Xbox liet weten gameplay beelden te tonen afgelopen week, maar wist deze belofte volgens fans niet te vervullen. In de podcast bespreken we de teleurstelling en zeggen we dat het publiek zijn verwachtingen moet aanpassen voor next …

IGN Benelux Podcast: Twitch Drops zijn de toekomst van game releasesLuister  

Recentelijk zagen we een enorme stijging in de populariteit van Twitch Drops. Eerder was dit met Escape From Tarkov, maar meer recent zagen we een enorm aantal kijkers voor Valorant en Assassin's Creed dankzij het systeem van Twitch. Kijkers krijgen cadeaus door simpelweg te kijken naar de stream. E…

IGN Benelux Podcast: Westworld 3.8 Crisis Theory bereidt ons voor op de toekomstLuister  

In onze podcast bespreken we wekelijks de aflevering van het derde seizoen van Westworld. Vandaag bespreken we de laatste aflevering, die niet helemaal weet te overtuigen. De extra credits weten in ieder geval een interessante verhaallijn op te stellen voor de overige seizoenen. Dit bespreken we in …

IGN Benelux Podcast: The Last of Us Part 2 krijgt releasedatum, en uitkijken voor leaksLuister  

Afgelopen week deelde Sony de definitieve releasedata van The Last of Us Part 2 en Ghost of Tsushima, die beide uitkomen op interessante momenten. Deze releases zullen ongetwijfeld weerde industrie beïnvloeden en het startschot betekenen voor een jaar vol toffe releases van Sony. Daarnaast praten w…

IGN Benelux Podcast: Westworld 3.7 bereidt ons voor op spetterend eindstukLuister  

Aflevering 7, Passed Pawn, is alweer de een-na-laatste aflevering van het derde seizoen van Westworld, en bereidt ons voor op een nog onvoorspelbaar einde. De heren van IGN bespreken wat ze vonden van deze aflevering waarin we meer leerden over Caleb, maar weten we nu echt al alles over hem? Daarnaa…

IGN Benelux Podcast: Hoe goed is Fallout 76 nu? En, de toekomst van FalloutLuister  

Fallout 76 kreeg recent een grote update met Wastelanders die de game volledig aan heeft gepast. Een goed moment om te kijken hoe leuk de game nu is en hoe de toekomst van het Fallout-universum eruit zal zien.

IGN Benelux Podcast: Westworld 3.6 Decoherence stelt alles weer in twijfelLuister  

We zijn onderweg naar een spetterende finale van Westworld Season 3. In Decoherence zagen we meer over William en zijn verleden en lijkt hij weer volledig mee te spelen in het spel. Daarnaast zagen we hoe Hale werd betrapt maar niet ten onder ging zonder slag of stoot. Serac speelt het spel nog stee…

IGN Benelux Podcast: Final Fantasy 7 Remake is erg goed en Ghost of Tshushima vrienden keren zich tegen jeLuister  

We zitten inmiddels diep in Midgar en hebben veel plezier met Final Fantasy 7 Remake. We bespreken hoe de game is en kijken daarnaast naar een andere single player-game die dit jaar uit moet komen: Ghost of Tsushima. We leren dat vrienden in de game zich tegen je kunnen keren wanneer je vecht als ee…

IGN Benelux Podcast: Westworld 3.5 Genre - een trip van een afleveringLuister  

Caleb was even totaal de weg kwijt in een van de tofste Westworld afleveringen ooit. Dankzij genre vragen we ons weer af of alles wat we zien ook echt gebeurd en wat de rol van Incite en Delos nog zal zijn de komende afleveringen. Wij zitten in ieder geval op het puntje van onze stoelen en hadden we…

IGN Benelux Podcast: The Last of Us Part 2 uitgesteld en de E3 vervanger is aangekondigdLuister  

Zoals jullie mogelijk al op de site hebben gelezen, is The Last of Us Part 2 uitgesteld voor onbepaalde tijd en is de release van de game erg onzeker vanwege het coronavirus. In de podcast bespreken we wanneer wij denken dat de game uitkomt en waarom het uitstel niet heel verrassend is, ondanks dat …

IGN Benelux Podcast: Westworld Season 3 Episode 4 - The Mother of ExilesLuister  

In de podcast special bespreken we elke week een nieuwe aflevering van Westworld, met deze week de aflevering: The Mother of Exiles. Dit is volgens ons de beste aflevering van dit seizoen tot nu toe, met fantastisch acteerwerk en mogelijk nog betere muziek. De aflevering beantwoord een aantal vragen…

IGN Benelux Podcast: Westworld Season 3 Episode 3 - The Absense of FieldLuister  

Westworld wordt weer steeds ingewikkelder en mysterieuzer. We vragen ons af of de wereld die we zien een simulatie is en wie zit er toch in het lichaam van Hale? Er is weer genoeg om over te praten in de podcast van vandaag. We bespreken onze voorspellingen, theorieën en bekijken wat het internet d…

IGN Benelux Podcast: Animal Crossing is een grote hit, net als DOOM: Eternal en Half-Life AlyxLuister  

Wij zijn enorm fan van Animal Crossing: New Horizons en bespreken daarom de game in de nieuwste podcast. Juliën is een veteraan, terwijl Nick nog veel moet leren en Sven speelt met zijn vriendin. Een leuke mengelmoes van spelers dus. Daarnaast bespreken we DOOM: Eternal die enorm lekker scoort, en …

IGN Benelux Podcast: Westworld Special - Season 3 Episode 2: The Winter LineLuister  

In onze Westworld Special bespreken we elke week een nieuwe aflevering van de serie. Deze week zagen we hoe Maeve vast zat in een simulatie, maar zich vrij snel wist te bevrijden. Dit en meer bespreken we in de podcast, met onze voorspellingen voor de rest van het seizoen.

IGN Benelux Podcast: Warzone is een hit, Horizon naar PC en meerLuister  

In deze aflevering van de podcast praten Juliën, Sven en Nick over de game die CD Projekt Red gaat maken na Cyberpunk 2077. Daarnaast praten ze over het Steam Record en de ideale games die je kunt spelen nu we veel thuis moeten blijven en bespreken ze dat Horizon naar PC komt en wat dat betekent vo…

IGN Benelux Podcast Special: Westworld Seizoen 3 Aflevering 1 - Parce DomineLuister  

Met de IGN Benelux Podcast vinden we het leuk om regelmatig een Special uit te brengen waarin we dieper induiken op een game, film of serie. De komende weken duiken we dieper in op de content, bespreken we onze theorieën en doen we voorspellingen over wat er zal komen dit seizoen. Na de eerste afle…

IGN Benelux Podcast: The Last of Us krijgt serie, E3 kan ten onder gaan, Thor 4, en Ghost of TsushimaLuister  

In deze aflevering van de podcast bespreken we of de E3 nog zal bestaan als corona deze editie de das om doet, krijgt The Last of Us een serie bij HBO die wordt ontwikkeld door de makers van Chernobyl, wordt Christian Bale de bad guy in Thor: Love and Thunder, en heeft Ghost of Tsushima een released…

IGN Benelux Podcast: Hoe is het om bij IGN Benelux te werken?Luister  

We zien regelmatig vragen voorbij komen over wat wij nou doen de hele dag, en hoe het werkt met reviews of afreizen naar verschillende trips of de E3. We hebben daarom besloten om een podcast op te nemen waarin we uitleggen hoe het is om bij IGN Benelux te werken en hoe het is om een gamejournalist …

IGN Benelux Podcast: Final Fantasy 7 Remake Preview, Baldur's Gate 3 trailer, en Valorant is aangekondigdLuister  

In deze aflevering van de podcast bespreken de heren van IGN hun speelervaring met Final Fantasy 7 Remake en Valorant. Sven mocht aan de slag met beide games. Daarnaast kijken ze naar de Baldur's Gate 3 trailer en de bijzondere beloftes die de game maakt. Wij hebben heel veel zin in deze games en da…

IGN Benelux Podcast: The Witcher Season 2, Animal Crossing onthulling, Modern Warfare Battle Royale en meerLuister  

In deze aflevering van de podcast bespreken wij weer het belangrijkste nieuws van de afgelopen week, met onder andere de onthulde cast van The Witcher Season 2. Waar is Vesemir? De heren delen hun theorieën. Daarnaast bespreekt Juliën zijn ervaringen met Animal Crossing New Horizons die hij al hee…

IGN Benelux Podcast: Disney wil meer games zoals Fallen Order, Final Fantasy 7 Remake krijgt side quests, en Sonic gaat erg goedLuister  

Team IGN Benelux praat in deze aflevering van de podcast over Disney die alle ontwikkelaars oproept om meer games te maken van hun franchises. Daarnaast hebben ze het over de screenshots van Final Fantasy 7 Remake die veel verklappen over de gameplay en kijken ze naar het succes van Sonic, dat zeker…