Jong Beleggen, de podcast

93. Wat is ingeprijsd in de koers? | € 258.100

Jong Beleggen, de podcast
24-03-2022

Niemand wil veel betalen voor iets dat weinig waard is. Pim bouwde een sheet waar je door simpelweg wat waarden in te vullen, kunt uitzoeken welke verwachtingen van de markt zijn ingeprijsd in de koers van een aandeel. Niet al te accuraat, maar een prima indicatie van of de prijs van het aandeel strookt met de waarde van het bedrijf op de langere termijn. Een soort reverse engineering, maar dan op een bierviltje. Met als doel de beantwoording van de slotvraag: kan het bedrijf de nodige omzetgroei realiseren?
► Uitgebreide show notes en achtergrondinformatie: https://jongbeleggendepodcast.nl/93-wat-is-ingeprijsd-in-de-koers
► Word Vriend: https://portfoliodividendtracker.com
► Updates via Instagram: https://www.instagram.com/jongbeleggen
► Mijn volledige portfolio: https://beta.portfoliodividendtracker.com/p/jongbeleggen
Door de toenemende populariteit van de podcast blijkt het echter onmogelijk om alle berichten te beantwoorden; hoe graag ik dat ook zou willen. Veel vragen die gemaild worden krijgen een antwoord in de podcast. De kans is heel groot dat jouw vraag al besproken is in één van alle afleveringen. Voor veelgestelde vragen verwijs ik je graag door naar de website, waar een pagina hiervoor is ingericht. Klik hier voor alle veelgestelde vragen.
Deze podcast is 100% expertise-vrij en alleen geschikt voor amusementsdoeleinden. De inhoud mag niet worden beschouwd als financieel advies.
Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.