Kattengedrag

Kattengedrag

Kinderen & Familie  |  12 afleveringen

Kattengedrag basic uitgelegd door een professional

Verras mij  


Overgewicht bij de kat

Luister  

Kattengedrag  /  18-07-2020

De gevaren van overgewicht, wat kan ik hieraan doen? Wat zijn de gevolgen voor een kat met overgewicht en wanneer is mijn kat te dik??


Introductie nieuwe kat

Luister  

Kattengedrag  /  11-07-2020

Hoe kan ik het beste een nieuwe kat introduceren bij mijn andere kat. Waar moet ik op letten als ik er een kat bij wil nemen?


De senioren kat Deel 2

Luister  

Kattengedrag  /  04-07-2020

Ongemakken besproken die samen gaan met het ouder worden van de kat. Gedragsveranderingen en wat kunnen we nog voor de kat betekenen. Wanneer is het genoeg en kan een kat rouwen?


De senioren kat

Luister  

Kattengedrag  /  27-06-2020

Alles over de meest voorkomende ouderdomskwalen bij onze huiskat. Waar moeten we zelf op letten, wat kunnen we zelf doen. Wanneer moeten we naar de dierenarts?


De trip naar de dierenarts

Luister  

Kattengedrag  /  20-06-2020

Tips en tricks over hoe u een bezoek aan de dierenarts een goede ervaring kunt laten zijn. Uitleg over het reismandje en katvriendelijke praktijken.


Communicatie: feromonen

Luister  

Kattengedrag  /  06-06-2020

Feromonen zijn de belangrijkste vorm van communicatie maar hoe uit zich dat? Wat is het verschil tussen sproeien en plassen? Waardoor gaat mijn kat binnen sproeien of plassen en wat kan ik hier aan doen?


Zintuigen en communicatie

Luister  

Kattengedrag  /  29-05-2020

Zichtbare signalen uitgelegd. Wat bedoeld mijn kat wanneer hij met zijn staart zwiept. Wat hebben snorharen eigelijk voor functie. Ziet mijn kat eigenlijk wel goed?


Kittens! Hoe breng ik ze groot?

Luister  

Kattengedrag  /  23-05-2020

Alles over de belangrijkste fase in het leven van het kitten. De socialisatie en inprentings fase. Welke leeftijd mogen ze bij ons in huis komen? Wat doe ik met een schuw kitten? Wel of niet oppakken? Is afkomst eigenlijk belangrijk bij het vormen van een kitten?


Inrichting leefomgeving en aandacht

Luister  

Kattengedrag  /  16-05-2020

Hoe kan ik het beste mijn huis inrichten met een kat. Hoe zorg ik ervoor dat de kat de krabpaal gebruikt. Hoe kan ik het beste met de kat spelen of deze aaien?


Onze kat in huis

Luister  

Kattengedrag  /  09-05-2020

Wanneer vormt mijn kat een goede band met de andere kat? Hoe kan ik de rust bewaren met meerdere katten in huis. Hoe vaak moet de kat eigenlijk eten?


De ware aard

Luister  

Kattengedrag  /  04-05-2020

Waar komt onze huiskat vandaan en wat heeft deze nodig om met ons te kunnen samenleven?


Kattengedrag (Trailer)

Luister  

Kattengedrag  /  29-04-2020