Ik, Karin

Ik, Karin

Fictie  |  5 afleveringen

Karin Baert: advocate, stiletto-liefhebber, vrouw van Tom, moeder van Kobe en volgens velen een feeks. Wie is Karin en hoe is ze geworden wie ze nu is? In dit luisterspel leer je het Thuispersonage Karin Baert nog beter kennen. Hoe leerde Karin Steven, de vader van haar zoon, kennen en op welke manier brak die het hart van de oersterke advocate? Voor het eerst geeft Karin een blik in haar hoofd en toont ze haar echte emoties.

Verras mij  


5. Karma is a bitch

Luister  

Ik, Karin  /  08-08-2022

Na bijna vijfentwintig jaar had Karin Steven teruggevonden. En het was nog beter dan ze had durven denken.


4. De ontmoeting met Kobe

Luister  

Ik, Karin  /  08-08-2022

Karin vertrok naar New York met het idee nooit meer terug te keren en te vergeten dat ze een kind heeft van Steven. Maar dat is anders gelopen.


3. Een nieuw leven

Luister  

Ik, Karin  /  08-08-2022

Karin begint aan een nieuw leven. Vier dagen na haar bevalling vertrekt ze met het vliegtuig. Ze is moe en haar lijf doet nog altijd pijn. Maar hoe dichter ze komt, hoe beter ze zich voelt.


2. Karin Baert verliefd?

Luister  

Ik, Karin  /  08-08-2022

Misschien maar goed dat Karin haar moeder niet thuis is, want ze krijgt die brede smile niet van haar gezicht. Haar moeder heeft sowieso iets door. Hoeveel langer kan Karin haar vragen nog omzeilen?


1. Hoe het allemaal begon

Luister  

Ik, Karin  /  08-08-2022

Karin Baert is angstig, voor het eerst sinds lang heeft ze haar leven niet meer onder controle en dreigt ze alles te verliezen. Haar man Tom, haar zoon Kobe en haar job als advocate. Hoe is het zover kunnen komen?