Podcast Zoeker

Jacarrino‘s Advertising Heroes - Podcast

50. Jouw onderneming, een ontdekkingsreis - met Bert Jan Wiegeraad

Jacarrino‘s Advertising Heroes - Podcast

04-04-2020

Veel adviezen voor ondernemers zijn van zakelijke aard. Vaak gaat het over financiën, marketing en sociale media. In "Jouw onderneming, een ontdekkingsreis' belicht ondernemer Bert-Jan Wiegeraad een heel ander terrein waar mogelijk nog veel meer "winst' valt te behalen dan alle eerder genoemde terreinen.

Mijn gast is eigenaar en ontwikkelaar van een landelijk bekend boekhoudpakket (https://www.siel.nl/acumulus/) voor zzp-ers en geeft als zodanig veel ondernemers dagelijks financiële adviezen. In dit boekje neemt hij de ondernemende lezer echter mee naar de wereld van spirituele principes en vaardigheden.

Met praktische voorbeelden wordt de werking van deze principes en wetmatigheden geïllustreerd en tastbaar gemaakt. Met dit kleine maar krachtige boekje brengt de auteur essentiële kennis die zo oud is als de mensheid naar de ondernemer van vandaag.

Vanaf 46:25 behandelen we ook de privacy-issues van ZOOM. Wist je dat dit bedrijf is gegroeid van 10 miljoen (december 2019) naar 200 miljoen dagelijkse meetings op 1 april j.l.?

En aan het einde schuift ook Maria Mazarakis aan om meer te vertellen over haar programma 'Hoe is het met je?. Daarbij mocht ik (Jacarrino) ook te gast zijn in haar programma: https://youtu.be/manwupytpM0

Veel luisterplezier!