Podcast Zoeker

Ik, Karin

Ik, Karin

Fictie  |  30 afleveringen

In ‘Ik, Karin’ leer je het veelbesproken personage Karin Baert nog beter kennen dan in Thuis op Eén en op VRTnu. 25 afleveringen lang kruip je mee in de ziel van Karin: advocate, ex van Tom, moeder van Kobe, maar volgens velen de grootste feeks van Thuis. Wie is Karin Baert? En waarom is ze geworden wie ze is?

Ik, Karin: aflevering 25Luister  

En zo zijn we aan het einde gekomen. Zwak zijn is geen optie meer voor Karin. Het is tijd om haar rug te rechten en door te gaan. Om te vechten voor wat ze nog heeft.

Ik, Karin: week 5Luister  

Luister je liever naar de langere versie van 'Ik, Karin'? Dit is de compilatie van de volledige vijfde week (aflevering 21 tot 25).

Ik, Karin: aflevering 24Luister  

Eindelijk heeft Tom het toegegeven. Karin heeft hem precies waar ze hem hebben wou.

Ik, Karin: aflevering 23Luister  

Die scène op het huwelijk van Tom en Judith was een pijnlijke vertoning. Tom was er helemaal kapot van! Karin kon het niet meer aanzien, ze wou hem helpen.

Ik, Karin: aflevering 22Luister  

Karin gaat verder, zonder Kobe, zonder Steven, zoals het eigenlijk altijd is geweest. En toch is het anders, want nu weet ze wat ze mist. Waarom voelt alles plots zo leeg? Ze beseft nog maar eens hoe belangrijk haar carrière is. Dat is haar enige houvast.

Ik, Karin: aflevering 21Luister  

Als iets te mooi is om waar te zijn, dan is het dat ook. Nog geen twee weken later was Karin Steven alweer kwijt.

Ik, Karin: aflevering 20Luister  

Na bijna vijfentwintig jaar had Karin Steven teruggevonden. En het was nog beter dan ze had durven denken.

Ik, Karin: week 4Luister  

Luister je liever naar de langere versie van 'Ik, Karin'? Dit is de compilatie van de volledige vierde week (aflevering 16 tot 20).

Ik, Karin: aflevering 19Luister  

Karin had Steven dan wel weggestuurd maar dat wil niet zeggen dat dat moment haar niets deed. Integendeel. Steven wist altijd al welke woorden hij moest gebruiken om Karin te doen wankelen.

Ik, Karin: aflevering 18Luister  

Karin kan het niet van haar afschudden. Kobe kruipt onder haar huid en ze voelt allemaal dingen die ze niet wilde voelen.

Ik, Karin: aflevering 17Luister  

Alsof haar verleden haar recht in de ogen kijkt, zo voelde het voor Karin toen Kobe plots voor haar neus stond. Ze herkent hem direct.

Ik, Karin: aflevering 16Luister  

Karin stampt haar eigen advocatenkantoor uit de grond. Het duurt niet lang of ze bouwt een uitstekende reputatie op. Iedereen was bang om het tegen haar op te nemen in de rechtbank.

Ik, Karin: aflevering 15Luister  

Karin vertrok naar New York met het idee nooit meer terug te keren en te vergeten dat ze een kind heeft van Steven. Maar dat is anders gelopen.

Ik, Karin: week 3Luister  

Luister je liever naar de langere versie van 'Ik, Karin'? Dit is de compilatie van de volledige derde week (aflevering 11 tot 15).

Ik, Karin: aflevering 14Luister  

Karin zit in New York aan de top... lonely en ondertussen blijven de foto’s, tekeningen en brieven van haar zoon toestromen...

Ik, Karin: aflevering 13Luister  

Kobe en Paulien hebben zich buiten gezet en bekijken samen oude foto’s van een kleine Kobe.

Ik, Karin: aflevering 12Luister  

New York! If you can make it there, you’ll make it anywhere! Karin is trots, want ze heeft het gemaakt, en dan nog wel helemaal op haar eentje!

Ik, Karin: aflevering 11Luister  

Karin begint aan een nieuw leven. Vier dagen na haar bevalling vertrekt ze met het vliegtuig. Ze is moe en haar lijf doet nog altijd pijn. Maar hoe dichter ze komt, hoe beter ze zich voelt.

Ik, Karin: week 2Luister  

Luister je liever naar de langere versie van 'Ik, Karin'? Dit is de compilatie van de volledige tweede week (aflevering 6 tot 10).

Ik, Karin: aflevering 10Luister  

Dit moet Karin weer overkomen natuurlijk. Weeën krijgen in een volle aula. Ze moet toch altijd kunnen opvallen hè.

Ik, Karin: aflevering 9Luister  

Karin is nog nooit zo zeker geweest van iets. Dit kind heeft geen plaats in haar leven.

Ik, Karin: aflevering 8Luister  

Karin blijft staan en luistert of ze toch niets hoort. Ze wil dat hij achter haar aankomt en haar vastpakt en nooit meer loslaat. Maar er gebeurt niets.

Ik, Karin: aflevering 7Luister  

Op een paar minuten tijd was heel Karins leven voorgoed veranderd, maar dat besef drong niet door. Ze heeft die woorden wel honderd keer luidop herhaald: ik ben zwanger.

Ik, Karin: aflevering 6Luister  

Het doet Karin deugd om te denken dat er toch nog iemand is die naar haar luistert. Die haar begrijpt... hopelijk.

Ik, Karin: aflevering 5Luister  

Misschien maar goed dat Karin haar moeder niet thuis is, want ze krijgt die brede smile niet van haar gezicht. Haar moeder heeft sowieso iets door. Hoeveel langer kan Karin haar vragen nog omzeilen?

Ik, Karin: week 1Luister  

Luister je liever naar de langere versie van 'Ik, Karin'? Dit is de compilatie van de eerste 5 afleveringen.

Ik, Karin: aflevering 4Luister  

Isabelle? Wie is Isabelle? Oh nee... da’s toch niet Steven zijn vriendin?

Ik, Karin: aflevering 3Luister  

Daar zat Karin dan. Te wachten in het kantoortje van Steven terwijl hij op zoek was naar iets van ijs om tegen haar gezwollen oog te houden.

Ik, Karin: aflevering 2Luister  

Wat Steven en Karin hadden, dat was echt speciaal. Liefde op het eerste zicht. Dat wist Karin vanaf die eerste keer dat hij haar aankeek.

Ik, Karin: aflevering 1Luister  

Karin zit alleen in haar woonkamer. De gebeurtenissen van de afgelopen dagen en de harde woorden die gevallen zijn, spoken door haar hoofd - ze is bang, boos en vertwijfeld, want ze dreigt alles te verliezen.