In cyber we trust

In cyber we trust

Nieuws & Politiek  |  3 afleveringen

In het jaar 2021 begeeft de wereld zich midden in de digitale revolutie. Maar de technologie die onze maatschappij steeds slimmer maakt, maakt het tegelijk ook kwetsbaar. Kunnen we die digitale toekomst nog wel vertrouwen?
Met de digitalisering van ziekenhuizen, elekticiteitsnetwerken, bruggen, fabrieken en transport is dit een existentieel gevaar geworden voor onze samenleving.
Wat zijn die bedreigingen voor onze vitale infrastructuur en hoe maken we onze systemen weerbaar? Welkom bij de podcast over cyber van Roel van Rijsewjjk, Directeur Cyber Defense bij Thales Nederland. Welkom bij 'In cyber we trust'

In cyber we trust wordt geproduceerd door VISIONAIR ORDINAIR. Kijk voor meer informatie op www.visionairordinair.com

Verras mij  


De wereldwijde koude cyberoorlog (deel 2)

Luister  

In cyber we trust  /  13-09-2021

De digitalisering van de internationale spoorwegen vergroot onze efficiency en veiligheid. Maar maakt het ons ook kwetsbaar? Een zoektocht door de wondere wereld van cyber met o.a. getalenteerde hackers als Rickey Gevers en de CISO van het GVB, Daniel Wunderink  


Trailer In Cyber We Trust

Luister  

In cyber we trust  /  14-06-2021

Trailer van In Cyber We Trust. Een podcast van Thales met Roel van Rijsewijk, Director Cyber Security.


De wereldwijde koude cyberoorlog

Luister  

In cyber we trust  /  09-06-2021

Leven we in een wereldwijde koude cyberoorlog en zo ja, is Nederland onder aanval? Een ontdekkingsreis langs o.a. voormalig commandant der strijdkrachten Peter van Uhm, digitaal evangelist Steven van Belleghem en verschillende malware- en cyberexperts nemen je mee in de wondere wereld van cyber.