Je Boy Bubbels

Je Boy Bubbels

Kunst  |  127 afleveringen

Een podcast waarbij softdrinks vakkundig gereviewed worden.

Verras mij  


#25 Dirty Soda's [Video-aflevering]

Luister  

Je Boy Bubbels  /  16-03-2023

In deze speciale video-aflevering test Je Boy Bubbels een rage uit het buitenland: Dirty Soda's. Als je deze podcast op Spotify luistert, krijg je er ook videobeelden bij te zien! Luister of kijk snel de nieuwste aflevering!


#24 Uggo Crazy Green Ice Tea

Luister  

Je Boy Bubbels  /  09-03-2023

De vorige Ice Tea van Uggo was verrassend. Zoals vaak de bubblegum-drankjes van Uggo zijn. Gaat dit drankje nieuwe hoogtes bereiken? Je weet het alleen als je de nieuwste aflevering luistert.


#23 Flying Cauldron: Butterscotch Beer

Luister  

Je Boy Bubbels  /  02-03-2023

Butterscotch? Dat is toch dat harde spul waar Daim van wordt gemaakt? Is dat lekker als drankje? Alle antwoorden vind je in deze aflevering. Luister hem snel! Doe dan... Luister lekker joh. Is goed voor je. Doe maar gewoon. Duimpje.


#22 Fentimans: Gently Sparkling Elderflower

Luister  

Je Boy Bubbels  /  23-02-2023

Een nieuw drankje van een luxere frisdrank-maker. Als dat geen gently mooie podcast oplevert? Hoe kan het onderwerp dan ineens over soorten cola gaan? Wat gebeurt er toch allemaal in huize Bubbels!? Die gast is knettergek joh! Luister snel de nieuwste aflevering!


#21 Coca-Cola Zero Sugar: Movement

Luister  

Je Boy Bubbels  /  16-02-2023

Een nieuw drankje is iets om over naar huis te schreeuwen natuurlijk. Vandaag reviewt Je Boy Bubbels deze limited edition van Coca-Cola met twee trouwe luisteraars: Samuel en Christan. Gaat het deze luisteraars ook overtuigen? Luister snel de nieuwste podcast!


#20 Minute Maid: Apple

Luister  

Je Boy Bubbels  /  02-02-2023

Als het lijkt op appelsap, drinkt als appelsap en praat als appelsap, dan is het waarschijnlijk appelsap zegt Occam's razor. Nou, je zult je nog verbazen hoe erg dit drankje lijkt op appelsap. Luister snel de nieuwste aflevering!


#19 Virtue Clean Energy: Lemon & Lime

Luister  

Je Boy Bubbels  /  27-01-2023

Een drankje met geen calorieën, maar wel genoeg caffeïne voor een kopje koffie. Dat klinkt als een valstrik. Kan een blikje dit echt bevatten? Misschien, maar dan moet je wel deze podcast luisteren.


#18 Uddelaer Sportbier

Luister  

Je Boy Bubbels  /  20-01-2023

Een sportbiertje is misschien geen frisdrank, maar er zitten wel bubbels in. Zou perfect moeten zijn, zou je denken. Hoe drink iemand die geen bierliefhebber is eigenlijk dit drankje? Luister snel de nieuwste podcast!


#17 Jumbo Gember Shot Citroen / Appel

Luister  

Je Boy Bubbels  /  12-01-2023

Met zo'n gezond drankje vraag je je misschien af of Je Boy Bubbels soft aan het worden is. Je moet echter een geharde veteraan zijn om dit drankje te atten. Je Boy Bubbels doet het, met alle gevolgen van dien...


#16 Mr Cool: Kola Champion

Luister  

Je Boy Bubbels  /  05-01-2023

Heb je ooit een titel gezien van een drankje die zo bijpassend aan het karakter van Je Boy Bubbels is als deze? Ik dacht het niet. Dit moet dan ook wel het perfecte drankje zijn. Toch?


#15 Lady Boba Bubble Tea: Classic / Taro

Luister  

Je Boy Bubbels  /  29-12-2022

Een drankje zonder bubbels, maar toch met bubbels? Hoe dan? Laat het me weten! Nee, ik weet het al.. Jullie nog niet, dus check snel de nieuwste aflevering!


#14 Uggo: Ice Tea Bubblegum

Luister  

Je Boy Bubbels  /  15-12-2022

Huh? Heb ik nou eens déja vù? Kan een ice tea wel lekker zijn als er bubblegum in zit? Gaat Je Boy Bubbels zijn vader weer bellen? Allemaal vragen die alleen beantwoord worden in deze nieuwe aflevering!


#13 Tango: Berry Peachy (Sugar Free)

Luister  

Je Boy Bubbels  /  08-12-2022

It takes two to Tango zei Nelson Mandela ooit eens. Had hij gelijk? Of was het John Travolta? Geen idee. Wie zei het eigenlijk? Luister snel de nieuwste aflevering!


#12 Irn Bru Xtra

Luister  

Je Boy Bubbels  /  24-11-2022

In deze aflevering neemt Je Boy Bubbels je mee in een wervelstorm. Een wervelstorm genaamd Glen. Komt hier een ongezouten mening uit, of is er toch een verborgen agenda? Wie weet het? Ik? Weet ik veel! Luister snel de nieuwste podcast!


#11 Fever Tree: Madagascan Cola (Refreshingly Light)

Luister  

Je Boy Bubbels  /  17-11-2022

Een cola uit Madagascar. Daar zou je veel grappen over kunnen maken. Doe ik natuurlijk niet, ik sta daar boven. Wel krijg je de nieuwste JBB review om je oren. Gewoon genieten, of niet?


#10 Barr: Bubblegum

Luister  

Je Boy Bubbels  /  10-11-2022

Hebben we nog wel ruimte voor een geïmporteerd drankje? Is er nog wel plek in je hart? Voel je de trilling van de grond als je het blikje open maakt? Al deze vragen beantwoordt Je Boy Bubbels niet in deze aflevering. Luister snel om te horen welke vragen Je Boy wel beantwoordt!


#9.5 Fentimans: Cherry Cola (Bonus)

Luister  

Je Boy Bubbels  /  03-11-2022

Een bonusaflevering omdat je boy op vakantie gaat. Luister hem snel!


#9 Bundaberg: Root Beer

Luister  

Je Boy Bubbels  /  28-10-2022

Een drankje van een bekende maker. Een geliefde maker. Een warme maker. Een drankje met een bijna magische aura. Of niet? Luister snel de nieuwste podcast om erachter te komen!


#8 Mountain Dew: Gingerbread Snap'd

Luister  

Je Boy Bubbels  /  20-10-2022

Een drankje die niet vaak voorbij komt: Mountain Dew. Gaat dit drankje me overtuigen om dit merk meer te drinken? Ja weet ik toch ook niet. Nou dan. Snel luisteren. Dat zul je.


#7 Ben Shaws: Dandelion & Burdock

Luister  

Je Boy Bubbels  /  13-10-2022

Wajooo een nieuwe smaak. Hoe dan. Kan het nog in frisdrankland? Geen idee. Misschien bestaat de smaak al jaren. Alleen Joost mag dit soort dingen weten. Wat ik weet: Is het ook lekker? Luister snel de nieuwste podcast om er achter te komen!


#6 Warheads: Sour Lemon

Luister  

Je Boy Bubbels  /  06-10-2022

Een zuur drankje is weer wat anders dan een pittig drankje. Maar misschien is dit drankje wel pittig zuur. Of niet zuur. Wie zal het zeggen? Je Boy Bubbels in elk geval wel. Luister nu de nieuwe aflevering!


#5 Air Up

Luister  

Je Boy Bubbels  /  29-09-2022

In deze aflevering test Je Boy Bubbels een nieuwe rage in de watermarkt. Bestaat dat? Een rage in de watermarkt? Sinds de Doppers heel populair zijn misschien wel. Wat heeft Air Up daar dan aan toe te voegen? Ja jongen, ik ga toch niet de hele podcast in de beschrijving weggeven. Luister snel de nie...


#4 Travel Logs [Deel 2]

Luister  

Je Boy Bubbels  /  22-09-2022

We waren nog niet klaar! Je Boy Bubbels heeft zich uitgeleefd in het buitenland. Nog meer reviews! Nog meer onzin! Duik snel in deze nieuwe aflevering!


#3 Travel Logs [Deel 1]

Luister  

Je Boy Bubbels  /  15-09-2022

Tijdens de vakantie was Je Boy Bubbels in veel locaties met veel drankjes. Wil je veel, wil je de ratings, wil je quickfire reviews. Ik zeg je, je gaat genieten van deze. Luister snel de nieuwe aflevering!


#2 Bundaberg: Brewed Lemonade

Luister  

Je Boy Bubbels  /  08-09-2022

Die Bundaberg, die Bundaberg, die Bundaberg... Man man man, wat blijft die toch fascineren. Dit nieuwe drankje, waar wordt het geplaatst? Ik weet het niet... Ik word helemaal gek. Hou me tegen, HOU ME TEGEN DAN. Luister snel de nieuwe podcast om te horen hoe dit afloopt.


[Seizoen 5] #1 Royal Club: Shandy

Luister  

Je Boy Bubbels  /  01-09-2022

Je Boy Bubbels is terug met een nieuw drankje. Alcohol was beloofd, dus de alcohol vloeit rijkelijk in deze aflevering. Luister snel de nieuwe podcast om te weten te komen hoeveel bubbels alcohol nodig heeft om een frisdrank te zijn.


#25 Hema Bubbelsap

Luister  

Je Boy Bubbels  /  17-03-2022

Voor de honderdste aflevering heb je natuurlijk champagne nodig. Maar voor een acoholvrije drank-podcast, kom je dan uit bij Hema kinderchampagne. Tijd om hem eens door de molen te halen. De Hema-molen. Of de JBB-molen. Wat maakt het ook uit! Luister de nieuwste aflevering snel!


#24 Jarritos: Mexican Cola

Luister  

Je Boy Bubbels  /  03-03-2022

ARRRRIBAA. Je Boy Bubbels doet een sombrero op en geniet lekker van een Mexicaanse Cola. Is dat genieten? Dat weet je nog niet. Dat weet jij nog helemaal niet. Luister snel! Toe! Luisteren!


#23 I Am Supersoda: Hibiscus

Luister  

Je Boy Bubbels  /  24-02-2022

Een organisch drankje van Nederlandse bodem. Maar hoe organisch is het? Is het Hammond? Is het Wurlitzer? Is het kerkorgel? Is het drankorgel? Wie, ik zeg je, WIE WEET HET? Luister snel de nieuwe podcast!


#22 Virgil's: Handcrafted Vanilla Cream

Luister  

Je Boy Bubbels  /  17-02-2022

Wow. Vanille, zelfgemaakt, virgil's? Een recept voor een groots succes, of een zware tegenvaller, of een brandstederige middelmaat. Wie zal het weten? De mensen die mijn podcast luisteren. Okay check it.


#21 Kruidvat: Energy Booster (Zero sugar)

Luister  

Je Boy Bubbels  /  10-02-2022

Een drankje van een merk dat in Nederland niet geassocieerd wordt met frisdrank: Kruidvat. Kruidvat? Hoe dan? Ja, moet je luisteren yo. Alleen dan weet je. Ik zeg je. Alleen dan weet je. Alleen als je luistert.


#20 Candy Can: Sparkling Birthday Cake (Zero Sugar)

Luister  

Je Boy Bubbels  /  03-02-2022

Een drankje voor als er iets te vieren is zou je denken. Een verjaardagstaart in een blikje. Dit moet wel geweldig zijn. Dat kan toch bijna niet anders? Luister snel de nieuwste aflevering!


#19 Taksi Tintel

Luister  

Je Boy Bubbels  /  27-01-2022

Een Nederlands drankje dat al jaren meegaat: Taksi. Doorstaat Taksi Tintel de tand des tijds? Wat een alliteratie... Wel het luisteren van de podcast waard dacht ik zo. Luister hem snel!


#18 Pimento Gingembre

Luister  

Je Boy Bubbels  /  20-01-2022

Vandaag weer een aflevering met een speciale gast. We reviewen een drankje aangeleverd door deze eerder genoemde gast. Dat moet toch Nelson Mandela zijn? En dan bedoel ik niet de gast... Luister snel de nieuwste podcast


#17 Jumbo Cola Zero Sugar: Strawberry Cream

Luister  

Je Boy Bubbels  /  06-01-2022

Hallo Jumbo! Jullie doen het goed hoor met de drankjes. Aardbei ook? Wie weet, wie weet... Luister snel de podcast!


#16 Green Cola

Luister  

Je Boy Bubbels  /  30-12-2021

Bij goede voornemens hoort een goed drankje. Is dit een goed drankje? Misschien is het drankje wel voornemens om een goed drankje te zijn. Je weet het niet, je weet het niet... Luister snel de nieuwste aflevering!


#15 Fernandes: Cherry Bouquet

Luister  

Je Boy Bubbels  /  24-12-2021

Wat anders dan KERS tijdens KERST? Wat anders? Serieus, geef mij eens een idee. Het is kerst. Natuurlijk neem je dan kers. Tijdens pasen neem je toch ook een diepe pass aan tijdens een voetbalwedstrijd? Precies!


#14 Calypso: Ocean Blue Lemonade

Luister  

Je Boy Bubbels  /  16-12-2021

Een blauw drankje. Hoe kan dat ooit lekker zijn? Alleen Je Boy Bubbels kan dat fair en ongezouten beoordelen. Of is hij bevooroordeeld? Maak 't uit joh. Gewoon checken die podcast.


#13 Lohilo: Unicorn Dreams

Luister  

Je Boy Bubbels  /  10-12-2021

Altijd al willen weten waar Unicorns van dromen? Van regenbogen enzo? Of andere dingen? Wie kan het zeggen. Die dingen bestaan niet. Dit drankje wel. Een droomdrankje, of toch niet?


#12 Mirinda: Orange

Luister  

Je Boy Bubbels  /  03-12-2021

Een drankje met sinaasappelsmaak. Hoe is dat anders dan Fanta of Sisi? Orangina kon het door vruchtvlees toe te voegen, maar wat doet deze bad boy? Luister de nieuwste podcast nu!


#11 Pepsi Max: Vanilla

Luister  

Je Boy Bubbels  /  25-11-2021

Alles wat je ooit wilde weten over frisdrank, alles wat je ooit wilde weten over schandalen in de kunstschaatsindustrie. Deze aflevering heeft alles! Beluister hem snel. Kom op. Zet hem op. Gewoon play-knopje toch?


#10 Gunna: Ginger Rebel

Luister  

Je Boy Bubbels  /  18-11-2021

Een drankje met gember! Een drankje met gember! Een DRANKJE met GEMBER! Dat kan toch alleen maar goed gaan? Of toch niet. Weet ik toch ook niet. Gewoon podcast luisteren yo.


#9 Candy Can: Marshmallow

Luister  

Je Boy Bubbels  /  28-10-2021

Een heerlijk drankje. Dat is wat je wilt natuurlijk. Is Candy Can: Marshmallow dat? Wie weet, wie weet, wie weet. hmmm.. ja, ja, gewoon luisteren. Leuke podcast hoor. Zou het gewoon doen.


#8 Lowlander: Tompouce Ale

Luister  

Je Boy Bubbels  /  21-10-2021

In een frisdrankpodcast bier drinken is als op een tropische vakantie in de koelkast zitten. Toch is het een poging waard want tompouce. Wie wil dat nou niet? Lekker exclusief. Lekker joh. Luister nu de nieuwste podcast!


#7 Virgil's Root Beer

Luister  

Je Boy Bubbels  /  14-10-2021

Root Beer is niet een drankje dat veelvuldig gedronken wordt in Nederland. Hoe komt dat? Je Boy Bubbels zou er in kunnen duiken, maar de aflevering gaat natuurlijk over compleet iets anders. Dat snap jij ook. Luister de podcast!


#6 Arizona: Red Tea

Luister  

Je Boy Bubbels  /  30-09-2021

Een drankje die een geboren Nelson Mandela is. Je zou zeggen dat het niet mis kan gaan. Gaat dit drankje de stoutste dromen overtreffen, of kan het op straat worden gegoten voor de dead homies. Luister snel!


#5 Jumbo Cola Zero Sugar: Coffee Flavour

Luister  

Je Boy Bubbels  /  23-09-2021

Na een weekje verjaardag gevierd te hebben is Je Boy Bubbels terug with a vengeance. Hoe hard wordt Jumbo aangepakt? Ik weet het eigenlijk niet. Weer een nieuwe smaak huismerk cola zero? Misschien is die wel heel goed. Ja. Luister de podcast nu!


#4 Virgil's Black Cherry

Luister  

Je Boy Bubbels  /  09-09-2021

Een geïmporteerd drankje uit America. Helemaal natuurlijk. Dat kan toch alleen maar fout gaan? Dat kan toch alleen maar goed gaan? Is er dan nergens een middle ground meer? Luister snel de podcast!


#3 Fanta: Watermelon Zero Sugar

Luister  

Je Boy Bubbels  /  02-09-2021

Zomer, Watermeloenen, Het past bij elkaar als pek en veren. Maar kan het pek de veren vervangen? Kunnen de veren het pek vervangen? Heb je wel eens een vogel gezien die op olie loopt? Nee? Nou ik ook niet. Anyway, check de podcast.


#2 Red Bull Organics: Tonic, Bitter Lemon & Viva Mate

Luister  

Je Boy Bubbels  /  26-08-2021

Red Bull stuurde me de Organics-serie toe. De tweede aflevering in de Organics-serie heeft nieuwe drankjes. Welke? Kijk de titel dan. Nice. Lijkt me best lekker. Misschien moet je gewoon checken ok thanks.


[Seizoen 4] #1 Red Bull Organics: Simply Cola & Ginger Ale

Luister  

Je Boy Bubbels  /  19-08-2021

Een nieuw seizoen, een start in opdracht van Red Bull. Die doen toch alleen energiedrankjes? ZEKER NIET. Check de aflevering!


#25 Real Tropical: Ginger Lime/Mint

Luister  

Je Boy Bubbels  /  01-07-2021

Het laatste drankje van dit seizoen. Is het de kroon op het seizoen? Volgens het design wel. Check de smaak. Of mijn review ervan. Als ik terug ben gaan we weer hard.


#24 Hawaii: Tropical

Luister  

Je Boy Bubbels  /  24-06-2021

Na een tropische week is het wel tijd voor een tropisch drankje. Lekker man. Zonnetje, tropisch drankje. Hoe tropisch wil je het hebben? Hawaii, dat is pas tropisch. Check de podcast!


#23 Waterdrop: Focus, Boost en Youth

Luister  

Je Boy Bubbels  /  17-06-2021

Hou je niet van water? Dan heeft waterdrop een oplossing. Of niet. Als je er niet van houdt. Kan toch gewoon. Je Boy Bubbels vindt er iets van. Wat? Luister de podcast.


#22 Jelly Belly: Very Cherry

Luister  

Je Boy Bubbels  /  10-06-2021

Luister, je hebt drankjes en je hebt drankjes. In deze podcast test ik een drankje. Wat wil je nog meer? Meer! Dat gebeurt ook in deze aflevering. Check het. Check het met je pink omhoog. Klasse.


#21 Nocco: Limón Del Sol

Luister  

Je Boy Bubbels  /  03-06-2021

Een koolhydraatarm drankje, bij een contentarme podcast. Vandaag een wat soberdere aflevering. Next week zijn we weer terug met wat luchtigheid.


#20 Candy Can: Sparkling Bubblegum (Zero Sugar)

Luister  

Je Boy Bubbels  /  27-05-2021

Vandaag een drankje met een favoriete smaak. Daarbij wordt ook het nummer "Vandaag" van Wudstik gereviewd. Waarom luister je hier nog naar? Ga naar Spotify, Apple Music of Youtube. Oké dankje. Nu drankje.


#19 Fanta #WhatTheFanta Zero Sugar

Luister  

Je Boy Bubbels  /  20-05-2021

Een nieuw drankje met een onbekende smaak. Kan Je Boy Bubbels dit smaakmysterie oplossen? Wie weet. Wie weet weet je wel meer dan Fanta weet na het te weten hebben genomen van deze podcast. Wie weet ook niet. Wie zal het weten? Check de podcast!


#18 Coca Cola Zero Sugar: Raspberry

Luister  

Je Boy Bubbels  /  13-05-2021

Een nieuw drankje van Coca Cola. Dat vraagt om iets speciaals. Vandaag vergezeld David Boogerd, bekend van o.a. "De Ongelooflijke Podcast", deze podcast door samen het drankje te reviewen. Alles wat je niet durfde te vragen. Alles waarvan je niet wist dat je het wilde vragen. Luister de podcast nu.


#17 Sir James 101: Gin & Tonic en Mojito

Luister  

Je Boy Bubbels  /  06-05-2021

Vandaag in de uitzending: twee drankjes verkregen bij de Hema. Hoe zullen ze smaken? Naar rookworst? Wie weet het. Weet jij het? Wel als deze aflevering luistert. Bonuspunten als je het geheime geluid aan het eind van de uitzending kunt verklaren.


#16 Mountain Dew: Major Melon

Luister  

Je Boy Bubbels  /  29-04-2021

Daar boven op die berg, daar woont een majoor, hij smaakt naar melk, ik hou niet van bier. Allemaal onderwerpen die vandaag voorbij komen. Luister snel de podcast!


#15 Jumbo: Ginger Ale

Luister  

Je Boy Bubbels  /  22-04-2021

Hoe Jumbo is de Jumbo smaak van Jumbo. Hallo Jumbo, vertel eens iets over je smaak. Je Boy Bubbels checkt het drankje, leert je wat over muziek en rare nieuwsberichten. Ik wens je veel succes, broer. Luister het.


#14 Mio Mio: Cola

Luister  

Je Boy Bubbels  /  14-04-2021

Wauw, wat geweldig dat je dit leest. Je Boy Bubbels is trots. Je mag een lintje komen halen bij de dichtstbijzijnde supermarkt. Tell em dat Je Boy Bubbels je heeft gestuurd. En luister de podcast. Het gaat over Cola. Crazy world waar we in leven.


#13 Real Tropical: Basil Seed Blueberry

Luister  

Je Boy Bubbels  /  08-04-2021

Sommige drankjes voegen smaak toe door smaakstoffen. Andere drankjes voegen pitten toe. Who's to say wat beter is? Ik. Zonder pitten definitely beter. Spoilers voor de episode maar don't care. De boodschap moet gedeeld worden. Check de podcast yo.


#12 Mogu Mogu: Strawberry

Luister  

Je Boy Bubbels  /  25-03-2021

Een aflevering waar iets nieuws geprobeerd wordt; Kauwen op je dranken en het analyseren van een nummer. Kan dit wel? Welke gek heeft dit opgezet? Wie schrijft deze teksten? Je boy.


#11 Jumbo Ice Tea: Feel Immune

Luister  

Je Boy Bubbels  /  18-03-2021

Lekker man. Beetje ijsthee drinken enzo. Of moet ik Ice Tea zeggen? Zou de smaak van iets veranderen als je het een andere naam geeft? Wat nou als je Sushi, "Ongerezen rijstwafel met zalm" noemt? Wat dan? Denk daar nou eens over na. Oh en check de podcast


#10 Drie verschillende drankjes

Luister  

Je Boy Bubbels  /  11-03-2021

Wat? Drie drankjes? Staat daar drie drankjes? Heeft Je Boy Bubbels drie verschillende drankjes in een aflevering gereviewed? Ja. Doei.


#9 Orangina

Luister  

Je Boy Bubbels  /  04-03-2021

Wat nou als je morgen wakker wordt en het is het jaar 3020. Hebben we dan nog frisdrank? Is Orangina het enige dat over is? Waarschijnlijk niet. Is Je Boy Bubbels nog steeds een bekende naam in de verschillende kroegen? Wie kan het zeggen? Waarschijnlijk mensen uit 3020. Check snel de aflevering.


#8 Nocco: Miami Strawberry

Luister  

Je Boy Bubbels  /  25-02-2021

Een drankje van een merk die me dicht aan het hart ligt. Je Boy Nocco zou je kunnen zeggen. Nee, dat is niet eerlijk. Sowieso Je Boy Bunda. Love me some Bunda. Maar hoe is deze? Geen idee. Check de podcast en je komt er achter. En iets met vogels. Love me some vogels. 


#7 Fritz: Zitronenlimonade

Luister  

Je Boy Bubbels  /  18-02-2021

Britse drankjes, Duitse drankjes, gooi ze in de, Je Boy Bubbels. Trafassi heeft niets op deze drankjes. Je boy bubbels wel? Luister snel de podcast om dit Duitse drankje emotioneel mee te reviewen.


#6 Uggo: Mojito

Luister  

Je Boy Bubbels  /  11-02-2021

Soms staat je wereld op zijn kop. Soms weet je niet meer wat je moet doen. Soms drink je een drankje en je geniet ervan. Wat gebeurt er toch allemaal met de wereld. Luister snel de aflevering!


#5 Coca-Cola: Cherry Vanilla

Luister  

Je Boy Bubbels  /  04-02-2021

Amerikaanse importdrankjes. Wat moet je ermee? Drinken natuurlijk. We blijven drankjes testen tot de grote mannen zeggen dat we geen drankjes meer mogen testen. Wie zijn de grote mannen? Wie zijn ze niet, vraag ik je dan. Je Boy.


#4 Jumbo Ice Tea: Inner Beauty

Luister  

Je Boy Bubbels  /  28-01-2021

Sommige drankjes maken je een mooier mens door het te drinken. Deze Jumbo ice tea maakt je mooi van binnen, en dat is ook mooi. Er zit een bepaalde schoonheid in het goeds willen wensen aan de medemens. 


#3 Big Red

Luister  

Je Boy Bubbels  /  21-01-2021

Na een tumultueuze dag in het nieuws, is het tijd om tot rust te komen met een nieuw drankje. En misschien eens wat minder populaire nieuwsberichten te lezen die net zo ernstig of belangrijk van aard zijn. De Big Red. Gaat hij een grote rode onvoldoende krijgen of is het meer?


#2 Nocco Tropical

Luister  

Je Boy Bubbels  /  14-01-2021

Seizoen 3 is van start. Als tweede drankje zeggen we dag tegen koolhydraten en zware politieke stukken. Je Boy Bubbels vindt zijn liefde en schijnt zijn licht op de huidige maatschappelijke vraagstukken. JE BOY.


[Seizoen 3] #1 Coca Cola Zero Sugar: Vanilla (+ Mystery guest)

Luister  

Je Boy Bubbels  /  07-01-2021

Een nieuw seizoen begint! Tijd voor een speciaaltje. Vandaag een gast bij de uitzending. Hoe kom je aan die gasten? Omdat we levensgroot zijn met deze podcast. Dat is waarom. Thanks man.


#25 Bundaberg: Blood Orange

Luister  

Je Boy Bubbels  /  22-10-2020

In deze laatste aflevering reviewt Je Boy Bubbels een laatste drankje in de serie Bundaberg. Geen onbekende frisdrankmaker voor de podcast luisteraars. Er is wel een onbekend segment in de podcast. Ik sta te watertrappelen om hem te luisteren!


#24 Bundaberg: Guava

Luister  

Je Boy Bubbels  /  15-10-2020

De Bundasliga gaat door! We moeten meer weten van Bundaberg! Is het iets? Is het niets? Wie kan het zeggen? Je Boy Bubbels. Wie dit leest, is op de hoogte van wat er in deze tekst staat. Ha, daar heb je niet van terug. Bubbels. Je Boy.


#23 Bundaberg: Passionfruit

Luister  

Je Boy Bubbels  /  08-10-2020

Een nieuwe week, een nieuwe Bundaberg. Zo zo het leven moeten gaan. Maar het gaat niet altijd zo. En wat doe je dan? Dan luister je Je Boy bubbels. Die reviewt een nieuwe Bundaberg. Vragen? Mooi.


#22 Bundaberg: Peach

Luister  

Je Boy Bubbels  /  01-10-2020

In seizoen 2, aflevering 22 reviewt Je Boy Bubbels een drankje van zijn favoriete frisdrankmaker: Bundaberg. Is JBB partijdig? Ja. Onmiskenbaar. Luister de aflevering nu en daag hem uit op de socials.


#21 NOCCO: BCAA+ Apple

Luister  

Je Boy Bubbels  /  24-09-2020

Een nieuwe aflevering, een nieuw drankje. Geliefd onder sporters en mensen die sporten doen. Maakt het de hype waar? Zijn koolhydraten vereist voor een lekker drankje? Who knows? Je Boy Bubbels.


#20 A&W Root Beer

Luister  

Je Boy Bubbels  /  17-09-2020

In deze aflevering reviewt Je Boy Bubbels A&W Root Beer. Wajooo gewoon A&W Root Beer. Hoe dan!? vraag je jezelf af. Gewoon drinken. Is het lekker? Check de podcast, how about that.


#19 Dr. Pepper Energy

Luister  

Je Boy Bubbels  /  10-09-2020

In deze aflevering: Energy-reviews. Liedjes. We got them all. We reviewen Dr. Pepper Energy en vieren dat we meer dan 1000 listens hebben. Op een manier die je nooit zult geloven. 


#18 Cawston Press: Ginger Beer

Luister  

Je Boy Bubbels  /  03-09-2020

In deze aflevering reviewt Je Boy Bubbels de Ginger Beer van een minder bekende frisdrankmaker: Cawston Press. Super gezond. Of niet. Wel beetje suiker. Maar dan organisch. Als een organist.


#17 Dr. Pepper & Cream Soda

Luister  

Je Boy Bubbels  /  27-08-2020

Twee drankjes, een blikje. Een reviewer, twee benen. In deze aflevering reviewt Je Boy Bubbels een mixdrankje. Geen mixdrankje van een bekende mixoloog. Als dat sowieso al een term is. Serieus, wie verzint dat?


#16 Pepsi: Japan Cola - Orange

Luister  

Je Boy Bubbels  /  20-08-2020

We gaan weer terug naar Japan! Je Boy Bubbels reviewt een "Japan Original Taste" drankje. Hoe loopt dit af? Is dit de laatste podcast? Stort de wereld in? Ik weet het serieus niet. Ik schrijf wat teksten om de tijd door te brengen. 


#15 Coca-Cola Signature Mixers: Smoky Notes

Luister  

Je Boy Bubbels  /  13-08-2020

In deze aflevering reviewt Je Boy Bubbels een nieuw drankje van Coca-Cola. Een rokerige Cola met vleugjes ylang-ylang en Eik. Ook wordt er een grote misstand binnen de Albert Heijn besproken.


#14 Hero: The Original Cassis

Luister  

Je Boy Bubbels  /  06-08-2020

In deze aflevering reviewt Je Boy Bubbels een cassisdrankje met gefermenteerd fuit. Fermenteren kun je leren, zei mijn oma altijd. Nee, dat zei ze niet maar dat maakt echt niet uit. Gewoon proberen dat drankje yo.


#13 Jumbo Cola Zero: Marshmallow

Luister  

Je Boy Bubbels  /  30-07-2020

In deze aflevering proeft Je Boy Bubbels een interessante combinatie. Cola en Marshmallows. Gaat dat wel goed? Natuurlijk. Oeps. Dikke spoilers.


#12 Sanpellegrino: Pompelmo

Luister  

Je Boy Bubbels  /  23-07-2020

in deze aflevering reviewt Je Boy Bubbels een drankje van een bekende maker; Sanpellegrino. Nice. Veel plezier yo.


#11 Uggo: Cherry Bomb

Luister  

Je Boy Bubbels  /  09-07-2020

In deze aflevering een drankje van een bekende maker. Eerder belde Je Boy bubbels zijn vader voor dit merk. Deze keer start hij een nieuwe Q&A. Want Q&A is a slice of life.


#10 Coca-Cola Light: Goij Berry & Lime (+ extra's)

Luister  

Je Boy Bubbels  /  02-07-2020

In deze aflevering test Je Boy Bubbels een drankje uit een bekende schuur; Coca-Cola. Kan Coca-Cola deze frisdrank connoisseur nog verrassen? Kunnen ze hem nog teleurstellen? Kunnen ze nog de zon zien opgaan in groene velden gevuld met schapen die alles herkauwen wat ze voor de neus gezet wordt? Kun...


#9 Bundaberg: Diet Ginger Beer

Luister  

Je Boy Bubbels  /  25-06-2020

Je Boy Bubbels duikt in een bekend drankje. Een diet versie van het favoriete drankje van Je Boy Bubbels. Can it measure up to het geweldige drankje that is Bundaberg: Ginger Beer?


#8 Kimura: Ramune Original

Luister  

Je Boy Bubbels  /  18-06-2020

In deze aflevering reviewt Je Boy Bubbels wel een heel bijzonder drankje. Weet hij na dit drankje nog wel waar hij aan toe is met zijn leven? Wie weet.


#7 Captain Kombucha

Luister  

Je Boy Bubbels  /  11-06-2020

Je Boy Bubbels reviewt vanuit zijn nieuwe studio een bijzonder drankje. Captain Kombucha is een gefermenteerd drankje dat erg populair schijnt te zijn onder millenials. Is het ook populair onder illustere frisdrank connoisseurs? Daar gaan we in deze aflevering achter komen.


#6 Battle of the Ginger Beers

Luister  

Je Boy Bubbels  /  04-06-2020

In deze aflevering reviewt Je Boy bubbels alle Ginger Beer merken die hij kon vinden: Bundaberg, Royal Club, Old Jamaica, Fentimans, Fever Tree en Albert Heijn Ginger Beer. Blijf scherp!


#5 Fentimans: Rose Lemonade

Luister  

Je Boy Bubbels  /  28-05-2020

In deze aflevering reviewt Je Boy Bubbels een bijzonder drankje. Frisdrank met rozensmaak. Dat kan alleen maar goed gaan, denk je. Denk again.


#4 Sanpellegrino: Lemon + Tea

Luister  

Je Boy Bubbels  /  21-05-2020

Je Boy Bubbels opent wat directer dan gewoonlijk. Neem een kijk in het emotionele huishouden van Je Boy Bubbels.


#3 Bundaberg: Ginger Beer

Luister  

Je Boy Bubbels  /  14-05-2020

In deze aflevering reviewt Je Boy Bubbels een minder bekend drankje van een minder bekend drankjesmaker: Bundaberg. Deze frisdrankmaker staat bekend om hun rijke smaak in frisdrank. Tenminste, zo staat de frisdrank bekend bij Je Boy Bubbels. En iedereen weet dat het oordeel van Je Boy Bubbels leiden...


#2 Fanta: What The Fanta!? (Zero Sugar)

Luister  

Je Boy Bubbels  /  07-05-2020

In deze aflevering reviewt Je Boy Bubbels een bekend drankje met een onbekende smaak. Om een belofte van de vorige aflevering na te komen, brengt Je Boy Bubbels nog een prachtig hoorspel om de podcast-aflevering te vergezellen. 


[Seizoen 2] #1 Coca Cola Zero Sugar: Peach

Luister  

Je Boy Bubbels  /  30-04-2020

Je Boy Bubbels is terug voor een nieuw seizoen. In deze aflevering reviewt Je Boy Bubbels een nieuw drankje van Coca Cola. Perzik!? Juist. Tijd om te reviewen!


#25 Red Bull Organics: Simply Cola

Luister  

Je Boy Bubbels  /  19-03-2020

In deze aflevering beoordeelt Je Boy Bubbels de smaak van organische cola van Red Bull. Ook worden er tips gegeven tegen verveling. Iets dat in deze tijd hard nodig is.


#24 Nix and Kix: Mango, Ginger & A Little Cayenne

Luister  

Je Boy Bubbels  /  12-03-2020

In deze aflevering reviewt Je Boy Bubbels een pittig drankje. Nix and Kix is een vegan drankjes-ontwikkelaar. Ook worden er nieuwe vragen op een nieuwe manier beantwoord.


#23 Rubicon: Sparkling Guava

Luister  

Je Boy Bubbels  /  05-03-2020

In deze aflevering reviewt Je Boy Bubbels een minder bekend drankje. Rubicon: Sparkling Guava. Is dit het drankje van zijn dromen? Wie weet.


#22 Chupa Chups Sparkling: Strawberry

Luister  

Je Boy Bubbels  /  27-02-2020

In deze aflevering reviewt Je Boy Bubbels een minder bekend drankje van een bekendere maker: Chupa Chups. De podcast wordt begeleid door een prachtige Q&A over het leven van Je Boy Bubbels.


#21 Bundaberg: Lemon, Lime and Bitters

Luister  

Je Boy Bubbels  /  20-02-2020

In deze aflevering test Je Boy Bubbels een van oorsprong Australisch drankje: Bundaberg: Lemon, Lime and Bitters. Ook geeft hij deze aflevering een recept voor een populaire voedselsoort.


#20 Coca-Cola: Apple

Luister  

Je Boy Bubbels  /  13-02-2020

In de twintigste aflevering reviewt Je Boy Bubbels een bijzondere variant van Coca-Cola, de Coca-Cola: Apple uit Japan. Dit roept vragen bij hem op, en hij kent maar één plek waar hij met die vragen terecht kan; het hoofdkantoor van Coca-Cola.


#19 KA Sparkling: Karibbean Kola

Luister  

Je Boy Bubbels  /  06-02-2020

In deze review pakt Je Boy Bubbels het eens anders aan. Een bijzonder drankje vraagt om een bijzondere aanpak.


#18 Sangaria: Green Tea

Luister  

Je Boy Bubbels  /  30-01-2020

Je Boy Bubbels reviewt deze aflevering een Japans drankje. Ook word er een langverwachte tweede review gedaan.


#17.5 Water

Luister  

Je Boy Bubbels  /  23-01-2020

In dit korte intermezzo reviewt Je Boy Bubbels een glas water.


#17 Bubbel Fris: Framboos & Cranberry met Appel

Luister  

Je Boy Bubbels  /  16-01-2020

In deze podcast reviewt Je Boy Bubbels een frisdrankje van Nederlandse Bodem. Ook laat hij ideeën de revue passeren over bijzondere candy bars en andere snoeperijen.


#16 Sprite: Lemon Lime & Cactus

Luister  

Je Boy Bubbels  /  09-01-2020

In deze aflevering reviewt Je Boy Bubbels een nieuwe variant van Sprite. Ook zet hij vraagtekens bij de heftige aanwezigheid van de Frikandel Speciaal in Nederland.


#15 Fanta: Lemon & Elderflower

Luister  

Je Boy Bubbels  /  02-01-2020

In de nieuwste aflevering test Je Boy Bubbels een nieuw drankje van een bekend merk. Ook is het tijd om een nauwkeurige lezing van een van de teksten van Famke Louise te houden. Bind je handen vast!


#14 A&W Cream Soda

Luister  

Je Boy Bubbels  /  26-12-2019

In deze aflevering probeert Je Boy Bubbels een bekend Amerikaans merk: A&W. Ook kom je in deze podcast erachter dat Je Boy bubbels niet alleen een connoisseur is het gebied van frisdranken.


#13 -Cola Zero- Albert Heijn vs. Jumbo

Luister  

Je Boy Bubbels  /  19-12-2019

In deze aflevering vergelijkt Je Boy Bubbels de minder populaire merken. Tevens pakt hij live in de uitzending zijn kerstpakket uit.


#12 Sanpellegrino: Limonata

Luister  

Je Boy Bubbels  /  12-12-2019

Je Boy bubbels reviewt een Italiaans drankje. Tijdens het drinken vertelt hij over zijn horrortocht door de Intratuin.


#11 Finley: Fruit Punch

Luister  

Je Boy Bubbels  /  05-12-2019

Je Boy Bubbels reviewt een minder bekende speler in frisdrankenland: Finley. Daarnaast bekijkt Je Boy Bubbels grappige sinterklaasgedichten en one-liners.


#10 Red Bull Organics: Ginger Ale

Luister  

Je Boy Bubbels  /  28-11-2019

Je Boy Bubbels doet weer een kwaliteitsreview van het drankje Ginger Ale uit de Red Bull Organics-serie. Hierbij leeft Je Boy Bubbels zich uit met organische namen van planten.


#9 Pepsi Blue

Luister  

Je Boy Bubbels  /  21-11-2019

Je Boy Bubbels reviewt een bijzonder drankje. Pepsi Blue is, net als Coca-Cola Clear Lime, een importdrankje. Zou Pepsi Blue beter bevallen dan de eerder genoemde frisdrank?


#8 Coca-Cola Clear Lime

Luister  

Je Boy Bubbels  /  14-11-2019

Je Boy Bubbels doet een review van een import-drankje uit Japan. Time to flex mijn Japanse vaardigheden in deze vakkundige review van Coca-Cola Clear Lime.


#7 Doubdle 07

Luister  

Je Boy Bubbels  /  07-11-2019

Je Boy Bubbels doet een vakkundige review van een vrij onbekende frisdrank: Doubdle 07. De eigenaren zijn Nederlands en sponseren een aantal talentvolle sporters.


#6 Fanta Dark Orange

Luister  

Je Boy Bubbels  /  31-10-2019

Je Boy Bubbels doet een vakkundige review van een limited edition drankje uit de Fanta-schuur.  Dit keer geen blikje, maar een flesje.


#5 Coca Cola Zero Cherry vs. Pepsi Max Cherry

Luister  

Je Boy Bubbels  /  24-10-2019

In de vijfde aflevering zet Je Boy Bubbels Coca Cola Zero Cherry en Pepsi Max Cherry tegenover elkaar met een schokkende conclusie!


#4 Uggo Bubblegum

Luister  

Je Boy Bubbels  /  17-10-2019

In deze aflevering belt Je Boy Bubbels met zijn vader. 


#3 Schweppes Agrumes

Luister  

Je Boy Bubbels  /  10-10-2019

Je Boy Bubbels reviewt vandaag op vakkundige wijze Schweppes Agrumes van legendarische frisdrankenmaker Schweppes.


#2 Fernandes: Cream Ginger

Luister  

Je Boy Bubbels  /  26-09-2019

Na een lekkere softdrink, is het nu eens tijd voor een softdrink die er niet zo smakelijk uitziet.


#1 Dr. Foots

Luister  

Je Boy Bubbels  /  18-09-2019

In de eerste aflevering reviewt Je Boy Bubbels een minder bekend drankje: Dr. Foots. Het kleine broertje van Dr. Pepper. Duik met JBB mee in dit wilde drankje en zie waar je uitkomt.