IVN Natuureducatie On Air

IVN Natuureducatie On Air

Onderwijs  |  5 afleveringen

In minder dan een half uur een heel stuk wijzer over de natuur. In elke aflevering beantwoordt een natuurexpert 5 vragen over hun onderwerp.

Verras mij  


4. Bomen over bomen

Luister  

IVN Natuureducatie On Air  /  26-11-2020

In deze aflevering vertelt IVN'er Elly Gies over bomen. Waarom verliezen ze hun blad in de herfst? Hoe oud worden bomen? Wat leeft er allemaal in en onder een boom? En is het echt waar dat ze elkaar helpen? 


3. Weer in verwachting

Luister  

IVN Natuureducatie On Air  /  11-11-2020

In deze aflevering legt Erik de Koning je uit waarom je weerapp vaak niet nauwkeurig is en hoe je zelf door naar de lucht te kijken voorspellingen kunt doen.


2. Ondersteboven van vleermuizen

Luister  

IVN Natuureducatie On Air  /  13-05-2020

Sil is ecoloog en WoesteLander (jongerenafdeling van IVN). In deze aflevering vertelt hij over vleermuizen. Waar en hoe ze leven, of ze gevaarlijk zijn en of ze niet duizelig worden van ondersteboven hangen.


1. Vogel het uit

Luister  

IVN Natuureducatie On Air  /  17-04-2020

5 vragen over tuinvogels beantwoordt door IVN'er Anne Mara. Wonen vogels in mijn tuin of zijn ze op bezoek? Welke vogels zitten er in mijn tuin en waarom die wel en andere vogels niet? Hoe kan ik het beste vogels bekijken? En kun je net als een Disney princes een vogel op je vinger krijgen?


Welkom bij de Natuuracademie

Luister  

IVN Natuureducatie On Air  /  17-04-2020

In minder dan een half uur een heel stuk wijzer over de natuur