Kook uw eigen PotCast

Kook uw eigen PotCast

Maatschappij & Cultuur  |  12 afleveringen

In deze bijzondere tijden van het moeten we allemaal in ons kot blijven. Maar iedereen moet toch eten? Sven is benieuwd naar wat er bij de topchefs zoal op tafel komt en lanceert daarom de podcast 'Kook uw eigen PotCast'. Daarin belt hij met bekende chefs.

Verras mij  


S1E11: Kook uw eigen PotCast met Piet Huysentruyt

Luister  

Kook uw eigen PotCast  /  08-05-2020

Joe-dj en Would Be Chef Sven Ornelis maakt er een gezellig potje van met een échte chef. In deze aflevering: Piet Huysentruyt.See omnystudio.com/listener for privacy information.


S1E10: Kook uw eigen PotCast met Sandra Bekkari

Luister  

Kook uw eigen PotCast  /  04-05-2020

Joe-dj en Would Be Chef Sven Ornelis maakt er een gezellig potje van met een échte chef. In deze aflevering: Sandra Bekkari.See omnystudio.com/listener for privacy information.


S1E9: Kook uw eigen PotCast met Marcelo Ballardin

Luister  

Kook uw eigen PotCast  /  28-04-2020

Joe-dj en Would Be Chef Sven Ornelis maakt er een gezellig potje van met een échte chef. In deze aflevering: Wout Bru.See omnystudio.com/listener for privacy information.


S1E8: Kook uw eigen PotCast met Wout Bru

Luister  

Kook uw eigen PotCast  /  24-04-2020

Joe-dj en Would Be Chef Sven Ornelis maakt er een gezellig potje van met een échte chef. In deze aflevering: Wout Bru.See omnystudio.com/listener for privacy information.


S1E8: Kook uw eigen PotCast met Wim Ballieu

Luister  

Kook uw eigen PotCast  /  23-04-2020

Joe-dj en Would Be Chef Sven Ornelis maakt er een gezellig potje van met een échte chef. In deze aflevering: Wim Ballieu.See omnystudio.com/listener for privacy information.


S1E7: Kook uw eigen PotCast met Peter Goossens

Luister  

Kook uw eigen PotCast  /  22-04-2020

Joe-dj en Would Be Chef Sven Ornelis maakt er een gezellig potje van met een échte chef. In deze aflevering: Peter Goossens.See omnystudio.com/listener for privacy information.


S1E6: Kook uw eigen PotCast met Sofie Dumont

Luister  

Kook uw eigen PotCast  /  20-04-2020

Joe-dj en Would Be Chef Sven Ornelis maakt er een gezellig potje van met een échte chef. In deze aflevering: Sofie Dumont.See omnystudio.com/listener for privacy information.


S1E5: Kook uw eigen PotCast met Michael Vrijmoed

Luister  

Kook uw eigen PotCast  /  16-04-2020

Joe-dj en Would Be Chef Sven Ornelis maakt er een gezellig potje van met een échte chef. In deze aflevering: Michael Vrijmoed.See omnystudio.com/listener for privacy information.


S1E4: Kook uw eigen PotCast met Loïc Van Impe

Luister  

Kook uw eigen PotCast  /  15-04-2020

Joe-dj en Would Be Chef Sven Ornelis maakt er een gezellig potje van met een échte chef. In deze aflevering: VTM-kok Loïc Van Impe.See omnystudio.com/listener for privacy information.


S1E3: Kook uw eigen PotCast met Gert De Mangeleer

Luister  

Kook uw eigen PotCast  /  14-04-2020

Joe-dj en Would Be Chef Sven Ornelis maakt er een gezellig potje van met een échte chef. In deze aflevering: Gert De Mangeleer.See omnystudio.com/listener for privacy information.


S1E2: Kook uw eigen PotCast met Pepe Giacomazza

Luister  

Kook uw eigen PotCast  /  13-04-2020

Joe-dj en Would Be Chef Sven Ornelis maakt er een gezellig potje van met een échte chef. In deze aflevering: Pepe Giacomazza.See omnystudio.com/listener for privacy information.


S1E1: Kook uw eigen PotCast met Roger Van Damme

Luister  

Kook uw eigen PotCast  /  09-04-2020

Joe-dj en Would Be Chef Sven Ornelis maakt er een gezellig potje van met een échte chef. In deze aflevering: Roger Van Damme.See omnystudio.com/listener for privacy information.