Podcast Zoeker

Jouw Zwangerschapsweek

19 weken zwanger: 20-wekenecho en babykleertjes

Jouw Zwangerschapsweek

13-10-2021

Dide is 19 weken zwanger, maar heeft deze week al haar 20-wekenecho gehad. Ze vond het fantastisch. Haar partner Daan vond het vooral spannend en zat met zweethandjes naar de echo te kijken. Waar wordt tijdens zo’n echo eigenlijk allemaal naar gekeken? Dat vertelt verloskundige Maartje.


Bij Dide’s dochtertje zag alles er gelukkig goed uit. Helaas is dit niet bij iedereen zo. Wanneer word je doorverwezen? En welke keuzes heb je als blijkt dat het niet goed zit? Ook daar gaan we dieper op in.


Om te vieren dat bij Dide alles goed was, is ze flink aan het shoppen geslagen. Maar heeft ze het geboortepakje al? Renée had een eerste pakje gekocht voor haar dochtertje Siem, maar die heeft ze uiteindelijk nooit aan gehad. En de reden daarvoor had ze van tevoren nooit kunnen bedenken…


Verder bespreekt Roos van 24Baby.nl hoeveel kleren je nodig hebt en welke maat je baby heeft als hij geboren wordt. Om het je gemakkelijk te maken, kan je dit allemaal terugvinden én bijhouden met de uitzetlijst van 24Baby.nl.


Leuk om naar aanleiding van deze aflevering te bekijken

✔️ Bekijk de baby-uitzetlijst en koop direct alles wat je nodig hebt >

👗 Bekijk welke maat je baby heeft bij verschillende leeftijden >

📰 Lees alles over de 20-wekenecho >


Deze aflevering van Jouw Zwangerschapsweek wordt mede mogelijk gemaakt door C&A.


Redactie en presentatie: Renée van Heteren

Muziek: Custom Audio Productions