Jong Beleggen, de podcast

54. Voor- en nadelen van beleggen in een holding? | € 213.300

Jong Beleggen, de podcast
17-06-2021

Een holding is een bedrijf dat vijf of meer procent bezit van minimaal één ander bedrijf. Dat andere bedrijf hoeft niet per se beursgenoteerd te zijn - zo biedt beleggen in een holding toegang tot beleggen in bedrijven die (nog) niet op de beurs verhandelbaar zijn, zoals Coolblue. Maar er kleven natuurlijk ook nadelen aan. Welke precies, dat legt Pim uit. Hij heeft zijn portfolio verkleind en legt uit hoe, en Milou heeft een duurzame ETF op de kop getikt.
► Uitgebreide show notes en achtergrondinformatie: http://jongbeleggendepodcast.nl
► Word Vriend: https://portfoliodividendtracker.com
► Updates via Instagram: https://www.instagram.com/jongbeleggen
► Mijn volledige portfolio: https://beta.portfoliodividendtracker.com/p/jongbeleggen
Door de toenemende populariteit van de podcast blijkt het echter onmogelijk om alle berichten te beantwoorden; hoe graag ik dat ook zou willen. Veel vragen die gemaild worden krijgen een antwoord in de podcast. De kans is heel groot dat jouw vraag al besproken is in één van alle afleveringen. Voor veelgestelde vragen verwijs ik je graag door naar de website, waar een pagina hiervoor is ingericht. Klik hier voor alle veelgestelde vragen.
Deze podcast is 100% expertise-vrij en alleen geschikt voor amusementsdoeleinden. De inhoud mag niet worden beschouwd als financieel advies.
Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.