Jezelf zijn werkt

Jezelf zijn werkt

Zakelijk  |  8 afleveringen

Hoe zit het met jezelf zijn op de werkvloer als je afwijkt van de norm? In de podcast ‘Jezelf zijn werkt’ gaat Naomi Kok Luís van Diversiteit in Bedrijf in gesprek met rolmodellen uit het bedrijfsleven over authenticiteit op de werkvloer. Konden zij hun authenticiteit bewaren of hebben ze een deel van hun eigenheid ingeleverd om carrière te maken? Vanaf 1 september verschijnt iedere dinsdag een nieuwe aflevering met inspirerende podcastgasten. De podcast is onderdeel van de campagne van Diversity Day op 6 oktober. Kijk voor meer informatie op www.diversityday.nl

Verras mij  


#7 'Als je werkt met mensen met verschillende culturele achtergronden, kun je veel van elkaar leren’

Luister  

Jezelf zijn werkt  /  06-10-2020

Welke rol speelt afkomst op de werkvloer? Iltisj Pocorni (Prorail) en Hassan el Hachimi (Asito) gaan met elkaar in gesprek over de momenten waarop hun Marokkaanse en Surinaamse komaf relevant werd, wat goed gaat, maar ook wat beter kan binnen de organisaties. 


#6 'Durf jezelf belangrijk te maken en ontdek wat bij je past’

Luister  

Jezelf zijn werkt  /  06-10-2020

Wat is het risico van iemand proberen te zijn die je niet bent? Anoek Klein Swormink (USG People) en Angelique Meul (Gemeente Amsterdam) gaan in gesprek over het ontdekken van je talenten, jezelf op de eerste plaats zetten en kiezen voor datgene wat energie geeft. 


#5 ‘Niks doen heeft het effect dat ik dichter kom bij wie ik ben’

Luister  

Jezelf zijn werkt  /  29-09-2020

Hoe kun je als vrouw de top bereiken? Sandra Phlippen, hoofdeconoom bij ABN AMRO en Lisette Oosterbroek, Vice President People Experience & Organizational Development bij KPN gaan met elkaar in gesprek over de passie voor hun vak, 'geworteld' blijven en een ander geluid laten horen. 


#4 ‘Hoe authentiek kan ik zijn als leidinggevende? Dat is een eeuwige struggle’

Luister  

Jezelf zijn werkt  /  22-09-2020

Kun je jezelf zijn als leidinggevende of is het beter om een rol te spelen? Marjolein ten Hoonte (Randstad Groep Nederland) en Hans Meeuwis (FrieslandCampina) gaan in gesprek over inclusief leiderschap, de voor- en nadelen van een ‘monocultuur’ en de kracht van diverse teams. 


#3 ‘Ik verweeg de eerste 10 jaar van mijn loopbaan dat ik slechtziend ben’

Luister  

Jezelf zijn werkt  /  15-09-2020

Ronald Korpershoek (Rabobank) en Carolien Danckaerts (Royal Schiphol Group) zijn beiden slechtziend. Overcompenseren, verdoezelen dat je dingen niet goed kunt lezen, dat herkennen zij allebei. Openhartig vertellen ze over hun carrièrepad en wat ze hebben moeten doen om te komen waar ze nu staan.


#2 ‘Toen ik nog in de kast zat op mijn werk, liet ik allemaal dingen over mezelf achterwege’

Luister  

Jezelf zijn werkt  /  08-09-2020

Hoe kan het dat er in de sport nog zo weinig mensen open zijn over hun geaardheid? En hoe zit dat in het bedrijfsleven? Karin Blankenstein (John Blankenstein Foundation) en Robert Loesberg (PwC) gaan in gesprek over uit de kast komen, het belang van rolmodellen en de kracht van medewerkersnetwerken....


#1 ‘Als je zegt ‘ik bedoel jou toch niet’ dan zie je het grote geheel niet’

Luister  

Jezelf zijn werkt  /  01-09-2020

‘Waar kom je vandaan?’ is een vraag die niet vreemd is voor Mounia Arkhoush-Smits van Alliander en Sadaf Ahmadi van de Gemeente Rotterdam. Zij gaan met elkaar in gesprek over de rol van culturele afkomst op de werkvloer.


Jezelf zijn werkt - Vanaf 1 september 2020

Luister  

Jezelf zijn werkt  /  10-08-2020

Hoe zit het met jezelf zijn op de werkvloer als je afwijkt van de norm? In de podcast ‘Jezelf zijn werkt’ gaat Naomi Kok Luís van Diversiteit in Bedrijf in gesprek met rolmodellen uit het bedrijfsleven over authenticiteit op de werkvloer. Konden zij hun authenticiteit bewaren of hebben ze een d...