IK VIND HIER IETS VAN

IK VIND HIER IETS VAN

Maatschappij & Cultuur  |  9 afleveringen

Podcast by Benno Hoogveld & Annemiek Lely

Verras mij  


Afl. 6 Sex Met Lisse

Luister  

IK VIND HIER IETS VAN  /  23-03-2020

Vandaag is Lisse Knaapen te gast. En ze wil praten over sex!!! En dan vooral het vrouwelijke aandeel. Daar is uiteraard genoeg over te vertellen. Weinig Corona praat vandaag (wel een beetje want er is iedere dag wat aan de hand) maar het gaat ook over onderwerpen naar je toetrekken En staande ovatie...


In Quarantaine Journaal Afl. 5

Luister  

IK VIND HIER IETS VAN  /  22-03-2020

Annemiek heeft een oude en een nieuwe muzikale liefde ontdekt, maar dat is niet het enige positieve van deze aflevering! Benno is een keer (bijna niet) zuur. Want we houden het met elkaar al een week vol op deze manier!! En daar zijn we trots op. Dus een aflevering vol positiviteit en tips voor spel...


In Quarantaine Journaal Afl.4

Luister  

IK VIND HIER IETS VAN  /  20-03-2020

Annemiek en Benno zitten 5 dagen in Quarantaine! Benno is inmiddels bijzonder zuur. Maar gelukkig is daar Annemiek. Over burgerlijke ongehoorzaamheid, Skeeleren, politieke eikels en ramen lappen! Genoeg om te luisteren!


In Quarantaine Journaal Afl. 3

Luister  

IK VIND HIER IETS VAN  /  19-03-2020

Een nieuw ‘in quarantaine journaal’ speciaal met @dookvandijck over Marie Kondo, spelende dolfijnen en met vrienden uiteten via Skype ????


IVHIV Afl.5 De Kohohohoning Van Hispanje

Luister  

IK VIND HIER IETS VAN  /  18-03-2020

Urinoirs, rookworsten en het koningshuis? Wat hebben die met elkaar gemeen? Dat er weer een "gewone" aflevering is van IK VIND HIER IETS VAN! Hoera! lekker luisteren en vooral een mening erover hebben. En die dan met ons delen. via Annemiek@ikvindhierietsvan.nl. Vinden we leuk!


In Quarantaine Journaal Afl. 2

Luister  

IK VIND HIER IETS VAN  /  17-03-2020

we hebben het over positieve en negatieve gedachten in duister tijden, over applaudisseren en mooie toepasselijke muziek! Luisteren dus maar weer!!!


In Quarantaine Journaal Afl. 1

Luister  

IK VIND HIER IETS VAN  /  16-03-2020

Een extra Update over de quarantaine! Omdat Annemiek en Benno toch werkeloos thuis zitten en ze de luisteraars graag een hart onder de riem willen steken in deze moeilijke tijden is er vanaf vandaag een dagelijks journaal. Hou Vol mensen! Wees lief voor elkaar! en lekker luisteren!


IVHIV Afl.4 Apples Met Peren

Luister  

IK VIND HIER IETS VAN  /  11-03-2020

Een verhitte discussie in deze aflevering over technologie. Annemiek staat lijnrecht tegenover Benno.


Afl.3 Little Women

Luister  

IK VIND HIER IETS VAN  /  03-03-2020

Benno heeft Annemiek naar de film "Little Women" gestuurd. Een gesprek over Feminisme, Emma Watson's acteerkwaliteiten en het nut van remakes! Veel luisterplezier!