Laatpraat

Laatpraat

Humor  |  30 afleveringen

Het is laat, ik praat, en ik neem je om de zondagavond mee op een verwarrend avontuur langs de woorden die mijn mond verlaten. Oscar Behagel geeft je een kijkje in het chaotische hoofd van een 20 jarige internet grapjes makende creatieveling terwijl hij eigenlijk beter in zijn bed had kunnen liggen. Hij bespreekt zijn inzichten, wat hem bezighoudt, wat hem opvalt in de actualiteit en cultuur. Hij is voornamelijk erg moe. Maar wel leuk. Hoop ik.

Verras mij  


Plempers S1E1: Kattenkwaad

Luister  

Laatpraat  /  29-05-2023

Deze aflevering gaat over kattenkwaad.Volg Plempers! https://plempers.buzzsprout.com/sharePlempers is een humoristische podcast waarin Oscar Behagel (hij/hem) en Bram Wissink (die/hen) onderzoek doen naar een onderwerp. Elke maandag delen zij hun schokkende, interessante, en bovenal ludieke, bevindi...


trailer Plempers [Seizoen 1]

Luister  

Laatpraat  /  23-05-2023

Nieuwe podcast!Plempers is een humoristische podcast waarin Oscar Behagel (hij/hem) en Bram Wissink (die/hen) onderzoek doen naar een onderwerp. Elke maandag delen zij hun schokkende, interessante, en bovenal ludieke, bevindingen met elkaar en de wereld. Ook geven ze advies aan een luisteraar die da...


Laatpraat #26 - Enge verhalen en de échte helden van deze samenleving

Luister  

Laatpraat  /  10-11-2021

Het is laat. Het is praat. Ik ben terug!Deze keer praat ik over enge dingen, leuke dingen,  Rood, of geel, of blauw!! Ik heb alles wat je nodig hebt! En alles is voor jou!! Rugzak! Rugzak! Rugzak! Rugzak! Yeah! 


Laatpraat TRAILER

Luister  

Laatpraat  /  10-11-2021

Het is laat. Het is Praat.


Laatpraat #25 - Plop In De Stad REVIEW (met Iris)

Luister  

Laatpraat  /  01-08-2021

Het is laat. Het is praat. Het is een nieuwe PLOPCAST.


Laatpraat #24 - Een ode aan de middeleeuwen en mijn blinde kat uitlaten

Luister  

Laatpraat  /  18-07-2021

Daar ben ik weer! Frist en terug van vakantie. Love de middeleeuwen. Daarom is dit een middeleeuwen special maar er gebeurt ook van alles wat niet met de middeleeuwen te maken heeft voor als je niet van de middeleeuwen houdt. Geen zorgen dus.


Laatpraat #23 - Grote geheimen, Jensels moppentrommel en lokale supermarkten

Luister  

Laatpraat  /  28-06-2021

Het is laat. Het is praat. In deze aflevering praat ik over mijn vaccin, supermarkten, opent Jenselmans zijn moppentrommel, geeft Stijn weer een spooky filmtip en meer! VEEL MEER!ZO VEEL MEER! HET IS ONGELOOFLIJK!


Laatpraat #22 - Voetbal, voetbal, voetbal en een verandering

Luister  

Laatpraat  /  15-06-2021

voetbal! voetbal! voetbal! voetbal! voetbal! voetbal! voetbal! 


Laatpraat #21 - De bouwvallige burgertent en konijnen

Luister  

Laatpraat  /  06-06-2021

Het is laat. Het is praat. Het is terug! (Laatpraat).Wat een feest! in deze aflevering heb ik het over een muziekje, burgers, deuren, konijnen, water en geeft Stijn mij weer een geweldige filmtip. Mvg,Oscar Behagel


Laatpraat SPECIAL - Misfit Cinematic Universe (met Stijn)

Luister  

Laatpraat  /  23-05-2021

Daar zijn we weer. Het is laat. Het is praat. En Stijn en ik praten met een veel te serieuze passie over een filmreeks die bedoeld is voor mensen die een stuk jonger zijn dan wij. Misfit. 


Laatpraat #20 - De laatste praat van seizoen 2 en youtubers in films

Luister  

Laatpraat  /  14-02-2021

Het is laat. Het is praat. Het is tijd voor de laatste praat. Niet de allerlaatste! Gewoon de laatste van dit seizoen. Niet getreurd! Er komt een seizoen 3. Maar nu eerst even terugblikken op het afgelopen seizoen tijdens een ontspannende parkwandeling en met nog één gloednieuwe laatste filmtip va...


Laatpraat #19 - Vibe je Vibes en problemen oplossen (met Iris)

Luister  

Laatpraat  /  08-02-2021

Het is laat. Het is praat. Vibe je vibes! We lossen jullie problemen op. 


Laatpraat #18 - Bumperklevers en ik zoek problemen

Luister  

Laatpraat  /  31-01-2021

Hallo! Het is laat. Het is praat. En in deze aflevering praat ik over rellen, zoek ik problemen en praat ik met stijn over film met een hoog bumperklever gehalte. 


Laatpraat #17 - De Knipcast (met Iris)

Luister  

Laatpraat  /  17-01-2021

Het is laat. Het is praat. Het is lockdown. Het is tijd voor een coronakapsel. 


Laatpraat #16 - De farmville kippen van de president

Luister  

Laatpraat  /  10-01-2021

Het is laat, het is praat EN ik probeer een redelijke hoeveelheid nachtrust te pakken. Ik praat onder andere over kippen, prikjes, hete koffie, de verenigde staten en over superkrachten. 


Laatpraat #15 - Open haard DVD's en Het Huis Corona

Luister  

Laatpraat  /  03-01-2021

Eén complot en duizend leugens. Dit is het huis Corona.Het is laat. Het is praat. Stijn praat over de beste films uit 2020, ik heb het over mijn persoonlijke highlights en met Iris ontrafel ik het apengeheim. 


Laatpraat #14 - Plop en de Toverstaf REVIEW (met Iris)

Luister  

Laatpraat  /  25-12-2020

Het is Laat. Het is praat. Het is kerst. Tijd voor een kerstige Plopcast.Iris en ik recenseren de prachtige film Plop en de Toverstaf.Pas op: de kerstman sterft.


Laatpraat #13 - de ZONDAGSTORING en het oude normaal

Luister  

Laatpraat  /  20-12-2020

ZONDAG STORINGLaatpraat is vanaf nu uiterlijk op zondag beschikbaar. Dit omdat ik niet goed ben in plannen. Ik ga niet liegen toch. Deze aflevering heb ik het over de lockdown, het oude normaal, Home Alone en de verschrikkelijke film FUZZBUCKET.


Laatpraat #12 - Een leuke kinderverrassing en flikflooiende otters

Luister  

Laatpraat  /  12-12-2020

Hallo. Het is laat. Het is praat. Dit keer heb ik het over kerstpakketten, Taylor Swift, producten voor MANNEN, kerstverlichting, space cake, ga ik weer naar dierentuin met Iris en tipt Stijn een nieuwe film. 


Laatpraat #11 - Het tweede seizoen en Emin de bezorger

Luister  

Laatpraat  /  04-12-2020

Hallo! Ben ik weer.  Een nieuwe laat. Een nieuwe praat. Een nieuw seizoen. Heb er zin in. In deze aflevering heb ik het over wat er de afgelopen 2 maanden is gebeurd, Emin de bezorger, ga ik naar de dierentuin met Iris én tipt mijn goede vriend Stijn een verschrikkelijke film. 


Laatpraat #10 - De laatste praat van dit seizoen

Luister  

Laatpraat  /  03-10-2020

Bedankt voor het luisteren naar dit eerste seizoen van Laatpraat :)Ik blik terug op de afgelopen 9 afleveringen en maak af en toe een grapje.


Laatpraat #09 - de lettersoep theorie en clown Geert

Luister  

Laatpraat  /  17-09-2020

lalalalala laat praat. Wat een beschrijving!Vandaag krijg je een gratis cursus, hoor je over apen en clown geert.EN MEER!Maar het is laat en ik ben klaar met letters tikken. 


Laatpraat #08 - Plop en de Kabouterbaby REVIEW (met Iris)

Luister  

Laatpraat  /  09-09-2020

Hallo! Laat is het! En praat absoluut ook weer! Deze aflevering recenseren we film 'Plop en de kabouterbaby' en tellen we de keren dat kabouter Klus nat wordt. 


Laatpraat #07 - Grapperhaus en Richard het slijmfiguur

Luister  

Laatpraat  /  03-09-2020

Laat, praat én laat. Dat is het deze aflevering. Ik word moe van deze beschrijvingen typen. Ik heb het deze aflevering over Ferd Grapperhaus, geitjes, ene Henk, Richard het slijmfiguur en MEER. Niet VEEL meer. Gewoon iets meer nog. 


Laatpraat #06 - ET & Michael Jackson en de wraak van de korte aflevering

Luister  

Laatpraat  /  21-08-2020

Het is laat en ik praat. Niet met heel veel energie maar wel met veel passie voor mijn favoriete foto OOIT. 


Laatpraat #05 - Taarten van Abel en snotroggeltjes

Luister  

Laatpraat  /  14-08-2020

Het is laat, het is praat maar het is ook bijzonder warm. Ik kan niet geloven dat de tweede golf een hittegolf is. Ik heb het deze avond over hitte, water, taart en meer. Een feest.


Laatpraat #04 - de wereld van klikostickers en de dabbende hond

Luister  

Laatpraat  /  07-08-2020

Het is weer laat, het is weer praat. Welkom bij laatpraat waar ik het deze keer heb over kikkers, klikostickers, dabbende, stikkende en neerwaarste honden. 


Laatpraat #03 - de verborgen volksheld en het verband tussen frietvorkjes en luiaards

Luister  

Laatpraat  /  31-07-2020

Het is weer laat en dit keer praat ik over de draaischijf in de Fata Morgana in de Efteling, luiaards, frietvorkjes, ontdekt ik een volksheld en heb ik het ook eventjes over prei. 


Laatpraat #02 - kresant versus croissant en betere namen voor dingen

Luister  

Laatpraat  /  25-07-2020

Wederom is het laat. Wederom is het praat. Deze aflevering gaat over het vinden van betere namen voor dingen, de uitspraak van croissant, een heftig verhaal over een paard en een prachtige muzikale verrassing.


Laatpraat #01 - vergeten notities en kakbekers

Luister  

Laatpraat  /  19-07-2020

Het is laat buiten. Binnen ook. De podcast begint. Deze aflevering gaat over likken aan OV chipkaarten, kakbekers, mijn haat aan moppen en boodschappenlijstjes.