Julius' Voorraadkast

Julius' Voorraadkast

Kunst  |  60 afleveringen

Iedereen heeft een voorraadkast, maar niemand weet wat er écht in staat. Dat is zonde, vindt chefkok Julius Jaspers, want de voorraadkast is een bron van vele mooie verhalen. Bovendien kan je met de producten veel meer dan de meeste mensen weten. In zijn podcast Julius' Voorraadkast, haalt Julius wekelijks daarom één product uit zijn voorraadkast om daar in een paar minuten alles over te vertellen. Met deze podcast haal jij alles uit je kast.
Geproduceerd door: Tonny Media

Verras mij  


Yoghurt

Luister  

Julius' Voorraadkast  /  24-03-2023

Yo yo yoghurt! Mensen met smetvrees kunnen dit ingrediënt vol bacteriën gewoon eten hoor! De miljarden gezonde microben in de yoghurt zorgden eeuwen geleden al voor wonderen. Koning Frans I had last van een ordinaire buikgriep en een paar happen yoghurt zorgde ervoor dat de dunne weer dik werd. Wo...


Champignons

Luister  

Julius' Voorraadkast  /  17-03-2023

Deze schimmel is beslist niet smerig! Sterker nog: je kan er van alles mee. Julius heeft het uiteraard over champignons. De befaamde witte paddenstoelen in het blauwe bakje, heeft zijn sporen in de tuin van Versailles en was ooit alleen voor de elite van Parijs een ingrediënt in de voorraadkast. G...


Peper

Luister  

Julius' Voorraadkast  /  10-03-2023

Even scherp blijven nou! In een ver verleden wilde Julius zijn eigen peper plantage in Viëtnam openen. Totdat hij een keer op een trap klom om ze te plukken. In deze aflevering vertelt Julius over wat nou wel en niet peper is. Die verlammende Szechuanpeper? We hate to say it, maar officieel is het...


Ribeye

Luister  

Julius' Voorraadkast  /  03-03-2023

Het zit al een beetje in de naam; de ribeye is het stuk vlees bij de ribben van een rund. Dit gemarmerde stuk vlees is heerlijk op je bord, als je tenminste dol bent op een vetrandje! Sommige koeien hebben nog even geluk, zo mogen de Wagyu-koeien in Japan televisie kijken! Wil je weten waar je het v...


Worcestershiresaus

Luister  

Julius' Voorraadkast  /  24-02-2023

Een perfect woord voor galgje. Als je het tenminste goed kan uitspreken. Julius gebruikt de befaamde saus vooral als een goede subtiele smaakmaker. De Engelsen denken daar heel anders over. Die bestrooien zelfs hun scones met dit sausje. Luister de aflevering met dit onmogelijke woord.????‍???? Ge...


Tonkaboon

Luister  

Julius' Voorraadkast  /  17-02-2023

De tonkaboon is een venijnig boontje en erg populair onder de bakkers. Maar wist je dat het kreng GIFTIG is? Geen geschikte boon voor een chili con carne dus (tenzij je schoonmoeder blijft eten). Wil je weten hoe je met de tonkaboon kan koken zonder dat je jouw gasten vergiftigt? Luister dan de hele...


Kimchi

Luister  

Julius' Voorraadkast  /  10-02-2023

Say Kimchi!! Dit gefermenteerde goedje zorgt voor grote spanningen tussen China en Korea, maar dat mag de pret niet drukken. Julius is dol op deze gezonde bereiding vol probiotica. Hij vertelt je hoe je zelf aan de slag kan gaan, maar wees gewaarschuwd! Trek handschoenen aan. Luister de hele aflever...


Knoflook

Luister  

Julius' Voorraadkast  /  03-02-2023

Sla het groots in want het werkt niet alleen goed om slechte geesten te verdrijven, het zit ook boordevol vitamines! Dit afrodisiac maakt Julius niet hitsig maar hij is er wel dol op. Julius geeft tips om onder andere de indringende geur van je knoflooksaus uit je systeem te krijgen zodat je gewoon...


Pinda

Luister  

Julius' Voorraadkast  /  27-01-2023

Bijna elke Nederlander is groot geworden met een bammetje pindakaas. Wist je dat pindakaas wordt gemaakt van pinda's? En dat er geen kaas inzit? En wist je dat pinda's helemaal geen noten zijn, maar peulvruchten? Dit voedzame peulvruchtje kan alleen voor velen een groot gevaar vormen...????‍???? G...


Miso

Luister  

Julius' Voorraadkast  /  20-01-2023

Miso hungry!! Want van zo'n feestelijke 50ste aflevering krijg je trek. Julius gaat aan de slag met een ingrediënt waar elk gerecht meer ballen van krijgt. Miso dus. De umami smaakmaker is volgens hem de Maggi van het millennium! Luister de aflevering over miso en mis niets.????‍???? Geheim van d...


Champagne

Luister  

Julius' Voorraadkast  /  30-12-2022

Voor veel mensen een vast ritueel op nieuwjaarsavond: proosten met champagne! Je kan het zo exclusief maken als je wil, maar bedenk dat een Volkswagen je net zo goed naar de finish brengt als een Mercedes of een Bentley maar dat er verschil is in comfort. Julius loodst je door de wondere wereld van...


Oesters

Luister  

Julius' Voorraadkast  /  23-12-2022

Sommige dragen een mooie parel bij zich maar de meeste worden levend opgegeten. Julius heeft het over oesters! Zo zie je maar: het leven van een weekdier is ontzettend veelzijdig. En terwijl voor Julius geen water te diep is om dit lekkernij te bereiden, leeft een oester alleen in de ondiepere water...


Kalkoen

Luister  

Julius' Voorraadkast  /  16-12-2022

Met de kerstdagen in het vooruitzicht kan deze aflevering natuurlijk niet ontbreken. Dus Julius trekt een verse kalkoen uit zijn voorraadkast en geeft jullie de nodige tips. Want zo'n malse kalkoen bereiden is zo makkelijk nog niet. Waarom je een theedoek moet opofferen voor een sappige kalkoen? Hoo...


Mosterd

Luister  

Julius' Voorraadkast  /  09-12-2022

Mosterd, het is zo veel meer dan een condiment. Een onmisbare smaakmaker voor iedere chef. We reizen terug in de tijd en komen erachter waarom je mosterd niet na de maaltijd moet eten. Julius deelt het recept van zijn mosterdsoep, zodat we kunnen genieten van mosterd gedurende de maaltijd.????‍???...


Draadjesvlees

Luister  

Julius' Voorraadkast  /  02-12-2022

Het maken van draadjesvlees duurt úren. Gelukkig kan Julius in enkele minuten alles vertellen over dit heerlijke gerecht. Welk stuk vlees is het meest geschikt? En waar ligt de oorsprong van dit gerecht? Onze Zuiderburen blijken het graag te eten met paard een peperkoek...????‍???? Geheim van de...


Speculaas

Luister  

Julius' Voorraadkast  /  25-11-2022

De Sint is weer in het land! En hij heeft zijn trouwe kookpiet Julius ingeschakeld om jullie te vertellen over zijn favoriete snoepgoed: speculaas! Maar je mag alleen luisteren als je zoet bent geweest... ????‍???? Geheim van de Chef: Speculaas van Cees Holtkamp???? Geproduceerd door: Tonny Media...


Port

Luister  

Julius' Voorraadkast  /  18-11-2022

We teleporteren onszelf naar Portugal, het land van pastel de nata en natuurlijk port. Port kan uitsluiten geïmporteerd worden uit Portugal, heel important! Port gaat uitstekend samen met blauwe kaas, waar Julius van gruwelt, hij maakt er liever een heerlijke saus van.????‍???? Geheim van de Chef...


Truffel

Luister  

Julius' Voorraadkast  /  11-11-2022

Diep in de bossen van Italië zijn ze te vinden, het zwarte goud. Een kostbaar en schaars product. Ik hoor jullie denken: "Maar Julius, hoe kan het dan dat ik gewoon eiersalade met truffel in de supermarkt kan kopen? En truffelmayo? Truffelchips?" NEP! Wil je weten wat echt is? Luister dan naar deze...


Erwtensoep

Luister  

Julius' Voorraadkast  /  04-11-2022

De schaatsen worden weer uit het vet gehaald, de door oma gebreide sjaals uit de kast gepakt en het haardvuur mag weer aan. Voor velen zal dit gerecht evenveel winter-nostalgie oproepen als het eerdergenoemde. Julius gaat het namelijk hebben over erwtensoep! In de volksmond ook wel snert genoemd. Wa...


Wasabi

Luister  

Julius' Voorraadkast  /  28-10-2022

Even voor de duidelijkheid: deze aflevering gaat niet over dat groene toefje wat je altijd bij je sushi krijgt. Julius gaat het hebben over échte wasabi, laten we daar even scherp op blijven. Hij vertelt hoe je aan deze Japanse wortelstok komt en hoe je deze op traditionele wijze kan raspen zoals h...


Nootmuskaat

Luister  

Julius' Voorraadkast  /  21-10-2022

Strooi zijn schaafsel over een bloemkool en het is een delicatesse, stop hem in een kruidnoot en we spreken van een pepernoot. Nootmuskaat is het geheime wapen van menig snoepje en gerecht, en ook deze aflevering werd een stuk smakelijker toen Julius dit goedje erdoorheen gooide. Maar dit ogenschijn...


Hamburger

Luister  

Julius' Voorraadkast  /  14-10-2022

Een aflevering om je vingers bij af te likken met sappige hamburgertips. Julius is zo fan van deze schijf gehakt dat hij er een een boek aan heeft gewijd. Reken maar dat je trek hebt in een overheerlijke burger na het luisteren van deze aflevering, dus raadpleeg snel het recept van Julius en smullen...


Pompoen

Luister  

Julius' Voorraadkast  /  07-10-2022

Herfst, het seizoen van regenbuien, vallende blaadjes en natuurlijk pompoen. Julius heeft niet altijd liefde gehad voor pompoen. Waarom? Iets met geitenwollensokken en kabouters. Inmiddels heeft de pompoen een plekje veroverd in zijn culinaire repertoire en kan Assepoester met een gerust hart rondri...


Julius' Voorraadkast  /  30-09-2022

Julius trekt voor deze aflevering zijn drankenkabinet open, en haalt daar zijn favoriete alcoholische versnapering uit: gin! Niet zomaar een veredelde jenever, maar een dranksoort met een rijke geschiedenis. Wat mayonaise is voor friet en is tonic voor gin. Maar Julius laat zijn geliefde drankje nie...


De bitterbal

Luister  

Julius' Voorraadkast  /  23-09-2022

Hoe noem je een Nederlands feestje zonder bitterballen? Worst kaas scenario. De krokante bal ragout is onlosmakelijk verbonden met kringverjaardagen, voetbalkantines en bruine kroegen. Traditiegetrouw wordt de bitterbal gevuld met rundvlees en geserveerd met mosterd. Maar Julius zou Julius niet zijn...


Eieren

Luister  

Julius' Voorraadkast  /  16-09-2022

Het is al eeuwen voer voor discussie: wat was er eerder, het kip of het ei? Dat gesprek is een glijdende schaal, maar Julius wil er ook nog even zijn ei over kwijt. Hij klutst, spiegelt en bekijkt de ei-feiten met de sunny side up. Je kan eieren ook blind proeven. Zo smaken bruin gebronsde eieren he...


Vanille

Luister  

Julius' Voorraadkast  /  09-09-2022

Het zit overal in, maar is niet te zien. Iedereen weet hoe het smaakt, maar niemand weet wat het is. Het is een gerucht, een geur en een sprookje, maar of er zoiets is als één vanille, twee vanilles, weet niemand. Vanille, ook wel vanilje, is maar raar spul. Het zit in ijs, in vla, en het smaakt n...


Honing

Luister  

Julius' Voorraadkast  /  02-09-2022

Honing, de door bijen verwerkte zoetstof der bloemen. Julius deelt, evenals Winnie de Poeh, de liefde voor dit prachtige product. Roer het door je thee, schenk het op je pannenkoek, smeer je ermee in of gebruik het in een spreekwoordelijk gezegde... maar honing is dikwijls ieders beste vriend!????...


Melk

Luister  

Julius' Voorraadkast  /  26-08-2022

Vandaag bespreekt Julius het ingrediënt waar het allemaal mee is begonnen. De bakermat van ieders smaakpalet: melk. Het zalig zachte zuivel, ditmaal vanuit de uier in plaats van de tiet, is ook 1001 ingrediënten later nog steeds een favoriet. Wat kunnen we ermee als het zogen reeds is geschied, en...


Suiker

Luister  

Julius' Voorraadkast  /  19-08-2022

Wat is er toch aan de hand?!' roepen we verschrikt naar een door de keuken stuiterende Julius. De wat al te olijke chef, met vergrote pupillen, wijst schuldbewust naar een bergje wit, kristalachtig poeder. Oh nee toch... Maar wacht, een interventie blijkt niet nodig: het is gelukkig maar suiker, het...


Azijn

Luister  

Julius' Voorraadkast  /  12-08-2022

Julius kan soms kijken alsof hij azijn gedronken heeft maar in dit geval is dat zo omdat het over de variëteit van zuurtjes gaat. De hele aflevering staat in teken van het ongrijpbare ingrediënt azijn. Een onmisbaar product in iedere keuken. ????‍???? Geheim van de Chef: Julius eigen ingemaakte...


Procureur

Luister  

Julius' Voorraadkast  /  05-08-2022

Wie beweert dat fat vlees niet beautiful is, krijgt het met Julius aan de stok. In deze aflevering vertelt hij over procureur, en nee, hij bedoelt niet Max Verstappen, professioneel coureur. Vandaag gaat het over vlees! Een uitermate geschikt stukje varken om door middel van slowcooking te bereiden...


Koffie

Luister  

Julius' Voorraadkast  /  29-07-2022

Het is warm, goddelijk en verslavend lekker. Maar genoeg over Julius. Deze aflevering biedt een bakkie troost vol koffiefeitjes. En Julius deelt rijkelijk uit. Krijg nu 25% korting op je eerste order op Bamigo.com met code JULIUS25????‍???? Geheim van de Chef: Tiramisu???? Geproduceerd door: To...


Julius' Voorraadkast  /  22-07-2022

Kip, het meest veelzijdige stukje vlees! De kip wordt werkelijk waar overal ter wereld gegeten. Maar Julius krijgt van deze vogel al snel kippenvel vanwege zijn vieze handen fobie. ????‍???? Geheim van de Chef: kip in witte wijnsaus???? Geproduceerd door: Tonny Media???? Adverteren? adverteren@...


Koriander

Luister  

Julius' Voorraadkast  /  15-07-2022

Niets dat de culinaire wereld zo verdeelt als koriander. Het veroorzaakt meer conflict dan het patatje oorlog. Serveer koriander aan je vrienden en je hebt al snel een driegangengevecht.????‍???? Geheim van de Chef: ragu vietnamien???? Geproduceerd door: Tonny Media???? Adverteren? adverteren@to...


Boter

Luister  

Julius' Voorraadkast  /  08-07-2022

Een heerlijk warme boterham, met daarop een dikke laag op het smeltpunt balancerende boter; Dat is toch botertje geinig? Of dachten jullie iets anders?????‍???? Geheim van de Chef: Beurre Paris???? Geproduceerd door: Tonny Media???? Adverteren? adverteren@tonnymedia.nlZie het privacybeleid op ht...


Shoarma

Luister  

Julius' Voorraadkast  /  01-07-2022

Shoarma is zo lekker, je zou er bijna een kater voor over hebben. De mensen die het hebben uitgevonden weten wat dat betreft niet wat ze missen. ????‍???? Geheim van de Chef: (link volgt)???? Geproduceerd door: Tonny Media???? Adverteren? adverteren@tonnymedia.nlZie het privacybeleid op https://...


Gember

Luister  

Julius' Voorraadkast  /  24-06-2022

Het is een gedrocht van een plant. Het lijkt op een melaats handje. Maar voedsel moet je nooit beoordelen op het uiterlijk. Gember mag dan niet sexy zijn, het is wel je beste vriend die je verlost van brandend maagzuur.????‍???? Geheim van de Chef: tartaar van wortel???? Geproduceerd door: Tonny M...


Ananas

Luister  

Julius' Voorraadkast  /  17-06-2022

Hij is ruig van buiten en zoet van binnen. Maar genoeg over Julius. De ananas is een vrucht die geen gelijken kent. Door zijn uitstraling en smaak, waan je je met een ananas direct in de tropen. En het schijnt zelf te zijn dat, wanneer je je een ananas tegen je oor houdt, je heel raar wordt aangekek...


Aardbei

Luister  

Julius' Voorraadkast  /  10-06-2022

Waarom zijn aardbeien rood? Dat komt doordat antocyanidinen omgezet worden in antocyaninen. En natuurlijk om ze zich schamen voor hun pukkeltjes. Wat trouwens geen pukkeltjes, maar de vruchten zijn. ????‍???? Geheim van de Chef: aardbeientaart???? Geproduceerd door: Tonny Media???? Adverteren? a...


Aardappel

Luister  

Julius' Voorraadkast  /  03-06-2022

Aardappel aardappel. Werkt toch minder goed in het Nederlands. Ook op papier trouwens. Maar dat maakt Julius niet uit. Aardappel is namelijk fantastisch, door zijn brede toepasbaarheid. En nee, Julius vindt friet niet het lekkerste aardappel gerecht. Wat dat wel is? Luister maar de aflevering.????...


Kabeljauw

Luister  

Julius' Voorraadkast  /  27-05-2022

Dat de kabeljauw kannibalistisch is, snapt Julius wel. Lekker visje namelijk. Helaas voor de kabeljauw is Julius niet de enige die dat vindt. Hopelijk gaat deze mooie vis niet aan zijn eigen succes ten onder.????‍???? Geheim van de Chef: lamellen van kabeljauw???? Geproduceerd door: Tonny Media??...


Asperges

Luister  

Julius' Voorraadkast  /  20-05-2022

Julius lijdt soms aan aspergenijd. Niet vanwege de bedenkelijke vorm, maar omdat die witte stengels met de juiste ingrediënten verrukkelijk smaken.????‍???? Geheim van de Chef: asperges-a-la-flamande???? Geproduceerd door: Tonny Media???? Adverteren? adverteren@tonnymedia.nlZie het privacybelei...


Julius' Voorraadkast  /  13-05-2022

Tranen biggelden over zijn wangen tijdens het maken, maar oh zo blij was Julius met het zoete resultaat van zijn podcast. ????‍???? Geheim van de Chef: gegratineerde uiensoep???? Geproduceerd door: Tonny Media???? Adverteren? adverteren@tonnymedia.nlZie het privacybeleid op https://art19.com/priv...


Chocolade

Luister  

Julius' Voorraadkast  /  06-05-2022

Veel astronomen zoeken naar een donkere materie met veel aantrekkingskracht. Julius heeft deze gevonden. Namelijk chocolade. Het is de perfecte snoep. Al moet je wel oppassen dat je niet morst, want met een smelttemperatuur net onder dat van je lichaam, verliest het snel zijn vaste structuur. Met ve...


Julius' Voorraadkast  /  29-04-2022

Geen eten zo eenvoudig te articuleren als ham. Probeer maar: "HAM". Maar zo lomp als ham klinkt, zo weinig heb je ervan nodig. Een plakje meestal genoeg. Op pizza, ei, omelet, tosti of een broodje gezond. Zonder het pastelroze schijfje is er weinig aan.????‍???? Geheim van de Chef: Kalfsfricandeau...


Mosselen

Luister  

Julius' Voorraadkast  /  22-04-2022

Het seizoen is weer geopend! Maargoed, tegenwoordig is heel het jaar rond mosselseizoen. Dat vindt Julius fantastisch. Al had hij liever gehad dat er ook een naakte mosselsoort bestond, zonder dat vervelende schelpje. Julius prutst al genoeg in zijn keuken, dus wil het niet ook aan tafel moeten doen...


Sambal

Luister  

Julius' Voorraadkast  /  15-04-2022

Sambal, een pittig onderwerp om je tanden in te zetten. Julius draait zijn hand en tong daar niet voor om. Al hebben de smaakpapillen van Julius wel een grens. En deze trekt hij bij gledek.????‍???? Geheim van de Chef: sambal badjak???? Geproduceerd door: Tonny Media???? Adverteren? adverteren@t...


Laurier

Luister  

Julius' Voorraadkast  /  08-04-2022

Julius is trots op zijn aflevering over laurier, maar hij zal hierna niet op zijn lauweren rusten. De voorraadkast heeft namelijk nog veel te veel lekkers te bieden, wat nog niet aanbod is gekomen.????‍???? Geheim van de Chef: draadjesvlees???? Geproduceerd door: Tonny Media???? Adverteren? adver...


Olijfolie

Luister  

Julius' Voorraadkast  /  01-04-2022

Olie en water houden niet van elkaar. Ze vinden elkaar afstotelijk. Niet gek als de ene brandt en de ander blust. En dan zijn ze ook nog eens beide gezond! Maar, waar water water is, is de ene olie, de ander niet. ????‍???? Geheim van de Chef: confit van zalm???? Geproduceerd door: Tonny Media???...


Citroen

Luister  

Julius' Voorraadkast  /  25-03-2022

Het verschrompelt monden en laat tanden vergaan; Zuur tast alles aan. Toch kunnen we de citroen niet weerstaan. Want, zonder dat zuurtje, zouden vele heerlijke gerechten niet bestaan.????‍???? Geheim van de Chef: limoncello???? Geproduceerd door: Tonny Media???? Wil jij ook zo'n handige assistent...


Zout

Luister  

Julius' Voorraadkast  /  18-03-2022

Zout, het is perfect voor een prachtige beach look. Het heelt wondjes en het verdrijft slakken. Wat weinig mensen weten is dat je er ook mee kan koken. Probeer het eens! ????‍???? Geheim van de Chef: venkel in zoutdeeg???? Geproduceerd door: Tonny Media???? Wil jij ook zo'n handige assistent in d...


Saffraan

Luister  

Julius' Voorraadkast  /  11-03-2022

Saffraan maakt slechts beperkt gelukkig (net als geld) en het is duur (net als geld). In tegenstelling tot deze aflevering, want die is onbetaalbaar (want die is gratis).????‍???? Geheim van de Chef: saffraanperen???? Geproduceerd door: Tonny Media???? Wil jij ook zo'n handige assistent in de keu...


Zuurkool

Luister  

Julius' Voorraadkast  /  04-03-2022

Zuurkool toont aan dat rotting niet altijd iets negatiefs is. Geheel tegen de verwachting in, kan het zelfs hartstikke gezond zijn. Daarom heeft zuurkool niet alleen de wereld verovert, maar ook Julius' hart.????‍???? Geheim van de Chef: kimchi???? Geproduceerd door: Tonny Media???? Wil jij ook z...


Sojasaus

Luister  

Julius' Voorraadkast  /  25-02-2022

Sojasaus: sushiminnend Nederland drinkt er jaarlijks liters van. Julius gebruikt sojasaus minimaal bij de sushi, maar maximaal als vervanger van zout. Het mysterieuze zwarte goedje heeft echter ook een donkere zijde.????‍???? Geheim van de Chef: Yakitori???? Geproduceerd door: Tonny Media???? Wil...


De frikandel

Luister  

Julius' Voorraadkast  /  18-02-2022

Frikandel: dé guilty pleasure van Julius. Heerlijk bijvoorbeeld op een broodje. Niet de verwarren met een frikandelbroodje. Die zouden ze moeten verbieden. De frikandel is het bewijs dat elk grammetje vlees gebruikt kan worden. Echt een wonder der frituur.????‍???? Geheim van de Chef: frikandel v...


Het bouillonblokje

Luister  

Julius' Voorraadkast  /  11-02-2022

Het bouillonblokje bewijst dat smaak niet afhankelijk is van omvang. Deze kleine platgeslagen kubus is namelijk ongelooflijk krachtig. Julius geniet van zijn vleesthee. Behalve wanneer je die naam hanteert voor bouillon. Dat verpest toch wel de smaakbeleving.????‍???? Geheim van de Chef: Kippenbou...


Pindakaas

Luister  

Julius' Voorraadkast  /  04-02-2022

Julius houdt er een eigenaardige gewoonte op na met pindakaas. Iets met een geheime berghut. Verder vrij onschuldig.????‍???? Geheim van de Chef: Pindasaus???? Geproduceerd door: Tonny Media???? Wil jij ook zo'n handige assistent in de keuken? Bekijk dan hier de Google Nest Hub. ???? Klik hie...


Mayonaise

Luister  

Julius' Voorraadkast  /  28-01-2022

Voor Julius is mayonaise de koning van de sauzen. Vrijwel niets wordt er vies van. Sterker nog, iets wat niet zo lekker is kun je bijna altijd lekkerder maken met een likkie mayo.????‍???? Geheim van de Chef: Chocolademousse???? Geproduceerd door: Tonny Media???? Wil jij ook zo'n handige assistent...


Trailer

Luister  

Julius' Voorraadkast  /  25-01-2022

Iedereen heeft een voorraadkast, maar niemand weet wat er écht in staat. Dat is zonde, vindt chefkok Julius Jaspers, want de voorraadkast is een bron van vele mooie verhalen. Bovendien kan je met de producten veel meer dan de meeste mensen weten. In zijn podcast Julius' Voorraadkast, haalt Julius...