Lieve opa vertel eens

Lieve opa vertel eens

Maatschappij & Cultuur  |  3 afleveringen

Ik ben Simone, maar deze podcast gaat niet over mij. In deze podcast staan de verhalen van mijn opa centraal. Mijn lieve opa, Ludo Jansen, is inmiddels 93 jaar en zit vol met fantastische verhalen. Ik ga geregeld bij hem langs om deze verhalen met hem te bespreken en op te nemen zodat jij er ook van kunt genieten.

Verras mij  


Aflevering 3 - Na de oorlog

Luister  

Lieve opa vertel eens  /  18-06-2022

In deze derde aflevering bespreken we de jaren na de oorlog. Wat wilde hij worden? Waar heeft hij zijn tijd aan besteed? Het leven van alledaags was heel anders dan we dat tegenwoordig kennen maar ook mijn opa ging bijvoorbeeld op vakantie. We bespreken het allemaal!


Aflevering 2 - Oorlogsjaren

Luister  

Lieve opa vertel eens  /  07-08-2021

In deze tweede aflevering bespreken we de oorlogsjaren die mijn opa zeer bewust heeft mee gemaakt. Hij verteld wat de dreigende oorlog voor hem betekende en hoe het was om in de oorlogsjaren in Amsterdam te wonen als jonge jongen.


Aflevering 1 - Onbezorgde Jeugdjaren

Luister  

Lieve opa vertel eens  /  16-05-2021

Ik ben Simone, maar deze podcast gaat niet over mij. In deze podcast staan de verhalen van mijn opa centraal. Mijn lieve opa, Ludo Jansen, is inmiddels 93 jaar en zit vol met fantastische verhalen. Ik ga geregeld bij hem langs om deze verhalen met hem te bespreken en op te nemen zodat jij er ook van...