Jong Beleggen, de podcast

3. Vormen van beleggen | € 139.700

Jong Beleggen, de podcast
07-05-2020

Een van de meest gestelde vraag is welke broker ik gebruik, dat is DEGIRO. Regelmatig refereer ik daar naar toe in de afleveringen. Gebruik de broker vergelijker om te ontdekken welke het beste bij jouw situatie past.
Pim bespreekt vier vormen van beleggen. Welke vorm is voor wie het best? Zijn gouden tip: let goed op de kosten. Wat nu weinig lijkt, kan er uiteindelijk voor zorgen dat aardig wat geld (lees: zo'n 200k!) misloopt. Ook legt Pim uit wat hij zo fantastisch vind aan ETF's. Hij is groot fan - en Milou inmiddels ook.
► Uitgebreide show notes en achtergrondinformatie: https://jongbeleggendepodcast.nl/03-vormen-van-beleggen
► Word Vriend van de Show en krijg toegang tot onze Portfolio Dividend Tracker: https://vriendvandeshow.nl/jongbeleggen
► Dagelijkse updates via Instagram: https://www.instagram.com/jongbeleggen
► Bekijk mijn volledige aandelen portfolio: https://forms.gle/phwa7yRSz2UZg2rk6
► Extra links: Brokers vergelijken en Financiële begrippenlijst.
Door de toenemende populariteit van de podcast blijkt het echter onmogelijk om alle berichten te beantwoorden; hoe graag ik dat ook zou willen. Veel vragen die gemaild worden krijgen een antwoord in de podcast. De kans is heel groot dat jouw vraag al besproken is in één van alle afleveringen. Voor veelgestelde vragen verwijs ik je graag door naar de website, waar een pagina hiervoor is ingericht. Klik hier voor alle veelgestelde vragen.
Met beleggen kunt u uw inleg verliezen. Deze podcast is 100% expertise-vrij en alleen geschikt voor amusementsdoeleinden. De inhoud mag niet worden beschouwd als financieel advies.
Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.