Podcast Zoeker

Laatpraat

Laatpraat

Humor  |  21 afleveringen

Het is laat, ik praat, en ik neem je elke zondagavond mee op een verwarrend avontuur langs de woorden die mijn mond verlaten. Oscar Behagel geeft je een kijkje in het chaotische hoofd van een 20 jarige internet grapjes makende creatieveling terwijl hij eigenlijk beter in zijn bed had kunnen liggen. Hij bespreekt zijn inzichten, wat hem bezighoudt, wat hem opvalt in de actualiteit en cultuur. Hij is voornamelijk erg moe. Maar wel leuk. Hoop ik.

Laatpraat #20 - De laatste praat van seizoen 2 en youtubers in filmsLuister  

Het is laat. Het is praat. Het is tijd voor de laatste praat. Niet de allerlaatste! Gewoon de laatste van dit seizoen. Niet getreurd! Er komt een seizoen 3. Maar nu eerst even terugblikken op het afgelopen seizoen tijdens een ontspannende parkwandeling...

Laatpraat #19 - Vibe je Vibes en problemen oplossen (met Iris)Luister  

Het is laat. Het is praat. Vibe je vibes! We lossen jullie problemen op. 

Laatpraat #18 - Bumperklevers en ik zoek problemenLuister  

Hallo! Het is laat. Het is praat. En in deze aflevering praat ik over rellen, zoek ik problemen en praat ik met stijn over film met een hoog bumperklever gehalte. 

Laatpraat #17 - De Knipcast (met Iris)Luister  

Het is laat. Het is praat. Het is lockdown. Het is tijd voor een coronakapsel. 

Laatpraat #16 - De farmville kippen van de presidentLuister  

Het is laat, het is praat EN ik probeer een redelijke hoeveelheid nachtrust te pakken. Ik praat onder andere over kippen, prikjes, hete koffie, de verenigde staten en over superkrachten. 

Laatpraat #15 - Open haard DVD's en Het Huis CoronaLuister  

Eén complot en duizend leugens. Dit is het huis Corona.Het is laat. Het is praat. Stijn praat over de beste films uit 2020, ik heb het over mijn persoonlijke highlights en met Iris ontrafel ik het apengeheim. 

Laatpraat #14 - Plop en de Toverstaf REVIEW (met Iris)Luister  

Het is Laat. Het is praat. Het is kerst. Tijd voor een kerstige Plopcast.Iris en ik recenseren de prachtige film Plop en de Toverstaf.Pas op: de kerstman sterft.

Laatpraat #13 - de ZONDAGSTORING en het oude normaalLuister  

ZONDAG STORINGLaatpraat is vanaf nu uiterlijk op zondag beschikbaar. Dit omdat ik niet goed ben in plannen. Ik ga niet liegen toch. Deze aflevering heb ik het over de lockdown, het oude normaal, Home Alone en de verschrikkelijke film FUZZBUCKET.

Laatpraat #12 - Een leuke kinderverrassing en flikflooiende ottersLuister  

Hallo. Het is laat. Het is praat. Dit keer heb ik het over kerstpakketten, Taylor Swift, producten voor MANNEN, kerstverlichting, space cake, ga ik weer naar dierentuin met Iris en tipt Stijn een nieuwe film. 

Laatpraat #11 - Het tweede seizoen en Emin de bezorgerLuister  

Hallo! Ben ik weer.  Een nieuwe laat. Een nieuwe praat. Een nieuw seizoen. Heb er zin in. In deze aflevering heb ik het over wat er de afgelopen 2 maanden is gebeurd, Emin de bezorger, ga ik naar de dierentuin met Iris én tipt mijn goede vriend Stijn...

Trailer - Laatpraat Seizoen 2 - Vanaf 4 decemberLuister  

gaan we weeeeer

Laatpraat #10 - De laatste praat van dit seizoenLuister  

Bedankt voor het luisteren naar dit eerste seizoen van Laatpraat :)Ik blik terug op de afgelopen 9 afleveringen en maak af en toe een grapje.

Laatpraat #09 - de lettersoep theorie en clown GeertLuister  

lalalalala laat praat. Wat een beschrijving!Vandaag krijg je een gratis cursus, hoor je over apen en clown geert.EN MEER!Maar het is laat en ik ben klaar met letters tikken. 

Laatpraat #08 - Plop en de Kabouterbaby REVIEW (met Iris)Luister  

Hallo! Laat is het! En praat absoluut ook weer! Deze aflevering recenseren we film 'Plop en de kabouterbaby' en tellen we de keren dat kabouter Klus nat wordt. 

Laatpraat #07 - Grapperhaus en Richard het slijmfiguurLuister  

Laat, praat én laat. Dat is het deze aflevering. Ik word moe van deze beschrijvingen typen. Ik heb het deze aflevering over Ferd Grapperhaus, geitjes, ene Henk, Richard het slijmfiguur en MEER. Niet VEEL meer. Gewoon iets meer nog. 

Laatpraat #06 - ET & Michael Jackson en de wraak van de korte afleveringLuister  

Het is laat en ik praat. Niet met heel veel energie maar wel met veel passie voor mijn favoriete foto OOIT. 

Laatpraat #05 - Taarten van Abel en snotroggeltjes Luister  

Het is laat, het is praat maar het is ook bijzonder warm. Ik kan niet geloven dat de tweede golf een hittegolf is. Ik heb het deze avond over hitte, water, taart en meer. Een feest.

Laatpraat #04 - de wereld van klikostickers en de dabbende hond Luister  

Het is weer laat, het is weer praat. Welkom bij laatpraat waar ik het deze keer heb over kikkers, klikostickers, dabbende, stikkende en neerwaarste honden. 

Laatpraat #03 - de verborgen volksheld en het verband tussen frietvorkjes en luiaardsLuister  

Het is weer laat en dit keer praat ik over de draaischijf in de Fata Morgana in de Efteling, luiaards, frietvorkjes, ontdekt ik een volksheld en heb ik het ook eventjes over prei. 

Laatpraat #02 - kresant versus croissant en betere namen voor dingenLuister  

Wederom is het laat. Wederom is het praat. Deze aflevering gaat over het vinden van betere namen voor dingen, de uitspraak van croissant, een heftig verhaal over een paard en een prachtige muzikale verrassing.

Laatpraat #01 - vergeten notities en kakbekersLuister  

Het is laat buiten. Binnen ook. De podcast begint. Deze aflevering gaat over likken aan OV chipkaarten, kakbekers, mijn haat aan moppen en boodschappenlijstjes.