Jong Beleggen, de podcast

72. Cash is ook een positie | € 253.400

Jong Beleggen, de podcast
21-10-2021

Honderd procent belegd blijven puur om het 'belegd blijven' is een slecht idee: je moet er goed over nadenken. Een nadeel is dat een cash reserve niet kan renderen en minder waard wordt, maar aan de andere kant kan cash een stabiele verdediging zijn tegen onverwachte gebeurtenissen. Het aanhouden van een positie in cash maakt je namelijk wendbaarder. Wat is voordeliger op de lange termijn en wat speelt daarbij een rol? Pim dook erin en legt het je uit.
► Uitgebreide show notes en achtergrondinformatie: http://jongbeleggendepodcast.nl
► Word Vriend: https://portfoliodividendtracker.com
► Updates via Instagram: https://www.instagram.com/jongbeleggen
► Mijn volledige portfolio: https://beta.portfoliodividendtracker.com/p/jongbeleggen
Door de toenemende populariteit van de podcast blijkt het echter onmogelijk om alle berichten te beantwoorden; hoe graag ik dat ook zou willen. Veel vragen die gemaild worden krijgen een antwoord in de podcast. De kans is heel groot dat jouw vraag al besproken is in één van alle afleveringen. Voor veelgestelde vragen verwijs ik je graag door naar de website, waar een pagina hiervoor is ingericht. Klik hier voor alle veelgestelde vragen.
Deze podcast is 100% expertise-vrij en alleen geschikt voor amusementsdoeleinden. De inhoud mag niet worden beschouwd als financieel advies.
Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.