Podcast Zoeker

Jacarrino‘s Advertising Heroes - Podcast

46. LinkedIn adverteren of toch Social Selling? - Met Harro, Jan Willem en Jacarrino

Jacarrino‘s Advertising Heroes - Podcast

29-02-2020

Bij Advertising Heroes geven we onder andere LinkedIn trainingen om te laten zien welke functies LinkedIn heeft en verzorgen we een social Selling training in combinatie met de LinkedIn Sales Navigator. Maar het adverteren op LinkedIn is een vak apart.

Voor de discussie 'LinkedIn adverteren of toch social Selling' heb ik twee professionals uitgenodigd. In de linkerhoek staat Harro Willemsen, auteur van het boek 'De Par5 methode'. Deze methode kun je toepassen als andere overige traditionele vormen van marketing niet voor jouw bedrijf werkt, zoals de maak-industrie. In deze podcast licht Harro dit verder toe.

In de rechterhoek staat Jan Willem Alphenaar. Mijn gemaakte vlieguren inzake Facebook- en Instagram adverteren heeft hij gevlogen voor LinkedIn adverteren. Dus een echte held over dit onderwerp.

Tijdens deze podcast komen er ook nog andere interessante discussies voorbij: - Is LinkedIn wel een social media kanaal? - Wat vinden we van Whatsappgroepen, waarin leden worden opgeroepen om op elkaars berichten te reageren voor meer bereik? - Moet je een link nu wel of niet in de reacties plaatsen om meer bereik te krijgen?

Dit gesprek is tevens een mooi voorbeeld hoe Advertising Heroes een reclameplan maakt. Tijdens het schrijven van het plan sparren wij met de geslecteerde professionals, die ik helden noem, over een bepaalde case.

De aanpak + de geselecteerde helden presenteren wij dan aan onze client.

Heel veel plezier met deze 46e aflevering van The Advertising Heroes Podcast.

En wil je geen aflevering missen van deze Podcast, klik dan op de volg of follow-button van je Podcast-app!

https://advertisingheroes.com https://www.par5.nl https://nextbusinessacademy.nl