Koplopers

Koplopers

Maatschappij & Cultuur  |  4 afleveringen

ING steunt maatschappelijke initiatieven die Nederland vooruit helpen. En in de Koplopers Podcast-serie ontmoet je de Nederlanders die hier hun schouders onder zetten. We hebben hun tegenslagen en mijlpalen opgenomen in 3D audio. Door middel van een speciale microfoon beleef jij het nu van heel dichtbij. Gewoon met je eigen koptelefoon! Luister naar podcastmakers Steye van Dam en Sean Walsh en hun afleveringen van Koplopers.

Verras mij  


Afl. 4 - De droombanen van Emma At Work

Luister  

Koplopers  /  13-03-2017

Je gaat een paar jaar naar school, vindt een baan en groeit in je werk. Toch is dit niet voor iedereen weggelegd. Maar dan is er Marja Witteman van Emma At Work. Ze bracht al honderden jongeren met een chronische ziekte aan een baan. Volg haar op een aantal bijzondere werkplekken.


Afl. 3 - Zo klinken herinneringen bij Klankspoor

Luister  

Koplopers  /  13-03-2017

Wat gebeurt er met een dementerende vrouw als ze het geluid hoort van de zee en de boot waar ze vroeger mee op reis ging? Loop mee met de inspirerende Andy Bruce en zijn Klankspoor, waarin hij mensen helpt om hun herinneringen op te halen met geluiden en muziek.


Afl. 2 - Marten en Oopjen thuis in het Rijksmuseum

Luister  

Koplopers  /  13-03-2017

Daal af in de zwaar beveiligde bunker van het Rijksmuseum en luister naar het bijzondere verhaal onder de 400 jaar oude vernislaag van Marten en Oopjen. Hoe het Rijksmuseum een excentriek duo uit een donkere Franse slaapkamer wist te verhuizen naar een miljoenenpubliek in Amsterdam.


Afl. 1 - Iedereen sport bij Only Friends

Luister  

Koplopers  /  13-03-2017

Wat doe je als je zoon met een beperking zich niet meer thuis voelt bij zijn sportclub? Dan richt je er zelf één op! Beleef in 3D audio hoe Dennis Gebbink eigenhandig een hypermoderne plek neerzette voor meer dan 600 sporters met een lichamelijke uitdaging.