King of the Castle Podcast

King of the Castle Podcast

Sport & Recreatie  |  24 afleveringen

Welkom bij de King of the Castle Podcast. De podcast over Sparta. Voor en door Spartanen. Wij zullen elke week een podcast proberen te uploaden over alles wat met onze club heeft te maken.

Verras mij  


Olij in oranje ?!

Luister  

King of the Castle Podcast  /  06-02-2023

Een avondje om gauw te vergeten. Toch gaan we de wedstrijd tegen Fortuna nog 1 keer bespreken. Gelukkig staat de volgende wedstrijd tegen de Eagles op het programma. Dat en nog veel meer wordt er in de nieuwe podcast aflevering besproken


DEADLINE DAY OP Z’N SPARTAANS FT. Rijk Janse

Luister  

King of the Castle Podcast  /  31-01-2023

Het is weer eind januari. Dat kan maar 1 ding betekenen. Deadline Day. Wie gaat de club verlaten en komt er nog wat binnen. NEC uit wordt besproken en Fortuna wordt onder de loep genomen


Terug op aarde

Luister  

King of the Castle Podcast  /  25-01-2023

Wat is dit dan. De tweede podcast binnen 2 dagen? U ziet het goed. De doordeweekse speelronde tegen RKC is gespeeld. We staan weer met beide benen op de grond. Deze aflevering bevat onder andere een analyse van een koud avondje Kasteel. Daarnaast blikken we vooruit op de tegenstander van aankomende...


Rood-witte wolk

Luister  

King of the Castle Podcast  /  24-01-2023

Aflevering 20. Het begint te wennen. Wederom een podcast aflevering maken na een overwinning. Ditmaal doen we verslag van de wedstrijd tegen Cambuur. Daarnaast kijken we vooruit op de midweekse tegenstander RKC.


Vikings op het kasteel (ft. Emiel Bal)

Luister  

King of the Castle Podcast  /  17-01-2023

Daar is die weer, de podcast van deze week. We bespreken de overwinning op stadsgenoot Excelsior en de nieuwe Noorse aanwinst. Ook bespreken we sc Cambuur uit. Aankomende weken gaat het podcast team uitzoeken hoe we de podcast gaan verbeteren. Heb jij ideeën, laat het ons weten.


THIS IS SPARTA

Luister  

King of the Castle Podcast  /  11-01-2023

Daar is ie weer. Een bomvolle nieuwe podcast aflevering. We blikken terug op de dubbele ontmoeting met PSV en kijken vooruit naar de tweede stadsderby van dit seizoen. Dat en nog veel meer in de nieuwe podcast aflevering


De bal rolt weer (ft. Emiel Bal)

Luister  

King of the Castle Podcast  /  04-01-2023

Daar is die dan. Aflevering 17 en de eerste van 2023. De mannen zijn ontwaakt uit hun winterslaap en maken zich op voor het eerste potje tegen PSV. Naast de uitgebreide wedstrijd analyse wordt je bij gepraat wat er in de winterstop allemaal heeft plaatsgevonden.


Wat een jaar

Luister  

King of the Castle Podcast  /  14-11-2022

De grande finale. Aflevering 16 alweer. We blikken voor de laatste keer in 2022 terug op een wedstrijdje van onze club. De jeugdopleiding wordt meegenomen en al het andere overige nieuws komt aan bod.


Ongekende luxe

Luister  

King of the Castle Podcast  /  08-11-2022

aflevering 14. En wat voor 1. De grootste uitoverwinning in jaren. We blikken nog 1 keer terug op deze mooie pot. Daarnaast een rondje langs de velden van de jeugdopleiding en tot slot de vooruitblik op de volgende pot, twente thuis


Het kasteel in vuur en vlam (ft. Emiel Bal)

Luister  

King of the Castle Podcast  /  30-10-2022

Aflevering 14. De gewonnen wedstrijd tegen het Turkse Fortunaspor wordt uitgebreid besproken. Ook is er aandacht voor de oudste jeugdelftallen en kijken we vooruit op Vitesse uit.


Utrecht uit altijd lastig

Luister  

King of the Castle Podcast  /  26-10-2022

Aflevering 13. Ongeluksgetal? In ieder geval geen winst voor Sparta afgelopen week. Waar ging het fout? We proberen de vinger te leggen op de zere plek. Natuurlijk blikken we ook vooruit op de wedstrijd van aankomende zaterdag Fortuna thuis.


Beste start in 31 jaar (ft. Rijk Janse)

Luister  

King of the Castle Podcast  /  17-10-2022

Aflevering 12 is daar dan weer. De sterke seizoensstart wordt gecontinueerd. Samen met oud Spartaan en huidig NEC keeper Rijk Janse blikken we terug op afgelopen zondag en kijken we vooruit op aanstaande zondag. Uiteraard word je ook bij gepraat over belangrijkste Sparta nieuws.


Koning Vriends

Luister  

King of the Castle Podcast  /  11-10-2022

Daar is dan weer een nieuwe aflevering. Met deze keer extra veel aandacht voor de jeugdopleiding. Uiteraard wordt er teruggekeken op de moeizame overwinning op Emmen. Tot slot analyseren we de volgende tegenstander NEC


Wedstrijd met 2 gezichten

Luister  

King of the Castle Podcast  /  03-10-2022

Terug van de interland break, maar daar is dan weer een nieuwe podcast aflevering. RKC uit wordt uitvoerig besproken en we kijken vooruit op Emmen thuis


De pot met goud (ft. Emiel Bal)

Luister  

King of the Castle Podcast  /  20-09-2022

Vlak voor de interland break is daar weer een nieuwe aflevering. Een terugblik op de wedstrijd tegen Groningen en een analyse van de volgende tegenstander RKC.


Nimmer zullen wij versagen

Luister  

King of the Castle Podcast  /  13-09-2022

Een podcast met een katergevoel. We blikken terug op een teleurstellende derby en analyseren de tegenstander van aankomende week.


Derby day (ft.Delano Vianello)

Luister  

King of the Castle Podcast  /  06-09-2022

Het is derby day en we pakken uit met de eerste gast. Niemand minder dan Delano Vianello schuift aan. Samen met hem hebben we het onder andere over hoe het is om speler van Sparta te zijn. Daarnaast bespreken we de wedstrijden tegen Volendam en de derby van aankomende zondag.


Een gehavende podcast

Luister  

King of the Castle Podcast  /  30-08-2022

Na een weekend op het circuit blikken we terug op Go Ahead uit en analyseren we de volgende tegenstander Volendam. Dat en nog meer Sparta nieuws in de nieuwste aflevering.


Gestreden om elke meter grond

Luister  

King of the Castle Podcast  /  22-08-2022

Nieuws over de nieuwe teammanager, jong Sparta is weer begonnen, Sparta laat Ajax zweten en een korte vooruitblik op go ahead uit. Dat en meer in de nieuwe aflevering.


Knipper met je ogen en hij zit

Luister  

King of the Castle Podcast  /  15-08-2022

Een historische wedstrijd zonder resultaat. We kijken terug op een warme AZ-thuis en analyseren de volgende tegenstander Ajax.


Waar je speelt dat maakt niet uit

Luister  

King of the Castle Podcast  /  08-08-2022

De kop is eraf, de eerste awayday is een feit. We blikken terug op Heerenveen uit. Wat ging er goed en wat moet er beter tegen AZ.


Geslaagde familiedag

Luister  

King of the Castle Podcast  /  01-08-2022

In deze podcast kijken we terug op de familiedag. We blikken vooruit op Heerenveen-uit en bespreken de nieuwe shirts voor seizoen 22/23. En vandaag wat technische probleempjes tijdens het opnemen :)


Toen ik hier voor het eerst kwam

Luister  

King of the Castle Podcast  /  30-06-2022

Welkom, vandaag in de podcast: de voorstel ronden en het vooruit kijken op volgend seizoen en de transfers die gedaan zijn. Ook staan we altijd open voor opbouwende kritieke . Voor de spartaan door de spartaan.


King of the Castle Podcast (Trailer)

Luister  

King of the Castle Podcast  /  28-06-2022