Jong Beleggen, de podcast

46. Wat kunnen wij leren van beurscrashes? (met Paul Wigt) | € 198.300

Jong Beleggen, de podcast
01-04-2021

Optiehandelaar-in-ruste Paul Wigt zet grote crises in de geschiedenis op een rij. Van tulpenmanie tot de Grote Depressie die volgde op 1929, tot de dotcom-bubbel en de kredietcrisis. Welke lessen hebben we geleerd, of trekken we ons koppig niets (meer) van aan? En wat kan een jong belegger met die kennis? Goed opletten!
► Uitgebreide show notes en achtergrondinformatie: http://jongbeleggendepodcast.nl
► Word Vriend: https://portfoliodividendtracker.com
► Updates via Instagram: https://www.instagram.com/jongbeleggen
► Mijn volledige portfolio: https://beta.portfoliodividendtracker.com/p/jongbeleggen
Door de toenemende populariteit van de podcast blijkt het echter onmogelijk om alle berichten te beantwoorden; hoe graag ik dat ook zou willen. Veel vragen die gemaild worden krijgen een antwoord in de podcast. De kans is heel groot dat jouw vraag al besproken is in één van alle afleveringen. Voor veelgestelde vragen verwijs ik je graag door naar de website, waar een pagina hiervoor is ingericht. Klik hier voor alle veelgestelde vragen.
Deze podcast is 100% expertise-vrij en alleen geschikt voor amusementsdoeleinden. De inhoud mag niet worden beschouwd als financieel advies.
Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.