Jong Beleggen, de podcast

37. Brokers en het verdienmodel (met Paul Wigt) | € 194.800

Jong Beleggen, de podcast
28-01-2021

Een goede broker kiezen is best lastig. De keuze is reuze en sommige beloften lijken te mooi om waar te zijn. In deze aflevering constateren Pim en optie-handelaar Paul Wigt dat "gratis" brokers niet bestaan en leggen ze uit hoe je een broker kiest die bij je past. En er is nieuws waar we niet aan ontkomen: de beurskoersgekte (a.k.a short squeeze) rond GameStop. Milou is gefascineerd. Tip: Brokers vergelijken.
► Uitgebreide show notes en achtergrondinformatie: http://jongbeleggendepodcast.nl
► Word Vriend: https://portfoliodividendtracker.com
► Updates via Instagram: https://www.instagram.com/jongbeleggen
► Mijn volledige portfolio: https://beta.portfoliodividendtracker.com/p/jongbeleggen
Door de toenemende populariteit van de podcast blijkt het echter onmogelijk om alle berichten te beantwoorden; hoe graag ik dat ook zou willen. Veel vragen die gemaild worden krijgen een antwoord in de podcast. De kans is heel groot dat jouw vraag al besproken is in één van alle afleveringen. Voor veelgestelde vragen verwijs ik je graag door naar de website, waar een pagina hiervoor is ingericht. Klik hier voor alle veelgestelde vragen.
Deze podcast is 100% expertise-vrij en alleen geschikt voor amusementsdoeleinden. De inhoud mag niet worden beschouwd als financieel advies.
Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.